-
Καθημερινη τελετη κλεισιματος συνορων μεταξυ Ινδιας Πακιστάν, με αφήγηση στα Αγγλικα.
Δειτε τι προσοχες βαρανε οι 'τσολιαδες' και των δύο πλευρών, Bruce Lee style... το ποδι πανω από το κεφαλι και 'ψαρωτικές' μούρες. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ψαρωμένοι αλλά όχι εκπαιδευμένοι...
Δες και το βιντεο του Καμπαλα Σταματη... Απελπισια!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Ενας λοχιας που ειχαμε τοτε ποσταρε στο facebook αντιστοιχο βιντεο που επαιρνε σπαθακι ως ανθυπολοχαγος και βαρεσε προσοχή γκομενιστικη. Οι προσοχες που βαρουσε στην πρωινη αναφορα τοτε ηταν σημαντικα πιο βροντερες... τον πηρανε τα χρόνια φαινεται.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Καθημερινη τελετη κλεισιματος συνορων μεταξυ Ινδιας Πακιστάν, με αφήγηση στα Αγγλικα.
Δειτε τι προσοχες βαρανε οι 'τσολιαδες' και των δύο πλευρών, Bruce Lee style... το ποδι πανω από το κεφαλι και 'ψαρωτικές' μούρες.Αν προσπαθήσουν να το κάνουν οι δικοί μας αυτό θα πάνε οι αναρρωτικές σύννεφο....έχει να πέσει ξεγόφιασμα
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ψαρωμένοι αλλά όχι εκπαιδευμένοι...Τους πρώτους 2 μήνες δεν νομίζω να έχει τίποτα άλλο εκτός από ψάρωμα και καψώνι....εγκλιματισμός
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Περίμενα σε κάποια στιγμή να σκάσουν μύτη χορευτριες Bollywood style.
Τιναυταρεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Στις φωνές αναφέρεσαι; Μέρος της εκπαίδευσης. Βέβαια το παράκαναν, σε σουαρέ ήταν όχι στην παράταξη προς επιθεώρηση.
Σε πλήρη διάλυση το στράτευμα Αρχηγός σχολής και να απαντάει στο στρατηγό 'Μια χαρά' Ή το παίζεις παράταξη και αναφέρεσαι κανονικά σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας ή αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για δεξίωση και μιλάς από την αρχή σαν άνθρωπος. Πάντως, όλα τα λεφτά η Τιθορέα
Είπα να μη το σχολιάσω αλλά τελικά δεν το γλυτώσαμε. 'ΜΙΑ ΧΑΡΑ' και με φωνή!
Κακώς που είχαν εντολές για φωνασκίες σε δεξίωση βέβαια. Ακόμα κι αυτές λάθος εκτελεσμένες βέβαια.
Ο πιο καλός από όλους ήταν ο Άσσος στο τέλος. Έπρεπε να αποκαλυφθεί και να πιει και φάει και κάτι.Γιατί η χαιρετούρα εντός κτιρίου? η προσφώνηση σκέτο κύριε αντί για σκέτο στρατηγέ. ελ καμπανέιρος είναι Δεν του είπε κανείς ότι πρέπει να αποκαλυφθούν και να φέρουν το πηλήκιο κάτω από την αριστερή μασχάλη?
αν το καλοσκεφτείς όμως το βίντεο είναι τραβηγμένο Οκτώβρη, δηλαδή οι άσοι έχουν λιγότερο από δίμηνο μέσα και είναι τέρμα ψαρωμένοι. Έχουν φάει καψώνι οι καημένοι
εντως εκτως και επι ταυτα ηταν ΟΛΟΙ χαλια και μετα λεμε πως περιμενουμε να αλλαξει κατι... βλεπεις κατι λοχαγους να χτυπανε δεξι αριστερο μετα δεξι πως και δεν σηκωσαν αριστερο χερι θελω να ξερω αν ειναι δυνατον
-
To βίντεο με τους άσσους, παιζει να είναι ο,τι πιο αστείο έχει δει με θέμα το στρατό..!!!
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ψαρωμένοι αλλά όχι εκπαιδευμένοι...Εντάξει, χαλάρωσε.... Δεν είναι σαν εσας της αεροπορίας, αλλα αν όντως έχουν λιγότερο απο 2 μήνες μέσα, λογικό είναι να είναι Ο,ΤΙ να ' ναι..! Γι΄αυτό έχουν ξεσκιστεί στα γέλια και οι αστεράτοι.
Το χειρότερο για μένα είναι (οπως είπανε κι αλλοι), που οι εκπαιδευτές τους δεν τους είπαν απλά να μιλάνε ζωηρά και με κοφτές κουβέντες εκει μέσα, χωρίς να γκαρίζουν σα να είναι σε όρυγμα στο πεδίο της μάχης....
Οντως ο τελευταίος έσωσε την παρτίδα..! -
στα δυο βιντεο της ΣΜΥ ειναι ολοι απαραδεκτοι. ο αρχηγος και ο αλλος διπλα του εχουν βαρεθει να
γελανε. στο 2ο βιντεο, λοχαγοι δεν ξερουν να χτυπανε προσοχη. ο χαρακτηρησμος γιοτομπαλα
ειναι λιγος γιαυτους. ουτε εμεις στην αεροπορια δεν καναμε τετοιες βλακειες. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Περίμενα σε κάποια στιγμή να σκάσουν μύτη χορευτριες Bollywood style.
Τιναυταρεεεεεεεεεεεε
Ετσι κανουν τα βαρβάτα παλουκάρια εκει !!!.
Το σημειο αυτό ηταν για δεκαετιες το μοναδικο περασμα μεταξυ των κρατών και έπαιζε όπως παντού, η χαρντκορίλα μεταξύ τους. Ασε που ειναι όλοι διαλεγμένοι για το show. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Στις φωνές αναφέρεσαι; Μέρος της εκπαίδευσης. Βέβαια το παράκαναν, σε σουαρέ ήταν όχι στην παράταξη προς επιθεώρηση.
Σε πλήρη διάλυση το στράτευμα Αρχηγός σχολής και να απαντάει στο στρατηγό 'Μια χαρά' Ή το παίζεις παράταξη και αναφέρεσαι κανονικά σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας ή αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για δεξίωση και μιλάς από την αρχή σαν άνθρωπος. Πάντως, όλα τα λεφτά η Τιθορέα
Είπα να μη το σχολιάσω αλλά τελικά δεν το γλυτώσαμε. 'ΜΙΑ ΧΑΡΑ' και με φωνή!
Κακώς που είχαν εντολές για φωνασκίες σε δεξίωση βέβαια. Ακόμα κι αυτές λάθος εκτελεσμένες βέβαια.
Ο πιο καλός από όλους ήταν ο Άσσος στο τέλος. Έπρεπε να αποκαλυφθεί και να πιει και φάει και κάτι.Γιατί η χαιρετούρα εντός κτιρίου? η προσφώνηση σκέτο κύριε αντί για σκέτο στρατηγέ. ελ καμπανέιρος είναι Δεν του είπε κανείς ότι πρέπει να αποκαλυφθούν και να φέρουν το πηλήκιο κάτω από την αριστερή μασχάλη?
αν το καλοσκεφτείς όμως το βίντεο είναι τραβηγμένο Οκτώβρη, δηλαδή οι άσοι έχουν λιγότερο από δίμηνο μέσα και είναι τέρμα ψαρωμένοι. Έχουν φάει καψώνι οι καημένοι
εντως εκτως και επι ταυτα ηταν ΟΛΟΙ χαλια και μετα λεμε πως περιμενουμε να αλλαξει κατι... βλεπεις κατι λοχαγους να χτυπανε δεξι αριστερο μετα δεξι πως και δεν σηκωσαν αριστερο χερι θελω να ξερω αν ειναι δυνατον
Πεστα γιατι και εγω το παρατηρησα και νομιζα πως θυμαμαι λάθος.
-
-
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
9:25' σε δεύτερο πλάνο..!
Καλα, εγραψες...
Ρε τον έρμο, θα μπορουσε να ειναι gag απο κωμωδία. -
Το στρατολογικό γραφείο έστειλε σε ένα αστυνομικό τμήμηα το σημείωμα κατάταξης πριν 3 εβδομάδες
Το αστυνομικό τμήμα το έστειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου την Πέμπτη
Ακόμα δεν έχει έρθει να πάω για ακτινογραφία και σε μια βδομάδα μπαίνω -__-
γραφειοκρατία -
ε σιγα αμα δεν παραλαβεις και δεν σε εχουν παρει τηλ κανεις την παπια
-
Vengas μην σκας αν δεν παρουσιαστεις με ακτινογραφια . Θα γλιτωσεις μια μερα απο το ΚΕΠΒ Θηβας και θα πας μια βολτα στο 401 οποτε και θα δεις ωραια μωρακια και θα γλιτωσεις απο το κεντρο βημα, υπηρεσια, κλπ.
Εχω ενα θεμα , ενας γνωστος μου επαθε ενα ατυχημα στο μπασκετ και του βγηκε το γονατο (κατι τετοιο μου ειπε) και σε μια βδομαδα ακριβως μπαινει στο ΚΕΝ Μεσολογγιου (ναι ναι τζιτζικαρας βρωμοποδαρας ). Τι πρεπει να κανει για να παρει αναβολη και να μπει στην επομενη ΕΣΣΟ?
-
που τα ειδες τα ωραια μωρακια βρε θωμα στο 401? ειδικα στις ακτινογραφιες
μονο στο 414 εχει μια παρα πολυ ωραια ακτινολογα , αλλα και παλι οι πιθανοτητες ειναι 50-50 να πας στο τυπο
επισης τωρα θυμηθηκα ενα ωραιο μωρακι που πηγε να μου παρει αιμα και μου εσπασε τη φλεβα
ΥΓ
ας βαλω και μια ασχετη φωτο που βρηκα και μου αρεσε
εδω βλεπουμε το πώς ειναι η προβλεπε σκοπια -
Ειμασταν τυχεροι στο 401 γιατι ειχε 2-3 μωρακια στο ακτινολογικο , χώρια τα γκομενακια που πανε και ερχονται για επισκεψεις, κλπ, κλπ .
Και την Δευτερα παρουσιαζεται ο αδερφος μου στο 124ΠΒΕ -
124 ΠΒΕ ??? εγω θα διαλεγα την αυτοκτονια!
μια χαρα θα περασει στο κεντρο αν δεν ψαρωνει απο τις βλακειες που θα τους λενε.
θυμαμε κανανε ασκησεις οπλου, δινει παραγγελμα επ ωμου ο δοιμηριτης και φευγει
το οπλο απο ενα φανταρο πρως τα πισω και χτυπαει στο κεφαλι του πισω.
10 μερες αναρωτηριο. καταστασεις για κλαματα! -
κι ο αλλος 10 μερες το τραβηξε απο τα μαλλια
Περί Θητείας [#3]