-
Το όχημα που εδώ και δεκαετίες ήταν status symbol σε πόλεις και επαρχίες έπαψε πλέον να κυκλοφορεί τα θα κάνει ο Έλληνας ? Πάνε οι 316 Πιο μοντέλο θα καλύψει αυτό το κενό που δημιουργείται?
η σειρά 1 δεν περνάει στην επαρχία δεν είναι αναγνωρίσημη -
Το όχημα που εδώ και δεκαετίες ήταν status symbol σε πόλεις και επαρχίες έπαψε πλέον να κυκλοφορεί τα θα κάνει ο Έλληνας ? Πάνε οι 316 Πιο μοντέλο θα καλύψει αυτό το κενό που δημιουργείται?
Μην ανησυχείς βρε... Πάλι με χρόνια με καιρούς...
Θα βγει και η νέα τριάρα σε 316 - 318... Απλά θα αργήσει λίγο ακόμα...
Στη χειρότερη θα εμφανιστεί η απόλυτη μετατροπή:
Αγορά μίας 330, βγάλσιμο του κινητήρα, αγορά 1600cc κινητήρα από 316 Ε36 και πάντρεμα...
Γιατί τι να τα κάνεις τα κυβικά;;; Εγώ δεν τρέχω γιατί βιάζομαι...
-
Στη γνωρημία με την νέα σειρά 3, η οποία βρίσκεται στο τεύχος που κυκλοφορεί, αναφέρουμε ότι το ντμπούτο των 316 και 318 θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο.
-
Δεν εγκρίνω αυτούς τους κινητήρες σε τέτοια αυτοκίνητα αλλά ο 1,6 lt δεν είναι και τόσο πια κακός με 115hp ούτε βέβαια ο 2λιτρος της 318 με 143hp...νομίζω;
-
Ο διλιτρος που αναφερεις ειναι αυτος που φοραει η 320 πλεον, και ειναι ελαφρως βελτιωμενος ωστε να αποδιδει 150 αλογα... Δεν νομιζω η BMW να εφοδιασει την 3αρα με το παλιο μοτερ... Ισως καποιο αλλο 1800αρι!!
-
και γιατι να ξαναβγαλουν τον 1,600 ??? δεν καταλαβα??? για να βγαινει η ταχαμδηθεν κυρια και να πηγαινει στα ψωνια της με την μπεμπα???? η μηπως για καποιον που του εχει μεινει αποθημενο να παρει μια BMW και του φτανουν ως εκει τα χρηματα???
το αμαξακι οπως και η 316 κομπακτ οπως και η 116 ειναι πιο αργες και απο την καθυστερηση...... γιατι να αναλωνεται κατα αυτο τον τροπο η βαυαρικη εταιρεια???? μονο και μονο για μερικες παραπανω πωλησεις σε μια χωρα σαν την ελλαδα???
αν και να σας πω την αληθεια εγω δεν καταλαβα ακομη γιατι αντικατεστησαν τον διλιτρο εξακυλινδρο και βαλανε τον τετρακυλινδρο??? για λιγοτερο βαρος???
και τωρα που ξεκινησα για να τελειωσω με το αλλο το πακετο???? τι ειναι παλι αυτο ΚΑΙ στην καινουργια την τριαρα να μην μπορει να βαλει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ενα μπλοκε , εστω που λεει ο λογος απο την 325 και πανω??? αισιως φτασανε ρε γαμωτο τα 250 αλογα στην 330.........
βαλτε το το ρημαδι....... -
Kαποτε ειχαν βγαλει για την Ελλαδα την 518i και ειναι δυνατον να μεινουμε τωρα χωρις 316i;
-
Kορόιδα είναι κι γερμανοί..
Εγώ στη θέση τους μόνο κ μόνο για την Ελλάδα θα έβγαζα και μία.... 314 (!) να πλουτίσω -
Ù ÈÅÏÉ !!!!!!
Ðùò èá ìðïñÝóïõí îáíÜ ,ïé Üìïéñïé êáôáäéêáóìÝíïé ãáëáæïáßìáôïé áðï ôéò áíþôåñåò äõíÜìåéò ôïõ Óýìðáíôïò ,íá äþóïõí îáíÜ ôçí ëÜìøç êáé ôçí áñ÷ïíôéÜ ôïõò óôïõò ëïéðïýò ....óå üëïõò åìÜò ôïõò ÷áìåñðåßò êáé õðüäïõëïõò ôùí öôçíþí õðïêáôáóôÜôùí ðïõ êõëïýí óôçí ãêñßæá áõôÞ ëùñßäá áóöÜëôïõ???????Ðùò ?????
