-
Γιατι πρασινη καρτα για τους πολιτες της ΕΕ?
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με τον γράφοντα το κείμενο, αν και θα ήθελα να μάθω ποιος είναι.
Πίσω από ένα καλόηχο κείμενο, υπάρχουν προεκτάσεις του στόχου. Ο γράφοντας πρέπει να αποκωδικοποιείτε.
Δεν έγραψε πουθενά για ένα μεταναστευτικό, που να είναι εθνικό, και να διαφυλάσσει την εθνική μας κυριαρχία. Βασικά την δική μας εθνική κυριαρχία, μονταρισμένο από όλα τα κόμματα της βουλής, που σχεδόν με το 100%, ψηφίζοντα από έλληνες ακόμα!.
Όπως και δεν μας είπε, πως ο λόγος του δασκάλου μέσα σε 5 ώρες, θα εκμηδενίσει την παραπληροφόρηση των 10 ωρών στο σπίτι……
Και σίγουρα τουλάχιστον κάθε 15 μέρες, να μαζεύουν τους γονείς για την κατάλληλη ‘ενημέρωση’ (θα την ονόμαζα και προπαγάνδα) από πεφωτισμένους δασκάλους. Και βέβαια εννοώ τους γονείς βασικά και κυρίως της βαλκανικής χερσονήσου…..
Και βάζω εμμέσως πλην σαφώς αυτόν το όρο, κυρίως, διότι τα εθνικά μας συμφέροντα συμπορεύονται δεν ενοποιούνται με τίποτα…...
Και οπωσδήποτε το μεταναστευτικό, πρέπει να αποφύγει τους φερετζέδες και τα τιρμπάν όσο γίνετε!. Όπως και τα γεννημένα εδώ, σε εύλογο χρονικό διάστημα, να αναγράφετε στα χαρτιά τους ο τόπος γέννησης από της χώρες καταγωγής τους, και όχι μόνον στα χαρτιά του μαιευτηρίου…..
Για να έχεις μια επιτυχή σκέψη, δεν χρειάζεται με το που το διάβασες να κραυγάζεις ΖΗΤΩ!. Μα να σκύψεις περισσότερο χρόνο στο πρόβλημα.
Εάν ένας μεταναστευτικός νόμος ήταν εύκολος και διαχρονικός, θα τον είχαν φτιάξει ήδη οι βλακέντιοι που πρέπει να τον μοντάρουν, και δεν θα έγραφαν για ‘συνάθροιση’ στην Σμύρνη!.
Και δεν βλέπω στης τουρκικές παραγωγές ελληνικής κατανάλωσης της ‘μαντίλες’, της βλέπω στην Ελλάδα!.
Όπως ελπίζω ότι αυτός ο «έλληνας» αλβανικής καταγωγής, που βίασε την συμπατριώτισσα στην μεγαλόνησο, να μην συλληφθεί από την αστυνομία, μα από τους συγχωριανούς της……
Και τώρα γελάστε…. Το τελευταίο εγώ μεν το έγραψα….. μα μου το είπαν οι αλβανοί- βορειοηπειρώτες μου…..
Μήπως θα πρέπει και εμείς να γίνουμε λίγο περισσότερο εθνικόφρονες, και όσο πατάει η γάτα…. εθνικιστές?!!!!!.......
Και οπωσδήποτε μην εξισώνουμε τον εθνικισμό με τον φασισμό, μαύρο ή κόκκινο, που παρατηρούμε σήμερα σε τρις μερίδες στην βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ.
Α. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατι πρασινη καρτα για τους πολιτες της ΕΕ?Γιά τους πολίτες της ΕΕ δεν χρειάζεται κάτι νομίζω αφού είναι ελεύθερη η εργασία .
Μίλησα γιά Ευρωπαίους πολίτες , που δεν είναι ακόμα μέλη της ΕΕ . -
OK.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
To μεταναστευτικό δυστυχώς συμπιέζεται ανάμεσα στην άρνηση της πραγματικότητας από την ΧΑ και εθελοτυφλία από τους 'αλληλέγγυους' της Αριστεράς .
Ετσι έχουμε συνεχή τσουβαλιάσματα που οδηγούν ταυτόχρονα σε χαιδέματα σε ειδεχθείς εγκληματίες και σε αναίτιες επιθέσεις εναντίον αθώων μεταναστών .Το μεταναστευτικό πρέπει να λυθεί άμεσα με λογικό τρόπο , βασιζόμενοι σε ορισμένες αρχές .
- Ολοι οι Ευρωπαίοι μετανάστες να μπορούν να εργάζονται με πράσινη κάρτα στην χώρα συμφώνως και με την λογική της ΕΕ .
