-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ελπίζω να σε έχουν στειρώσει ...Τα 'λεγε ο συνάδελφος για εθελοντική* ευγονική αλλά κανείς δεν τον άκουσε...
- π.χ. με αντάλλαγμα καριέρα στον ελληνικό στρατό/αστυνομία, δωροεπιταγές για καγκουρομάγαζα κλπ. χτυπάς το κακό στη ρίζα του
-
νομίζα οτι είναι ηλεκτρομαμή ...
όχι ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
νομίζα οτι είναι ηλεκτρομαμή ...όχι ?
σε χάνω...
-
μηχανολόγος είναι ο 'συνάδελφος'? , νόμιζα οτι είναι ηλ/γος
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
νομίζα οτι είναι ηλεκτρομαμή ...
όχι ?
σε χάνω...
S.O.S
-
στανταρ έχεις πάρει τηλέφωνο στην Αννίτα...
-
το προβλημα με αυτους που αυτομαστιγωνονται ποιο ειναι ακριβως?θρησκεια τους ειναι,πιστευω τους ειναι,δεν πειραζουν κανεναν..
εσεις δλδ οταν πατε στο εξωτερικο,δεν κανετε τον σταυρο σας?(τον σταυρο,ναι,της ακρως ελληνικοτατης θρησκειας που ειναι ο χριστιανισμος..νοτ)υ.γ.
μερικες φορες σκεφτομαι αν θα ειχε μεγαλη(?) απηχηση ενα κομμα με την γνωστη πεποιθηση των χρυσαυγιτων ΄΄να ξεβρωμισει ο τοπος΄΄(απο χρονιους αυνανιστες) κ να ειναι εναντια σε χρυσαυγιτες.. -
Ο χρήστης AΠΡΙΛΙΑΝΟΣ έγραψε:
αλλα με πιο δυνατο οπλο την λογικη κ τον διαλογο.Αυτά προϋποθέτουν να έχεις εγκέφαλο σε λειτουργία. Πιο πιστευτό θα ήταν αν έγραφες ότι υπηρέτησες στο Πολεμικό Ναυτικό της Μογγολίας...
Οταν βλεπω φωτογραφιες με αριστερους να αγκαλιαζουν αλλοδαπους ενω πολλοι ελληνες πεινανε,μου ερχεται να ξερασω .

Ελεος ρε φιλε,και αν εγω παραδεχτω οτι η χρυση αυγη ειναι για τα μπαζα,εσυ τι κερδιζεις με το να ασχολεισαι μερα νυχτα με αυτην την εγκληματικη συμμορια;
'That which has happened is a warning. To forget it is guilt. It must be continually remembered. It was possible for this to happen, and it remains possible for it to happen again at any minute. Only in knowledge can it be prevented.'
Karl JaspersΤι διαφορα εχει το ενα απο το αλλο;
Μπορεί απλώς να του αρέσουν οι σέξυ στρατιωτικοί με φαλάκρα και μυστρί;
Multiculturalism at its finest....
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ibb8xv73k#!Εμένα μου φαίνεται αυτό που κάνουν. Σε τι διαφέρουν όμως από όσους Καθολικούς κάνουν ακριβώς το ίδιο στην Ιταλία, την Ισπανία, τις Φιλιπίνες και τη λατινική Αμερική;
Και δεν εξετάζω καν αυτό που γράφει ο C.L.A.B., ότι δεν μας πέφτει και πολύ λόγος όταν το κάνουν στον εαυτό τους.
-
Εργολαβια εχεις παρει τις απαντησεις;
Να υποθεσω οτι η ποιοτητα των απαντησεων σου(φωτο με ημιγυμνες) ,ειναι ιδια με την ποιοτητα καποιων εργων του δημοσιου;Εδω Μπομπολας ,που ελεγε και ο αξεχαστος ηθοποιος Λαμπρος Κωνστανταρας ,στην ταινια .
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εμένα μου φαίνεται αυτό που κάνουν. Σε τι διαφέρουν όμως από όσους Καθολικούς κάνουν ακριβώς το ίδιο στην Ιταλία, την Ισπανία, τις Φιλιπίνες και τη λατινική Αμερική;
Και δεν εξετάζω καν αυτό που γράφει ο C.L.A.B., ότι δεν μας πέφτει και πολύ λόγος όταν το κάνουν στον εαυτό τους.
ειναι ολοι τους καθυστερημενοι , δεν εχουν καμια διαφορα
παντως θα πρεπε να μας πεφτει λογος οπως για παραδειγμα για τη περιτομη
εβλεπα προσφατα οτι στη γερμανια σε ενα κρατιδιο ηθελαν να απαγορευσουν να γινεται περιτομη, μεχρι να φτασει το παιδι σε καποια ηλικια οπου θα αποφασισει μονο του
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Να υποθεσω οτι η ποιοτητα των απαντησεων σου(φωτο με ημιγυμνες) ,ειναι ιδια με την ποιοτητα καποιων εργων του δημοσιου;
Σε χαλάει κάτι στην φίλη; Μήπως προτιμάς τα αγοράκια;
-
η περιτομη με το αυτο μστιγωμα τι σχεση εχουν?ειλικρινα δεν το επιασα..
η περιτομη δεν ειναι επιλογη μας σε μικρη ηλικια,το δεχομαι..οπως κ η πιστη..αλλα οταν μεγαλωσεις,μπορει να αλλαξεις πιστη..πετσακι,που να χτυπιεσαι δεν ξαναφυτρωνει.. -
Η συζητηση ειναι για τον μπ@υτσο
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Νταξ, δε μπορει να ειναι τοσο ηλιθιος
Βασικα κανονικα τον εκανε, αλλα γρηγορα και ατσαλα. Η κινηση αυτη ονομαζεται και 'παιζω μπουζουκι'
Εφοσον το παιζει φιλοχριστιανικο κομμα, ο βλακας, επρεπε τουλαχιστον να τηρει τα προσχηματα.ΥΓ. ειδα το σφαλμα, ο γερος αριστερα του στο πλανο, δεν κατεβαζει το χερι του προς τα κατω, απλα σχηματιζει τριγωνο, και μπερδευεται το ματι του παρατηρητη για το τι κανει ο Παναγιωταρος.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
αλλα με πιο δυνατο οπλο την λογικη κ τον διαλογο.
Αυτά προϋποθέτουν να έχεις εγκέφαλο σε λειτουργία. Πιο πιστευτό θα ήταν αν έγραφες ότι υπηρέτησες στο Πολεμικό Ναυτικό της Μογγολίας...
το κακο ειναι οτι δεν θα εχεις ph 5.5..
-
Όπως έλεγε και ο Κωνσταντάρας 'Σταυρό ρε παιδιά, όχι μαντολίνο'
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Νταξ, δε μπορει να ειναι τοσο ηλιθιος
Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά;
Και ανάποδα και τα τρία πρώτα δάχτυλα του δεξιού χεριού δεν είναι ενωμένα.
Και το παίζει και υπερπατριώτης ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ.
-
Ο Παναγιώταρος κάνει τον αγκυλωτό σταυρό του. Ανακλαστική κίνηση φασίστα βλέποντας τον παπά να υψώνει το δεξί του χέρι.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]