Ðùò èá ìðïñïýí íá áíáäåéêíýïõí ôçí áíùôåñüôçôá ,ôçí õðÝñôáôç ãíþóç ôï ðá÷ýôåñï ðïñôïöüëé Ýíáíôé ôùí ãåéôüíùí ,óõããåíþí êáé Üëëùí ìéêñþí ðôù÷þí ðïõ ôï ðôù÷ü ìõáëü Ù Èåïß ôïõò õðïäïýëùóå óå áíïýóéåò êáé Üóôï÷åò åìðíÝõóåéò áíôßóôïé÷ùí êáôþôåñùí áíèñùðÜñéùí ?????Áò åëðßóïõìå üôé ç óåâáóôÞ ðáñáãùãüò êáëéôå÷íçìÜôùí èá óôáèåß óôï ýøïò ôçò êáé äåí èá åãêáôáëåßøåé óôï Ýëåïò ôçò êïéíïôõðßáò ôïõò åõãåíåßò áõôïýò ãüíïõò
ÁëÞèåéá ç óåéñÜ × èá âãåß óå 1600 ãéá íá ìðïñÝóåé íá ãëõôþóåé ôïõò öõóéïëÜôñåò ,äáìáóôÝò ôùí ðåæïäñïìßùí áðï áõôÞ ôçí ìßæåñç äéêôáôïñßá ôùí åî áíáôïëùí åëá÷ßóôïõ êýñïõò êáé áêôéíïâïëßáò ???? -
Βασικα για ποιο λογο σας πειραξε η 316?? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι προβλημα να εχει την 316 μια κοπελα και να πηγαινει με αυτη στο σουπερ μαρκετ?? Αν ειχε Cayenne θα ηταν πολυ διαφορετικα??
Και εγω θα προτιμουσα ας πουμε μια 330 αλλα καμια φορα αλλιως τα φερνει η τυχη! Αν καποιον δεν τον ενδιαφερει η ταχυτυτα και οι αγωνιστικες επιδωσεις μπορει καλλιστα να παει για μια 316.. Ασε που θα εχει και πολυ λιγοτερα εξοδα! Βενζινες, ασφαλειες, σερβις κλπ κλπ Αποτελει φυσικα συμβιβασμο αλλα αμα θελεις μπεμπα οπωσδηποτε...popolare.. Αυτο με το μπλοκε ειναι οντως 'προβλημα'! Ειδικα για τους ελληνικους δρομους! Που ειναι οι καιροι της Ε36 οπου μπορουσες να την παραγγειλεις με μπλοκε?!?! Αν και το δικο μου 318is δεν εχει μπλοκαδουρα με διασκεδαζει αρκετα συχνα...
Οσο για τος διλιτρο αυτος αντικατασταθηκε απο τον 4κυλινδρο γιατι με την εξελιξη που του εγινε απο την μαμα BMW καταφερε να βγαλει περισσοτερα αλογα και με μεγαλυτερη ροπη... Επισης ειναι και το θεμα βαρους που ανεφερες αλλα και της συντηρησης!! Τελος το 3λιτρο μοτερ της BMW εφτασε αισιως τα -σχεδον- 260 αλογα (258 για την ακριβεια στις 6600 rpms) -
Θυμάται κανείς στην δεκαετία του 80 την 315 (για την Ελλάδα μόνο) που το μόνο standard που είχε στον εξοπλισμό ήταν το τιμόνι;;;
Και μερικοί έβγαζαν το 315 από πίσω και έβαζαν Μ ή 323;; -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Θυμάται κανείς στην δεκαετία του 80 την 315 (για την Ελλάδα μόνο) που το μόνο standard που είχε στον εξοπλισμό ήταν το τιμόνι;;;
Και μερικοί έβγαζαν το 315 από πίσω και έβαζαν Μ ή 323;;Την συγκλονιστική ιπποδύναμη της Μ 315 την θυμάσαι?
75 ολόκληρες αλογάρες έβγαζε το σπορ θηρίο! -
@melos86 Ý÷åéò ìéá 318is áðï üôé ëÝò áí èõìÜìáé êáëÜ áõôÞ Ý÷åé êÜðïõ óôá 140 Üëïãá ãéá 1200-1300 êéëÜ ,áí êÜíù ëÜèïò äéüñèùóÝ ìå ,ðïõ óçìáßíåé êÜðïõ óôá 9 ìå 10 Üëïãá óôá 1000 êéëÜ ìéá áñêåôÜ óåâáóôÞ êáé éóïññïðçìÝíç áíáëïãßá ãéá áõôïêßíçôï åõñåßáò ðáñáãùãÞò .
