-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Πάρ'τε και μια ιδέα από κάτι πιο 'προσγειωμένο σε δύναμη', όχι οτι τα 150 είναι στρατοσφαιρικά ξερω γω.Απόδειξη του ότι μπορείς να κινηθείς σβέλτα και με λιγόοοοτερα άλογα.
(έχω κάποια σχόλια μέσα περί αίτησης προσπεράσματος, διαβάσματος βιβλίων κατά την επιτάχυνση, αφιερώματα στον βενσε κτλ κτλ)
μια χαρα! να σε ρωτησω, ειχε το panda trip computer να μου πεις ποσα λιτρα στα 100 εκαψες??
ρωταω γιατι το punto το 1.2 ετσι και το πιεσω λιγο παραπανω και το παω οπως εσυ βλεπω απο 5.8-5.9 για πλακα 6.4! -
Ίσως κ παραπάνω. Είχε και έχει τριπ κομπιούτα, αλλά δε θυμάμαι τώρα πόσο. Υπολογίζω 7.5-8 λτ/100, καθαρά ανηφορική διαδρομή με αρκετά σημεία που πατάς και πατάς και πατάς και πατάς.....
-
Ίσως κ παραπάνω. Είχε και έχει τριπ κομπιούτα, αλλά δε θυμάμαι τώρα πόσο. Υπολογίζω 7.5-8 λτ/100, καθαρά ανηφορική διαδρομή με αρκετά σημεία που πατάς και πατάς και πατάς και πατάς.....ααα δικο σου ειναι??? να το χαιρεσαι!! ειπα 'ειχε' γιατι πιστευα οτι ηταν μονο για τη βολτα!!
-
Του πατέρα είναι πού και πού το παίρνω εγώ για να βλέπει και κανάν άλλο νομό από Χαλκιδικής κ Θεσ/νίκης.
-
Τι ζητάει ο οδηγός από μια ονειρεμένη διαδρομή;
Σόρρυ που το σκοτείνιασα λίγο σε 2 σημεία...
Πάρα πολύ ωραίος!!
Υπάρχει και αντίστοιχο video πίσω/έξω απο το fiesta;
Ρωτάω γιατι στον καθρέφτη φαίνεται συνεχώς ένα golf (μάλλον) να ακολουθεί αξιοπρεπέστατα σε απόσταση βολής....
Μάλλον φίλος σου; -
Ο χρήστης vaggouras έγραψε:
Τι ζητάει ο οδηγός από μια ονειρεμένη διαδρομή;
Σόρρυ που το σκοτείνιασα λίγο σε 2 σημεία...
Πάρα πολύ ωραίος!!
Υπάρχει και αντίστοιχο video πίσω/έξω απο το fiesta;
Ρωτάω γιατι στον καθρέφτη φαίνεται συνεχώς ένα golf (μάλλον) να ακολουθεί αξιοπρεπέστατα σε απόσταση βολής....
Μάλλον φίλος σου;Ναι εγώ είμαι αυτός πίσω με το γκόλφ που ακολουθεί . Είχαμε συννενοηθεί να γράψουμε με κάμερα τη διαδρομή και να στρίψουμε τον εσωτερικό καθρέπτη προς την κάμερα ώστε να φαίνομαι κ εγώ από πίσω. Φυσικά και δεν κάναμε αγώνα. Απλά προσπαθούσα να μην τον έχω ούτε κολητά άλλα ούτε και να μου ξεφεύγει..
Μπορώ να πω οτι στα ανοιχτά κομμάτια ακολουθούσα με σχετική ευκολία ενώ σε κάποια σημεία άφηνα και γκάζι ώστε να μην πλησιάσω πολύ και γίνει επικινδυνο. Στις πιο κλειστές διαδοχικές στροφές βέβαια το επιπλέον βάρος μαζί με την μαμά ανάρτηση μου είχαν σαν αποτέλεσμα να έχω εντονότερη μεταφορά βάρους και το γκόλφ έδειχνε να μην βολεύεται. Επίσης εγώ απλωνόμουν περισσότερο εκμεταλλευόμενος μεγαλύτερο πλάτος δρόμου εκεί που είχα την δυνατότητα. Ηταν πολύ καλή φάση πάντος -
-
Την άλλη φορά πάρε και κομπολόι μαζί.
-
-
Mιλάμε για πολλή βαρβατίλα παίδες.
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
Πάρ'τε και μια ιδέα από κάτι πιο 'προσγειωμένο σε δύναμη', όχι οτι τα 150 είναι στρατοσφαιρικά ξερω γω.
Απόδειξη του ότι μπορείς να κινηθείς σβέλτα και με λιγόοοοτερα άλογα.
(έχω κάποια σχόλια μέσα περί αίτησης προσπεράσματος, διαβάσματος βιβλίων κατά την επιτάχυνση, αφιερώματα στον βενσε κτλ κτλ)
μια χαρα! να σε ρωτησω, ειχε το panda trip computer να μου πεις ποσα λιτρα στα 100 εκαψες??
