-
Καλησπερα στην παρεα..εχει ο πατερας μου ενα nissan vanette το οποιο εδω και καιρο οταν το βαζω μπροστα ρεταρει και κανει διακοπες ....το προβλημα αυτο λυνοταν αφου το αφηνα αρκετη ωρα αναμμενο στο ρελαντι και μετα μολις το προχωρουσα και το παταγα λιγο 'καθαριζε' και δουλευε καλυτερα.Το πηγαμε σε εναν μαστορα και ειπε οτι εχει αυτοματο τσοκ και γι αυτο θελει πολυ ωρα ζεσταμα μεχρι να δουλεψει σωστα. Το θεμα ειναι 1)oτι το αμαξι καιει ΠΟΛΥ 2) το εβαλα μπροστα πριν καμια ωρα και πηγα να το βγαλω βολτα...μου εσβησε στον δρομο...το φερνω σπιτι το ξαναβαζω και ενω κρατουσα πατημενο το γκαζι σε λιγες στροφες(εκει το προβλημα ειναι εντονο) το αμαξι εκανε λες και εχει launch control..πετουσε συνεχως φλογες μαζι με μαυρο καπνο...μετα απο κανα τεταρτο το ξαναεβγαλα στο δρομο και παλι εκανε διακοπες αλλα λιγοτερο και καθαριζε πιο ευκολα...τι μπορει να ειναι??Πλατινες??
-
Καλησπερα στην παρεα..εχει ο πατερας μου ενα nissan vanette το οποιο εδω και καιρο οταν το βαζω μπροστα ρεταρει και κανει διακοπες ....το προβλημα αυτο λυνοταν αφου το αφηνα αρκετη ωρα αναμμενο στο ρελαντι και μετα μολις το προχωρουσα και το παταγα λιγο 'καθαριζε' και δουλευε καλυτερα.Το πηγαμε σε εναν μαστορα και ειπε οτι εχει αυτοματο τσοκ και γι αυτο θελει πολυ ωρα ζεσταμα μεχρι να δουλεψει σωστα. Το θεμα ειναι 1)oτι το αμαξι καιει ΠΟΛΥ 2) το εβαλα μπροστα πριν καμια ωρα και πηγα να το βγαλω βολτα...μου εσβησε στον δρομο...το φερνω σπιτι το ξαναβαζω και ενω κρατουσα πατημενο το γκαζι σε λιγες στροφες(εκει το προβλημα ειναι εντονο) το αμαξι εκανε λες και εχει launch control..πετουσε συνεχως φλογες μαζι με μαυρο καπνο...μετα απο κανα τεταρτο το ξαναεβγαλα στο δρομο και παλι εκανε διακοπες αλλα λιγοτερο και καθαριζε πιο ευκολα...τι μπορει να ειναι??Πλατινες??
-
-
Πλατινες,μπουζι,μπουζοκαλωδια.
-
ναι και γω αυτο πιστευω..το θεμα ειναι οτι εχει σχεση με την αυξημενη καταναλωση ??οχι απλα αυξημενη..οταν αιγιο - πατρα (30 χλμ) εκαψε 10ευρω....δν πιστευω να ειναι μπουζοκαλωδια γιατι θα το εκανε συνεχεια και οχι οπως τωρα,που μετα απο ωρα σταματαει..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πλατινες,μπουζι,μπουζοκαλωδια.πολλαπλασιαστης.. ισως καρμπυρατερ
-
Κάποιο μπουζι παρεδωσε πνεύμα. Άλλαξέ τα μαζί με πλατίνες. Κανε και μια καθάριση στο καρμπυρατερ καλού κακού.
-
Εξατμιση εχεις κοιταξει ?
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Εξατμιση εχεις κοιταξει ?+1 δεν και καταλύτη αν έχει.
-
κατα 80% εχει θεμα το καρπυρατερ του....απο εκει το ρυθμιζεις και το τσοκ!...και σε εμενα στο παλιο φιεστακι μου τετοιες βλακιες εκανε ώσπου το πήγα στον γιατρο στα πατησιά και το εφτιαξε... είχε αναλογία καύσιμου τουλάχιστον την 10πλασια βεβαια κοιτα και τα μπουζι αρχικα να δεις αν παιζουν η αν εχουν μαυρίλα η λαδίλα...αν εχουν μαυριλα τοτε το ποσοστο που δεινω παραπανω γινετε 99,9%
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
...το πήγα στον γιατρο στα πατησιά...Υπάρχει ακόμα ο Γιατρός?
Που στα Πατήσια? -
Μήπως το αυτόματο τσόκ έχει κολήσει και το αμάξι δουλεύει συνέχεια με πολύ πλούσιο μείγμα?
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
...το πήγα στον γιατρο στα πατησιά...
Υπάρχει ακόμα ο Γιατρός?
Που στα Πατήσια?πριν 4 χρονια που το ειχα παει εγω υπηρχε! πραγματικα απο τους λιγους γνωστές του καρμπιρατέρ!...πλεον δεν ξερω..
επι της αχαρνων ηταν αν θυμάμαι καλα...πατησια η κυψελη πρεπει να ειναι η περιοχή
τωρα αφου δεν τον χρειάστηκα δεν ξερω αν υπάρχει ακομα!
σκασιματα -φλογες nissan