-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πάντως αν μπορούσες να μας πεις τι έγινε ή τι πρόσεξες και ενδεχομένως δεν μπορεί να το δει κάποιος άπειρος μοιράσου την εμπειρία σουκαμια σχεση με την κουταβα,δικοι μου λογοι ανωτερας βιας.
Αλλα ας μην το συζητησουμε αλλο -
-
Είχα στο μπαλκόνι σε κλουβί ένα καναρίνι και πριν λίγο διαπίστωσα ότι είναι σκοτωμένο και μάλιστα έχει μείνει μόνο το κεφάλι του χωρίς ίχνος αίματος!!Τι πουλί μπορεί να το έφαγε???
-
κουνάβι ...
-
Γερακι....
-
Το είχα πάθει κι εγώ πέρσι το καλοκαίρι και μάλιστα καταμεσήμερο. Κανένα κοράκι ή καρακάξα πρέπει να ήταν. Εκτός αν είσαι εκτός πόλης που παίζουν κι άλλα.
-
Σε πόλη είμαι στον 3ο όροφο,αρα κουνάβι αποκλειεται..ίσως καμια νυχτερίδα???
-
Ποια πόλη ;
Έχω δει κουναβι να την πέφτει σε κλουβί στο Άργος ... Στον 2τερο -
Θεσ/νίκη..δεν έχω δει ποτε μου κουνάβι...
-
Ανοιγμενο το κλουβι ή κλειστο?
Αν ήταν ανοιγμενο μπορεί να ηταν και καμια γατα (μεγαλοι κυνηγοι οι γατες!)
Αν ηταν κλειστο τοτε το πιθανοτερο ειναι κανα μεγαλο πουλι με μυτερο ραμφος. -
κουκουβάγια 99%
-
κουκουβάγια 100 %...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
κουκουβάγια 100 %...1000%
-
Εγω ψηφιζω γατα.
-
Eιχα χασει με τον ιδιο τροπο ενα απο τα καναρινια μου στο παρελθον και την ειδε την κουκουβαγια ο πατερας μου την ωρα που εφευγε.
Γι'αυτο πλεον τα καναρινια μου τα εχω σε μακρια κλουβια που τα μισα τα καλυπτω (''αγκαλιαζω'') με μεγαλη σακουλα που κρατιεται με ταινια, για να εχουν καπου να κρυφτουν οταν την πεφτει αρπαχτικο. Το καλυτερο φετιναρι μου παραλιγο να το εχανα, προλαβε ευτυχως και λουφαξε ο φουκαρας και την εβγαλε με τραυμα στο στερνο που με τον καιρο επουλωθηκε. -
-
-
Έχω ένα πεκινουά 15,5 χρόνια. Σίγουρα το λατρεύω. Τελευταίους μήνες πέφτει στο πλάι, φωνάζοντας γοερά, και της φεύγουν και τα τσίσα. Μετά από χάδια και πλύσιμο, είναι σχεδόν καλά.
Όποιος γνωρίζει ας μου πει την γνώμη του.
Α. -
Γέρασε η καημενούλα.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το γατί της kardashianπλάκα έχει
https://twitter.com/i/#!/KimKardashian/ ... o0SOSw5%2F
όλα τα γατία της κιμ στη φόρα...
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]