-
Καλοτάξιδο και με το καλό να έρθει Γιώργο
Κι ευλαβικό στρώσιμο εννοείται στα πρώτα 3000 χλμ
Όχι εκτος δρόμου βόλτες κλπ.Να ανοιξει πρώτα και μετα ζόρισμα όσο θες -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Σημερα λοιπον εγινε και η παραγγελια... Γκρι θα ειναι το χρωμα τελικα ( δεν ξερω πως το λενε...) αλλα εχουμε ενα θεμα... Τα γκρι... ειναι σ'ενα καραβι που ερχεται απο Αγγλια.. Ελπιζω να μην αργησει..
Το καλο ειναι οτι μαλλον θα το παραλαβουμε οταν θα κατεβω κατω κατα τις 15/12..Edit: Το χρωμα λεγεται gun metallic..
Καινούργιο κασκαι;;
Η μαλακια ειναι υγεια Τελικά
πόσο δυσκοίλιος μπορεί να είσαι ?
-
Γιώργο με ποιο μοτέρ ?
θα αντικαταστήσει κάποιο ή έξτρα? -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καλοτάξιδο και με το καλό να έρθει Γιώργο
Κι ευλαβικό στρώσιμο εννοείται στα πρώτα 3000 χλμ
Όχι εκτος δρόμου βόλτες κλπ.Να ανοιξει πρώτα και μετα ζόρισμα όσο θεςΘα μου τα μαθεις απο κοντα οταν θα το βολταρουμε
Γιώργο με ποιο μοτέρ ?
θα αντικαταστήσει κάποιο ή έξτρα?Με τον 1,6 dci! Για λιγες μερες θα υπαρξει μια αρμονικη συμβιωση και των τριων της υπογραφης μου, αλλα προς το τελος της χρονιας ο χιλιομετροφαγος θα μας αποχαιρετησει... Θελω να πιστευω οτι δεν θα εχουμε κανει καποιο downgrade... Ο πατερας μου στο test drive μου ειπε οτι ο κινητηρας εχει καλυτερο τραβηγμα κι απο αυτον του Octavia ..
Μετραω μερες!!
-
4κίνητο ή όχι;
-
ο 1600αρης της ρενό πυροβολάει... τρομερή επιλογή κινητήρα...
σε απόλυτα νούμερα πιστεύω θα είναι λίγο χειρότερα από το οκτάβια εκτός από την κατανάλωση...για συνολικό νταουνγκρειντ δεν παίρνω και όρκο οτι δεν θα είναι... από περιέργεια , γιατί η αλλαγή ?
όπως και να έχει , καλοτάξιδο ...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Γιώργο με ποιο μοτέρ ?
θα αντικαταστήσει κάποιο ή έξτρα?Με τον 1,6 dci! Για λιγες μερες θα υπαρξει μια αρμονικη συμβιωση και των τριων της υπογραφης μου, αλλα προς το τελος της χρονιας ο χιλιομετροφαγος θα μας αποχαιρετησει... Θελω να πιστευω οτι δεν θα εχουμε κανει καποιο downgrade... Ο πατερας μου στο test drive μου ειπε οτι ο κινητηρας εχει καλυτερο τραβηγμα κι απο αυτον του Octavia ..
Μετραω μερες!!
Οκ οκ θα σου πω ότι λεει το manual (λιγο διαβασμα βασικα θέλει τίποτε άλλο )
Να τραβαει καλυτερο απο του Octavia ειναι λογικο με 10 αλογατα και 10 κιλα ροπη παραπανω -
Γιατι έχω την εντυπωση οτι η αποσυρση παυει στις 20/12/12?
Γιώργο το χρώμα gun metallic μπορείς να το δεις σε Juke που ειναι και το μονο γκρι σκουρο. Στο QQ περιπου ... 2000 ασημί/γκρι αποχρώσεις έχουν!
Και απο εδώ, με το καλο η παραλαβή και υπομονή!