ρωταω γιατι το punto το 1.2 ετσι και το πιεσω λιγο παραπανω και το παω οπως εσυ βλεπω απο 5.8-5.9 για πλακα 6.4!αν κινηθείς με το φούντο σε αντίστοιχους ρυθμούς με το κατά πολλά κιλά ελαφρύτερο πάντα γράφεις για πλάκα ΜΟΝΟ 6,4??
μάλλον 8,4 + εννοείς... γιατί εγώ με ανντίστοιχο πάντα ,όταν το ζόριζα κάτω από 7,5 δεν έβλεπα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πάρ'τε και μια ιδέα από κάτι πιο 'προσγειωμένο σε δύναμη', όχι οτι τα 150 είναι στρατοσφαιρικά ξερω γω.
Απόδειξη του ότι μπορείς να κινηθείς σβέλτα και με λιγόοοοτερα άλογα.
ρωταω γιατι το punto το 1.2 ετσι και το πιεσω λιγο παραπανω και το παω οπως εσυ βλεπω απο 5.8-5.9 για πλακα 6.4!αν κινηθείς με το φούντο σε αντίστοιχους ρυθμούς με το κατά πολλά κιλά ελαφρύτερο πάντα γράφεις για πλάκα ΜΟΝΟ 6,4??
μάλλον 8,4 + εννοείς... γιατί εγώ με ανντίστοιχο πάντα ,όταν το ζόριζα κάτω από 7,5 δεν έβλεπα
εννοω για πλακα βλεπω απο 5.8 αλλαγη αμεσως στο τριπ 6.4-6.7! βεβαια δεν εχει πιεστει ετσι το αυτοκινητο ακομα για παρα πολλα χιλιομετρα, αλλα με μικρα τσιτωματα ανεβαζει αμεσως τα νουμερα...
-
και στιγμιαία τα 6+ μου φαίνονται απίστευτα λίγα...
-
-
Έχω αυτή την κάμερα(http://www.retrevo.com/s/Canon-DC201-Camcorders-review-manual/id/23088ci572/t/1-2/) εδώ και χρόνια ,και είπα να αρχίσω να την ξαναχρησιμοποιώ.Έκανα σήμερα μια δοκιμή με το αυτοκίνητο και έγραψα σε σχετικά καλή ανάλυση αλλά δεν ήταν αρκετά σταθερή.Τη σφήνωσα ανάμεσα στο κάθισμα το συνοδηγού και το προσκέφαλο και την έδεσα σε ένα από τα 2 στηρίγματα του προσκεφάλου αλλά και πάλι δε στηριζόταν καλά.Έχετε να προτείνετε καμιά καλή βάση? Τί είναι καταλληλότερο,κάτι με βεντούζα για το τζάμι ή κάποιο τρίποδο?
Βρήκα αυτό:http://www.fotomarket.gr/index.php?target=products&product_id=35520,τί λέτε,θα κάνει δουλειά?
Εκτός και αν έχετε να προτείνετε καμιά gopro σε καλή τιμούλα και καλά χαρακτηριστικά.... -
Και εγώ ψάχνω μία λύση για να στερεώσω μία κάμερα στο αμάξι. Jimclark αν θυμάμαι καλά εσύ τη στερεώνεις με τρίποδο? Μετατοπίζεται καθόλου σε στροφές, σου έχει τύχει να φύγει?
Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν, αξίζει?
http://www.ebay.de/itm/Saugstativ-Auto- ... 785wt_1139ή το εξής:
http://www.ebay.de/itm/Auto-KFZ-Halteru ... 967wt_1139για πείτε καμία ιδέα... Θέλω να στερεώσω μία κόμπακτ κάμερα...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Και εγώ ψάχνω μία λύση για να στερεώσω μία κάμερα στο αμάξι. Jimclark αν θυμάμαι καλά εσύ τη στερεώνεις με τρίποδο? Μετατοπίζεται καθόλου σε στροφές, σου έχει τύχει να φύγει?Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν, αξίζει?
http://www.ebay.de/itm/Saugstativ-Auto- ... 785wt_1139ή το εξής:
http://www.ebay.de/itm/Auto-KFZ-Halteru ... 967wt_1139για πείτε καμία ιδέα... Θέλω να στερεώσω μία κόμπακτ κάμερα...
Το δευτερο ξέχασε το. Θα χοροπηδάει σαν τρελή η κάμερα.
Έχω αντίστοιχο για το κινητό και όταν δοκίμασα να βγαλω βίντεο έτρεμε λες και το κρατούσε ο Κωστέτσος. -
με το τρίποδο δεμένο και με τη ζώνη ασφαλείας και όπως το έχω γράψει, όχι δε κουνιέται πολύ, αλλά περνά θόρυβος από το τρίζε τρίζε του συνόλου πάκτωσης.
Το βεντουζάκι το πρώτο κάτι λέει αρκεί να έχεις ερμητικά κλειστά παράθυρα για να μη περνάει κούνημα και θόρυβο. Το 2ο όντως είναι αστείο, θα ζαλιστείς.
-
jimclark βάλε αν θέλεις καμιά φωτογραφία με το δημιούργημα που λες να καταλάβουμε πως το στήνεις περίπου
-
όταν. Γιατί τώρα δεν έχω διαθέσιμη...
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!