-
Απλα σε ενημερωνω οτι θα βγει και Challenge Stradale για την 430
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Απλα σε ενημερωνω οτι θα βγει και Challenge Stradale για την 430Αυτή θα είναι κανονικό όπλο...
-
Αν διακρινω καλα στις φωτογραφιες δεν την εχει παρει με τα κεραμικα φρενα!
-
Αν διακρινω καλα στις φωτογραφιες δεν την εχει παρει με τα κεραμικα φρενα!αυτο σε χαλασε βρε αδερφε , τα πισω φενονται καπως, και οντως δεν πρεπει να ναι κεραμικα . λεπτομεριες , εκει κολισαμε
-
Δεν με χαλασε σε καμια περιπτωση αλλα αφου τα εχεις τα λεφτα βρε αδερφακι μου γιατι δεν τα βαζεις και αυτα
-
Δεν με χαλασε σε καμια περιπτωση αλλα αφου τα εχεις τα λεφτα βρε αδερφακι μου γιατι δεν τα βαζεις και αυτασωστος
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Παιδια sorry για την αγνοια μου αλλα μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι αυτος ο Βωβος που ακουω συνεχεια;
Αν χρησιμοποιείς και την Κηφισίας θα το διαβάζεις κι'όλας(σε greeklish μάλιστα )
Επειδη δεν χρησιμοποιω Κηφισιας δεν το'πιασα;!;
Καλύτερα, δε χάνεις και τίποτα. Κάτι **τέρατα **είναι, απαίσιας αισθητικής
-
[offtopic]Θα διαφωνήσω, τέρατα αισθητικής δεν τα λες, αδιάφορα ίσως, τέρατα όμως με τίποτα.. [/offtopic]
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
O Aρμόδιος Βωβός ή κοινώς Άρης Βωβός είναι γιος του Μπάμπη Βωβού που κατέχει την μισή Κηφισίας Τρέχει ακόμα σε αγώνες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ιταλία ενώ φέτος θα τρέξει και Τουρκία ένα αγώνα. Ο Άρης Βωβός είναι γνωστός επίσης και γιατί είναι πρόεδρος την ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου που είναι από τις καλύτερες ομάδες μπάσκετ αυτή την στιγμή στην Ελλάδα (ίσως η καλύτερη μετά τον Παναθηναϊκό)! Και ο Κύρκος τρέχει ακόμα και οι δύο τους είναι απτους καλύτερους οδηγούς που έχει βγάλει ποτέ η Ελλάδα. Ο Κύρκος (Λεωνίδας, γιατί τρέχει ολόκληρο το σόι...) έχει μάλιστα και τα περισσότερα πρωταθλήματα από κάθε άλλο Έλληνα οδηγό! Προσωπική μου άποψη καθαρά είναι ότι ο Κύρκος είναι καλύτερος στην άσφαλτο και ο Βωβός καλύτερος στο χωμα.Oι αδελφοι Κυρκαιοι ειναι γνωστοι alfisti!Τωρα και ο βωβος ειναι μελος του club....οι δυο καλυτεροι ελληνες οδηγοι αγωνων ειναι ιταλοφιλοι και με τη βουλα....Εκεινος ο πατσουρεας με κατι mitsuμπεμπες που τρεχει?
-
Μηπως οπλο εννοεις την F430 **STRADALE **???Οχι,εννοεί μοντέλο της Porsche!Μαντέψτε ποιό!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
[offtopic]Θα διαφωνήσω, τέρατα αισθητικής δεν τα λες, αδιάφορα ίσως, τέρατα όμως με τίποτα.. [/offtopic]Νο πρόμπλεμ φίλε 'Kid'
Σε ότι με αφορά, η 'Βωβόπολη' μου φαινεται τερατούργημα,εσένα πάλι αδιάφορη αισθητικά.
Νο πρόμπλεμ -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
[offtopic]Θα διαφωνήσω, τέρατα αισθητικής δεν τα λες, αδιάφορα ίσως, τέρατα όμως με τίποτα.. [/offtopic]
Νο πρόμπλεμ φίλε 'Kid'
Σε ότι με αφορά, η 'Βωβόπολη' μου φαινεται τερατούργημα,εσένα πάλι αδιάφορη αισθητικά.
Νο πρόμπλεμΌντως 'νο πρόμπλεμ'.. Δυστυχώς ούτε γώ, ούτε συ έχουμε την κηφισσίας για να μας αφορά η αισθητική της.. Πάντως, και να την είχαμε, πάλι θα αδιαφορούσαμε με τα έσοδα που θα μας έφερνε..
-
Αν διακρινω καλα στις φωτογραφιες δεν την εχει παρει με τα κεραμικα φρενα!Τον άκουσα στην κοπή της πίτας να λέει ότι θα αργούσε να έρθει με τα κεραμικά.
Έτσι και αλλιώς προσωρινή είναι μέχρι να πάρει την Carrera GT -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έτσι και αλλιώς προσωρινή είναι μέχρι να πάρει την Carrera GTTι θα πάρει????? Να δω carrera GT στην Ελλαδίτσα και τι άλλο θέλω!
-
GT2 νομίζω άκουσα.
-
Ουπς, σόρυ, ξέχασα το 2 στο τέλος...
Αν και χωρίς αυτό είναι καλύτερα...
-
Μα καλά η GT2 έχει τόσο σχέση με την carrera GT όσο έχει και η Enzo με την F430! Δηλαδή καμία σχέση! Πάντως GT2 δε θα μου έκανε εντύπωση, κυκλοφορεί ήδη μία κίτρινη, την έχω πετύχει 2-3 φορές στην πόρτα νυχτερινών μαγαζιών!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Σε κάτι δηλώσεις του Άρη(τότε είχε μία Porsche 911 turbo) είχε πει ότι προτιμά τις Porsche από τις Ferrari επειδή η Porsche είναι πιο διακριτικές και δεν του αρέσει να τραβά τόσο πολύ τα βλέματα πάνω του! Μάλλον το ξανασκέφτηκε....Εγω ακουσα οτι παρηγγειλε καποια Πορσε και μεχρι να'ρθει βολευτηκε με το Φιατακι.
Εγγραφη μισο λεπτο αργοτερα.
Ποτε τα'πατε,ποτε τα συμφωνησατε ,που να σας προλαβω.
-
χρειάζεστε προπόνηση στο posting πάτερ!
-
Προσωπικα πιστευω πως η Ferrari F430 ειναι κλασεις ανωτερη απο την Porsche GT2
ηρθε η πρωτη ''ferrari F430''