-
σε στελεχη ανετα
και οχι σε ολα βεβαια , σε αυτους που δε συμπαθουσε κανεις
για κατι θεουληδες που αραζαμε μαζι στην 'υπηρεσια' ( οπως τη καναμε τελοσπαντων ) οχι μονο δε θα λεγα κουβεντα , αλλα χαλι θα γινομουν να με πατησουναυτους αλλωστε τους ειχαν ηδη στο ματι οι πραγματικοι ρουφιανοι
(εστελναν επιλοχια απο ΣΜΥ που κοντευε να γινει αρχιλοχιας σκοπια με φανταρους , επειδη ηταν καλος μαζι μας )οσο για τη θερμανση , θα δεχομουν να μην υπαρχει καν, οχι ομως να καιγεται το πετρελαιο για να ειναι οι χοντροι παπαρες ζεστοι στα γραφειακια τους ΜΕΡΑ , μαζι με θερμαστρες και εξτρα καλοριφερ σε πριζες κι εμεις το βραδυ να το δαγκωνουμε
ειχα φτασει να κοιμαμαι με περισσοτερα ρουχα απο αυτα που βγαινω σημερα εξωβεβαια οπως λες σκληραγωγηση , το παρατηρω φετος που κυκλοφορω σπιτι ολη μερα με το βρακι μου και εχω τα παραθυρα ανοικτα
αυτα δε τα κανα παλιοτερα κανω και οικονομια σε ρευμα αφου δεν αναβω και το a/c -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα καλοσυντηρημένα όπλα είναι θέμα διοίκησης. Έχοντας διατελέσει Αξκος Οπλισμού Επχίας θεωρώ απαράδεκτο να μην υπάρχει σχετική φροντίδα!ποτε ησουν επχιας? στη σχολη ?
παντως οι αξιωματικοι οπλισμου ηταν οντως επχιες
εχω πεσει σε 2 περιπτωσεις:
ΤΘ, συντηρηση ολη την ωρα και καθε μερα να καιει τις καταστασεις οπλισμου εξω απο την ιλη
ΥΠ, ενα απλο λαδωμα πριν το γκρουπακι του πασχα, ποτε λυσιμο οπλου , ηθελε ποντικια να οπλισουμε και 3 διαφορετικα οπλα που ειχαμε για 'πλακα'¨ δοκιμασει να οπλισουμε στις σκοπιες δεν επαιρναν καν τη σφαιραειχαμε πειστει πλεον οτι ο ταξιαρχος τα ειχε σαμποταρει για να μην εχουμε καμια αυτοκτονια
απο την αλλη αυτη η μεθοδος ηταν πιο ξεκουραστη για τους φανταρους
βεβαια επειδη ο αξκος οπλισμου στη δευτερη περιπτωση (που ηταν γαμω τα ατομα), δεν ασχολουταν ποτε με το σπορ (εκτος αν ηταν να κατεβει στην αποθηκη οπλισμου να φερει κανα οπλο, επειδη επρεπε να υπογραψει και να βαλει καμια μολυβοσφραγιδα) τις καταστασεις οπλισμου τις φτιαχναμε εμεις οι φανταροι μεταξυ μας
ετσι ειχαμε οπλα που γινονταν τραμπες με το ετσι θελω, εγω σε καποια φαση ειχα 3 ξιφολογχες και αλλα ωραια
ο κολλητος μου που ηταν επιλοχας πηγαινε και εκοβε τα λουκετα κατα βουληση (μια φορα σκουπισαν καμια 30αρια γυρω απο τους οπλοβαστους) και χρεωνε οπλα οπου του κατεβαινε , αναλογα τις υπηρεσιες
τζιφρες ο,τι να ναι κτλ..ειναι θαυμα που δε χαθηκε κατι (αν και να χανοταν , εμεις θα ειχαμε απολυθει μεχρι να το καταλαβουν)
αθηνα και παλι αθηνα
-
Όχι ρε Γιώργο, μπερδεύτηκες!
