-
Παιδιά πρώτη φορά μου συνέβη εχθές, καθώς έστριβα το τιμόνι με μικρές ταχύτητες ακουγότανε από μπροστά ένας περίεργος θόρυβος σαν μούγκρισμα(μόνο οταν το έστριβα) και σαν να κινούνται υγρά(υδραυλικά??)! Αυτό μετά απο 5 λεπτά σταμάτησε....είναι τίποτα το σοβαρό? Πρέπει να το πάω στην αντιπροσωπεία μήπως για έλεγχο καλού-κακού?? thanx
-
Παιδιά πρώτη φορά μου συνέβη εχθές, καθώς έστριβα το τιμόνι με μικρές ταχύτητες ακουγότανε από μπροστά ένας περίεργος θόρυβος σαν μούγκρισμα(μόνο οταν το έστριβα) και σαν να κινούνται υγρά(υδραυλικά??)! Αυτό μετά απο 5 λεπτά σταμάτησε....είναι τίποτα το σοβαρό? Πρέπει να το πάω στην αντιπροσωπεία μήπως για έλεγχο καλού-κακού?? thanx
-
-
Εχεις τσεκάρει τά υγρά του;Ο θόρυβος μήπως ακούστηκε όταν τό τιμόνι ήταν τέρμα στριμένο;
-
Εκεί ακουγότανε πάρα πολυ όταν το είχα τέρμα στριμμένο...τα υγρά δε ξέρω πως ελέγχονται
-
Δεν έχει ηλεκτρικο τιμόνι το c2??
-
Έτσι ξέρω...!!
-
Είτε είναι ηλεκτρικό είτε απλό υδραυλικό, πάλι σε υδραυλική αντλία δεν καταλήγουμε;
Ακριβώς (μα ακριβώς!!!) ίδια συμπτώματα είχα στο Λεόν και η λύση δόθηκε με μια στεγανοποίηση στο τιμόνι. Το συνεργείο δεν κάθισε καν να μελετήσει, πρέπει να είναι πολύ απλή βλάβη.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Είτε είναι ηλεκτρικό είτε απλό υδραυλικό, πάλι σε υδραυλική αντλία δεν καταλήγουμε;Όχι αν ειναι ηλεκτρικό. Αν ειναι ηλεκτρουδραυλικό καταλήγουμε σε υδραυλική αντλία.
-
Δηλαδή δεν είναι κάτι το ανησυχητικό ιδιαίτερα έτσι?
-
Δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αλλά επείγον εγώ θα έλεγα ότι είναι. Μιλάμε για σύστημα διεύθυνσης όχι για τα χερούλια στις πόρτες!!!
Να πας να το ελέγξεις άμεσα εξάλλου είσαι σε περίοδο εγγύησης και δεν έχεις πρόβλημα κόστους ότι και να είναι. Με θέματα ασφάλειας καλό είναι να μην παίζουμε. -
ημιαξονια?
-
Το C2 εχει μονο ηλεκτρικο !
-
Το πήγα στη Σιτροέν το ελέγξανε(το άφησα 1 ώρα περίπου) παντού και τα πάντα και τελικά δεν βρήκανε τίποτα. Όλα μου είπανε είναι σε άριστη κατάσταση και δεν μπορούν να μου προσδιορίσουν για πιο λόγο ακούστηκαν αυτοί οι περίεργοι θόρυβοι(αυτό λίγο δεν με έπεισε και είμαι ακόμα προβληματισμένος...προτιμούσα να βρούν κάποιο πρόβλημα γιατι τώρα δεν μπορώ να πώ ότι είμαι 100% σίγουρος)
-
Το manual του αυτοκινήτου μου που έχει υδραυλικό τιμόνι (Audi A3) συμβουλεύει να μην κρατάμε κλειδωμένο τέρμα το τιμόνι για πολλή ώρα γιατί χαλάει το υδραυλικό σύστημα, αν αυτό βοηθάει...
-
Στα υδραυλικά τιμόνια όντως δεν είναι καλό να τερματίζεται το τιμόνι γιατί ζορίτεται η αντλία του υδραυλικού συστήματος.
Στα ηλεκτρικά δεν τίθεται τέτοιο θέμα.
-
Αν συνεχίζει να τρίζει το τιμόνι, πέρνα από 2η αντιπροσωπεία, ή από κάποιο συνεργείο...Δεν είναι να είσαι εφησυχασμένος, έτσι δεν είναι;
-
Kremagiera loipon to provlima....!
Perasa ksana afou to ekane ekeinh thn stigmh...kai to eipe amesws o typos. Eftixos mesa sthn eggyhsh afou den kanei kai liga...!
O logos pou exei provlhma...agnwstosP.S.: Sorry gia ta greeklish...alla exoun xalasei ta ellhnika
-
Περαστικά φίλε μου. Μπορεί να ήταν απο οτιδήποτε από ελλατωματικό κομμάτι μέχρι και χτύπημα σε καμιά λακούβα.
-
Φίλε μου, χαίρομαι πολύ που διορθώθηκε το πρόβλημά σου! Next time, αν θες ρώτα τι πρόβλημα υπήρχε, έτσι για future reference-όχι δική σου εννοείται!
Περίεργος ήχος με το στρήψιμο του τιμονιού Citroen...