-
Αν γίνει και αυτό θα γελάσει κάθε πικραμένος!!!
Ιοί στα ΙΧ
20 επεξεργαστές και 60ΜΒ λογισμικού στα ΙΧ με τάση αύξησης!!Κίνδυνος πλέον για ιούς και στα αυτοκίνητα σύμφωνα με την ΙΒΜ!!!
Δηλαδή τι θα κάνουμε αν κολλήσει?!!...Θα βγαίνουμε και θα ξαναμπαίνουμε?!! -
Ιοί στα ΙΧ
20 επεξεργαστές και 60ΜΒ λογισμικού στα ΙΧ με τάση αύξησης!!Κίνδυνος πλέον για ιούς και στα αυτοκίνητα σύμφωνα με την ΙΒΜ!!!
Ιοί στα ΙΧ
Οι καινούριοι γρύλοι στα συνεργεία θα έχουν επιλογές 'upload' και 'download'
-
ΑΝ Ο ΙΟΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ 'ΚΟΦΤΗ' Η ΕΧΕΙ ΚΑΠΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟYME ΑΝΤIVIRUS:)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δηλαδή τι θα κάνουμε αν κολλήσει?!!...Θα βγαίνουμε και θα ξαναμπαίνουμε?!!Οι καινούριοι γρύλοι στα συνεργεία θα έχουν επιλογές 'upload' και 'download'
Ευτυχώς που είμαι μόνος μου στο εργαστήριο... ξεράθηκα στο γέλιο...
Πιο πολύ όμως θα γελάσει ο μάστορας στο συνεργείο...
Αλήθεια, θα βγει Norton Antivirus in Car edition;;;
-
Εγώ πάντως ξεράθηκα όταν διάβασα για τη συνεργασία FIAT group με ..... Microsoft
Eχει να πέσει CTR-ALT-DEL -
εδώ πλέον βάζουμε antivirus στα κινητά, τα αυτοκίνητα μάλλον είναι το επόμενο λογικό βήμα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
:lol:
εδώ πλέον βάζουμε antivirus στα κινητά, τα αυτοκίνητα μάλλον είναι το επόμενο λογικό βήμαΣκέψου να είσαι με 120 και ξαφνικά το μαραφέτι να βγάλει System fault... και μπλε οθόνη... Ή το άλλο: Norton Antivirus has finished updating your products, please now shut down your car for changes to take place...
Έχουν να πέσουν μηνύσεις...
-
Ήδη δεν είχε γράψει ένα παληκάρι στο 147 forum, ότι τα όργανα της 147 εκεί που δε δούλευαν καθόλου, με ένα restart του κινητήρα, επανέρχονταν στη κανονική τους λειτουργία??
-
.... τι σου ειναι αυτοι οι editors, ρε παιδι μου!!
σοβαρο αρθρο και τεκμηριωμενο!
Πως κολλαει τα κινητα τηλεφωνα, τα ασυρματα δικτυα και τους επεξεργαστες με τα 20ΜΒ λογισμικου στο αυτοκινητο, με την διαδωση των ιων, μονο αυτου του τυπου οι δημοσιογραφοι μπορουν να το εξηγησουν!
Βαζω στοιχημα οτι αυτοι οι τυποι ειναι οι ιδιοι που γραφαν οταν πρωτοβγηκαν τα κινητα τηλεφωνα πως αν σας παιρνουν τηλεφωνο και βγαζει Απορρητο να το κλεινετε γιατι ειναι ιος ο οποιος θα προσβαλει το κινητο σας και θα σας καταστραφει το σπιτι, θα καει το βιντεο, θα χαλασει ο προτζεκτορας και δεν θα παιρνει μπρος η BMW του Κουκου (πςςς! ωραια τα συνδιαζω κι εγω.. να παω συντακτης ?? )
-
Πως θα τους κολαμε τους ιους στα αυτοκινητα? Απο ...τρακαρισμα???
-
Λύσσαξες πάλι 30φυλλε!!!
Κι όμως,τα φώτα της C4 ελέγχονται -λέει- μεσω bluetooth!!! Just think of the possibilities!!!
-
Ο μόνος ιός που κόλλησα εγώ ως τώρα σε αυτοκίνητο ήταν της γρίππης... Σε ΚΤΕΛ!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πως θα τους κολαμε τους ιους στα αυτοκινητα? Απο ...τρακαρισμα???Μέσω internet...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πως θα τους κολαμε τους ιους στα αυτοκινητα? Απο ...τρακαρισμα???
Μέσω internet...
μας βλεπω να βαζουμε και ....firewall για τις επιθεσεις!
-
Όπως είπε και ο πρόεδρος... θα γελάσει κάθε πικραμένος...
-
bluetooth ?? γι αυτο βγαζουν αυτο το μπλεδιζον ?!?!?
κατα ποσον ειναι βεβαιο αυτο??
Αν ειναι ετσι να παω να παρω ασυρματες καρτες δικτυου, να στησω ενα PDC στον υπολογιστη μου, να κανω μελος του DOMAIN το αυτοκινητο μου και αν παει κανεις να μου το κλεψει, να χρειαστει να σπασει το password μου! Εννοειται βεβαια πως ο Guest user θα ειναι απενεργοποιημενος, ενω ολα τα μελη της οικογενειας θα εχουν limited access (μεχρι την πυλωτη για πλυσιμο)... Αντε να βρεις το Administrative password!!
ΠΣΣΣΣΣΣ!! ΔΙΚΕ ΜΟΥ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!
Αν και τωρα που το σκεφτομαι μπορω να κανω cluster δυο αυτοκινητα μαζι και να φτασω σε υπερ - ιπποδυναμεις!!! WOW!!!
Τρομοκρατια μου μυριζει.. Ποσες φορες εχει 'κολλησει' το κινητο σου, ας πουμε απο ιο??
-
Εμένα ευτυχώς το δικό μου τρέχει μόνο DOS*!!
*(Drive Only Sideways)
-
ναι, αλλα μας δινεις ελλειπη στοιχεια... Ειναι MS ή DR ??
(Για να χακεψουμε το δικο σου, θα βαλουμε W2K CE edition.. αφου βρω τους κωδικους θα στο κανω... προσθιοκινητο! )
Θα χρειαστούμε antivirus και στα αυτοκίνητα!!!!