-
xtkz , επειδή ενδιαφέρομαι για την Sierra, τα λάστιχα δεν είναι λίγο...υπερβολικά στενά? και το προφίλ των ελαστικών υπερβολικά μικρό? Έτσι ήταν η 1προς1?
-
http://www.ampimage.com/Transport P/images/Cossie .jpg
Aυτη ειναι μια φωτο του κονονικου. Προφιλ κ φαρδος τα ιδια μου φαινονται..
Με λιγο ψα3ιμο στο διαδικτυο:
BBS style Rial manufactured alloy wheels sported the new Dunlop D40 205/50 x 15 VR low profile tyres.
Δε φορουσε κ ιδιαιτερα φαρδια ελαστικα..
-
paidia i modelissimo.de lete na einai empistosinis gia agora me pistwtiki???
-
τελικα παρηγγειλα τιν M3 CSL KYOSHO apo modelissimo,βασικα σε μαυρη μιας και της αυτοαρτ υπαρχει σε γκρι που ειναι πιο οριτζιναλ για το συγκεκριμενο μοντελο...το θεμα ειναι οτι θελω και την Μ3 Ε46 τωρα αλλα δεν ξερω σε τι χρωμα...την ηθελα σε μαυρο λογω του σαλονιου που ειχε σε πορτοκαλι και εκανε ωραια αντιθεση...μαλλον για κιτρινο το σκεφτομαι...
επισης εχω παραγγειλει και mercedes 190 evo kai m3 GTR minichamps απο το automobilia στην κηφισια και με εχουν βαλει σε αναμονη,ελπιζω να μην αργησουν,τα θελω!!!! -
Στην παρακάτω διεύθυνση έχω ανεβάσει τις Ferrari.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
...
(άλλωστε την πήρα στα 48 ευρώ, ψιλο-προσφορά ενώ της ΑΑ είχε 65 ή 70....)Πλακα κανεις!!! Απο που?
τελικα παρηγγειλα τιν M3 CSL KYOSHO apo modelissimo,βασικα σε μαυρη μιας και της αυτοαρτ υπαρχει σε γκρι που ειναι πιο οριτζιναλ για το συγκεκριμενο μοντελο...
Βασανιζομαι τελευταια να βρω την γκρι της Κyosho(dealer's edition) αλλα οπως φαινεται εχει ε3αντλη8ει(L.Ε. 3000 κομματια).. Μονο στο ebay υπαρχει ενας BMW dealer που τη δινει για 58 λιρες + 8 μεταφορικα(περιπου 100 ευρω), που ειναι λιγο πολλα οταν την μαυρη της Kyosho την βρισκω στην μιση τιμη..
-
Σήμερα αγόρασα το Mitsubishi Lancer WRC του Panizzi. Είναι της Hot Wheels σε κλίμακα 1:18 και είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό! Έχει επιπλέον ένα σετ ελαστικών-ζαντών χιονιού,προβολείς ομίχλης που τοποθετούνται στο καπώ και τα προστατευτικά καλλύματα για τον κινητήρα και το δάπεδο. Όλα αυτά τοποθετούνται προεραιτικά. Επίσης υπάρχει το Focus WRC και απο ότι είδα στο κουτί θα υπάρξει και Impreza.
-
Λοιπόν, θα σας τη χαλάσω, αλλά επειδή ο φίλος Παύλος με πρίζωσε άσχημα την Κυριακή, σας δείχνω αυτό που είχα αναφέρει προ καιρού:
http://members.lycos.co.uk/prdforum/store/4T/front_wheel.jpg
http://members.lycos.co.uk/prdforum/store/4T/framework_left.jpg
http://members.lycos.co.uk/prdforum/store/4T/framework_right.jpg
http://members.lycos.co.uk/prdforum/store/4T/engine.jpgΠροσέξτε τη χάραξη του ελαστικού στον εμπρός τροχό που φαίνεται καλά. Μιλάμε για ελαστικό ΕΛΑΣΤΙΚΟ που μυρίζει σαν ΕΛΑΣΤΙΚΟ!!!
Επίσης, το φίλτρο λαδιού κάτω από τις εξαγωγές των εξατμίσεων, με τα κείμενα σε χαλκομανία που ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ καθαρά (από κοντά βέβαια). Η βίδα στο κάρτερ για να φεύγει το παλιό λάδι, ήταν ξεχωριστό κομμάτι. Όχι, δεν βιδώνει-ξεβιδώνει...
