-
-
...και καύσιμα από χέρια ελληνικά
**Συνδικάτο ταξί ιδρύει η Χρυσή Αυγή
**
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231224348οxι που θα λειψει ο μαης απ'τη σαρακοστη. γνωστη πχοιοτητα η κιτρινη φυλη και γνωστα φασιστομουτρα αποεξαπανεκαθεν, που τσιμπαγαν τις αδειες του σοβιετικα κλειστου επαγγελματος επι χουντας ολοι οι βασανισται του προ-χουντικου κρατους και παρακρατους της δεξας. μιλαμε για κατιμα, για μεγαλη μουργα, απλα φανταστειτε ποια ατομα επαιρναν τοτε κατα κυριο λογο τις αδειες. μετα βεβαια πολλοι αρχισαν να γυρνανε με σημαιες του πασοκ οταν ο αντρεας το΄παιζε πατριωτης (και μοιραζε αδειες σε ημετερους that is). μιλαμε για αλητεια μποχα βρωμα. μην κανετε παρεα με ταριφες (φιλικη συμβουλη skye )
-
Για όποιον ενδιαφέρεται, στην εφημερίδα Η Ελλάδα αύριο του Σαββατοκύριακου, υπάρχει και το ακόλουθο βιβλίο:
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
[/quote]
αφηστε ολα τα λουλουδια να ανθισουν....
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ψηλά τα πράσινα μπερέ!Τουλάχιστον, αυτός υπηρέτησε την πατρίδα. Και προφανώς, όχι στο Πολεμικό Μουσείο ή στο ΑΒΕΡΩΦ, όπως κάποιοι άλλοι που μας το παίζουν εθνοπατέρες.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ασχετα με το τί λέει η αριστερά στην Ελλάδα, (που έχει πάρει την αντιφά εργολαβία), μια χαρά μπορεί κάποιος να είναι ταυτόχρονα και αντιναζιστής και αντικουμουνιστής, αυτά τα δύο δέν είναι mutually exclusive.
Απόλυτα σωστό.
Βρε καλώς τον κο Λάππα! Δεν έχει σκι ή παραπέντε σήμερα; Θα μου κάνεις την τιμή να απαντήσεις στα ερωτήματα που σου έθεσα στο προηγούμενο ποστ σου; Ή μήπως δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει το παιδί σου να μην πηγαίνει σχολείο επειδή δεν υπάρχει πετρέλαιο για να λειτουργήσει η θέρμανση;
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ψηλά τα πράσινα μπερέ!Τουλάχιστον, αυτός υπηρέτησε την πατρίδα. Και προφανώς, όχι στο Πολεμικό Μουσείο ή στο ΑΒΕΡΩΦ, όπως κάποιοι άλλοι που μας το παίζουν εθνοπατέρες.
Οχι μονο την υπηρετησε, αλλα εμενε και ΑΥΠΝΟΣ αναλογιζομενος τι μπαινει μεσα στην μπατριδα
-
Θα τον κοροϊδέψουμε και επειδή έκανε το καθήκον του, σε αντίθεση με άλλους που δεν το έκαναν;
Εκεί, τους ρίχνει στ' αυτιά. Επιλογές. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Οχι μονο την υπηρετησε, αλλα εμενε και ΑΥΠΝΟΣ αναλογιζομενος τι μπαινει μεσα στην μπατριδα
Συγχαρητήρια για την πολλαπλή ειρωνεία που κατάφερες να συμπυκνώσεις μέσα σε μια πρόταση. Υποθέτω ότι στην Ολλανδία και τη Νορβηγία και όπου αλλού ταξίδεψες για επαγγαλματικούς λόγους, μπήκες νύχτα από αφύλακτες διαβάσεις στα σύνορα και ζεις μαζί με άλλους 15 Έλληνες σε ένα ερειπωμένο σπίτι στο κέντρο του Άμστερνταμ.
Φυσικά, εκεί όπου βρίσκεσαι κοιμάσαι μια χαρά το βράδι, γιατί οι αρχές της ευνομούμενης χώρας που σε φιλοξενεί φροντίζουν να ελέγχουν ποιος περνάει τα σύνορα και γιατί.