Åíá ôï èåôéêü
Áðï ôï ôåóô ôùí 4ô åß÷å ó÷åôéêÜ ðéï ìáæåìÝíï êéâþôéï êáé Þôáí Þäç ðéï ðñïóåãìÝíç óå áíÜñôçóç áðï ôéò ðéï áðëÝò
Óõí äýï ôá èåôéêÜ
Ôþñá íá óïõ ðþ ðüóåò 3áñåò Ý÷ù äåß ÷ôõðçìÝíåò åìðñüò ãéáôß ïé ïäçãïß ôïõò äåí ìðüñåóáí íá ôéò åëÝãîïõí êáé Ýöõãáí ìå ôá ìïýôñá ...Çìáñôïí äçëáäÞ, ìéá ÷áñÜ æõãéóìÝíá áõôïêßíçôá åßíáé ðþò ôï êáôÜöåñáí?Ìéá ÷áñÜ áíáñôÞóåéò Ý÷ïõí êáé ôï ôéìüíé ôïõò åßíáé áðáëáãìÝíï áðï ôá æüñéá ôçò ìåôÜäïóçò .
Ôá èåôéêÜ Ý÷ïõí Þäç ðÜåé óôá ðÝíôå !
ôþñá ìå 1600 êõâéêÜ êÜðïõ óôá 115 Üëïãá êáé ôï âÜñïò 1300-1400 êéëÜ ìÞðùò èá øéëïóÝñíïíôáé éäÜéôåñá óå ôáîéäÜêé ëÝù ìÞðùò ?Åäþ öÜïõë
Ôþñá ãéá ôá øþíéá õðÜñ÷ïõí êáé êáëýôåñá (Óåé ,Ìáôßæ ,Óìáñô ,êëéï,206 ,êïñóá ,ðïýíôï êáé ðÜåé ëÝãïíôáò ) -
Και εγω σε καμια περιπτωση δεν θα επαιρνα ενα 316... Ακριβως επειδη σερνεται!! Με το 318is τα πραγματα ειναι καπως καλυτερα αλλα και παλι αν δεν ειναι 6κυλινδρο δεν λεει!! Οντως θυμασαι παρα πολυ καλα.. Μιλαμε για το μοτερ με τον κωδικο Μ42 1796cc 140ps στις 6000rpms!
Αλλα το αυτοκινητο για καποιο που απλα θελει ενα ποιοτικο αυτοκινητο για να πηγαινει στην δουλεια του το πρωι και κανενα ταξιδακι που και που ειναι πιστευω μια χαρα (εφ'οσον δεν τον ενδιαφερει η ταχυτητα και οι επιδοσεις..) Νομιζω οτι το αμαξι ταξιδευει ανετα με 130-140χλμ/ωρα και ταυτοχρονα του προσφερει και την πολυτελεια και την ασφαλεια μιας BMW!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Kορόιδα είναι κι γερμανοί..
Εγώ στη θέση τους μόνο κ μόνο για την Ελλάδα θα έβγαζα και μία.... 314 (!) να πλουτίσωTην πρόλαβε η Skoda με το ταχύτατο και σβέλτο Octavia I 1,4lt. των 75 ολόκληρων ίππων εν έτει 2005.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Και μερικοί έβγαζαν το 315 από πίσω και έβαζαν Μ ή 323;;Την 315 την είχε ένας καθηγητής μου (στο λύκειο πριν από 'ν' χρόνια)
και μας έκανε σε όλους εντύπωση η έλειψη στροφόμετρου είχε ρολόι στη θέση του???.
Όσο για τα σήματα 323 και 'bavaria'??? (η μόδα 'Μ' ήρθε αργότερα) οι γνώστες τις ξεχώριζαν από τις εξατμίσεις και έπεφτε το ανάλογο 'κράξιμο'Όσον αφορά το ερώτημα του θέματος, υπομονή δε νομίζω να αφήσει η Βαβαρική εταιρεία τους Μεσόγειους χωρις 'τουτού', κάτι θα βγάλει.
-
Και είναι και διαφορετικό το αμάξωμα της Μ3 (Ε46) ρε γμτ!!!
Αλλοιώς θα ανθούσε πάλι η αγορά της μετατροπής!!! -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και μερικοί έβγαζαν το 315 από πίσω και έβαζαν Μ ή 323;;Όσο για τα σήματα 323 και 'bavaria'??? (η μόδα 'Μ' ήρθε αργότερα) οι γνώστες τις ξεχώριζαν από τις εξατμίσεις και έπεφτε το ανάλογο 'κράξιμο'.
Mεγάλε που το θυμήθηκες; Εγώ είχα δει και Μ.
Πρεπει να είχαν πιο πολλά άλογα!!!
Τι θα κάνει ο Ελληνας χωρίς 316 και 318?