-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μην αγοράζετε τώρα, ειδικά ΕΤΕ...
Θα πουλήσει ένας μεγαλοεπενδυτής ένα τεράστιο πακέτο τις προσεχείς μέρες...Και τι περιμένει και δεν το πουλάει σήμερα; Να πέσει η τιμή πρώτα;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Θα πουλήσει ένας μεγαλοεπενδυτής ένα τεράστιο πακέτο τις προσεχείς μέρες...Και τι περιμένει και δεν το πουλάει σήμερα; Να πέσει η τιμή πρώτα;
ή γιατι δεν πουλαγε πριν 10 μερες.
αυτοι οι μεγαλοεπενδυτες, ολο λεφτα θελουν να χανουν -
http://www.voria.gr/index.php?module=ne ... sid=113377
τροικά βάλέ τον πούτσο σου.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Απλό.
Αλλά τί σχέση έχει αυτό με την ένταξη και των υγειών - ακόμα τουλάχιστον - ταμείων, στον 'ανύπαρκτο' ΕΟΠΥΥ?Έλεος με τα 'υγιή' ταμεία, λες και ο ασφαλισμένος επιλέγει ταμείο.
Αλήθεια, υπάρχουν τόσο άρρωστοι εργαζόμενοι που διάλεξαν 'άρρωστο' ταμείο;Εσύ liostemi, το διάλεξες το ταμείο σου;
Έλεος με τα... 'ευγενή' ταμεία, λες και όλοι οι ασφαλισμένοι τους είναι... 'ευγενείς'!..
...γιατί 'υγιές' ταμείο, είθισται να θεωρείται το ταμείο που διαθέτει ακόμα κάποια 'φράγκα'...
...και βέβαια βιοποριστικό επάγγελμα διάλεξα, όχι ταμείο... όπως όλοι άλλωστε.Ε, αυτό λέω. Αφού δεν διαλέγουμε ταμείο, πρέπει όλοι να 'χουν την ίδια απόδοση για κάθε ευρώ που δίνουν στο ασφαλιστικό σύστημα.
Κι όχι ανάλογα με το αν ήταν γκαντέμηδες ή κωλόφαρδοι να 'ναι σε 'ευγενές' ή 'αγενές' ταμείο. -
Άλλο σου λέει ο άνθρωπος αλλά έχεις κολλήσει
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ή γιατι δεν πουλαγε πριν 10 μερες.
αυτοι οι μεγαλοεπενδυτες, ολο λεφτα θελουν να χανουνΚαι τι περιμένει και δεν το πουλάει σήμερα; Να πέσει η τιμή πρώτα;
δεν είδατε τα χαμόγελα πιο κάτω
Είναι η κλασσική ατάκα που λένε όλοι για να πέσει κ άλλο η μετοχή...πάντως κάτι σχετικά με την αγορά κ την κατάσταση στην Ελλάδα είναι το εξής: είχα βάλει στο μάτι ένα 2ο Duffle coat Burberry τον Αύγουστο στην Ελλάδα... Λίγοι έχουν στη Θεσσαλονίκη πλέον, 2 όλοι κι όλοι... Μάλιστα το κλασικό της σειράς London μόνο ένας... πάω, το βλέπω, επειδή το είχα ήδη σε άλλο χρώμα, ήξερα κ το νούμερο... Ρωτώ αν μπορεί να γίνει μετρητοίς καλύτερη τιμή, πέφτει 25-30%... Και με απόδειξη παρακαλώ... (όχι παρανομίες ). τελευταίο κομμάτι, την άλλη μέρα έφευγα Γερμανία, τελικά βαρέθηκα κ δεν το πήρα, σκέφτηκα θα δω αν το βρω στο εξωτερικό σε καμιά μεγάλη έκπτωση... ούτως ή άλλως δεν το βιαζόμουν.
Στο εξωτερικό δεν το συνάντησα σε έκπτωση, κ μάλιστα είχα βρει σε outlet το ίδιο αλλά όχι σε μαύρο, σε μπλε σε τιμή σχεδόν εφάμιλλη με την ελληνική, αλλά όχι στο χρώμα που ήθελα.
πριν 2 εβδομάδες που ήμουν Ελλάδα, ξαναπερνώ από το κατάστημα, το μοναδικό κομμάτι ήταν ακόμη εκεί... (έχω την υποψία ότι ήταν στάνταρ κ από πέρυσι εκεί, μην πω κ πρόπερσι... ). Εντάξει τα σχέδια σε τέτοια κομμάτια δεν αλλάζουν, το δέχομαι... Η διαφορά με το 2ο που έχω είναι κυρίως στη φόδρα στο εσωτερικό, αλλά αυτό θέλω να πιστεύω έχει να κάνει κ με το έτος παραγωγής κ το εργοστάσιο κτλ... Τιμή ίδια με απόδειξη.Που θέλω να καταλήξω: Τον Αύγουστο μου έλεγε το κατάστημα 'τελευταίο κομμάτι, κ δεν ξέρω αν θα είναι εδώ αύριο... κ θα το φέρουμε ξανά του χρόνου κτλ...' Τρελό παπά μας πουλάνε, που λέει κ ο φίλος μου ο δικηγόρος, αλλά δυστυχώς τον τρώμε κανονικά γιατί δεν γίνεται κ αλλιώς...
