-
Red Bull statement says Vettel will start from pit lane. Doesn't have to. Oversight? Or are they taking opportunity to change his gearing?
Μάλλον αλλάζουν τις gear ratios μιας και η RB είχε τη χειρότερη (νομίζω) τελική
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Red Bull statement says Vettel will start from pit lane. Doesn't have to. Oversight? Or are they taking opportunity to change his gearing?Μάλλον αλλάζουν τις gear ratios μιας και η RB είχε τη χειρότερη (νομίζω) τελική
Ε τα κωλόπαιδα... όχι ότι θα έχουν τελική. Ποτέ δεν είχαν!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Red Bull statement says Vettel will start from pit lane. Doesn't have to. Oversight? Or are they taking opportunity to change his gearing?
Μάλλον αλλάζουν τις gear ratios μιας και η RB είχε τη χειρότερη (νομίζω) τελική
Ε τα κωλόπαιδα... όχι ότι θα έχουν τελική. Ποτέ δεν είχαν!
Τώρα λένε πως ίσως να αλλάξουν και κινητήρα..
-
Λογικό. +1 φρέσκος κινητήρας χωρίς να χάσουν τίποτα
-
Φρεσκος; Νομίζω τέτοιο πράμα δεν υπάρχει στη RBR
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Λογικό. +1 φρέσκος κινητήρας χωρίς να χάσουν τίποταάρα θα βάλουν τον 9ο λογικά
-
Στο μεταξύ...
WilliamsF1Team Pastor starts P3 after Vettel exclusion..... Just walking back to the hotel with him now & he's even more geared up for the race now!
-
Eπίσης ξεκινώντας από το pitlane ο Vettel δεν θα κερδίσει θέσεις στην εκκίνηση, αλλά θα αποφύγει το κίνδυνο ατυχήματος στις πρώτες στροφές.
-
μονο εγώ βλέπω νίκη για τον ΜΣ ;
-
ο maldonado θα αναλαβει δραση....στοχος αλονσο....
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Στο μεταξύ...WilliamsF1Team Pastor starts P3 after Vettel exclusion..... Just walking back to the hotel with him now & he's even more geared up for the race now!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μονο εγώ βλέπω νίκη για τον ΜΣ ;NAI
-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
ο maldonado θα αναλαβει δραση....στοχος αλονσο....Τοσο πισω που ειναι ο Αλονσος, ο μονος τροπος να τον καρφωσει ο Μαντολατο ειναι αν ξεκινησει με οπισθεν...
-
Κακο για τον Φετελ, καλο για το σοου. Απλα εγινε σε λαθος πιστα (δυσκολο να ανεβει νομιζω, βλ 2010).
Ας προσεχαν παντως, οι μαλακιες πληρωνονται... -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Κακο για τον Φετελ, καλο για το σοου. Απλα εγινε σε λαθος πιστα (δυσκολο να ανεβει νομιζω, βλ 2010).
Ας προσεχαν παντως, οι μαλακιες πληρωνονται...Είπες το σωστό πράγμα και το διατύπωσες ακόμα ωραιότερα.
-
να κολλήσει πίσω από το Schumi
αλλά τπτ δε θα γίνει....θα πάρει βαθμούς
και ο Αλόνσο με πολύ δυσκολία άντε 4ος
ένα KABOOOM στο Brazil μας σώζει και τη McLaren πρώτη στο Texas -
Τι σας είπα για το pit-lane?
Όσο για την ατυχία των άλλων, αν μαζέψει περισσότερους πόντους ο Αλόνσο μη το δεχθείτε.
Λες κι ο Αλόνσο δεν ήταν άτυχος φέτος ...ρόδα είναι και γυρίζει.
Ένας τιφόσο θέλει να κερδίζει η ομάδα του ΤΕΛΕΙΑ.
-
Υπενθυμίζω σε όσους βιάστηκαν να πουν πάλι για κωλοφαρδίες κλπ ότι το σπορ είναι ομαδικό και ο Vettel προφανώς πληρώνει τη μαλακία της ομάδας του, όπως ακριβώς πλήρωνε και ο Alonso τη μαλακία της Ferrari στην ίδια πίστα το 2010.
Όπως και να 'χει το πράμα, μάλλον μικρό το κακό για τον Vettel. Ο Alonso ξεκινά 7ος, το βάθρο το βλέπει με τα κυάλια.
Το παράξενο στην όλη ιστορία είναι γιατί οι Red Bull ήταν πιο αργές απ' την McLaren. Ή ο Lewis έκανε την υπερ-επίδοση (που ενισχύεται από τη μετριότητα του Button) ή οι Red Bull έχουν κάποιες αδυναμίες στη συγκεκριμένη πίστα (?) ή μήπως και στο συγκεκριμένο κομμάτι του πρωταθλήματος
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
να κολλήσει πίσω από το Schumi
αλλά τπτ δε θα γίνει....θα πάρει βαθμούς
και ο Αλόνσο με πολύ δυσκολία άντε 4ος
ένα KABOOOM στο Brazil μας σώζει και τη McLaren πρώτη στο TexasΓιατί με το ζόρι 4ος; Το λιγότερο 4ος θα λεγα. Δεν μπορεί να φάει τον Κίμι και τον Μαντολάτο;
Το λιγότερο 4ος λοιπόν και αν μπορέσει να φάει και τον Μπάτον που δείχνει να ψάχνεται (σε σχέση με τον Χάμιλτον) μπορεί να χτυπήσει και πόντιουμ. Και αν μας κάτσει και καμία ατυχία ή καμια ταρζανιά του Μαντολάτου... -
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Υπενθυμίζω σε όσους βιάστηκαν να πουν πάλι για κωλοφαρδίες κλπ ότι το σπορ είναι ομαδικό και ο Vettel προφανώς πληρώνει τη μαλακία της ομάδας του, όπως ακριβώς πλήρωνε και ο Alonso τη μαλακία της Ferrari στην ίδια πίστα το 2010.Όπως και να 'χει το πράμα, μάλλον μικρό το κακό για τον Vettel. Ο Alonso ξεκινά 7ος, το βάθρο το βλέπει με τα κυάλια.
6ος ξεκινάει και το βάθρο είναι μέσα στις δυνατότητες.
2012 - Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix