-
Ποιο σιρόκο έχεις? Με πόσα χλμ?
-
1.4 160hp 26 μηνων και 35.000χλμ
-
Mια χαρά είσαι εκεί. Σου φαντάζουν 'ωραία' τα 265 άλογα του S3 αλλά δεν είναι εποχές για αλλαγές. Θα 'μπλέξεις' με δίλιτρο, τετρακίνηση, μεταχειρισμένο (με ότι αυτό σημαίνει στην Ελλάδα. Ειδικά για S3 το μόνο μαμά στην Ελλάδα πρέπει να είναι του φίλου Qsis. Πιο σπάνια δλδ και από 18χρονη παρθένα στην Αθήνα) και μια πιο συντηρητική εμφάνιση. Ειδικά όταν έχεις στην ουσία ένα 'καινούριο' αυτοκίνητο, νομίζω ότι πρέπει απλά να συμπορευθείς μαζί του για αρκετά χλμ ακόμη (δες το και ως μία 'απόσβεση' του ποσού που έδωσες. Ακόμη δεν έχεις αποσβέσει τίποτα) και μετά να δεις τις όποιες εναλλακτικές για αλλαγή.
-
Ο qsis ξέρει
-
Ο qsis ξέρει ή χαλάει όλα του τα λεφτά για gadgets και αναβαθμίσεις και δε μένει τίποτα για το αμάξι?
-
Ούτε αυτοκόλλητο δεν πειράζω στο αυτοκίνητο
-
Ο qsis ξέρει. Συμφωνώ!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ο qsis ξέρει ή χαλάει όλα του τα λεφτά για gadgets και αναβαθμίσεις και δε μένει τίποτα για το αμάξι?εννοείται... αν τα μπάτζετ πήγαιναν στο κάρο, κ ήταν ολοδικό του, θα σου' λέγα αν ήταν ακόμη μαμίσιο...
-
Δικό μου είναι , λεφτά δεν έχω
Αλλά μόλις βγω και θα ξανάχω , επιμένω, ούτε βίδα δεν πειράζω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δικό μου είναι , λεφτά δεν έχωΑλλά μόλις βγω και θα ξανάχω , επιμένω, ούτε βίδα δεν πειράζω
Γιώργο θα καταλάβεις ότι είναι όντως δικό σου όταν και όποτε δουλέψεις αρκετά για να σου περισσέψουν 50χιλιάρικα για να αγοράσεις αυτοκίνητο... Τότε και μόνο τότε θα είσαι απόλυτα σίγουρος ότι θα έχεις αυτή την στάση... κι εγώ παλαιότερα που δεν έβαζα τα λεφτά εγώ δεν εκτιμούσα με τον ίδιο τρόπο την περιουσία που μου είχε προσφέρει ο πατέρας μου να βάζω στον δρόμο και δεν είμαι αχάριστος ούτε κανά καλομαθημένο όπως και εσύ ΔΕΝ εισαι! Παρόλα αυτά δεν είναι το ίδιο πράγμα και θα το συμμεριστείς όταν συμβεί και σε εσένα αυτή η αλλαγή, δηλαδή με ολοδικάσου χρήματα παραγγείλεις και αγοράσεις ένα κάρο... και μετά δείς κατά πόσο σε ικανοποιεί και τι θα ήθελες να βελτιώσεις σε αυτό πάλι με όλοδικά σου χρήματα μετά κόπου και δουλειάς...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Ο qsis ξέρει ή χαλάει όλα του τα λεφτά για gadgets και αναβαθμίσεις και δε μένει τίποτα για το αμάξι?
εννοείται... αν τα μπάτζετ πήγαιναν στο κάρο, κ ήταν ολοδικό του, θα σου' λέγα αν ήταν ακόμη μαμίσιο...
για να είναι ακόμα εγροστασιακό πάει να πεί οτι δεν είναι δικό του ??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εννοείται... αν τα μπάτζετ πήγαιναν στο κάρο, κ ήταν ολοδικό του, θα σου' λέγα αν ήταν ακόμη μαμίσιο...
μάλλον είσαι σε άλλο πλανήτη φίλε... δίαβασε πιο προσεχτικά...
