-
To Σάββατο 12/3, από τις 10:30 έως (?) στην πίστα στα Μέγαρα για το 6ο Track Day του Forum των 4Τ!!!
Λυσσάξατε!!!
Κανόνες (οι γνωστοί):
Μέχρι και 5 αυτοκίνητα στην πίστα.
Απαραίτητα κράνος και ζώνες.
Απαγορεύονται οι προσπεράσεις (εκτός αν μας αφήνει ο προπορευόμενος)
Απαγορεύονται οι ακινητοποιήσεις/εκκινήσεις εντός της πίστας.
Ο DAP ορίζεται εθελοντής Αλυτάρχης/Κριτής/Τεχνικός Έφορος!Οχι σκουπίδια,όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές! (πως μου'ρθε τώρα?)
Για πάμεεε....τρελαμένοι!!!!
-
To Σάββατο 12/3, από τις 10:30 έως (?) στην πίστα στα Μέγαρα για το 6ο Track Day του Forum των 4Τ!!!
Λυσσάξατε!!!
Κανόνες (οι γνωστοί):
Ο DAP ορίζεται εθελοντής Αλυτάρχης/Κριτής/Τεχνικός Έφορος!Οχι σκουπίδια,όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές! (πως μου'ρθε τώρα?)
-
Λυσσάξατε!!!
Κανόνες (οι γνωστοί):
-
Επιτέλους!!!!!
Start your engines!
-
-
To πιάσαμε το υποννοούμενο Κωνσταντίνε!
Άντε με το καλό να τη δούμε από κοντά!
-
δεν θα πιστεύεις στ' αυτιά σου γιατρέ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
δεν θα πιστεύεις στ' αυτιά σου γιατρέ!Μπα, τ'αυτιά του μάλλον συνήθισαν πια στον ήχο ενός μπόξερ.
-
Προσοχή!!
Επειδή την Κυριακή υπάρχει και άλλο TD,που πιθανότατα θα έχει και πολύ κόσμο (TFRC! ) καλύτερα να το κάνουμε Σάββατο 12/3 ώστε να μπορέσουμε να το απολαύσουμε καλύτερα! -
YES!!!
Επιτέλους και πάλι μαζί!
Θα είμαι εκεί με την Λίζα άκρως ανανεωμένη και ρυθμισμένη για πίστα καθώς και με μπόλικο AV εξοπλισμό (ακόμα και για κοινή χρήση με άλλους!) για να το απολαύσουμε όλοι στο έπακρο...
-
Για να δούμε... ΚΤΕΟ περάσαμε, λάστιχα δεν έχουμε, φρένα τελειώνουνε, μυαλό ούτε δείγμα, Σάββατο δε δουλεύουμε... άρα... ΟΚ!!
Μέσα!!! (που θα έλεγε και μια ψυχή... )
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
YES!!!Επιτέλους και πάλι μαζί!
Θα είμαι εκεί με την Λίζα άκρως ανανεωμένη και ρυθμισμένη για πίστα καθώς και με μπόλικο AV εξοπλισμό (ακόμα και για κοινή χρήση με άλλους!) για να το απολαύσουμε όλοι στο έπακρο...
Αυριο παω στα Μεγαρα να αλλαξω θεση στα λουλουδια της τελευταιας παρατεταμενης.(Κ 11 ?).
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
YES!!!
Επιτέλους και πάλι μαζί!
Αυριο παω στα Μεγαρα να αλλαξω θεση στα λουλουδια της τελευταιας παρατεταμενης.(Κ 11 ?).
Τι πας και θυμάσαι... Κ9 είναι... με παπαρούνες...
Μπέιμπι-σίτινγκ θα κάνεις άμα χρειαστεί; (πριν απαντήσεις και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το παιδί είναι άρρεν 7 ετών και όχι θήλυ 17 ετών... ) -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
YES!!!
Επιτέλους και πάλι μαζί!
Κ9!...Βάλε σαμπρέλες!!!
-
...καθώς και με μπόλικο AV εξοπλισμόAccess Violation?
Τι έγινε, έβαλες Windows στη Λίζα;!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αυριο παω στα Μεγαρα να αλλαξω θεση στα λουλουδια της τελευταιας παρατεταμενης.(Κ 11 ?).Ιδού η παρέμβαση των παραγκο-παραγόντων! Προσπαθείτε να μου υποσκάψετε το ηθικό αλλά εγώ ΔΕΝ θα ενδώσω!
Θα αποδείξω επί Μεγαρικού εδάφους ότι οι πάλαι ποτέ και ενίοτε κατ'εξακολούθησιν εμβολισμοί των πλησίων της πίστας πόων ανήκουν οριστικά στο παρελθόν, και προκαλούνται πλέον κατά βούληση και ουχί εξ ανασφαλών χειρισμών.
