-
Καλησπέρα σε όλους,
Ενδιαφέρομαι για μια Ζ3 μετά το Facelift του 2000, δίνω περισσότερο βάση στο σχεδιασμό του αυτοκινήτου και οχι τόσο στα τρελά γκάζια η τα παιχνίδια στο δρόμο.. υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ξέρω σε αυτή την κατηγορία και στο συγκεκριμένο μοντέλο; υπάρχουν προβλήματα ή είναι σε γενικές γραμμές αξιόπιστο εργαλείο; έχω ακούσει αρκετά καλές κριτικές..
Υπολογίζω γύρω στις 25k για την αγορά του από Βέλγιο.. έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μεταχειρισμένο roadster σε αυτή την κατηγορία τιμής; Εκτός από το Mx-5 το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά, οπότε και δεν το συζητάω..
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια απάντηση!
Να είστε καλά! -
Καλησπέρα σε όλους,
Ενδιαφέρομαι για μια Ζ3 μετά το Facelift του 2000, δίνω περισσότερο βάση στο σχεδιασμό του αυτοκινήτου και οχι τόσο στα τρελά γκάζια η τα παιχνίδια στο δρόμο.. υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ξέρω σε αυτή την κατηγορία και στο συγκεκριμένο μοντέλο; υπάρχουν προβλήματα ή είναι σε γενικές γραμμές αξιόπιστο εργαλείο; έχω ακούσει αρκετά καλές κριτικές..
Υπολογίζω γύρω στις 25k για την αγορά του από Βέλγιο.. έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μεταχειρισμένο roadster σε αυτή την κατηγορία τιμής; Εκτός από το Mx-5 το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά, οπότε και δεν το συζητάω..
Να είστε καλά! -
Καλησπέρα σε όλους,
Να είστε καλά! -
προσωπικα δεν ξερω αν θα το επερνα για το λογο οτι δεν εχει καλη ακαμψια.......
αλλα και παλι 25κ...........σαν πολλα δεν ειναι???? -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αλλα και παλι 25κ...........σαν πολλα δεν ειναι????
παρα πολλα!
-
αλλα και παλι 25κ...........σαν πολλα δεν ειναι????Sorry, αλλά απο προσωπική εμπειρία...με 25Κ παίρνεις SLK στην Ελλάδα.
-
αλλα και παλι 25κ...........σαν πολλα δεν ειναι????Aκριβώς, πόσο μάλλον όταν θα το κυκλοφορείς στους ελληνικούς «δρόμους»...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αλλα και παλι 25κ...........σαν πολλα δεν ειναι????Aκριβώς, πόσο μάλλον όταν θα το κυκλοφορείς στους ελληνικούς «δρόμους»...
σαν φρουί-ζελέ Γιώτης θα πηγαίνει
-
Μόνο αν είναι το εξακύλινδρο, που πειράζεται στα 2.8. Το τετρακύλιδρο ξέχνα το.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Μόνο αν είναι το εξακύλινδρο, που πειράζεται στα 2.8. Το τετρακύλιδρο ξέχνα το.δειτε τωρα που το γυρισε ο ψηλος.........
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Μόνο αν είναι το εξακύλινδρο, που πειράζεται στα 2.8. Το τετρακύλιδρο ξέχνα το....και πάλι τι να το κάνει, εδώ λέμε ότι η ακαμψία του είναι περισσότερη ιπποδύναμη και κυβικά χειρότερα θα τα κάνει.
Ενα μεταχείρο S2000 πόσο έχει..;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το S2000 είναι άλλη κλάση.
Σε αυτή τη κατηγορία MR2 και ΜΧ-5 1.8 είναι καλύτερες επιλογές, αν και όχι τόσο 'εντυπωσιακές'... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το S2000 είναι άλλη κλάση.
Σε αυτή τη κατηγορία MR2 και ΜΧ-5 1.8 είναι καλύτερες επιλογές, αν και όχι τόσο 'εντυπωσιακές'...Δίκιο έχεις...το ξέρω ότι είναι άλλη κλάση αλλά και οι BMW με τα ροουντστερ της είναι και αυτή από μόνη της άλλη κλάση με τις τιμές!(η φτηνότερη Ζ4 σήμερα πωλείται καινουρια 43 κάτι χιλιάρικα)
Εγώ πάντως σου προτείνω το ΜR2.
