-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, πίστεψέ με!Για σκεφτειτε το λιγο. Αν ξεπερασουμε το αρχικο σοκ θα μπορουμε να τις κανουμε οτι θελουμε. Οπως εγινε και στο εργο.
-
Δεν θέλω. Μετά δεν έχει challenge
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δε ξερω αν ειδατε χθες το 'Αυτο που θελουν οι γυναικες' στο σταρ. (Τη ταινια εννοω οχι αυτη τη μ......α εκπομπη του Μικρουτσικου.
Φανταζεστε να μπορουσαν οι αντρες να ακουν αυτα που σκεφτονται οι γυναικες;Tην 'Φωλια του κουκου' με τον Νικολσον τι εχεις δει ;Εκει θα καταληγαμε αν ειχαμε αυτη την καταρα.
-
(Τη ταινια εννοω οχι αυτη τη μ......α εκπομπη του Μικρουτσικου.Kαι η ταινια εξ'ίσου μ.....α ειναι
-
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, πίστεψέ με!
Για σκεφτειτε το λιγο. Αν ξεπερασουμε το αρχικο σοκ θα μπορουμε να τις κανουμε οτι θελουμε. Οπως εγινε και στο εργο.
Nτροπή βρε παιδιά!
-
Το 1922 με την Μικρασιατική καταστροφή , πολλοί πρόσφυγες ξεκίνησαν για Αμερική. Αρκετοί απ' αυτούς σταμάτησαν στη Μασσαλία. Στούς απογόνους τους τρίτης και τέταρτης γενιας , αναφέρεται το ντοκυμαντέρ 'Μασσαλία μικρή κόρη' Εξαιρετικά ενδιαφέρον. Θεσσαλονίκη Ολύμπιον
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Áîßæïõí ôïí êüðï ôá éðôÜìåíá óôéëÝôá,êáé ìüíï ãéá ôçí Üøïãç áéóèçôéêÞ ôùí åéêüíùí.Ôï ðñüâëçìá ôçò ôáéíßáò åßíáé üôé Ýñ÷åôáé ìåôÜ áðü ôïí 'Ôßãñç êáé ÄñÜêï' êáé '¹ñùá',ìå ôéò ïðïßåò áíáðüöåõêôá óõãêñßíåôáé êáé...÷Üíåé!
......äåí Ý÷ù äåß ôá óôéëÝôá áëëÜ ôá Üëëá äýï åßíáé ìáêñÜí áéóèçôéêÜ ..éäáßôåñá ï Çñùáò Ý÷åé áðßóôåõôç öùôïãñáößá ...ôïõëÜ÷éóôïí îÝñåéò üôé ðñüêåéôáé íá äåßò êÜðïéï ðáñáìýèé ðïõ óôçí ôåëéêÞ äåí óå íïßáæåé áí åßíáé áëÞèåéá ç øÝìá óïõ ìÝíåé ç áöÞãçóç ,ç ðáñïõóßá , ç åíáñìüíéóç ôùí çèïðïéþí êáé ïé öáíôáóôéêÝò ÷ïñïãñáößåò .
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
εχω παρει να δω το the last ride εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα καλο , ειναι πολυ αλα fast and furious .Όχιιιιιιι, μην κάνετε το λάθος! Ούτε που ξέρω τι σκεφτόμουν όταν το νοίκιαζα, το Τhe Fast and the Furious είναι Κισλόφσκι μπροστά του
-
Million Dollar Baby!
Εκπληκτική ταινία!Είχα πολλά χρόνια να δω τόσο καλή ταινία!
Σκηνοθεσία,στυλ,φωτογραφία,ηθοποιοί....εξαιρετική!
Οσοι δεν το είδατε....να πάτε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Million Dollar Baby!Εκπληκτική ταινία!Είχα πολλά χρόνια να δω τόσο καλή ταινία!
Όντως πολύ καλή ταινία, αν και λίγο ψυχοπλακωτική στο τέλος...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και σε 'μένα μου άρεσε πάρα πολύ!!! Ήταν λητή, ωραία δοσμένη, χωρίς μελό - υπερβολές και σκηνοθετικά στέκονταν πολύ όμορφα.
Ακολουθεί η ταινία 'Η σκόνη που πέφτει'... (ελληνική του Ψαρά)
-
ειδα battle royal 2..........χαμος στο ισιωμα αλλα μου αρεσε που τα εχωνε ΑΜΕΣΑ στα κωλοαμερικανακια
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Tην είδα χθες, πολύ καλή ταινία, πολύ καλές ερμηνείες αλλά όχι και χρόνια να δω τόσο καλή... Κούκο δες και λίγο ευρωπαϊκό κινηματογράφο... Βγήκαν και εκεί πολύ καλές ταινίες αλλά δεν υπάρχει το budget προβολής!