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
... ότι λεει το manual (λιγο διαβασμα βασικα θέλει τίποτε άλλοΤΙ ΛΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ??????????????????
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
4κίνητο ή όχι;2κινητο..
Red Monster τωρα σχετικα με τις επιδοσεις, περιμενω να τις δω απο κοντα... Απο αποψη εξοπλισμου, απ'οτι βλεπω εχει πολλα πραγματα (Bluetooth, usb, διζων. κλιματισμος, αισθητηρες βροχης και φωτων κλπ.) οποτε εκει σιγουρα εχουμε upgrade (στην Octavia, ακομα και η Elegance δεν ειχε καποια στοιχεια που θεωρω οτι θα πρεπε να ηταν στανταρ). Απο κει και περα απο τη αισθηση στην οδηγηση κλπ. θα δω αν ο χιλιομετροφαγος ηταν καλυτερος.. (αν και δεν το νομιζω )Ευχαριστουμε!!
Cosneo, σωστα νομιζεις! Τοτε ληγει η αποσυρση.. Θελω να πιστευω οτι θα εχει ερθει μεχρι τοτε.. Ο πωλητης τουλαχιστον μας διαβεβαιωσε οτι θα το εχουμε πριν τα Χριστουγεννα!
-
Εκτος αυτού λοιπουν κι άλλα πραγμα στο Octavia που θα έχει αυτό και θα τα βρεις με τον καιρό
Άντε με το καλο και να το απολαυσετε γιατι απ' όσο έχω καταλαβει θα το κρατησετε αρκετα -
Η μεγαλύτερη διαφορά ... οι 20 πόντοι ...
-
Καλα δεν είναι μονο αυτο.Τεσπα Focusman θα δεις με τον καιρο
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γιατι έχω την εντυπωση οτι η αποσυρση παυει στις 20/12/12?http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/109113.asp
σωστα νομιζεις.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
από περιέργεια , γιατί η αλλαγή ?Κι εγώ την ίδια απορία έχω, δεδομένου ότι η octavia είναι φρέσκια.
-
Νομιζω το έχει πει
Πρέπει η Octavia να είναι εταιρική αν θυμαμαι καλα
Θα μας πει ο Γιώργος βεβαια -
H Octavia εταιρικη ειναι αλλα οι λογοι ειναι οικογενειακοι, κυριοι..
-
Σε Ανατολή και Δύση, από μικρό ... μαθαίνεις την αλήθεια!!!
(ΣΚ ήρθε ... ας τρολάρουμε λίγο!!!)
-
ΔΙΑΜΑΡΤΎΡΟΜΑΙ εντονα για τον... φονικο inox εσωτερικό διάκοσμο του QQ!
Θα ακολουθησει φωτογραφικο ντοκουμέντο του σοβαροτατου τραυματισμου μου!Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Τι έγινε ρε Κωστα?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ΔΙΑΜΑΡΤΎΡΟΜΑΙ εντονα για τον... φονικο inox εσωτερικό διάκοσμο του QQ!
Θα ακολουθησει φωτογραφικο ντοκουμέντο του σοβαροτατου τραυματισμου μου!Sent from my MT27i using Tapatalk
Πρεπει να μιλας για το πομολο που ανοιγει την πορτα, ειχα την εντυπωση οτι στο face lift διορθωθηκε
Κωστα βαλε λιγο σελοτειπ,οχι στο τραυματισμενο δαχτυλο, στο πομολο μεχρι να πας να στο αλλαξουν.Στο δικο μου μεχρι να αλλαξω το χερουλι στη θεση του συνοδηγου εβγαινα και ανοιγα εγω απ΄εξω την πορτα στην γυναικα μου, οταν ειδε την σκηνη μια γειτονισα μου εστειλε τον αντρα της να επιβεβαιωθει για το ποσο ευγενικος ημουν με την γυναικα μου μετα απο ...τοσα χρονια.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)