Αντίθετα, με κανονικές μεταλλικές βίδες που όντως βιδώνουν-ξεβιδώνουν δένουν τα δύο τμήματα του πλαισίου (αριστερό-δεξί), το πλαίσιο με το μπράτσο του πίσω τροχού-ανάρτησης, οι τροχοί στις θέσεις τους (και γυρνάνε) και φυσικά ο κινητήρας στο πλαίσιο.Το κιτ είναι της TAMIYA σε 1/12 και είναι απλά ΑΠΙΘΑΝΟ!!! Από τα καλύτερα που έχω δει στην κατηγορία. Πρόκειται για την Hayabusa του Yoshimura όμως, όχι το εργοστασιακό Suzuki. Έχω επίσης το RGV-Γ 500, που το πήρα επειγόντως για να μην εξαφανιστεί και έχω βάλει στο μάτι 2 R1, το εργοστασιακό μοντέλο 2003 και ένα άλλο ενός οίκου βελτιώσεων. Αλλά θα αργήσουν αυτά, λόγω οικονομικών δυσχερειών. Επίσης, θα αργήσει και η ολοκλήρωση της Hayabusa, καθώς ο αερογράφος μου παρέδωσε πνεύμα και χρήζει αντικατάστασης...
Όποιος ενδιαφέρεται, θα χαρώ πολύ να συζητήσουμε.
-
Νάσο πάρα πολύ καλή! Πρέπει επειγόντως να δούμε τι θα κάνουμε με τον αερογράφο.
-
Το ψήνω, το ψήνω... Καλημέρα σας!
-
Tα νεα μου αποκτηματα 1:18 η Ford, 1:43 η Μπραμπαμ. Παντως εχω παρατηρησει οτι ειμαι ισως ο μονος εδω μεσα που αγοραζει και προπολεμικα.
-
μαλλον εισαι ο μονος,ε ενταξει λογικο ειναι οταν πας και βλεπεις τα πορσε και τισ μπεμπες λιγο δυσκολο να αγορασεις παλια,αλλα γουστα ειναι αυτα...αν εσενα σε πορωνουν,και βεβαια εξαρταται και απο ποσο μεγαλη συλλογη εχει ο καθενας...
-
Εχω και Εγω μια ,οχι πολυ μεγαλη , συλλογη
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
Εχω και Εγω μια ,οχι πολυ μεγαλη , συλλογηενδιαφερον , αρκετα καλη, πρεπει να χεις τρελα με τα ρενο ε? το 5αρι μου αρεσει πιο πολυ! καλη συνεχεια
-
οχι απλα εχω τρελα, εχω μεγαλωσει με τα ρενω...
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
οχι απλα εχω τρελα, εχω μεγαλωσει με τα ρενω...Πρέπει να έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά,ε; Χεχεχε,πλάκα κάνω
Το Fabia της Solido το έχετε βρεί πουθενά; Στα Jumbo που έχει αρκετά μοντέλα της εταιρίας αυτής δε το έχουν φέρει ακόμη. -
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
μαλλον εισαι ο μονος,ε ενταξει λογικο ειναι οταν πας και βλεπεις τα πορσε και τισ μπεμπες λιγο δυσκολο να αγορασεις παλια,αλλα γουστα ειναι αυτα...αν εσενα σε πορωνουν,και βεβαια εξαρταται και απο ποσο μεγαλη συλλογη εχει ο καθενας...Απο την αλλη Χρησταρα εγω το βλεπω λιγο παραλογο να δωσω 70 και 80 Ε για να παρω κατι που μπορει και να τω δω με φουλ λεπτομερεια και κλιμακα 1:1, παρκαρισμενο
Προτιμω να εχω στη συλλογη μου την ιστορια της αυτοκινησης, με μοντελα που η πραγματικη τους θεση δεν ειναι μονο σε μουσειο τεχνολογιας αλλα συγχρονης τεχνης πολλες φορες.
Αλλα ειπαμε περι ορεξεως... -
σημερα πηρα την πρωτη μου μπεμπα m3 e46 GTR minichamps,πολυ καλυτερι απ οτι την περιμενα...σε κοκκινη την πηρα αλλα τωρα καταλαβαινω πολλους φιλους γιατι παιρνουν το ιδιο μοντελο σε πολλα χρωματα...αυριο παιρνω απο το ταχυδρομειο και bmw m3 csl black kysoho kai bmw e46 m3 coupe AA LACUNA BLUE...
ΓΙΑ ΤΗΝ csl ΤΟ μετανιωσα καλυτερα σε γκρι ειναι πιο κλασσικο για το συγκεκριμενο μοντελο,ενω για τη δευτερη δεν εχω ιδεα ποσο καλο ειναι αυτο το μπλε..θα δειξει...σε κιτρινο την ηθελα αλλα δεν την ειχε...θα δειξει... -
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΕΙΝΑΙ Η BMW M3 E36 GTR THS UT...ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ???
-
μαγκες εφτασε η καινουρια Μ5 πηγαινετε στο μοντελισιμο να την θαυμασετε!!!!
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές