-
Καλησπέρα και ευχαριστώ για την φιλοξενία στο forum
Εχω πάθει μια ζημία στο golf (κάρφωμα βαλβίδας)που προήρθε από τον τεντοτηρα της καδένας ο οποίος είχε άλλαχτη (για καλή μου τύχη) πριν από τρεις μήνες και με καλύπτει η εγγύηση για όλη τη ζημία (ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τη VW)
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, μου είπαν από το συνεργείο ότι για την επισκευή που θα γίνει στο αυτοκίνητο δεν θα έχω την διετή εγγύηση της vw και ο λόγος είναι ότι δεν θα πληρώσω κάτι για την επισκευή ξέρετε αν ισχύει αυτό -
Εχω πάθει μια ζημία στο golf (κάρφωμα βαλβίδας)που προήρθε από τον τεντοτηρα της καδένας ο οποίος είχε άλλαχτη (για καλή μου τύχη) πριν από τρεις μήνες και με καλύπτει η εγγύηση για όλη τη ζημία (ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τη VW)
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, μου είπαν από το συνεργείο ότι για την επισκευή που θα γίνει στο αυτοκίνητο δεν θα έχω την διετή εγγύηση της vw και ο λόγος είναι ότι δεν θα πληρώσω κάτι για την επισκευή ξέρετε αν ισχύει αυτό -
Ο χρήστης antonism έγραψε:
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, μου είπαν από το συνεργείο ότι για την επισκευή που θα γίνει στο αυτοκίνητο δεν θα έχω την διετή εγγύηση της vw και ο λόγος είναι ότι δεν θα πληρώσω κάτι για την επισκευή ξέρετε αν ισχύει αυτόΦίλε τι εννοείς με το '' δεν θα έχω την διετή εγγύηση της vw''??
Τι μοντέλο είναι το γκολφ?? Το κάρφωμα πως το έπαθε στα καλά καθούμενα ή πάνω στο σκίσιμο??? -
Η εγγύηση ανανεώνεται για τα μέρη που αντικαθιστανται.
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Έχεις την εγγύηση των 2 ετών μειον τους 3 μήνες για αυτά που άλλαξες την πρώτη φορά.
Τώρα για την εργασία και τα ανταλλακτικά για την επισκευή της βαλβίδας, εκεί δεν σε καλύπτουν για δυο χρόνια, αλλά φαντάζομαι ότι και κει ισχυει το 2 ετση μειον 3 μηνες. -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Το golf είναι 2006 αλλά η ζημία προήρθε από τον τεντοτηρα που είχα αλλάξει πριν τρεις μήνες και η εγγύηση του τεντοτηρα (2 χρόνια) καλύπτει όλη τη ζημιά ,ναι φίλε μου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στα καλά καθούμενα το έπαθα .Το θέμα είναι τώρα ότι είπαν από το συνεργείο ότι στα καινούργια ανταλλακτικά που θα μπουν για την επισκευή δεν εχει εγγύηση για 2 χρόνια της VW -
Κατ'αρχην απο οτι φαινεται μαλλον εχουν κανει λαθος κατα την αντικατασταση του τεντωτηρα...
Δε καταλαβαινω με ποια λογικη δε σου δινουν εγγυηση.Αφου καθε εργασια σε επισημο συνεργειο εχει εγγυηση.Τι σημασια εχει αν πληρωσεις ή οχι? -
Ο χρήστης antonism έγραψε:
είναι μετα να μη νιώθεις κανεις δικαιωμένος με την επιλογή του;
-
VW for everrrrrrrrr
Θα τους αφήσω λίγο μέχρι να έρθουν και τα ανταλλακτικά και μετά θατο ξανασυζητήσω
Στο μεταξύ αν έχει κανείς καμιά καλή ιδέα σα την ρίξει -
Νομίζω ότι καλύπτεσαι. Κάνε μια ερώτηση στην προστασία καταναλωτη.
Πάντως οπωσδήποτε να πάρεις παραστατικά για όλες τις εργασίες που θα γίνουν στο αμάξι (ανταλλακτικά και εργασία).
Προσωπικά θα είχα άλλη απορία. Δεν κατάφεραν να κάνουν σωστά μια αλλαγή τεντωτήρα και τώρα θα τους εμπιστευτείς επισκευή μηχανής? Ίσως για αυτό λένε από τώρα ότι δεν καλύπτεσαι από την εγγύηση
Με καδένα δεν είναι το GT? Γιατί άλλαξες τεντωτήρα? Πόσα χμ είχες? Έκανε θόρυβο?
-
http://www.autoblog.gr/2012/05/08/vw-ts ... ng-chains/
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Με καδένα δεν είναι το GT? Γιατί άλλαξες τεντωτήρα? Πόσα χμ είχες? Έκανε θόρυβο?
ναι φιλεμου με καδενα ειναι .αλλαξα τεντωτηρα γιατι στο ρελαντι εκανε θορυδο ,184000χμ
-
Ο χρήστης vaggelis_306 έγραψε:
http://www.autoblog.gr/2012/05/08/vw-tsi-problems-with-timing-chains/ -
Το λογικό είναι να ανανεώνεται η εγγύηση για κάθετι που αντικαθίσταται όπως κάνουν οι περισσότερες εταιρίες, ΑΛΛΑ στη vw μου έχουν πει και μένα ακριβώς το ίδιο και μάλιστα νομίζω ότι ακόμα και ισχύ να είχε η εγγύησή σου πάυει να ισχύει άπαξ και αντικατασταθεί κάτι μια φορά. Θα έλεγα να το κυνηγήσεις λίγο...
-
Ο χρήστης Cuore Sportivo 19 έγραψε:
Το λογικό είναι να ανανεώνεται η εγγύηση για κάθετι που αντικαθίσταται όπως κάνουν οι περισσότερες εταιρίες, ΑΛΛΑ στη vw μου έχουν πει και μένα ακριβώς το ίδιο και μάλιστα νομίζω ότι ακόμα και ισχύ να είχε η εγγύησή σου πάυει να ισχύει άπαξ και αντικατασταθεί κάτι μια φορά. Θα έλεγα να το κυνηγήσεις λίγο...Φίλε σοβαρά μιλάς έτσι λειτουργεί η vw με τις εγγυήσεις?????
-
Αν πας με το ΦΕΚ θα συνεχίσουν να σου λένε μαλακίες;
-
Εχουμε κάπου πρόχειρο το ΦΕΚ
-
σορρυ δεν καταλαβα...
η εγγυηση ειναι διετης και εχεις 184000 χλμ και εισαι ακομη στην εγγυηση?..θηριο εισαι.
Μηπως η εγγυηση γραφει και οριο χλμ? (πχ 2χρονια η 100000 χλμ?)ολα τα σερβις τα εχεις σε επισημο με γνησια ανταλλακτικα?
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
σορρυ δεν καταλαβα...
η εγγυηση ειναι διετης και εχεις 184000 χλμ και εισαι ακομη στην εγγυηση?..θηριο εισαι.
Μηπως η εγγυηση γραφει και οριο χλμ? (πχ 2χρονια η 100000 χλμ?)ολα τα σερβις τα εχεις σε επισημο με γνησια ανταλλακτικα?
Διετής εγγύηση γνήσιου ανταλλακτικού τοποθετημένο σε επίσημο.
Εγγύηση vw golf gt