-
Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι φέτος 'ξανασυναντιούνται' η Hilary Swank (στο Μillion Dollar Baby) και η Annette Benig (στο Being Julia ,'H τελευταία λέξη της Τζούλια' είναι ο ελληνικός τίτλος και βγαινει το Μάρτη)
Είναι η δεύτερη φορά που 'συναντιούνται' για το Όσκαρ 1ου γυναικείου ρόλου.
Η πρώτη φορά ήταν το 1999 όπου η Annette Benig πρωταγωνιστούσε στην κα-τα-πλη-κτι-κή ταινία 'American Beauty ' (μαζί με τον Κevin Spacey) και η Hilary Swank στο 'Boys Don't Cry' .
Τότε το πήρε η Swank παρ ότι κατά γενική ομολογία το 'American Beauty ' είναι μέσα στα καλύτερες ταινίες που έχουν βγει ποτέ.
Φέτος νομίζω ότι δικαιωματικά ανήκει στη Benig αλλά και πάλι η μικρή είναι πάρα πολύ καλή.
Ίδωμεν... -
Ωραια ταινεια το american beauty????? η απολυτη παρακμη της αμρικανικης κοινωνιας/ κουλτουρας............. ασε ρε δεν θα παρω
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ωραια ταινεια το american beauty????? η απολυτη παρακμη της αμρικανικης κοινωνιας/ κουλτουρας............. ασε ρε δεν θα παρωΑμάν ρε Γιάννη και 'συ!
Η ταινία ήταν εκπληκτική, αφού καυτηρίαζε συγκεκριμένες καταστάσεις και κοινωνικά στερεότυπα. Και το έκανε απλόχερα, πουθενά δεν 'έκοψε'. Νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ καλή...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ωραια ταινεια το american beauty????? η απολυτη παρακμη της αμρικανικης κοινωνιας/ κουλτουρας............. ασε ρε δεν θα παρωΜάλλον δεν κατάλαβες γιατί πράγμα μιλάω
Η ταινία αυτή απέσπασε διθυραμβους και από κριτικούς αλλά και από το (κυριως) κοινόΠαρ όλα αυτά εσύ ...'μην παιρνεις', δε χάλασε κι ο κόσμος
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Mε μπερδεύει η φατσούλα που έχεις βάλει. Να πάμε να τη δούμε, ή όχι??
Πάντως αν κρίνω από το mystik river που είναι και αυτό του Eastwood καλύτερα να μην πάω...
To american beauty είναι έπος. Κάτι δεν κατάλαβες popol@ros. Ένα από τα πράγματα που ήθελε να καυτηριάσει η ταινία ήταν και η παρακμή που λες. Μου άρεσε που ακόμα και στο αυτοκίνητο, η επιλογή ήταν σωστή. -
Να πας Μιχάλη!
Η φατσούλα είναι για τα συναισθήματα που σου δημιουργεί!! -
Eντελώς πληροφοριακά, η κατάσταση στα φετινά Οσκαρ, έχει ως εξής :
-
**Υποψηφιότητες για καλύτερη ταινία: **
-The Aviator
-Finding Neverland
-Million Dollar Baby
-Ray
-Sideways -
Υποψηφιότητες για καλύτερη σκηνοθεσία :
-Martin Scorsese για το 'THE AVIATOR '
-Clint Eastwood για το 'MILLION DOLLAR BABY '
-Taylor Hackford για το 'REY'
-Alexander Payne για το 'SIDEWAYS' (ελ.τιτλ 'ΠΛΑΓΙΩΣ')
-Mike Leigh για το *'VERA DRAKE *'(πριν κανα μήνα παιζόταν Αθήνα)
3) Υποψηφιότητες για 1ο αντρικό ρόλο :
-Don Cheadle για το 'HOTEL RWANDA'
-Johnny Depp για το 'FINDING NEVERLAND'
-Leonnardo Dicaprio για το 'ΤΗΕ AVIATOR'
-Clint Eastwood για το* 'MILLION DOLLAR BABY'*
-Jamie Foxx για το 'RAY'- Υποψηφιότητες για 2ο αντρικό ρόλο :
-Morgan Freeman για το 'MILLION DOLLAR BABY'-Clive Owen για το 'CLOSER'
-Alan Alda για το 'THE AVIATOR '
-Thomas Haden Church για το 'SIDEWAYS'
-Jamie Foxx για το* 'COLLATERAL'*
5)** Υποψηφιότητες για 1ο γυναικείο ρόλο :**
-Annette Bening για το 'BEING JULIA'