Αξιωματικός Οπλισμού της Επιλαρχίας (ίδια συντομογραφία με τον Επιλοχία) ήμουν. Ο βαθμός που έφερα ήταν του Υπιλάρχου. -
Eνα χάπι στον Realzous!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Eνα χάπι στον Realzous!Ε ναι... 4 στερήσεις είναι πολλές ρε Θανάση.
-
...4 . Τώρα τι να πώ! Απο ρουφιάνο ή απο ''στραβή''?
-
Όχι αδερφέ, δεν με κατάλαβες. Αν γινόμουν Επιλοχίας όπως είπε ο αγαπητός Κιούσης θα έπρεπε να είχα 4 στερήσεις (που 4 μόνο από Στρατοδικείο τρως) γιατί Υπίλαρχος ήμουν τότε. Καμία στέρηση δεν είχα.
-
Λεω και γώ! Διαβάζω πάνω τον νέο που λέει για ρουφιάνους και ρουφιανιές και ανησύχησα!
-
Όχι αδερφέ, δεν με κατάλαβες. Αν γινόμουν Επιλοχίας όπως είπε ο αγαπητός Κιούσης θα έπρεπε να είχα 4 στερήσεις (που 4 μόνο από Στρατοδικείο τρως) γιατί Υπίλαρχος ήμουν τότε. Καμία στέρηση δεν είχα.σεξ γιατι?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Όχι αδερφέ, δεν με κατάλαβες. Αν γινόμουν Επιλοχίας όπως είπε ο αγαπητός Κιούσης θα έπρεπε να είχα 4 στερήσεις (που 4 μόνο από Στρατοδικείο τρως) γιατί Υπίλαρχος ήμουν τότε. Καμία στέρηση δεν είχα.
σεξ γιατι?
βγάλε το γράσο επιτέλους ρε συ....απολύθηκες πλεον....για στερήσεις βαθμού μιλάει
edit: για να γεμίζεις γεμιστήρες ξέρεις ότι υπάρχει μηχάνημα με μανιβέλα έτσι?
-
δεν εννοει στερησεις εξοδου (Σ.ΕΞ.) εννοει στερησεις βαθμου
Α, ρε REALZEUS, να σε ξηλωσει ο Κιούσης, δεν το περιμενα...
και ειναι και συνονοματος ο Καζακος στην ταινια..
Ο χρήστης dimik έγραψε:
σεξ γιατι?
βγάλε το γράσο επιτέλους ρε συ....απολύθηκες πλεον....για στερήσεις βαθμού μιλάει
edit: για να γεμίζεις γεμιστήρες ξέρεις ότι υπάρχει μηχάνημα με μανιβέλα έτσι?
Αμα δεν βαλεις τον άσσο, δεν βγαινει το γρασο...
-
Επεστρεψα απο τσιπουροποσία και διαβάζω τον Qsis και εχασα τα αυγα και τα πασχάλια . Τωρα ο Realzeus ειναι 'Επχος (Επίλαρχος) . Τι ωραία που ακούγεται και γράφεται σε σχέση με τον Τχη
-
Ρε συ Κιουση....Επιθεωρηση τις Παρασκευές, δεν είχατε....? Δεν είχατε λυμένα τα όπλα σας και καθαρισμένα-λαδωμένα....? Δεν τα έλεγχε καποιος Δοκιμος πριν έρθει καποιος ανώτερος να τα ελεγξει και κείνος...??
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ρε συ Κιουση....Επιθεωρηση τις Παρασκευές, δεν είχατε....? Δεν είχατε λυμένα τα όπλα σας και καθαρισμένα-λαδωμένα....? Δεν τα έλεγχε καποιος Δοκιμος πριν έρθει καποιος ανώτερος να τα ελεγξει και κείνος...??τι πράγμα
επιθεώρηση Παρασκευής = πέντε λεπτά περίπατος στον θάλαμο, έλεγχος καθαριοτήτων και τάξης γενικότερα και τέλος.