Τελικά το αγόρασα μιας κ δεν επρόκειτο να το βρω φθηνότερα σε Ελλάδα κ εξωτερικό...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Άλλο σου λέει ο άνθρωπος αλλά έχεις κολλήσειΓια πες μας εσύ που δεν έχεις κολλήσει, τι λέει;
-
Ξανά? Δεν έχει νόημα και πλέον κουράζουμε όποιους διαβάζουν τα ίδια και τα ίδια. Είπαμε αυτά που θέλαμε πάμε παρακάτω
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Έτσι μου είπαν ότι ΘΑ πάρω, ακόμη δεν τα έχω δει... ελπίζω πάντως...Όοοοταν τα δεις, λογικά δεν θα είναι μειωμένα γιατί έπεσε ανακοίνωση ότι η μείωση των μερισμάτων θα παρασύρει τα ΒΟΕΑ αυτών που κάνουν αίτηση μετά το 2012, μέχρι τότε θα είναι με την 31/12/2011 τιμή των.
Το μιλιταριστικό μπαγκράουντ κάνει κρα όπως θα έλεγε και ο ζορζ.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ξανά? Δεν έχει νόημα και πλέον κουράζουμε όποιους διαβάζουν τα ίδια και τα ίδια. Είπαμε αυτά που θέλαμε πάμε παρακάτωΓράψ' τα σε δυο γραμμές. Ή κάνε παράθεση αυτά που εννοείς, αφού τα 'χεις ξαναγράψει.
Κι όποιος δεν θέλει δεν διαβάζει, σιγά. -
Μου κανει εντυπωση που δε συζητηθηκε καθολου το νεο συνταξιοδοτικο, γιατι ειναι επικο πιστευω. Βλεπεις ενα τρελο σκισιμο σε ολους, συνταξη στα 67, μειωμενη μαλιστα, μπλα μπλα. Οκ λες, λεφτα δεν υπαρχουν, τι να κανουμε θα ζησουμε ολοι με λιγοτερα
Και διαβαζεις πιο κατω για τις αγαμητες κορες ΔΥ που θα συνεχισουν να τσιμπανε συνταξουλα στα 18 ετη και πληρωνε εσυ κοροϊδο -
Νομίζω απάντρευτες, όχι αγάμητες.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μου κανει εντυπωση που δε συζητηθηκε καθολου το νεο συνταξιοδοτικο, γιατι ειναι επικο πιστευω. Βλεπεις ενα τρελο σκισιμο σε ολους, συνταξη στα 67, μειωμενη μαλιστα, μπλα μπλα. Οκ λες, λεφτα δεν υπαρχουν, τι να κανουμε θα ζησουμε ολοι με λιγοτερα
Και διαβαζεις πιο κατω για τις αγαμητες κορες ΔΥ που θα συνεχισουν να τσιμπανε συνταξουλα στα 18 ετη και πληρωνε εσυ κοροϊδο+1
Αυτο και αν ειναι αδικία εις βάρος του κοσμάκη.
Την εποχή που βγήκε ειχε έστω καποια σημασία... να έχει η κόρη εισόδημα να ειναι 'παντρέψιμη' γιατι πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παρει γιο καλης οικογένειας, δεν πρεπει η κόρη του δικαστικου να πάρει μπετατζή, αρα για να τον παρει πρεπει να εχει να δωσει το κατιτις να μην ειναι ξεβράκωτη. Αμα δεν τη ζητουσε κανεις τελικα και εμενε στο ράφι, να ειχε να ζει το χρυσό μου.
Τώρα και συζουν, και κανουν και παιδιά εκτος 'γάμου κοινωνίας' επειδη τα ήθη εχουν αλλαξει, και τσιμπανε το επιδοματάκι εις βάρος μας.Αρκετό καιρό πρίν ειχε γινει το εξης: Ψηφιστηκε καποιος νομος για αυξηση του εφαπαξ αναδρομικά ή κατι τετοιο, και πηγαν όσοι δικαστικοι ειχαν παρει τα τελευταια χρόνια σύνταξη και τσίμπησαν και ενα επιπλεον ποσο εφάπαξ. Εννοείται το για το επιπλέον ποσό που τσίμπησαν δεν ειχαν δώσει ποτέ εισφορες... μαντεψτε ποιοί τα πληρώσαμε.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έτσι μου είπαν ότι ΘΑ πάρω, ακόμη δεν τα έχω δει... ελπίζω πάντως...
