-
Χτες είχε λασπούλα. Τι καλύτερο από το ποδήλατο μες στο ψιλόβροχο, όταν είσαι εφοδιασμένος με τα αδιάβροχά σου και όταν η εξωτερική θερμοκρασία δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλή; Βουρ στον πατσά λοιπόν και πρώτη λασποβόλτα για το Specialized.
Κρεμαστός Λαγός κι Άγιος ο Θεός
Όσο πιο λασπωμένο, τόσο μεγαλύτερο το χαμόγελο.
Καλά, δεν έχει και καμιά τρελή λάσπη, απλώς ήταν η πρώτη μου και καταχάρηκα.
-
@dimsabas: καλά εσύ δεν είχες πόδι στο νάρθηκα πριν λίγες μέρες; Καβάλησες με την μία ποδήλατο;
Κρεμασμένο λαγό πας από το νεκροταφείο και πάνω για να βρεις χωματόδρομο;
Θα σου πρότεινα και κτήμα Κανελλόπουλου στην Βάρη/Βουλιαγμένη... ωραία διαδρομή και ωραία θέα επίσης. -
8 μέρες έμεινα μακρυά από τα πεντάλ. Στο περπάτημα είχα ενόχληση, αλλά στο ποδήλατο ελάχιστη. Πλέον, 3 εβδομάδες μετά, μισή ώρα περπάτημα με κουράζει πολύ. Αντιθέτως, την Κυριακή έκλεισα τρίωρο σερί ποδηλασίας (και με πολλές ανηφοριές μάλιστα, όχι τίποτα ισιώματα) χωρίς κανένα πρόβλημα. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Μέχρι που το επαλήθευσα στην πράξη.
Επειδή μένω στη Βουλιαγμένη, την περιοχή που προτείνεις την έχω ξεσκίσει. Κρεμαστό Λαγό ανεβαίνω ασφάλτινα μέχρι τον Άγιο Νεκτάριο (εκκλησία στο Πανόραμα Βούλας) και από εκεί μονοπάτι που καταλήγει δύο φουρκέτες πριν το νεκροταφείο. Από εκεί άλλο μονοπάτι (με τα άλογα, για όσους ξέρουν) και έφθασα επιτέλους στην αρχή του πραγματικού μονοπατιού. Ωραία πράγματα...
-
Ωραίος ο dimsabas! Σάββατο θα λασπίσω και εγώ μάλλον
Όποιοι ενδιαφέρονται για road cycling ας ψάξουν στα γνωστά torrentάδικα για το 'British Cycling : road to glory ' . Είναι σε 5 part s η προετοιμασία της βρετανικής ομάδας που φέτος νίκησε το tdf και μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες. Αξίζει.
-
Ωραίος ο dimsabas! Σάββατο θα λασπίσω και εγώ μάλλον
Όποιοι ενδιαφέρονται για road cycling ας ψάξουν στα γνωστά torrentάδικα για το 'British Cycling : road to glory ' . Είναι σε 5 part s η προετοιμασία της βρετανικής ομάδας που φέτος νίκησε το tdf και μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες. Αξίζει.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
8 μέρες έμεινα μακρυά από τα πεντάλ. Στο περπάτημα είχα ενόχληση, αλλά στο ποδήλατο ελάχιστη. Πλέον, 3 εβδομάδες μετά, μισή ώρα περπάτημα με κουράζει πολύ. Αντιθέτως, την Κυριακή έκλεισα τρίωρο σερί ποδηλασίας (και με πολλές ανηφοριές μάλιστα, όχι τίποτα ισιώματα) χωρίς κανένα πρόβλημα. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Μέχρι που το επαλήθευσα στην πράξη.Επειδή μένω στη Βουλιαγμένη, την περιοχή που προτείνεις την έχω ξεσκίσει. Κρεμαστό Λαγό ανεβαίνω ασφάλτινα μέχρι τον Άγιο Νεκτάριο (εκκλησία στο Πανόραμα Βούλας) και από εκεί μονοπάτι που καταλήγει δύο φουρκέτες πριν το νεκροταφείο. Από εκεί άλλο μονοπάτι (με τα άλογα, για όσους ξέρουν) και έφθασα επιτέλους στην αρχή του πραγματικού μονοπατιού. Ωραία πράγματα...
Ωραίος
Έχω βάλει σκοπό να φτάσω Κορωπί ξεκινώντας από τον Λαγό/ νεκροταφείο και όπως πάει ο δρόμος μετά (χώμα) μέχρι το Μοναστήρι Χριστός που είναι στις παρυφές του Υμηττού πάνω από το Κορωπί. Το έχω υπολογίσει γύρω στα 15χλμ χοντρά και 15 πίσω.
-
Αμ, στον κατάλληλο άνθρωπο το έγραψες. Αυτήν ακριβώς τη βόλτα έκανα την περασμένη Κυριακή. Όλο το ζόρι είναι η ανηφόρα στη Βούλα. Ανάβαση μέχρι το νεκροταφείο, ανάβαση μέχρι να αρχίσει το χώμα, ανάβαση άλλα 10 λεπτά και μετά αρχίζει ίσιωμα, που πάει προς το Κορωπί. Το μοναστήρι δε λέγεται Χριστός αλλά Μονή Βηθλεέμ. Ακριβώς δίπλα είναι και το Σέσι, το οποίο κι επισκέφθηκα την Κυριακή. Ιστορικό και το Σέσι:
http://www.youtube.com/watch?v=jVFs7uhO ... re=related
Από τη Βουλιαγμένη που είμαι εγώ, η όλη βόλτα είναι περί τα 38 με 40 χλμ. Πού μένεις εσύ; Να κανονίσουμε καμιά μέρα.