- Οι μη Ευρωπαίοι μετανάστες θα πρέπει να ξεχωριστούν σε αυτούς που έχουν περιουσία στην χώρα και σε αυτούς που δεν έχουν . Στους πρώτους να δοθούν κάρτες μεγάλης παραμονής , στους άλλους να τεθούν όροι χρονικής παραμονής και επαναπροώθησης .
- Η χώρα , πρέπει να ορίσει πόσους μετανάστες μπορεί να αντέξει .
Ταυτόχρονα οι εγκληματίες μετανάστες πρέπει να πηγαίνουν σε ειδικές φυλακές , ενώ θα πρέπει να εφαρμοστεί και η αρχή της μηδενικής ανοχής , ώστε σε ελαφρά εγκλήματα η απέλαση να είναι άμεση .
Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες προτάσεις , αλλά το σίγουρο είναι ότι το θέμα έχει κακοφορμίσει και σε λίγο θα ξεφύγει εντελώς .
Βασικά δεν μπορεί να αντέξει καθόλου. Ούτε τους ντόπιους δεν μπορεί να φέρει βόλτα πλέον. Το θέμα με την απέλαση δεν είναι απλό γιατί απαιτούνται χρήματα για εισιτήρια κλπ. που το κράτος δεν έχει να διαθέσει. Το πρόβλημα αφέθηκε μεγάλωσε και έγινε άλυτο δυστυχώς.
-
Tα λεφτά για τις απελάσεις είναι απο την ΕΕ. Πάμε παρακάτω.
-
Δεν είμαι σίγουρος ότι φτάνουν για τον υπέρογκο αριθμό λαθρομεταναστών που είναι στην Ελλάδα.
-
To έχω ξαναπεί , αλλά θα το αναφέρω πάλι γιά να πάρουμε μιά ιδέα της πραγματικότητας .
Ενας μάστορας που συνεργαζόμαστε , πήγε πέρσι στην Αμερική με 3μηνη τουριστική βίζα και έμεινε 4 μήνες εκεί δουλεύοντας .
Φέτος ξαναπήγε . Τον τσιμπήσαν στο αεροδρόμιο γιατί πέρσι παραβίασε την βίζα , τον έβαλαν μιά εβδομάδα στην φυλακή και επειδή ήταν καλός , δεν τον έβαλαν με μαύρους , τον έβαλαν να αγοράσει με δικά του λεφτά το εισιτήριο της επιστροφής και του είπαν : Εσύ ποτέ ξανά στην Αμερική . Μόνο που δεν του χρέωσαν την διαδρομή , αεροδρόμιο - φυλακή - αεροδρόμιο .Ετσι γιά να ξέρουμε τι εννοούμε όταν λέμε κράτος .
-
Nτάξει ρώτα και τους ρεπουμπλικάνους κατοίκους της Αριζόνας να σου πούνε την άποψη τους για το κράτος... Ο φίλος σου συγνώμη κι όλας απλά ήταν ηλίθιος, το λιγότερο
@octavia669
δεν εχει σημασία τι νομίζεις εσύ. -
@criuser...
Γιατί θυμάμαι σα να είχες πει Αυστραλία....?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Nτάξει ρώτα και τους ρεπουμπλικάνους κατοίκους της Αριζόνας να σου πούνε την άποψη τους για το κράτος... Ο φίλος σου συγνώμη κι όλας απλά ήταν ηλίθιος, το λιγότεροΟ φίλος μου είναι ένας 55άρης απλός μαραγκός που δουλεύει από 9 ετών γιατί ορφάνεψε στα 3 του .
Ισως τώρα γίνεις πιό προσεκτικός με τους χαρακτηρισμούς .@criuser...
Γιατί θυμάμαι σα να είχες πει Αυστραλία....?
Γιά Αυστραλία είχα πεί γιά την δήλωση του προέδρου της Ελληνικής κοινότητας , που ορμώμενος από έναν συμπατριώτη μας ταξιτζή που ζήταγε Ελληνες να πάνε εκεί γιά δουλειά , είπε ότι έχουν ήδη εκεί φυλακισμένους Ελληνες που παραβίασαν την τουριστική βίζα και τους έχουν γιά απέλαση .
-
Καλώς.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Nτάξει ρώτα και τους ρεπουμπλικάνους κατοίκους της Αριζόνας να σου πούνε την άποψη τους για το κράτος... Ο φίλος σου συγνώμη κι όλας απλά ήταν ηλίθιος, το λιγότερο
Ο φίλος μου είναι ένας 55άρης απλός μαραγκός που δουλεύει από 9 ετών γιατί ορφάνεψε στα 3 του .