-
Ο χρήστης steliosx έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,Ενδιαφέρομαι για μια Ζ3 μετά το Facelift του 2000, δίνω περισσότερο βάση στο σχεδιασμό του αυτοκινήτου και οχι τόσο στα τρελά γκάζια η τα παιχνίδια στο δρόμο.. υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ξέρω σε αυτή την κατηγορία και στο συγκεκριμένο μοντέλο; υπάρχουν προβλήματα ή είναι σε γενικές γραμμές αξιόπιστο εργαλείο; έχω ακούσει αρκετά καλές κριτικές..
Να είστε καλά!εγώ πάντως στα έχω ξαναπεί: ΜΧ5 και ξερό ψωμί, εφόσον το MR2 είναι λίγο πιο απόλυτο οδηγικά. Καλό το πουλ-μουρ Στέλιο, αλλά...
-
Ο χρήστης steliosx έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,Ενδιαφέρομαι για μια Ζ3 μετά το Facelift του 2000, δίνω περισσότερο βάση στο σχεδιασμό του αυτοκινήτου και οχι τόσο στα τρελά γκάζια η τα παιχνίδια στο δρόμο.. υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ξέρω σε αυτή την κατηγορία και στο συγκεκριμένο μοντέλο; υπάρχουν προβλήματα ή είναι σε γενικές γραμμές αξιόπιστο εργαλείο; έχω ακούσει αρκετά καλές κριτικές..
Να είστε καλά!Z3 all the way!!!
Οπως ειπε και ενας φιλος πιο πριν να κοιταξεις να ειναι 6-κυλινδρο (150ΗΡ) και δεν θα εχεις το παραμικρο προβλημα με το αυτοκινητο...
Εμεις που εχουμε το Ζ3 1.9 '99 (143ΗΡ) το μοναδικο προβλημα που εχει παρουσιασει μεσα σε 6 χρονια ειναι αυτο το 'τιμημενο' λαμπακι του αεροσακου του οδηγου... το οποιο παντα αναβει!!!! Κατα τα αλλα κανενα αλλο προβλημα!!!
Και οσο για τα 25Κ μπορεις να το βρεις και σε καλυτερη τιμη!
-
Ο χρήστης iliasd έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
Να είστε καλά!Z3 all the way!!!
Οπως ειπε και ενας φιλος πιο πριν να κοιταξεις να ειναι 6-κυλινδρο (150ΗΡ) και δεν θα εχεις το παραμικρο προβλημα με το αυτοκινητο...
Εμεις που εχουμε το Ζ3 1.9 '99 (143ΗΡ) το μοναδικο προβλημα που εχει παρουσιασει μεσα σε 6 χρονια ειναι αυτο το 'τιμημενο' λαμπακι του αεροσακου του οδηγου... το οποιο παντα αναβει!!!! Κατα τα αλλα κανενα αλλο προβλημα!!!
Και οσο για τα 25Κ μπορεις να το βρεις και σε καλυτερη τιμη!
θεωρείς δηλαδή ότι το Ζ3 2,0 υπερτερεί σε κάτι έναντί των ΜΧ5 και MR2?
-
...στην «μούρη» Σπύρο ....χωρίς παρεξήγηση για τον φίλο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φυσικά!!!! Στη 'μούρη'!!!!!!!! και φυσικά στην εμφάνιση.
Το Ζ3 είναι πλέον all time classic.
Όσον αφορά το αυτοκίνητο και με σοβαρότερα κριτήρια, ακόμα και το ελληνικό CAR σε συγκριτικό ανάμεσα σε MX-5 1.8 και Ζ3 έβγαζε καλύτερο το MX5 γενικά (over all) και ειδικότερα σε πλαίσο και οδική συμπεριφορά... -
Να με συμπαθάς Μιχάλη, αλλά ο τίτλος 'all time classic' είναι πολύ βαρύς για να τον κουβαλάει η... Ζ3!
και, ειδικά το ΜΧ5, τον δικαιούται σαφώς ΠΟΛΥ περισσότερο
αναβίωσε την ξεχασμένη κατηγορία των μικρών roadster με τον καλύτερο τρόπο και με ένα σχήμα όμορφο και διαχρονικό.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν λεω, το ΜΧ5 και MR2 ειναι πιο παιχνιδιαρικα απο το Ζ3, αλλα σε θεμα ανεσης, ποιοτητα κατασκευης, ασφαλειας το Ζ3 υπερτερει...
Και απο κινητηρα δεν νομιζω οτι το ΜΧ-5 εχει καλυτερο και πιο δυνατο απο το Ζ3.
BMW Z3 2.0 en eti 2005?