Αυτά για κάποιους που έκαναν επιθεώρηση, οι υπόλοιποι απλά απείχαν -
Στα ΤΘ πάντως γίνονταν προβλεπόμενη επιθεώρηση. Όπλα λυμένα, παράταξη στους θαλάμους και πρώτα επιθεωρούσε ο Λχιας, μετά ο Ουλγος, μετά ο Δκτης Ίλης και στο τέλος ο Δκτης. Μετά παράταξη έξω και αναφορά. Δύο ώρες πανηγύρι!
-
άρχισε η παρέλαση -_-
ήρθαν και από Έρευνα Πληροφορικής....60 - 80 θέσεις για 130 άτομα
λίγοι είναι με μεταπτυχιακό και πολλοί χωρίς πτυχίο....είμαι κάπου στη μέση, χωρίς μέσο---> ελπίζω να με πάνε για διαβιβαστή
εν τω μεταξύ ζητούσαν Oracle και διάφορες ιστορίες...όποιον πάρουν παίζει να του πουν να φέρει το δικό του λάπτοπ στο στρατόπεδο αφού δεν παίζει να έχουν σοβαρά PC....και Oracle σημαίνει λάπτοπ δυνατό, με μπόλικη RAM
ποια κορόιδα θα πάρουνε -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
άρχισε η παρέλαση -_-
ήρθαν και από Έρευνα Πληροφορικής....60 - 80 θέσεις για 130 άτομα
λίγοι είναι με μεταπτυχιακό και πολλοί χωρίς πτυχίο....είμαι κάπου στη μέση, χωρίς μέσο---> ελπίζω να με πάνε για διαβιβαστή
εν τω μεταξύ ζητούσαν Oracle και διάφορες ιστορίες...όποιον πάρουν παίζει να του πουν να φέρει το δικό του λάπτοπ στο στρατόπεδο αφού δεν παίζει να έχουν σοβαρά PC....και Oracle σημαίνει λάπτοπ δυνατό, με μπόλικη RAM
ποια κορόιδα θα πάρουνεΑν έχεις βύσμα διάβαινε... Αλλιώς διαβιβάσεις..
Σε εμάς πήραν άτομο από ΙΕΚ γραφιστικής και έμεινε έξω άτομο με μεταπτυχιακό και δυνατή εργασιακή εμπειρία.
Καλά εμάς τα μη βύσματα με τα απλά πτυχία μας στείλανε διαβιβάσεις. -
12 και απόψε για να ορκιστώ ως ΔΕΑ και να παω στο σπιτάκι μου, στον υπολογιστή μου, στον καναπέ μου,
στο κρεβάτι μου. Μια ταξιαρχική επιθεώρηση στις 29 μένει μόνο όπου θα είμαστε τέντα για λίγες ώρες και μετά
ξύσεν παπάρεν until ματώσεως που λέει και ένας καγκουρολοχίας εποπ... -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
12 και απόψε για να ορκιστώ ως ΔΕΑ και να παω στο σπιτάκι μου, στον υπολογιστή μου, στον καναπέ μου,
στο κρεβάτι μου. Μια ταξιαρχική επιθεώρηση στις 29 μένει μόνο όπου θα είμαστε τέντα για λίγες ώρες και μετά
ξύσεν παπάρεν until ματώσεως που λέει και ένας καγκουρολοχίας εποπ...Ακομα πηζεις νεο??
-
Στα ΤΘ πάντως γίνονταν προβλεπόμενη επιθεώρηση. Όπλα λυμένα, παράταξη στους θαλάμους και πρώτα επιθεωρούσε ο Λχιας, μετά ο Ουλγος, μετά ο Δκτης Ίλης και στο τέλος ο Δκτης. Μετά παράταξη έξω και αναφορά. Δύο ώρες πανηγύρι!Και δουλειά/εκπαίδευση πότε κάνατε;
Περί Θητείας [#3]