-
Ξαναλέω ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική.
-
Είπε κανείς ότι δεν είναι; Αυτό που γράφει ο καθένας είναι η άποψη του.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και από την f12 είναι καλύτερη, δεν λέει κάτι αυτό.Αυτό σαν αντικειμενική αλήθεια ακούστηκε, όχι σαν προσωπική άποψη...
-
Χαίρομαι που αυτά που γράφω 'ακούγονται' ως αντικειμενικές αλήθειες.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Η Ferrari έκανε γενικά λάθος με το να βγάλει την 458, μπροστά στην Aventador δεν μπορεί να σταθεί (εμφανισιακά). Ευτυχώς όμως το διόρθωσαν με την F12.
. -
-
Ετσι μάλιστα...φτάνει να μην παίρνει νερό στην ένωση στο κέντρο......
Πάντως έχοντας εμπειρία με Diablo και Murcielago έχω να πω ότι όσο εντυπωσιακά δείχνουν τόσο δύσχρηστα είναι στην οδήγηση....Πολύ φαρδιά ,ελάχιστη ορατότητα προς τα πίσω , το τιμόνι δεν κόβει καθόλου....Γενικά ένας εφιάλτης στον δρόμο.
-
Παπί και πάλι παπί.
-
στην καλιφόρνια δεν γίνεται αυτόματα?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
στην καλιφόρνια δεν γίνεται αυτόματα?Εκτος LA oχι .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
στην καλιφόρνια δεν γίνεται αυτόματα?
Εκτος LA oχι .
-
Το προφανές μειονέκτημα του σχεδιασμού της roadster βέβαια είναι ότι εκμηδενίστηκε και ο λίγος χώρος αποσκευών που υπήρχε. Και πάλι όμως είναι προτιμότερο από τις ΔΤΠ λύσεις τύπου aperta.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Η Ferrari έκανε γενικά λάθος με το να βγάλει την 458, μπροστά στην Aventador δεν μπορεί να σταθεί (εμφανισιακά). Ευτυχώς όμως το διόρθωσαν με την F12.
.Δηλαδη??
-
δηλαδή
- είναι σε διαφορετική κατηγορία
- το γούστο είναι καθαρά προσωπικό
-
Γι αυτό έβαλα και το ''εμφανισιακά'', εκεί νομίζω πως είναι στην ίδια κατηγορία.
Το γούστο μπορεί να είναι υποκειμενικό αλλά γενικά η 458 δεν εντυπωσίασε ως Ferrari. Παντού χαρακτηρίστηκε ως ένα γιαπωνέζικο με σήμα Ferrari, αυτό μόνο επιτυχία δεν μπορεί να είναι για μια τέτοια φίρμα. -
και η λαμπο χαρακτηρίστικη σας όχημα του σταρ τρέκ , λέει κάτι αυτό ?
-
ναι.οτι σαν την μαζερατι δεν εχει..
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Γι αυτό έβαλα και το ''εμφανισιακά'', εκεί νομίζω πως είναι στην ίδια κατηγορία.
Το γούστο μπορεί να είναι υποκειμενικό αλλά γενικά η 458 δεν εντυπωσίασε ως Ferrari. Παντού χαρακτηρίστηκε ως ένα γιαπωνέζικο με σήμα Ferrari, αυτό μόνο επιτυχία δεν μπορεί να είναι για μια τέτοια φίρμα.Αν 10 άτομα έγραψαν αυτό που λες, 100 έγραψαν το αντίθετο (ότι είναι πανέμορφη, εντυπωσιακότατη κλπ).
-
ανηκω στους λιγους..
-
και γω...
Lamborghini Forum