-
Εγώ που μένω στην Ελλάδα, είμαι έφεδρος ανθ/λγος και υπηρέτησα στην παραμεθόριο, μπορώ να κράζω τον νεοφασίστα ψυχάκια με το τικ;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
...και καύσιμα από χέρια ελληνικά
**Συνδικάτο ταξί ιδρύει η Χρυσή Αυγή
**
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231224348οxι που θα λειψει ο μαης απ'τη σαρακοστη. γνωστη πχοιοτητα η κιτρινη φυλη και γνωστα φασιστομουτρα αποεξαπανεκαθεν, που τσιμπαγαν τις αδειες του σοβιετικα κλειστου επαγγελματος επι χουντας ολοι οι βασανισται του προ-χουντικου κρατους και παρακρατους της δεξας. μιλαμε για κατιμα, για μεγαλη μουργα, απλα φανταστειτε ποια ατομα επαιρναν τοτε κατα κυριο λογο τις αδειες. μετα βεβαια πολλοι αρχισαν να γυρνανε με σημαιες του πασοκ οταν ο αντρεας το΄παιζε πατριωτης (και μοιραζε αδειες σε ημετερους that is). μιλαμε για αλητεια μποχα βρωμα. μην κανετε παρεα με ταριφες (φιλικη συμβουλη skye )
Το ΧΡΥΣΟ ΤΑΞΙ?????
Αναμενω αναβιωση του ΧΡΥΣΟΥ ΚΟΥΦΕΤΟΥ -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Εγώ που μένω στην Ελλάδα, είμαι έφεδρος ανθ/λγος και υπηρέτησα στην παραμεθόριο, μπορώ να κράζω τον νεοφασίστα ψυχάκια με το τικ;Να κράζεις όποιον θέλεις, δημοκρατία έχουμε Απλά, αν το κάνεις επιλεκτικά, ανοίγεις την πόρτα για να σε κράζει με τη σειρά του κάποιος άλλος.
Εγώ απλά επεσήμανα ότι οι περισσότεροι πολιτικοί μας απέφυγαν να υπηρετήσουν ή υπηρέτησαν στην παραμεθόριο του Χολαργού, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που διατείνονται ότι δεν κυβέρνησαν τη χώρα μέχρι σήμερα (αλλά είναι έτοιμοι να το κάνουν). Αυτό είναι μια πραγματικότητα, είτε σ' αρέσει είτε όχι. Εσένα που υπηρέτησες 28μηνο στην παραμεθόριο, θα έπρεπε να σε εξοργίζει πιο πολύ ο Αλέξης στο Ναυτικό παρά ο ψυχάκιας με το τικ.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Εγώ που μένω στην Ελλάδα, είμαι έφεδρος ανθ/λγος και υπηρέτησα στην παραμεθόριο, μπορώ να κράζω τον νεοφασίστα ψυχάκια με το τικ;
Να κράζεις όποιον θέλεις, δημοκρατία έχουμε Απλά, αν το κάνεις επιλεκτικά, ανοίγεις την πόρτα για να σε κράζει με τη σειρά του κάποιος άλλος.
Εγώ απλά επεσήμανα ότι οι περισσότεροι πολιτικοί μας απέφυγαν να υπηρετήσουν ή υπηρέτησαν στην παραμεθόριο του Χολαργού, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που διατείνονται ότι δεν κυβέρνησαν τη χώρα μέχρι σήμερα (αλλά είναι έτοιμοι να το κάνουν). Αυτό είναι μια πραγματικότητα, είτε σ' αρέσει είτε όχι. Εσένα που υπηρέτησες 28μηνο στην παραμεθόριο, θα έπρεπε να σε εξοργίζει πιο πολύ ο Αλέξης στο Ναυτικό παρά ο ψυχάκιας με το τικ.
Το γεγονός ότι ο Κασιδιάρης υπηρέτησε κανονικά τη στρατιωτική του θητεία δεν νομιμοποιεί τη νεοφασιστική ιδεολογία του, ούτε φυσικά τις πράξεις του (όπως το να χειροδικεί, να εξυμνεί τη χούντα, να απειλεί για νεκρούς, κλπ). Όσον αφορά τους πολιτικούς που, είτε δεν έκαναν τη θητεία τους, είτε την έκαναν με βύσμα, φυσικά και είναι κατακριτέο.
Παρεμπιπτόντως, 18 μήνες (ως ΔΕΑ (ΠΖ) με δυο τιμητικές άδειες, αλλά δεν γ@μείς) ήθελες να πεις εκτός κι αν έχεις ως πρότυπο τη μεγαλειώδη 'καριέρα' του Μιχαλολιάκου στον ΕΣ...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Να κράζεις όποιον θέλεις, δημοκρατία έχουμε Απλά, αν το κάνεις επιλεκτικά, ανοίγεις την πόρτα για να σε κράζει με τη σειρά του κάποιος άλλος.
