Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πόσα λεφτά έδωσε η πουτάνα η ΚΙΑ???
+1
Πιο κραυγαλέο κι από το 'Review' του Fiesta...
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πόσα λεφτά έδωσε η πουτάνα η ΚΙΑ???
+1
Πιο κραυγαλέο κι από το 'Review' του Fiesta...
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Πόσες φορές δοκίμασε ο Χάμιλτον για να πετύχει τον χρόνο; Περίμενε τις ιδανικές συνθήκες;;;
Λιγοτερες απ'τον Γερμανό πάντως που ζήτησε να μετρήσουν μέχρι και την πιεση στα ελαστικά του Liana πριν τρέξει
εκει εισουν?
Εχω μπάρμπα τον May και το ρουφιανεψε..
Γεια σας παιδια, μπορειτε να μου πειτε σε ποιο καναλι βλεπετε τα επισοδια..? Ευχαριστω
ειναι λαηβ το καναλι το BBC? τι μερες και ωρες παιζει..?
live είναι ναι, το Top Gear είναι κάθε Κυριακή στις 22:00
Πως μπορείτε και βλεπετε online? Η ποιότητα ειναι άθλια και αν δεν κολλάει αρκετά. :thumbdown:
Μια μέρα υπομονή και βλεπεις torrentακι 720p.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
δηλαδη σε μιαμιση ωρα αρχιζει το σημερινο επισοδειο ε? Ευχαριστω πολυ, ελπιζω να ψιλοκαταλαβαινω τι λενε, ξερετε και καμια αλη σε τετιο στυλ η σαν το pimp my ride ? που να το εχει καποιο καναλι της nova η εστω και ονλινε?
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Τι μια μέρα, σε μία ώρα max είναι πάνω.
ξερετε και καμια αλη σε τετιο στυλ η σαν το pimp my ride ?
Συγκρίνεις εμμέσως το Top Gear με το Pimp My Ride ή ήταν απλά άσχετη ερώτηση;
διαβασε πως το εγραψα,
ξερετε και καμια αλη σε τετιο στυλ η σαν το pimp my ride ?
οποτε οπως καταλαβαινεις ηταν απλη ερωτηση
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τι μια μέρα, σε μία ώρα max είναι πάνω.
:
Ναι αλλά εγώ το βλέπω την Δευτέρα το βράδυ λογω σχολείου. Για αυτο είπα μια μέρα.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Aπ'τα χειροτερα ever το αποψινο
Το σωσε λιγο ο Μay με το Range Rover
Χμμμ... 22:00 Αγγλίας δεν παίζει;
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χμμμ... 22:00 Αγγλίας δεν παίζει;
όχι, ώρα Ελλάδας.
Είχα την εντύπωση ότι ήταν 22:00 Αγγλίας. Αλλά από τότε που ζούσα εγώ εκεί πολλά άλλαξαν, μπορεί να θυμάμαι και λάθος. Τότεο ήταν ακόμα ο Needel παρουσιαστής να φανταστείτε...
Είχα την εντύπωση ότι ήταν 22:00 Αγγλίας. Αλλά από τότε που ζούσα εγώ εκεί πολλά άλλαξαν, μπορεί να θυμάμαι και λάθος. Τότεο ήταν ακόμα ο Needel παρουσιαστής να φανταστείτε...
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αντί για τον May? Στη 1η σεζόν (2003?) δεν ήταν αυτό?
Μπα... δεκαετία '90...
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Αντί για τον May? Στη 1η σεζόν (2003?) δεν ήταν αυτό?
Αυτον λες εσυ
May πολυ καλυτερος.Βεβαια εχει και πολυ πιο εντονο ρολο πια,ενω ο απο πανω κατι μεταχειρισμενα οδηγουσε και κατι ερευνες αγορας εκανες μονο