-
Τελικα αυτα τα opel δε μενουν ευκολα πανω στο δρομο..
-
Τώρα για να είμαστε ειλικρινείς δεν έφταιγε το Astra που εγώ ήμουν πύρκαυλος άμυαλος γκασμάς και αποφάσισα Ιανουάριο στην Κοζάνη (με χιονόνερο) να κάνω τον McRay...
Υ.Γ.: Πάντως μπορώ να σου πω ότι σίγουρα δε θα ξαναέπαιρνα στα χέρια μου ένα Astra G (εκτός αν μιλάμε για την αρχική αριθμημένη έκδοση του OPC με τον ατμοσφαιρικό δίλιτρο, για συλλεκτικούς λόγους). Καθόλου τίμια οική συμπεριφορά, και χωρίς καμία αίσθηση. Σίγουρα έχω οδηγήσει πολύ χειρότερα αυτοκίνητα, αλλά αυτό το 'αναίσθητο' τιμόνι του δε θέλω ούτε να το βλέπω, και αυτό είναι άσχτεο με το ατύχημα (μην πει κανείς ότι μου έμεινε και ψυχολογικό...).
-
Θα μπορουσες απλα ν απαντησεις 'κοιτα ποιος μιλαει' και να ενα εληγε εκει.. Κατα τ αλλα μ αρεσει γιατι εισαι αντικειμενικος..
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τελικα αυτα τα opel δε μενουν ευκολα πανω στο δρομο..Πριν 2 χρονια ανεβαινα απο Βαρκιζα προς Ελληνικο και οπως πηγαινα χαλαρα και ημουν στην δεξια λωριδα πηγε να με προσπερασει ενα Opel (γλ)Astra το προηγουμενο μοντελο απο ποιο δεξια και επεσε στο διαζωμα και τα ξυλωσε ολα . Εγω το μονο που ακουσα ηταν ενα ενας ηχος που προσεκρουσε σε κατι, περασα ποιο μετα και ο οδηγος ητανεξω και κοιταζε τον δεξι τροχο που ειχε χωθει στον θολο και την μουρη που ειχε μπει απο μια κολωνα.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τελικα αυτα τα opel δε μενουν ευκολα πανω στο δρομο..
Πριν 2 χρονια ανεβαινα απο Βαρκιζα προς Ελληνικο και οπως πηγαινα χαλαρα και ημουν στην δεξια λωριδα πηγε να με προσπερασει ενα Opel (γλ)Astra το προηγουμενο μοντελο απο ποιο δεξια και επεσε στο διαζωμα και τα ξυλωσε ολα . Εγω το μονο που ακουσα ηταν ενα ενας ηχος που προσεκρουσε σε κατι, περασα ποιο μετα και ο οδηγος ητανεξω και κοιταζε τον δεξι τροχο που ειχε χωθει στον θολο και την μουρη που ειχε μπει απο μια κολωνα.
Ηθελε να τραβηξει την προσοχη σου.... !!
-
Ο κοσμος εχει σαλεψει τελειως, γινονται ανεξηγητα πραγματα τριγυρω μου. Η μλκια ειναι οτι βιαζομουν κ δεν εκατσα να ακουσω την εξηγηση του εξης σκηνικου:
Αστικος δρομος με 1 λωριδα/κατευθυνση, ισα ισα τον χαρακτηριζεις 'κεντρικο' στα Καμινια (= μικρος δρομος). Αυτοκινητο φτανει στη διασταυρωση με το καθετο στενακι, στο οποιο θελει να στριψει αριστερα οπως πηγαινει = να κλεισει το διαβα του απο απεναντι ερχομενου. Κ εκανε ακριβως αυτο, εφτασε στο στενο, εστριψε. Το μηχανακι που ερχοταν απο απεναντι κ πηγαινε ισια κανονικα στο δρομο του, δεν το ειδε (?) ποτε. Σε δρομο που ειναι απεραντη ευθεια με απεριοριστη ορατοτητα κ ο αλλος ερχοταν απο απεναντι ακριβως, φατσα-καρτα. Αποτελεσμα ο μηχανακιας ορθιος αλλα κουτσαινοντας κ το μηχανακι διαλυμενο.
Δυστυχως οπως ειπα, δεν εκατσα να καταλαβω τι κ πως το σκεφτηκε η τυπισσα με το ΙΧ.
-
Ένας 37χρονος Μαροκινός σκοτώθηκε σήμερα στην Εγνατία Οδό, όταν ένα μικρό βαν το οποίο οδηγούσε 20χρονος Ρουμάνος και στο οποίο επέβαιναν 9 ακόμη άτομα, εκ των οποίων δύο υπήκοοι Ρουμανίας (ηλικίας 37 και 22 ετών) και έξι υπήκοοι Μαρόκου (ηλικίας 42,21, 21,36,31 και 32 ετών), διέφυγε της πορείας του και ανετράπη.
Το δυστύχημα έγινε στο 19ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, από κόμβο Ιωαννίνων προς Θεσσαλονίκη, και κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες. Όλοι οι υπόλοιποι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Το αυτοκίνητο έφερε ιταλικές πινακίδες κυκλοφορίας.
Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου
Μυρίζει λαθροδιακίνηση?
-
Προφανως.....
-
Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 21ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Κομοτηνής – Ιάσμου σκοτώθηκε 77χρονος. Οπως ανακοινώθηκε το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο ηλικιωμένος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. που οδηγούσε 46χρονος. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... z2BouPckSL
Seleo.gr News -
Απο το εξωτερικο αλλα πολυ τραγικο!
http://www.e-go.gr/wmotors/articles.asp?catid=15832&subid=2&pubid=7256993 -
Σοβαρό τροχαίο μπροστά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης...
http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... Itemid=134 -
Τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.00 το πρωί στη Λ. Συγγρού. Όπως έγινε γνωστό, γυναίκα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο σε σημείο της λεωφόρου (στην έξοδο προς Γλυφάδα - Πειραιά) όπου τα οχήματα αναπτύσσουν ταχύτητα, με αποτέλεσμα να την παρασύρει διερχόμενο ΙΧ.
Η πεζή σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο οδηγός του οχήματος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έφυγε από το σημείο του δυστυχήματος και αναζητείται.
Διαφήμιση
-
Mα από πού πήγε και αυτή η έρμη να περάσει...
-
Ένας άντρας 75ετων έχασε τη ζωή του ενώ η σύζυγος του 70 ετών
τραυματίστηκε ελαφρά χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Θάσου - Λιμενάριων (στο ύψος Σκάλας Μαριών), όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 75χρονος, με συνοδηγό τη σύζυγό του, ηλικίας 70 ετών, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.
Οι δύο ημεδαποί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
Προανάκριση ενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Λιμεναρίων Θάσου.
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... z2CCUepY8O
Seleo.gr News -
Ένας 32χρονος κι ένας 33χρονος έχασαν τη ζωή τους στον υπό κατασκευή κάθετο άξονα Καρυδιάς – Βουλγαρίας.
Τα δύο άτομα τραυματίστηκαν θανάσιμα όταν το φορτηγό τους, κάτω από άγνωστες συνθήκες ανατράπηκε. Οι θανάσιμα τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... z2CWcTQTRR
Seleo.gr News -
Ένας 62χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο 25ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου - Πλανών Χαλκιδικής.
Ο 62χρονος οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο βγήκε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και στη συνέχεια βρέθηκε εκτός δρόμου.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου. -
Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Τετάρτης ένας 83χρονος, ο οποίος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κάριανη Καβάλας, όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και στη συνέχεια έπεσε σε χαντάκι δεξιά του δρόμου. Ο 83χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.
Την προανάκριση διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Ορφανίου Καβάλας.
-
Φίλος μου προχθές τούμπαρε μόνος του Ignis στην Αττική οδό. Με 120 πήγαινε, και ήταν και η μέρα που δεν σταμάτησε να βρέχει, λίγο κώλο πέταξε το μπ@@έλο, έφαγε δύο χαστούκια, τετακέ, πίσω ρόδα στο πεζοδρόμιο, και τούμπα... Θα είναι στο επόμενο τεύχος της Αττικής οδού.
Εντάξει, ούτε γρατζουνιά, και δεν περνούσαν άλλα αμάξια... -
Ο χρήστης georgepb έγραψε:
Φίλος μου προχθές τούμπαρε μόνος του Ignis στην Αττική οδό. Με 120 πήγαινε, και ήταν και η μέρα που δεν σταμάτησε να βρέχει, λίγο κώλο πέταξε το μπ@@έλο, έφαγε δύο χαστούκια, τετακέ, πίσω ρόδα στο πεζοδρόμιο, και τούμπα... Θα είναι στο επόμενο τεύχος της Αττικής οδού.
Εντάξει, ούτε γρατζουνιά, και δεν περνούσαν άλλα αμάξια...δυσκολο... σε τετοιο δρομο που δεν εχει νερολακουβες κτλ, σε σταθερη πορεια με 120 και να εκανε τετοιο πραμα...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#