-
το να μην πειράζεις το αυτοκινητο σου είναι αποψη , δεν βλέπω την σχέση που μπορεί να έχει με τον τρόπο αγοράς του... ίσα ίσα που όταν δεν αρχίζεις τα καραγκιοζιλίκια δείχνεις οτι σέβεσαι περισσότερο το ποσο που δαπανήθηκε...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το να μην πειράζεις το αυτοκινητο σου είναι αποψη , δεν βλέπω την σχέση που μπορεί να έχει με τον τρόπο αγοράς του... ίσα ίσα που όταν δεν αρχίζεις τα καραγκιοζιλίκια δείχνεις οτι σέβεσαι περισσότερο το ποσο που δαπανήθηκε...
κάτι παρόμοιο σκέφτομαι αλλά σε άλλη διάσταση... όταν έχει βάλει κάποιος άλλος τα λεφτά έχεις την τάση αν είσαι κύριος και όχι αχάριστος, να μην πειράζεις τίποτα αφού ναι μεν είναι δικό σου κτήμα αλλά όχι απόκτημα... Όταν όμως είναι δικά σου τα λεφτά έχεις την τάση να νιώθεις καλά με το πως τα ξοδεύεις άρα και με το άν θα βάλεις μετατροπή ή όχι.
Όσο για το δικό σου επιχείρημα, δεν το συμμερίζομαι αφού για να κάνεις το ο,ιτδηποτε πάλι λεφτά πρέπει να ρίξεις οπότε δεν σημαίνει ότι πετάς λεφτά, προσθέτεις στο σύνολο όμως....
Όσο για την φράση 'καραγκιοζιλίκια' δεν θέλω να πάρω θέση για τους υπόλοιπους που εσύ αμέσως ονόμασας απαξιωτικά... αλλά μπορώ να μιλήσω για μένα. Δεν αισθάνομαι καραγκιόζης που λατρεύω και γνωρίζω την αυτοκίνηση σε τέτοιο βαθμό ενασχόλησης που μπορώ να τροποποιώ κατά το πως επιθυμώ αυτό που αγόρασα.
-
Σημερα πρωί, καθώς κατέβαινα την Αλεξάνδρας, είδα στο αντίθετο ρεύμα, σταματημένο όπως κι εγώ με το δικό μου λόγο κίνησης, το πρώτο μου S3!!!!!!!!
ZHT3030!!!!!!!!!!!
είχε αλλάξει ζάντες μόνο... από ότι φαινόταν εξωτερικά....
-
Σημερα πρωί, καθώς κατέβαινα την Αλεξάνδρας, είδα στο αντίθετο ρεύμα, σταματημένο όπως κι εγώ με το δικό μου λόγο κίνησης, το πρώτο μου S3!!!!!!!!ZHT3030!!!!!!!!!!!
ξύπνησαν αναμνήσεις να υπόθεσω ε...;
Sent from my iPhone because I was so f@cking lazy to use my Mac.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Σημερα πρωί, καθώς κατέβαινα την Αλεξάνδρας, είδα στο αντίθετο ρεύμα, σταματημένο όπως κι εγώ με το δικό μου λόγο κίνησης, το πρώτο μου S3!!!!!!!!
ZHT3030!!!!!!!!!!!
ξύπνησαν αναμνήσεις να υπόθεσω ε...;
Sent from my iPhone because I was so f@cking lazy to use my Mac.
δεν μπορεις να φανταστείς πως έκανα , πρέπει να με θέωρησε ηλίθιο ο τύπος που το οδηγούσε αφού επειδή είχε ανοικτό παράθυρο του φώναζα 'το αυτοκίνητοοΟΟΟ ΜΟΥ!!!' κι αυτός νομίζοντας ότι τον κολακεύω αρχικά είπε ευχαριστώ με νεύμα και χαμόγελο αλλά μετά κατάλαβε γιατί επανέλαβα την φράση προσθέτοντας 'το δικό μου'...
[πάντως άθικτο είναι, με τις φρέσκες υπερελαφριές ζαντούλες ΟΖ δείχνει purposefull... φορούσε και κάτι φρένα τρελά! Μπράβο ο κύριος, στα χνάρια του πρώτου ιδιοκτήτη, όλο βελτιώσεις σοβαρές!]
-
εγώ πάλι μόλις βλέπω το πρώην Vctra B που είχα( ήταν σε άψογη κατάσταση μεν αλλα απο αξιοπιστία )το λυπάμαι στην κυριολεξία....
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
εγώ πάλι μόλις βλέπω το πρώην Vctra B που είχα( ήταν σε άψογη κατάσταση μεν αλλα απο αξιοπιστία )το λυπάμαι στην κυριολεξία.... -
πολύ μου αρέσει το νέο S3....
AUDI S3