-
υποτίθεται τις διπλές σκοπιές για κάτι τέτοια δεν τις κανάνε;
το Οθρυς σαν χθες το θυμάμαι, πολύ χιόνι εκείνες τις μέρες, πατέρας γνωστού ήταν στο c130
-
στο τελος θα τις κανουν 10πλες σκοπιες μην πω θα πηγαινει ο λοχος σε καθε σκοπια
-
Λες και δε θα γινόταν κάποια στιγμή αυτοκτονία παρόλη τη διπλή σκοπιά... Ό,τι να 'ναι ρε γμτ, η παράνοια η ίδια.
-
ειναι η 2η αυτοκτονια (ή αυτοτραυματισμος, δε ξερουμε αν οντως ηταν αυτοκτονια) ,που ξερω εγω τουλαχιστον, που συμβαινει σε λιγοτερο απο χρονο (θυμιζω ειχαμε αλλη μια στα ΧΩΚ )
αν ο αλλος θελει να αυτοκτονησει δε μπορει να κανει και πολλα ο συναδελφος του..
το προβλημα ειναι οτι δε γινονται σωστες ψυχιατρικες εξετασεις, αλλα κοροιδιες
ειναι πολλοι αυτοι που δε θα επρεπε να υπηρετουν (μεταξυ των οποιων και στελεχη που ειναι για δεσιμο) -
Εκτος αν του τη μπουμπουνισε ο συναδελφος...
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Εκτος αν του τη μπουμπουνισε ο συναδελφος...αυτοτραυματισμο ανακοινωσαν , δε νομιζω να θελουν να καλυψουν το συναδελφο
αλλωστε αν εγινε κατι τετοιο ειναι ευκολο πιστευω να διαπιστωθει
εκτος αν ο συναδεφλος τον εξουδετερωσε (σημαδια παλης), πηρε το οπλο του (γιατι τα οπλα ειναι χρεωμενα και φαινεται ποιο εριξε) , προλαβε και εβγαλε τα αβολιδωτα απο τη γεμιστηρα (ή οπλισε τρεις φορες για να τα πεταξει) και στη συνεχεια τον σκοτωσε
επιστημονικη φαντασια..
-
Και ένας ΕΠ.ΟΠ. αυτοκτόνησε στην Κομοτηνή, μαυροσκούφης αν δεν κάνω λάθος. Συναναστρέφομαι καθημερινά
με πολλούς και ακούω πολλή γκρίνια και απόγνωση για τους μισθούς αλλά οι διαβιβαστές τουλάχιστον παραδέχονται
ότι για την δουλειά που βγάζουν μια χαρά είναι, οι άλλοι που την τρώνε για ~8 κατοστάρικα λογίκο είναι να τους
την έχει βαρέσει... -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Τέλος στη ζωή του φέρεται να έδωσε τα ξημερώματα στρατιώτης που υπηρετούσε στην Ορεστιάδα, σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού.Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΓΕΣ, αναφέρεται ότι στις 03:00 περίπου τα ξημερώματα ο στρατιώτης πεζικού Ι. Κ., που υπηρετούσε σε Μονάδα της περιοχής της Ορεστιάδος, ενώ εκτελούσε τα καθήκοντα του σκοπού σε διπλή σκοπιά του στρατοπέδου, αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα με το ατομικό του τυφέκιο.
Για τα αίτια του περιστατικού, διατάχθηκε προανάκριση από τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, ενώ η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του άτυχου στρατιώτη.
Λές να είναι σε κανά 616?, αλλά ο δκτής άλλαξε Κρίμα το παιδί, θα ρίξω τα απαραίτητα τηλ. Πάντως για να λέει Ορ/δα σίγουρα είναι απο την ταξχία
-
Και δυστυχώς μόλις επιβεβαιώθηκα....., κρίμα το παιδί. Τα μουνιά τα στελέχη δεν άλλαξαν ρε πστ......., ποιό 502 και 508 μου λές Cabala10...... . Βάζω στοιχημα και τον λόχο
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Και ένας ΕΠ.ΟΠ. αυτοκτόνησε στην Κομοτηνή, μαυροσκούφης αν δεν κάνω λάθος. Συναναστρέφομαι καθημερινά
με πολλούς και ακούω πολλή γκρίνια και απόγνωση για τους μισθούς αλλά οι διαβιβαστές τουλάχιστον παραδέχονται
ότι για την δουλειά που βγάζουν μια χαρά είναι, οι άλλοι που την τρώνε για ~8 κατοστάρικα λογίκο είναι να τους
