-
νικο σκασε μυτη ρε σερρες ..............
σκεφτομαι τωρα που θα ηρεμισει ο καιρος να ανεβω κοζανη για καφεδακι με τον αποστολη.......(του τον χρωσταω)
-
Eλα βεβαια.Θα σε περιμενουμε για καφεδακι
-
Παιδια, θεση οδηγησης το Clio τι λεει? Εχω ακουσει πως δεν ειναι για μεγαλοσωμους.
-
Ο χρήστης Tetrapetaloudos έγραψε:
Παιδια, θεση οδηγησης το Clio τι λεει? Εχω ακουσει πως δεν ειναι για μεγαλοσωμους.ενταξει ειναι λιγο ψηλα αλλα οχι και τοσο χαλια οσο λενε...
οταν ακουω οτι θυμιζει βανακι και κατι τετοια κουλα τρελενομαι
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
Παιδια, θεση οδηγησης το Clio τι λεει? Εχω ακουσει πως δεν ειναι για μεγαλοσωμους.
ενταξει ειναι λιγο ψηλα αλλα οχι και τοσο χαλια οσο λενε...
το 'βανακι' το λενε για το τιμονι του που ειναι καπως οριζοντιο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ενταξει ειναι λιγο ψηλα αλλα οχι και τοσο χαλια οσο λενε...
το 'βανακι' το λενε για το τιμονι του που ειναι καπως οριζοντιο
και παλι φιλε Σπυρο, δεν ειναι ετσι.
ολα συνηθιζοντε και δεν ειναι τοσο χαλια οσο λενε
-
Εγώ είμαι 1,70 και έχω πρόβλημα με το κάθισμα λόγω σχεδίασης:
-
Αναποτελεσματική ρύθμιση στήριξης μέσης (ό,τι και να κάνεις, τα ίδια είναι).
-
Τα διαστήματα στο σιδηρόδρομο είναι πολύ μεγάλα και δυσκολεύομαι να φέρω τα πόδια μου ακριβώς εκεί που θέλω.
-
Η σκαλωτή ρύθμιση της πλάτης έχει κι αυτή πολύ μεγάλα διαστήματα από θέση σε θέση. Θέση οδήγησης τελικά βρίσκεις στο περίπου.
-
Αν οδηγείς σε όρθια θέση (όπως εγώ), το ψαλιδωτό προσκέφαλο καλό είναι να μένει πάντα σε κλειστή θέση, αν δεν θες να'χεις συνέχεια κράμπες.
Το Clio μου έχει ακριβώς τα ίδια καθίσματα με το δίλιτρο, απλώς με άλλες ταπετσαρίες.
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ είμαι 1,70 και έχω πρόβλημα με το κάθισμα λόγω σχεδίασης:-
Αναποτελεσματική ρύθμιση στήριξης μέσης (ό,τι και να κάνεις, τα ίδια είναι).
-
Τα διαστήματα στο σιδηρόδρομο είναι πολύ μεγάλα και δυσκολεύομαι να φέρω τα πόδια μου ακριβώς εκεί που θέλω.
-
Η σκαλωτή ρύθμιση της πλάτης έχει κι αυτή πολύ μεγάλα διαστήματα από θέση σε θέση. Θέση οδήγησης τελικά βρίσκεις στο περίπου.
-
Αν οδηγείς σε όρθια θέση (όπως εγώ), το ψαλιδωτό προσκέφαλο καλό είναι να μένει πάντα σε κλειστή θέση, αν δεν θες να'χεις συνέχεια κράμπες.
Το Clio μου έχει ακριβώς τα ίδια καθίσματα με το δίλιτρο, απλώς με άλλες ταπετσαρίες.
εμεις εχουμε διλιτρο mk1. για την μεση και την πλατη εχεις δικιο αλλα για τους σιδηροδρομους...
-
-
Εμένα πάντως δε με βολεύουν πάντα οι σιδηρόδρομοι έτσι όπως είναι. Είναι και το ότι είμαι κάπως λεπτός, οπότε...
Clio 2.0lt vs CTR