-
Πωπώ...οι αλήτες οι Ιταλοί τι κάνουνε ρε...
Αν βέβαια ήταν το VW Marean, θα έφταιγε η γερμανική φορολογία...
Ρε, δεν πάμε να κάνουμε κάνα μπάνιο, λέω εγώ...Βρωμίσαμε κιόλας, αλλά αργεί το καλοκαίρι... -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
*=θυμάσται το σκάνδαλο με τα marea στο AMS ?
Για λέει, για λέει...να μάθουμε!
Πρίν πολλά χρόνια το AMS είχε πάρει για δοκιμή ενα Fiat Marea αν δεν κάνω λάθος και αποφάσισε να το δυναμομετρήσει (οι δυναμομετρήσεις ήταν σχετικά σπάνιες τότε). Επειδή η μέτρηση έβγαλε λίγα άλογα παραπάνω (λογικά χωρίς τις απώλειες) το περιοδικό αποφάνθη πως υπάρχει σκάνδαλο και τα αυτοκίνητα δοκιμών ήταν ΠΟΥΣΑΡΙΣΜΕΝΑ !!!!!!!!!
Καλό ε?
sexy.........
-
Ο χρήστης sparc έγραψε:
Και ο νικητής είναι...το ibizaki. , μόλις γύρισα με το χαρτί της παραγγελιάς στα χέρια... Ibiza Cupra λοιπόν έναντι όλων των άλλων.
Το RX8 δεν το σκέφτηκα ποτέ αφού το κόστος είναι μεγάλο. Τα 25Κ του ibiza είναι ήδη πολλά, 3 χιλιάρικα περισσότερο είναι απαγορευτικά.
Το C4 με χάλασε για πολλούς λόγους. Πρώτον είναι Citroen. Δεν έχω τίποτα με την εταιρία αλλά με το προσωπικό της Ελληνικής αντιπροσωπείας που με έκανε να μην θέλω να γίνω πελάτης τους.
Το mini είναι υπερκοστολογημένο, δεν δίνω 4 χιλιάρικα στην Ελληνική BMW όταν μπορώ (που δε θέλω) να το φέρω από Γερμανία με 24Κ τελική με όλα τα extra που θέλω.
Όλα τα υπόλοιπα απλά δεν είχαν αυτό το κάτι που με τράβηξε εξ αρχής στα ibiza και mini.
:):)Καλορίζικο και καλοτάξιδο να ειναι! Καλή επιλογή αν και δεν το εχω οδηγήσει αλλά απο αυτά που λένε και γράφουν σε σχέση με το FR το οποίο έχω οδηγήσει είναι πολύ ανωτερο και δεν εννοώ μόνο την ιπποδύναμη αλλά γενικα όλο το στήσιμο και την συμπεριφορά του στο δρόμο.
όσο αφορά όμως το mini είναι στην κυριολεξία σαν καρτ και έχει και τα άλογα που λέει και είναι ενα αυτοκίνητο που παρόλο σε 1 με 1μιση χρόνο θα το αλλάξουν (όχι μόνο εξωτερικά αλλά και κινητήρα 1,6 TFSI περίπου 160-170hp BMW-PSA) θα είναι πάντα επίκαιρο και θα τραβάει τα βλέματα...
και απο ποιότητα δεν νομίζω να υστερεί. Πέρα όμως του υποκειμενικού κριτηρίου που ειναι η εμφάνιση σίγουρα ζητάει πολλά για να το αποκτήσεις .
Με άλλη τιμή ισως να μη το σκεφτόμουνα καθόλου , και σίγουρα αν είχα καταλήξει σε ενα αυτοκίνητο στην ίδια κατηγορία με 2-3 χιλιάδες λιγότερα η διαφορά αυτή δεν θα ήταν λόγος να μη το πάρω.
άλήθεια αυτο που είπες για Γερμανία με 24000 τι ακριβώς εννοείς.. -
Καλοταξιδο και απο μενα φιλε μου!
