-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Ανιθέτως τα Ρενο, και ειδικά τα clio/twingo ειναι στις υψηλές θέσεις προτίμησης.μόνο υψηλότερες, φλέβες κόβουν...
-
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Μόλις επέστρεψα από την αντιπροσωπεία της Ρενώ. Πήγα και είδα το νέο Κλιο.....Για να μην παραθέτω ολοκληρο το post το έκοψα
Λοιπον αυτος ο εξωτερικος χρωματισμος είναι άθλιος (το έχω ξαναπει αυτό)
Επισης το κοκκινο εσωτερικό δεν μ' αρέσει γιατι πολύ απλα περίμενα το κοκκινο να έιναι πιο σκουρο
Τεσπα γενικα ο συγκεκριμένος συνδυασμος μέσα έξω δεν..
Κατα τα λοιπά όντως τα υπόλοιπα Renault μοιαζουν με ντενεκεδάκια μπροστα του -
πολύ όμορφο από κοντά
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Έχουν βγει τελικώς τεστ ντράιβ ; Ούτε που θυμάμαι πριν πόσους μήνες είχα κάνει αυτήν την ρημάδα την on-line αίτηση για να τ' οδηγήσω ...Το Σάββατο θα το οδηγήσω.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Ασχημη η ζάντα του οπως και τα τασια τους στις πιο φτωχές εκδόσεις του! Απο στοκ προηγουμενων Megane πρέπει να τις έχουν.
-
Η ζάντα είναι Nissanια
-
Εμενα VW μου θυμιζουν αυτες οι ζαντες!
τα φωτα ημερας ειναι πολυ εντονα παντως.
-
Είναι σχεδόν ίδιες με του τελευταιου Primera στην έκδοση Acenta
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Είναι σχεδόν ίδιες με του τελευταιου Primera στην έκδοση AcentaΚαι στο 2λιτρο Megane I f/l υπήρξε.
Και υπάρχει και στο Yeti. -
πως είναι έτσι το άμοιρο...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πως είναι έτσι το άμοιρο...περίμενε να το δεις απο κοντά. έχει ωραίες αναλογίες, πράγμα που δεν φαίνεται από τις φωτό, όπου φαίνεται να έχει μεγάλο μπροστά όγκο κ στα πλάγια φαίνεται ψηλό με 'ρουφηγμένες' πόρτες
-
Σε δυο χρώματα που είδα σε αντιπροσωπεία, στο κόκκινο και στο μπλέ, έδειχνε πολύ ωραίο, και στεφτείτε οτι δεν μου αρέσουν γενικά και τα δύο αυτά χρώματα. Το εσωτερικό είναι ΟΚ, η κονσόλα ειναι όλα τα λεφτά. Δυστυχώς δείχνει λίγο budget και δεν ξέρω αν αυτό μεταφραστεί σε ζημές αργότερα. Υπάρχουν κάτι συνδιασμοί με σκούρα εσωτερικά, μπορντώ ή καφέ, δεν θυμάμια καλά, που δείχνουν καλά. Εχει πάντως νεανικό προσανατολισμό. Σε γενικές γραμμές είναι σαν μικρό megane.
-
Προστέθηκε και στην ιστοσελίδα της Renault:
-
Το βίντεο που παίζει στο intro της επίσημης σελίδας είναι πολύ καλύτερο (εικόνα και μουσική επένδυση) από το βίντεο του διαφημιστικού, μονταρισμένο με μικρότερη διάρκεια θα ήταν άψογο. Επίσης όταν κανεις κλικ στις κατηγορίες π.χ. παρουσίαση στο πάνω μέρος ο browser λέει Presentation generale ....... καταραμένο copy - paste
-
Ok εξοπλιστικά top ειδικά στη Dynamic
Δεν νομιζω να λείπει τίποτα πραγματικά (εκτος από το cd player ισως ) -
Κανόνισα και εγώ test drive για την Τετάρτη με τον 1.5 dCi 90ps.
Θεωρώ πάντως ότι άμεση αγορά θα οδηγήσει σε ...κλάμματα, καθώς με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση και τις πωλήσεις που θα κάνει, προβλέπω ήδη από Μάρτη ...τρελές προσφορές.
-
Ε προς το παρόν ενσωματώνουν σχεδόν όλοι αποσύρσεις, ακόμη κι αν δεν έχεις.
Αν τυχόν κοπεί η απόσυρση μπορεί και μπαμ από το νέο έτος να τρέξει κάποια έκπτωση.
Επίσης θεωρώ ότι μπορεί κάποιος να πιέσει να πάρει το ανάλογο sports pack που προστίθεται στην εκδοσή του δωρεάν, ειδικά από τη στιγμή που αρκετά απο τα ετοιμοπαράδοτα τα έχουν πάνω τους.To Autobild σήμερα έχει σύγκριση Ελλάδα με το 208 και το Punto, αλλά δεν έχω διαβάσει ακόμη σχόλια.
-
Ωραίο αμάξι. Προσωπικά θα το αγόραζα σε λευκό χρώμα με αυτες τις ζάντες και τις κόκκινες ρίγες που βλέπετε στο παρακάτω βίντεο. SPORT PACK λέγεται η εκδοση;
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Ωραίο αμάξι. Προσωπικά θα το αγόραζα σε λευκό χρώμα με αυτες τις ζάντες και τις κόκκινες ρίγες που βλέπετε στο παρακάτω βίντεο. SPORT PACK λέγεται η εκδοση;Χθες είδα το video και πραγματικά το άσπρο είναι κουκλί με τις κόκκινες λεπτομέρειες
Renault Clio IV