Όοοοταν τα δεις, λογικά δεν θα είναι μειωμένα γιατί έπεσε ανακοίνωση ότι η μείωση των μερισμάτων θα παρασύρει τα ΒΟΕΑ αυτών που κάνουν αίτηση μετά το 2012, μέχρι τότε θα είναι με την 31/12/2011 τιμή των.
Το μιλιταριστικό μπαγκράουντ κάνει κρα όπως θα έλεγε και ο ζορζ.
Αυτή τη περίοδο πάντως δίνουν αιτήσεις του 2008.
-
Ολα με σχέδιο και οργάνωση.
141 εκατ. ευρώ έχασε το κράτος από τη κατάθεση πινακίδων
Η διαδικασία για τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 ξεκίνησε επίσημα από σήμερα αλλά όπως προκύπτει από επίσημο έγγραφο, το κράτος έχει χάσει αρκετά εκατ. ευρώ από τη κατάθεση πινακίδων. Η αλήθεια είναι ότι οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Οικονομικών αφού δεν έμαθαν τίποτα από τα λάθη τους, ενώ περίμεναν έσοδα, τελικά πήγαν για μαλλί και βγήκαν πάλι κουρεμένοι αφού οι απώλειες του κράτους από τη κατάθεση πινακίδων και την μη πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, ξεπερνούν τα 140 εκατ. ευρώ την τελευταία πενταετία.
Το παραπάνω προκύπτει από σχετικό έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ύστερα από ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη. Ο τελευταίος είχε ζητήσει να ενημερωθεί για το σύνολο των πινακίδων που κατατέθηκαν και τους υπολογισμούς του υπουργείου για την απώλεια εσόδων από την είσπραξη τελών κυκλοφορίας, τα τελευταία πέντε χρόνια. Συγκεκριμένα, σωρευτικά οι απώλειες από τις καταχωρήσεις οχημάτων σε ακινησία ανέρχονται σε 141.528.099,05 ευρώ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία στο εν λόγω έγγραφο το 2007 τέθηκαν σε ακινησία 51.045 αυτοκίνητα και το 2008 66.082 αυτοκίνητα. Το 2009 σε ακινησία τέθηκαν 136.320 αυτοκίνητα, το 2010 131.102 και το 2011 148.083. Φέτος, έως τις 16 Ιανουαρίου 2012 το αντίστοιχο νούμερο ήταν 76.370 αυτοκίνητα.
Η Κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι ο κόσμος δεν έχει χρήματα ούτε να συντηρήσει, αλλά πολλές φορές ούτε να κινήσει το αυτοκίνητό του! Αυτοί που σχεδιάζουν αυτές τις πολιτικές ζούνε πραγματικά σε όνειρο και δυστυχώς αναγκάζονται να ξυπνάνε με το χειρότερο τρόπο, καταστρέφοντας την ίδια στιγμή τα όνειρα του υπόλοιπου κόσμου!
-
141 εκατ. ευρώ έχασε το κράτος από τη κατάθεση πινακίδων Η αλήθεια είναι ότι οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Οικονομικών αφού δεν έμαθαν τίποτα από τα λάθη τους, ενώ περίμεναν έσοδα
Θα ήθελα να δω τι μελέτη έγινε για αυτό το μέτρο. Μου φαίνεται ότι ήταν μια μέθοδος των τριών γραμμένη σε μια χαρτοπετσέτα...
-
ό,τι μελέτη έγινε και για τα υπόλοιπα εκ του αποτελέσματος αποτυχημένα μέτρα ..με τη βούλα πάντα των super οικονομολόγων της τρόϊκας
-
Αντισυνταγματικές κρίθηκαν από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο σύνολό τους οι διατάξεις του νέου μνημονιακού νομοσχεδίου που προβλέπουν μειώσεις στις συντάξείς, περικοπή του ΕΚΑΣ και αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης.
Συγκεκριμένα, η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, μετά από δύο συνεδριάσεις της, έκρινε ως αντίθετες στα άρθρα 2,4,25, και 22 του συντάγματος τις διατάξεις εκείνες του νέου μνημονιακού νομοσχεδίου που προβλέπουν:
-Μειώσεις στις συντάξεις από 5 έως 10% από 1/1/2013
-Περικοπή δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων αλλά και επίδομα αδείας
-Περικοπή του ΕΚΑΣ λόγω της αύξησης του ορίου ηλικίας στα 65 έτη
- Αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης από το 65ο έτος της ηλικίας στο 67
Όλες οι παραπάνω διατάξει κρίθηκαν αντισυνταγματικές από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
-
Kαι? θα γίνει κάτι? Ή απλά να χαμε να λέμε?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαι? θα γίνει κάτι? Ή απλά να χαμε να λέμε?θα πας το κρατος στα δικαστηρια και το 3012 θα δικαιωθεις
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)