-
Σας ευχαριστώ όλους,
το λιγότερο σε ενάμιση μήνα θα το έχω αλλά υπάρχει και μικρή πιθανότητα να πάει έως δυόμιση (είναι ειδικές παραγγελίες είπαν και δεν υπάρχει stock), anyway 'φάγαμε το γάιδαρο δε θα κολλήσω στην ουρά'Σύμφωνα με το γερμανικό site η τιμή της βασικής του Mini Cooper S είναι 20.400 euro και επίσης η τιμολόγηση των extra είναι χαμηλότερη από Ελλάδα.
Δεν έχω κοιτάξει το φορολογικό καθεστώς αλλά με 24.000 πάνω κάτω (λιγότερα από την βασική εδώ) θα έπαιρνα δερμάτινο σαλόνι, αυτόματο κλιματισμό, DSC III και 6 αερόσακους. Τα συμπεράσματα δικά σας...Regards
:):) -
Καλοτάξιδο να το χαίρεσαι. Έκανες μία σωστή επιλογή...
Σε σχέση με το mini μπορεί να μη στρίβει το ίδιο καλά αλλά έχεις τουλάχιστον πορτ μπαγκάζ και δεν θα σε γδέρνουν και στα service... -
Ο χρήστης sparc έγραψε:
Σύμφωνα με το γερμανικό site η τιμή της βασικής του Mini Cooper S είναι 20.400 euro και επίσης η τιμολόγηση των extra είναι χαμηλότερη από Ελλάδα.
Δεν έχω κοιτάξει το φορολογικό καθεστώς αλλά με 24.000 πάνω κάτω (λιγότερα από την βασική εδώ) θα έπαιρνα δερμάτινο σαλόνι, αυτόματο κλιματισμό, DSC III και 6 αερόσακους. Τα συμπεράσματα δικά σας...
:):)ναι συμφωνώ όπως συμβαίνει και στα περισσότερα γερμανικά αυτοκίνητα έτσι και αυτο ειναι αρκετά πιο φθηνό εκει , αλλά αν σου πηγαινε 24000+ πως θα το έφερνες Ελλάδα με γερμανικές πινακίδες? στον εκτελωνισμό θα έδινες περισσότερα απο όσα γλίτωσες......
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πωπώ...οι αλήτες οι Ιταλοί τι κάνουνε ρε...Αν βέβαια ήταν το VW Marean, θα έφταιγε η γερμανική φορολογία...
Ρε, δεν πάμε να κάνουμε κάνα μπάνιο, λέω εγώ...Βρωμίσαμε κιόλας, αλλά αργεί το καλοκαίρι...Στο επόμενο τεύχος δυναμομέτρησαν το Golf III 1,4 των (και καλά) 60 ίππων και βρήκαν 67 στους τροχούς (+12-13 απώλειες) και το θεώρησαν ευχάριστη έκπληξη... Το +10% της Fiat ήταν σκάνδαλο, το +35% της VW 'ευχάριστη έκπληξη'... Αντιλαμβάνεστε ότι από τότε έχω να ξανασχοληθώ με το συγκεκριμένο έντυπο...
Φίλε sparc, καλορίζικο και καλά γκάζια!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πωπώ...οι αλήτες οι Ιταλοί τι κάνουνε ρε...
Αν βέβαια ήταν το VW Marean, θα έφταιγε η γερμανική φορολογία...
Ρε, δεν πάμε να κάνουμε κάνα μπάνιο, λέω εγώ...Βρωμίσαμε κιόλας, αλλά αργεί το καλοκαίρι...Στο επόμενο τεύχος δυναμομέτρησαν το Golf III 1,4 των (και καλά) 60 ίππων και βρήκαν 67 στους τροχούς (+12-13 απώλειες) και το θεώρησαν ευχάριστη έκπληξη... Το +10% της Fiat ήταν σκάνδαλο, το +35% της VW 'ευχάριστη έκπληξη'... Αντιλαμβάνεστε ότι από τότε έχω να ξανασχοληθώ με το συγκεκριμένο έντυπο...
Φίλε sparc, καλορίζικο και καλά γκάζια!
Ο κόσμος καταλαβαίνει πλέον, δεν είναι πρόβατο...για αυτό και οι 4Τ βασιλεύουν στην 1η θέση...
Mini Cooper S... αξίζει; Ibiza Cupra;