-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Περιμένω κι ένα μετρητή υγρασίας για ξύλα κι αυτός έχει αργήσει και μάλλον θα τον γύρισε πίσω το τελωνείο.
Λεωνίδα έβαλες ξυλολέβητα?
-
Ο χρήστης Δούκας έγραψε:
Για πουκάμισα tailor made:Επιλέγει κανείς στυλ, χρώμα, διάφορες λεπτομέρειες & φυσικά, έχοντας μετρήσει διαστάσεις παντού. Καλή ποιότητα υφάσματος. Οι τιμές πολύ καλές για ραμμένα στα μέτρα μας. Έχω ήδη ράψει 2.
καλο φαινεται,απο ευρωπη γινεται η αποστολη ε;
-
Νομίζω από Γερμανία. Κάνα 2 εβδομάδες παίρνει, από το να ραφτεί στα μέτρα σου μέχρι να το παραλάβεις. 12,5 ευρώ τα μεταφορικά. Δοκιμαστικά, φτιάξε ένα στο σάιτ να δεις (όπως σε configurator)...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Περιμένω κι ένα μετρητή υγρασίας για ξύλα κι αυτός έχει αργήσει και μάλλον θα τον γύρισε πίσω το τελωνείο.
Λεωνίδα έβαλες ξυλολέβητα?
Ναι, πυρόλυσης/αεριοποίησης.
Μετρητής υγρασίας:
http://www.ebay.com/itm/320950063752 -
Ευχαριστω, θα παρω κ εγω ενα αλλα ο συγκεκριμενος πωλητης με 98,2% εχει σχετικα χαμηλη βαθμολογία αντίθετα με το Infinity που ειναι πιο ακριβο αλλα 99.7% (ευχαριστω κ εσενα Infinity)
-
Αυτό που έβαλα έχει 4 pins. Δεν ξέρω αν κάνει σημαντική διαφορά.
-
στο ebay πλέον πληρώνεις μόνο μέσω paypal? αν θέλω με πιστωτική ?
-
μπορείς να πληρώσεις με πιστωτική μέσω paypal χωρίς να έχεις λογαριασμό στο paypal, αλλά δε γνωρίζω αν αυτό το option συνεργάζεται με το ebay. Λογικά ναι
-
Έχω παραγγείλει κάτι μικρομλκιούλες και δε βλέπω να έροχνται ποτέ. Τον παίζουν λίγο στα ελτα (εδω και μήνες) ή μου φαίνεται?
-
1 μηνα και 10 μέρες μετα.... ο πωλητης μου εστειλε και δευτερη φορα τον φορτιστη κινητου.... και δεν εχει φτάσει και παλι τιποτα.... Ειναι προφανές πως στα ΕΛΤΑ κλεβουν! Θα του αφησω θετικη αξιολογηση, δεν μπορω να ασχολουμαι για 20 ευρώ περαιτερω.... Με τα ΕΛΤΑ ομως κατι θα γινει.... δεν ξέρω....
-
Νταξ οτι τελευταία γινεται χαμος απο άποψη 'χαμενων' πακέτων ειναι δεδομένο αλλα μπορεί να χάνονται κ πριν τα ελτα!
-
Μέχρι πριν περίπου 6 μήνες όλα έρχονταν σε λογικό χρόνο και χωρίς πρόβλημα. Από τότε όμως 'ότι' έρθει, έρχεται με τρελή καθυστέρηση. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε κλεψιά, βαρεμάρα, ηλιθιότητα, αλλά κάτι δεν πάει καλά σίγουρα.
-
Είστε σίγουροι ότι το πρόβλημα ειναι στα εδώ ΕΛΤΑ και όχι των άλλων χωρών;
-
Εγώ πάντως έκανα πρόσφατα 4 διαφορετικές παραγγελίες απο amazon.co.uk και ebay.co.uk και όλα ήρθαν μέσα σε μία εβδομάδα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Είστε σίγουροι ότι το πρόβλημα ειναι στα εδώ ΕΛΤΑ και όχι των άλλων χωρών;Συνήθως έτσι πάει. Έχει τύχει να μου έχει έρθει με usps δέμα με tracking number και να έχει φτάσει ελλάδα σε 4-5 μέρες και να μου έρχεται σπίτι μετά από άλλες 10 μέρες.
-
Με τα μικρα πακετα προσεξτε και το εξης...εμενα ερχεται ο ταχυδρομος και αν ειναι σχετικα μικρο αλλα δεν χωραει στο γραμ., μπορει να το αφησει χυμα στην εισοδο.
Αρκει να περασει καποιος με φυλλαδια,να του γυαλισει,και αντιο πακετο. -
Το ξέρει κανείς;
Απάτη ή αξιόπιστο; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Με τα μικρα πακετα προσεξτε και το εξης...εμενα ερχεται ο ταχυδρομος και αν ειναι σχετικα μικρο αλλα δεν χωραει στο γραμ., μπορει να το αφησει χυμα στην εισοδο.
Αρκει να περασει καποιος με φυλλαδια,να του γυαλισει,και αντιο πακετο.βαση ταχυδρομικού κανονισμού το κάθε σπίτι-επειχήρηση πρέπει να έχει σε συγκεκριμένο σημείο της εισόδου του γραμματοκιβώτιο,διαστάσεων ικανών οπου να χωρούν με ασφάλεια η αλληλογραφία του.Πόσοι είναι αυτοί που έχουν τα παραπάνω?? Εχεται προσέξει στην Αμερική που βρίσκονται τα γραμματοκιβώτια??
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έχω παραγγείλει κάτι μικρομλκιούλες και δε βλέπω να έροχνται ποτέ. Τον παίζουν λίγο στα ελτα (εδω και μήνες) ή μου φαίνεται?Το ιδιο και έμενα κατι μικρο-δεματακια των 4-5 ευρω αγνοούνται εδω και ενα μηνά
-
Τελικά ήρθε ένα απ όλα. Για να δούμε...
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)