-

-
Κόλαση!!!
Στάλθηκε από το ST21i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ε!! παρε κατι ακομα για να ολοκληρωσεις!!!

και μια νεα ακομα αφιξη

-
η 3200gt είναι στη Καλλιθέα?
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
η 3200gt είναι στη Καλλιθέα?ναι (για την 3200 οχι για την καλλιθεα )
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
η 3200gt είναι στη Καλλιθέα?
ναι (για την 3200 οχι για την καλλιθεα )
Η συγκεκριμενη παντως φαινεται οτι ειναι Maserati GranSport, οχι 3200.. Πολυ ομορφη!
-
Συγνώμη αλλά πρέπει να είσαι λίγο αρωστάκι με Μαζερ για να το καταλάβεις από τη συγκεκριμένη φωτογραφία :Ρ ευχαριστώ για τη διόρθωση. Ακόμη καλύτερα δηλαδή!
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Συγνώμη αλλά πρέπει να είσαι λίγο αρωστάκι με Μαζερ για να το καταλάβεις από τη συγκεκριμένη φωτογραφία :Ρ ευχαριστώ για τη διόρθωση. Ακόμη καλύτερα δηλαδή!Συγνωμη αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να φανει σαν 'κακη' παρατηρηση, απλως ασχολουμαι καιρο και μου αρεσει να δινω σημασια στις λεπτομερειες! Και να φανταστεις δεν τις παω καθολου τις Maserati!
-
-
Ο χρήστης AkisKV2 έγραψε:
Συγνώμη αλλά πρέπει να είσαι λίγο αρωστάκι με Μαζερ για να το καταλάβεις από τη συγκεκριμένη φωτογραφία :Ρ ευχαριστώ για τη διόρθωση. Ακόμη καλύτερα δηλαδή!
Συγνωμη αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να φανει σαν 'κακη' παρατηρηση, απλως ασχολουμαι καιρο και μου αρεσει να δινω σημασια στις λεπτομερειες! Και να φανταστεις δεν τις παω καθολου τις Maserati!
Δεν τρέχει, πλάκα έκανα για αυτό έβαλα και το :Ρ καλά έκανες να μαθαίνουμε!
-

-
στο λιμανι πριν την αριστοτελους 2 mitsubishi evo 8 ενα κιτρινο και ενα μπλε....βολτιτσα...
-
Ο χρήστης slk έγραψε:
Via Monte Napoleone, πριν 1μιση χρόνοΩραιο carspotting!! Εγω μενω στο Μιλανο και τα ματια εχουν δει απιστευτα αυτοκινητα σε αυτη τη πολη! Τσεκαρε αν θες το link απο κατω!
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Συγνωμη αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να φανει σαν 'κακη' παρατηρηση, απλως ασχολουμαι καιρο και μου αρεσει να δινω σημασια στις λεπτομερειες! Και να φανταστεις δεν τις παω καθολου τις Maserati!
Δεν τρέχει, πλάκα έκανα για αυτό έβαλα και το :Ρ καλά έκανες να μαθαίνουμε!
Ωραιος!! Απλα καποιοι παρεξηγουνται και ειπα να διευκρινισω!
-

και ενα νεο αποκτημα φιλου, Carrera 4S 4000χλμ, 50.000 ευρω του 2010

-
Έχουμε και λέμε:
Countach 5000 S θεικός ήχος
aventador x3
Veyron Super Sport πήγαινε παρέα με ένα R8 spyder V8
Veyron Grand Sport x2
Miura SV
458 spider x2
shmee150
MP4 12C spider (τρώγεται..)
SLS,599,612, california κτλΉμουν Λονδίνο
Οι φωτογραφίες θα ανέβουν εν ευθέτω χρόνο γιατί ετοιμάζω κάτι συνταρακτικό
-
Από όλα όσα ανέφερες μόνο το SLS αξίζει τα άλλα άστα
-
-
-
Πόσο τέλεια η Corvette!!!
Ένα daihatsu σαν το μαύρο κυκλοφορεί και στη Θεσ/νικη σε λαχαχί.
Carspotting [#7]