-
Με έπιασε η καρδιά μου.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... aNBuqSuNqk -
Με έπιασε η καρδιά μου.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... aNBuqSuNqkΩραία τοπία όμως!!!
Έλα ρε dim, προσπαθούσα να ψήσω τον κολλητό μου για να την κάνω την διαδρομή, απλά επειδή είμαι στις αρχές ακόμα φοβόμουν μην δεν βγει.
Έχω μεγαλώσει στο Κορωπί και εκεί το λόφο που είναι το μοναστήρι το λέμε Χριστό γι'αυτό το είπα έτσι, το μοναστήρι έχεις δίκιο είναι η Μονή Βηθλεέμ. Τώρα μένω Π. Φάληρο και φυσικά ψήνομαι όποτε θες να την κάνουμε για Λαγό - Κορωπί.Μου λείπει μερικός εξοπλισμός ακόμα βέβαια με κυριότερο ένα base layer γιατί τις προάλλες στον Κανελλόπουλο την άκουσα όταν ίδρωσα και φύσαγε το ψυχρό αεράκι.
Αν έχεις να προτείνεις κάτι είμαι όλος μάτια...
-
Το ζόρι είναι οι ανηφόρες στη Βούλα. Τις βγάζεις; Τότε θα βγει και το υπόλοιπο χωρίς πρόβλημα. Θα ζοριστείς μόνο αν ψοφάς για να τις βγάλεις, οπότε μετά δεν έχεις απόθεμα δυνάμεων. Αλλιώς, μπορούμε να πάμε με αυτοκίνητο μέχρι την αρχή του μονοπατιού.
Για το κρύο δεν έχω να προτείνω κάτι. Φοράω αντιανεμικό από πάνω κι από μέσα καλοκαιρινό αθλητικό μπλουζάκι, από αυτά που δεν κρυώνουν. -
Μία έξυπνη καμπάνια ενημέρωσης για τους πολίτες από το δήμο του Λονδίνου το 2008, για τα ατυχήματα των ποδηλατών.
-
Για το παληκαρι τον kovathe που ψαχνει κατι αξιολογο σε all mountain κλπ μπορει να βρει αρκετα καλα ποδηλατα και στο downhill.gr στην αναλογη κατηγορια.
-
Ναι, βρήκα και το δικό μου...
http://www.downhill.gr/index.php?option ... Itemid=169
Πλάκα-πλάκα, έχει κι άλλο ένα XL, αν και είναι ακριβούτσικο:
http://www.downhill.gr/index.php?option ... Itemid=169
-
-
Το ζόρι είναι οι ανηφόρες στη Βούλα. Τις βγάζεις; Τότε θα βγει και το υπόλοιπο χωρίς πρόβλημα. Θα ζοριστείς μόνο αν ψοφάς για να τις βγάλεις, οπότε μετά δεν έχεις απόθεμα δυνάμεων. Αλλιώς, μπορούμε να πάμε με αυτοκίνητο μέχρι την αρχή του μονοπατιού.
Για το κρύο δεν έχω να προτείνω κάτι. Φοράω αντιανεμικό από πάνω κι από μέσα καλοκαιρινό αθλητικό μπλουζάκι, από αυτά που δεν κρυώνουν.Νομίζω ότι ακόμα δεν είμαι για να το πιάσω από τις ανηφόρες της Βούλας, δεν είμαι σίγουρος. Αλλά προκειμένου να βγάλω την ωραία διαδρομή άνετα, αφήνω αμάξι στο κοιμητήριο και μετά βουρ για Σέσι. Αν δεν προκύψει κάτι και έχει καλό καιρό το ΣΚ αν είσαι μέσα το κανονίζουμε...
Παίρνεις μαζί σου έξτρα σαμπρέλα ή μπάλωματάκια, τρόμπα κλπ;
-
dimsabas εισαι και στο cyclist friends?
-
Ωραίος! Άσε αμάξι στο κοιμητήριο και μετά ανηφορίζει κάποιος (όποιος έχει κουράγια) να το μαζέψει. Ίσως δώσουμε χαμηλά ραντεβού, φορτώσουμε και τα δύο στο δικό μου, ώστε να μην έχεις το άγχος της ανηφόρας. Σαμπρέλες και λοιπά δεν κουβαλώ, γιατί δεν έχει έρθει ακόμα η τρόμπα από το Ebay. Γενικώς, η διαδρομή δεν έχει πονηρά σημεία,με αγκάθια ή άλλα ύποπτα. Καλό όμως είναι να έχουμε μαζί μας τις προμήθειές μας. Άντε να δούμε πώς θα μας βρει το ΣΚ.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
dimsabas εισαι και στο cyclist friends?Tουλάχιστον 3 ενεργά μέλη αυτού του thread γράφουμε (και εγώ με αλλο nickname ομως) στο cyclist-friends. Έχει πολλα αξιόλογα θέματα αλλά και άλλα λίγο φευγάτα..
-
Ναι Dodger, είμαι κι εκεί. Με το ίδιο όνομα και τον Ζήκο παρεούλα.
-
Κάτι να προσέξω για παιδικό ποδήλατο (με βοηθητικές γι' αρχή);
Η ζωή...ποδήλατο!