Το γεγονός ότι ο Κασιδιάρης υπηρέτησε κανονικά τη στρατιωτική του θητεία δεν νομιμοποιεί τη νεοφασιστική ιδεολογία του, ούτε φυσικά τις πράξεις του (όπως το να χειροδικεί, να εξυμνεί τη χούντα, να απειλεί για νεκρούς, κλπ).
Από πότε είναι παράνομη η νεοφασιστική ιδεολογία και χρειάζεται νομιμοποίηση; Οι άλλοι που χειροδικούν και σκοτώνουν (δεν απειλούν απλά), δεν σε πειράζουν;
Όσον αφορά τους πολιτικούς που, είτε δεν έκαναν τη θητεία τους, είτε την έκαναν με βύσμα, φυσικά και είναι κατακριτέο.
Συμφωνούμε, βλέπω
Παρεμπιπτόντως, 18 μήνες (ως ΔΕΑ (ΠΖ) με δυο τιμητικές άδειες, αλλά δεν γ@μείς) ήθελες να πεις εκτός κι αν έχεις ως πρότυπο τη μεγαλειώδη 'καριέρα' του Μιχαλολιάκου στον ΕΣ...
Α, sorry, είσαι μικρός στην ηλικία φαίνεται. Παλιά 28μηνο ήταν...
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Από πότε είναι παράνομη η νεοφασιστική ιδεολογία και χρειάζεται νομιμοποίηση;
Από τότε:
Και τώρα:
Ή αν προτιμάς:
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ασχετα με το τί λέει η αριστερά στην Ελλάδα, (που έχει πάρει την αντιφά εργολαβία), μια χαρά μπορεί κάποιος να είναι ταυτόχρονα και αντιναζιστής και αντικουμουνιστής, αυτά τα δύο δέν είναι mutually exclusive.
Απόλυτα σωστό.
Βρε καλώς τον κο Λάππα! Δεν έχει σκι ή παραπέντε σήμερα; Θα μου κάνεις την τιμή να απαντήσεις στα ερωτήματα που σου έθεσα στο προηγούμενο ποστ σου; Ή μήπως δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει το παιδί σου να μην πηγαίνει σχολείο επειδή δεν υπάρχει πετρέλαιο για να λειτουργήσει η θέρμανση;
Όχι, δεν έχει, έχεις κάποιο πρόβλημα; Δεν παρακολουθώ όλα τα μηνύματα στο forum.
-
*Πρωτοβουλία για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή
«Τη Δευτέρα θα παρουσιάσουμε την πρωτοβουλία μας ενάντια στο φασισμό, την πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη Χρυσή Αυγή ως αντισυνταγματικό κόμμα», είπε πριν από λίγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Οργανωτική Επιτροπή για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.*
http://www.enikos.gr/politics/101324,Pr ... y_h_X.html
Σαματι το ΠΑΣΟΚ κανει οτι μπορει για να ανεβει η ΧΑ
Τι να διαλεξεις πλεον, κουμμουνια απο την μια, προδοτες απο την αλλη και παραδιπλα οι ναζι. Αχταρμας θα γινουμε
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Απόλυτα σωστό.
Όχι, δεν έχει, έχεις κάποιο πρόβλημα; Δεν παρακολουθώ όλα τα μηνύματα στο forum.
Πρόβλημα; Όχι βέβαια. Δηλαδή, πετάς μια αναπαραγωγή του Παπαδημητρίου από το ΣΚΑΙ σε ένα topic με έντονο το στοιχείο της αντιπαράθεσης και δεν σε ενδιαφέρει να δεις τις αντιδράσεις. ΟΚ.
Πάντως, την ερώτηση την είδες
@Ernani: Ο συγκεκριμένος, όπως όλοι μας, έχει ΑΤΟΜΙΚΗ ευθύνη για τις πράξεις του και τιμωρήθηκε γι αυτές. Η συλλογική ευθύνη, για την οποία μιλάς, από πού προκύπτει; Όσο για τα δημοσιεύματα του ΣΤΟΧΟΥ που έβαλες, ξέρεις, πρέπει να διαβάζεις όλη την πρόταση και όχι μόνο τα κεφαλαία για να βγάλεις συμπέρασμα για το τι λέει. Εκτός αν έχεις ήδη βγάλει ΠΡΙΝ διαβάσεις...
-
Όχι. Ποιος είναι ο Παπαδημητρίου;
-
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]