Σας εγκαλώ στην τάξη διότι με αυτό το πνεύμα που διέπεστε, κε DAP, το μόνο που σας αξίζει είναι η παραδειγματική τιμωρία σας με κατ'επανάληψιν εφαρμογές δυνάμεων > +1.3G στο σώμα σας καθ'όλο το Track Day!!!
Τι λέτε οι υπόλοιποι; Αξίζει τέτοια ποινή ή υπάρχει κανένας καλοθελητής να του την επιβάλω αντ'αυτού;;;; LOLΆκου εκεί λουλούδια και 'παπαρούνες'!!! (καλά που το διόρθωσε και ο έτερος Βρούτος-Ευριπίδης! )
Θα σκίσουμε τα πτυχία μας πλέον! Θα ξηλώσω αναρτήσεις, LSD και Α048 και θα τα πετάξω στον βούρκο του Norwich!
Στείλτε βρε Κούγια και από εδώ ένα εξώδικο να βάλεις λίγο τάξη, που θα έλεγε και ο Λαζόπουλος!!!
Access Violation?
Τι έγινε, έβαλες Windows στη Λίζα;!Καλά Kyannnnn!!! Back has the pear the tail
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Μπέιμπι-σίτινγκ θα κάνεις άμα χρειαστεί; (πριν απαντήσεις και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το παιδί είναι άρρεν 7 ετών και όχι θήλυ 17 ετών... )
Προς αποφυγην παρεξηγησεων εχω τα προσοντα για τον Μανο (θα του θυμιζω τον παππου του),για το θηλυ...χμ τι να του θυμισω ?? Παλι τον παππου του ?
-
Άντε να δω μήπως και καταφέρω επιτέλους να φέρω και τίποτα άλλες συνονόματες διαφόρων εποχών και προδιαγραφών!
Όσο για το TFRC, με προβληματίζει η συμμετοχή μου στο track day τους γιατί αφενός μεν δείχνει να είναι μια πολύ πετυχημένη οργάνωση, αφετέρου η μεγάλη συμμετοχή (>90 αυτοκίνητα) σε κάνει να τρως όλη σου την ώρα στα pits, και όλη σου την ημέρα για 10 max. γύρους. Κατά τ'άλλα η διοργάνωση είναι κατά βάση ΑΨΟΓΗ (μιας και μιλάμε για ερασιτεχνική μη κερδοσκοπική διοργάνωση) και όσοι πιστοί στο θεσμό αλλά μη δυνάμενοι να έρθουν το Σάββατο στο 4T-TD6, ας προσέλθουν στα Μέγαρα την Κυριακή!
ΒΑΣΙΛΗΗΗΗΗ, θα σε δω;;;
Υ.Γ.
Αν έχει κάποιος καμμιά καλή φωτο από το σχεδιάγραμμα της πίστας των Σερρών, θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την αποστολή του στο theo111r@gmail.com. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μπέιμπι-σίτινγκ θα κάνεις άμα χρειαστεί; (πριν απαντήσεις και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το παιδί είναι άρρεν 7 ετών και όχι θήλυ 17 ετών... )
Προς αποφυγην παρεξηγησεων εχω τα προσοντα για τον Μανο (θα του θυμιζω τον παππου του),για το θηλυ...χμ τι να του θυμισω ?? Παλι τον παππου του ?
(Μιλώντας για το παράδειγμα του 17χρονου θήλεος αποκλειστικά), πού το πάς, πού το φέρνεις με 'μπουμπούκια' και 'λουλούδια' θες να ασχολείσαι!
Έχεις κρυφό hobby την ανθοκομία και μας το έκρυβες;;;
-
Ιδού η παρέμβαση των παραγκο-παραγόντων! Προσπαθείτε να μου υποσκάψετε το ηθικό αλλά εγώ ΔΕΝ θα ενδώσω!
.........................................................................................
Σας εγκαλώ στην τάξη διότι με αυτό το πνεύμα που διέπεστε, κε DAP, το μόνο που σας αξίζει είναι η παραδειγματική τιμωρία σας με κατ'επανάληψιν εφαρμογές δυνάμεων > +1.3G στο σώμα σας καθ'όλο το Track Day!!!Αφου τολμω να γινω μπασοβγαλτης με ολους εσας τους τρελλους καταλαβαινεις τι αφοβος που ειμαι.Εδω μπηκα στου Ευριπιδη,εσενα θα φοβηθω ?
4TF-TD6::Να μπει κανείς ή να μην μπει?Ιδου η απορία!