Ισως τώρα γίνεις πιό προσεκτικός με τους χαρακτηρισμούς .Τότε δεν έχει καλούς φίλους που να τον συμβολεύουν για να μην μπλέκει σε τέτοιες καταστάσεις.
-
Δεν έχει φίλους που να έχουν ζήσει στο εξωτερικό ούτε σαν μετανάστες , ούτε σαν παιδιά του μπαμπά τους , γιά να τον καθοδηγήσουν .
Να βρεί μεροκάματο γιατί εδώ δεν είχε πήγαινε . -
Ασε που μιά απλή παραδοχή του λάθους θα ήταν καλύτερη από ανεπιτυχείς σοφιστείες .
-
Το ότι ορφάνεψε στα 3 του τι σχέση έχει με το ότι είναι χαζομάρα να παραβιάσεις τους όρους της βίζας σου; Εκτός αν εννοείς ότι όλοι όσοι αντιμετωπίζουν τέτοιες δυσκολίες είναι μειωμένης αντίληψης, κάτι εξαιρετικά προσβλητικό.
-
True story. Πάντως έχω την αίσθηση πως θα μπορούσες να τον βοηθήσεις πάνω στο θέμα εργασία στην Αμερική. Τώρα τα υπόλοιπα είναι άσχετα με το θέμα.
Αυτά που γράφω δεν είναι σοφιστείες είναι η ωμή πραγματικότητα όταν πάς να μεταναστεύσεις απλά μαθαίνεις τους κανόνες. Τέσπα ξέρω πως δεν πρόκειται να βγεί άκρη μέσα απο φόρουμ ειδικά με χρήστες με ατζέντα στο ποστάρισμα τους. Ίσως απο κοντά να συμφωνούσαμε κι όλας. Ίσως -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το ότι ορφάνεψε στα 3 του τι σχέση έχει με το ότι είναι χαζομάρα να παραβιάσεις τους όρους της βίζας σου; Εκτός αν εννοείς ότι όλοι όσοι αντιμετωπίζουν τέτοιες δυσκολίες είναι μειωμένης αντίληψης, κάτι εξαιρετικά προσβλητικό.Είπα εγώ ότι δεν είναι χαζομάρα να παραβιάσεις την βίζα σου ? Αλλά αυτά ισχύουν γιά ένα μορφωμένο άνθρωπο που έχει και την αίσθηση της κρατικής εξουσίας .
Οταν αυτός μεγάλωσε σε ένα κράτος που κανένας νόμος δεν τηρείται , ούτε από Ελληνες , ούτε από ξένους , πως να μπεί στην λογική ότι εκεί οι νόμοι τηρούνται .
Και το θέμα δεν είναι ότι ορφάνεψε στα 3 , αλλά ότι δούλευε από τα 9 του .
Επίσης καλό είναι να διαβάζεις καλά τι γράφω και να μην παραποιείς τα λόγια μου , ενώ δεν είσαι μειωμένης αντίληψης .
True story. Πάντως έχω την αίσθηση πως θα μπορούσες να τον βοηθήσεις πάνω στο θέμα εργασία στην Αμερική. Τώρα τα υπόλοιπα είναι άσχετα με το θέμα.
Αυτά που γράφω δεν είναι σοφιστείες είναι η ωμή πραγματικότητα όταν πάς να μεταναστεύσεις απλά μαθαίνεις τους κανόνες. Τέσπα ξέρω πως δεν πρόκειται να βγεί άκρη μέσα απο φόρουμ ειδικά με χρήστες με ατζέντα στο ποστάρισμα τους. Ίσως απο κοντά να συμφωνούσαμε κι όλας. ΊσωςΠως να τον βοηθήσω όταν δεν γνωρίζω το θέμα της εργασίας στο εξωτερικό ? Πήγε εκεί γιά να δουλέψει σε ομογενείς .
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το 'ατζέντα στο ποστάρισμα τους' . Γίνε λίγο πιό σαφής .
-
Έστω, δουλεύει από τα 9 του, του δίνει το γεγονός αυτό το άλλοθι για να πει 'α συγγνώμη, δεν ήξερα';
Εξάλλου, δεν παραποιώ τίποτα, εσύ προσπαθείς να δικαιολογήσεις το ατόπημα του άλλου. Πήγε να κάνει την λαδιά του και την πάτησε, simple as that.Τέλος πάντων, ξεφεύγουμε από το προκείμενο δυστυχώς. Συμφωνώ στο ότι πρέπει να υπάρχει σοβαρή και εφαρμόσιμη πολιτική.
-
Άγνοια νόμου δεν νοείται σε κανένα κράτος. Κλασική ελληνική κουτοπονηριά μου ακούγεται... παμ παρακατ!
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;