την έχει βαρέσει...Άλλοι την τρώνε για πολύ λιγότερα, ας μην έχουν και παράπονο....εξάλλου με μερικές υπογραφές καθαρίζουν μια και καλή και να δούμε τότε τι θα κάνουν.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Και δυστυχώς μόλις επιβεβαιώθηκα....., κρίμα το παιδί. Τα μουνιά τα στελέχη δεν άλλαξαν ρε πστ......., ποιό 502 και 508 μου λές Cabala10...... . Βάζω στοιχημα και τον λόχογια μενα προσωπικα κανενα ΠΖ δεν μου φανηκε μαυρο αλλα απο οτι εβλεπα και σε οσα περασα αυτα τα δυο ηταν μακραν τα πιο εξτριμ μαυρα για ΠΖ
αλλα το να ακουω εποπ να κλαιει για τα λεφτα που περνει επειδη καθεται και δεν λεει να περασει ουτε ενα σχολειο για να δικαιολογισει τα λεφτα του ειναι τουλαχιστον τραγικο.. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Και δυστυχώς μόλις επιβεβαιώθηκα....., κρίμα το παιδί. Τα μουνιά τα στελέχη δεν άλλαξαν ρε πστ......., ποιό 502 και 508 μου λές Cabala10...... . Βάζω στοιχημα και τον λόχο
για μενα προσωπικα κανενα ΠΖ δεν μου φανηκε μαυρο αλλα απο οτι εβλεπα και σε οσα περασα αυτα τα δυο ηταν μακραν τα πιο εξτριμ μαυρα για ΠΖ
αλλα το να ακουω εποπ να κλαιει για τα λεφτα που περνει επειδη καθεται και δεν λεει να περασει ουτε ενα σχολειο για να δικαιολογισει τα λεφτα του ειναι τουλαχιστον τραγικο..Ποιο εξτρίμ κατάμαυρη μονάδα είναι με διαφορά 616 Μ/Κ Τ/Π στο Νεοχώρι Ορεστιάδας
μετά διάλεξε ανάμμεσα σε 502 και 508 Μ/Κ Τ/Π , αυτές οι δύο μονάδες είναι γατάκια....
Όλοι περιμέναμε αυτοκτονία πέρσυ με τον Δκτή που είχε το 616 παρά φέτος που ήρθε καινούργιος και είναι λίγο χαλαρός. Πάντως τα στελέχη το ίδιο καθάρματα παρέμειναν με λίγες εξαιρέσεις. Αν δεν άλλαξαν και δεν έφυγαν οι αξκοί με μεταθέσεις υποπτέυομαι 3ο λόχο με έναν Γκάτζο που είχε μπόλικα ψυχολογικά προβλήματα και δεν χόρταινε να ρίχνει Φ για ψύλλου πήδημα. Απλά καυλώνει να ρίχνει Φ. . Εμένα πήγε να με βγάλει αναφερόμενο ο εν λόγω παπαρίδης Γκάτζος που μου έσκασε έφοδο και χρέωνα όπλο σε έναν ΕπΟπ Δνέα επειδή την ώρα που μπήκε δεν πρόλαβα να βάλω την υπογραφή στο βιβλίο και γιατί του είπα να περιμένει γιατί έπρεπε να ξυπνήσω στρατιώτη για να πάει σε νούμερο . Τελικά δεν βγήκα ποτέ στην ταγματική και όταν ήρθε να φάει στην λέσχη και ήμουν ψήστης υπηρεσίας έφαγε Υψηλή Γκουρμέ Κουζίνα -
Κατά τ'αλλα υπάρχουν ακόμα υπεύθυνοι στο ΓΕΕΘΑ που πιστεύουν ότι στο έτος 2013 ο θεσμός του Έφεδρου Αξιωματικού έιναι χρήσιμος...
-
Αναρωτιόμουν αν θα με απασχολήσει ξανά το θέμα θητεία κλπ στη ζωή μου. Καθώς εγώ υπηρέτησα και το παιδί μου είναι κορίτσι και άλλο παιδί μάλλον δε θα προκύψει θα έλεγε κανείς ότι έκλεισα.
Καλό όμως είναι να κρατάμε και πισινές. Αφενός μπορεί η κόρη μου να γίνει στρατιωτικός!! και ακόμα ποιος ξέρει με τι άντρα θα μπλέξει όταν μεγαλώσει και θα πρέπει να μάθω τα στρατιωτικά για να βοηθήσουμε το παληκάρι που φυστικώνει την κόρη μου να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του τακτικότερα.... Χμ κάπως δεν ακούγεται και πολύ ωραίο αυτό που με περιμένει.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αναρωτιόμουν αν θα με απασχολήσει ξανά το θέμα θητεία κλπ στη ζωή μου. Καθώς εγώ υπηρέτησα και το παιδί μου είναι κορίτσι και άλλο παιδί μάλλον δε θα προκύψει θα έλεγε κανείς ότι έκλεισα.
Καλό όμως είναι να κρατάμε και πισινές. Αφενός μπορεί η κόρη μου να γίνει στρατιωτικός!! και ακόμα ποιος ξέρει με τι άντρα θα μπλέξει όταν μεγαλώσει και θα πρέπει να μάθω τα στρατιωτικά για να βοηθήσουμε το παληκάρι που φυστικώνει την κόρη μου να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του τακτικότερα.... Χμ κάπως δεν ακούγεται και πολύ ωραίο αυτό που με περιμένει.... -
Να σας περιγράψω τις σημερινές δραστηριότητες μου στο λόχο: μπήκα 7:20 χωρίς φυσικά να μου πει κανένας
τίποτα, αναφορά 8 παρά έτσι για να πούμε ότι κάναμε, 1 ώρα αραλίκι στα γραφεία, 1,5 ώρα αραλίκι στον όρχο
για ''απογραφή υλικών'', 1,5 ώρα αραχτός με τον φαντάρο στο τηλεφωνικό κέντρο, 1,5 ώρα αραλίκι με τους εποπ
σε παγκάκια με μαλακίες τύπου ''θα γ****σες το σώμα της Megan Fox με το κεφάλι του διοικητή'', άλλη 1 ώρα στο
θάλαμο με τους φαντάρους να τους λέω ιστορίες από υεα και πάλι αραλίκι στα γραφεία μέχρι να μας πει ο διοικητής
να φύγουμε. Μάλιστα σήμερα ήταν κακή μέρα επειδή είχαμε νυχτερινή, 4 χαμένες ώρες δίπλα σε μια καναδέζα με
ανοιχτό ασύρματο για να φαίνεται ότι κάτι κάνουμε, διαβιβάσεις και τα μυαλά στα κάγκελα...Eχω την εντυπωση οτι σου λειπουν 2 ωρες!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να σας περιγράψω τις σημερινές δραστηριότητες μου στο λόχο: μπήκα 7:20 χωρίς φυσικά να μου πει κανένας
τίποτα, αναφορά 8 παρά έτσι για να πούμε ότι κάναμε, 1 ώρα αραλίκι στα γραφεία, 1,5 ώρα αραλίκι στον όρχο
για ''απογραφή υλικών'', 1,5 ώρα αραχτός με τον φαντάρο στο τηλεφωνικό κέντρο, 1,5 ώρα αραλίκι με τους εποπ
σε παγκάκια με μαλακίες τύπου ''θα γ****σες το σώμα της Megan Fox με το κεφάλι του διοικητή'', άλλη 1 ώρα στο
θάλαμο με τους φαντάρους να τους λέω ιστορίες από υεα και πάλι αραλίκι στα γραφεία μέχρι να μας πει ο διοικητής
να φύγουμε. Μάλιστα σήμερα ήταν κακή μέρα επειδή είχαμε νυχτερινή, 4 χαμένες ώρες δίπλα σε μια καναδέζα με
ανοιχτό ασύρματο για να φαίνεται ότι κάτι κάνουμε, διαβιβάσεις και τα μυαλά στα κάγκελα...Eχω την εντυπωση οτι σου λειπουν 2 ωρες!!
Αμάν και συ, βάλε '2 ώρες αραλίκι με/στον .......' ό,τι θες εσύ
-
ανοιχτό ασύρματο για να φαίνεται ότι κάτι κάνουμε, διαβιβάσεις και τα μυαλά στα κάγκελα...Εις ωραίος δεν σκυλοβαρέθηκες?
Κατά τ'αλλα υπάρχουν ακόμα υπεύθυνοι στο ΓΕΕΘΑ που πιστεύουν ότι στο έτος 2013 ο θεσμός του Έφεδρου Αξιωματικού έιναι χρήσιμος...
Δεν φταίει το ΓΕΕΘΑ, ο κατά τόπους Δκτης μονάδας ή λόχου φταίει ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιήσει τους ΔΕΑ ή απλά να τους έχει διακοσμητικά στοιχεία και συνοδηγούς σε κινήσεις. Το θέμα είναι ότι όταν έχεις να κάνεις με έναν 18χρονο τί να του εμπιστευτείς?
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Καλό όμως είναι να κρατάμε και πισινές. Αφενός μπορεί η κόρη μου να γίνει στρατιωτικός!! και ακόμα ποιος ξέρει με τι άντρα θα μπλέξει όταν μεγαλώσει και θα πρέπει να μάθω τα στρατιωτικά για να βοηθήσουμε το παληκάρι που φυστικώνει την κόρη μου να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του τακτικότερα.... Χμ κάπως δεν ακούγεται και πολύ ωραίο αυτό που με περιμένει....O πατερας μου παντως περα απο τους 27 μηνες που υπηρετησε,πηγε αλλες 2 φορες ακομα,μια με τον αδερφο μου και αλλη μια με μενα...
Απο φιλες μου ακουω πως οταν παει ο δικος τους φανταρος συμπασχουν...Μια μου ειχε πει: ''Δημητρη εκανα μια φορα φανταρος,δεν ξανακανω...''
Ειχε χωρισει με εναν που ειχε απολυθει προσφατα και σκεφτοταν να τα μπλεξει με εναν αλλο που ετοιμαζοταν να παρουσιαστει.... -
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Απο φιλες μου ακουω πως οταν παει ο δικος τους φανταρος συμπασχουν...Μια μου ειχε πει: ''Δημητρη εκανα μια φορα φανταρος,δεν ξανακανω...''
εκει φαινεται η πραγματικη αγαπη
Περί Θητείας [#3]