-
update εννοείς στο λογισμικό του s2; Να υποθέσω ότι πέρασες την jelly bean;
-
Τσου την 4.0.4 απο τοτε μου βγαζει σε ορισμενα μονο το ονομα
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Το έχω κι εγώ, γι αυτό σε ρωτάω. Έχουν γράψει στο ίντερνετ παράπονα ότι δεν συνεργάζεται με κάποια bluetooth της Ρενό αλλά κάποιες custom roms το κάνουν, ειδικά σε jb. Τώρα να σου πω, το gt line έχει το arcamys που έχει δικό του bluetooth, ελπίζω να παίζει καλύτερα αυτό.
-
Δεν εχω βαλει custom rom αλλα ποστευω δε θα εχεις.προβλημα. Θα εισαι κομπλε
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Το έχω κι εγώ, γι αυτό σε ρωτάω. Έχουν γράψει στο ίντερνετ παράπονα ότι δεν συνεργάζεται με κάποια bluetooth της Ρενό αλλά κάποιες custom roms το κάνουν, ειδικά σε jb. Τώρα να σου πω, το gt line έχει το arcamys που έχει δικό του bluetooth, ελπίζω να παίζει καλύτερα αυτό.Jlian τα led ημερας ειναι απο κοντα τοσο παραταιρα οσο φαινονταν σε μια αγγελια του Car. gr?
Καλοταξιδο!! Εξαιρετικη επιλογη κινητηρα!! -
Παιδιά το έχω γράψει και παραπάνω, και σε άλλα threads. Αυτό το αμάξι είναι πολύ διαφορετικό όταν το βλέπεις από κοντά σε σχέση με αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες. Ειδικά η μάσκα του gt line. Στις φωτογραφίες φαίνεται σαν να υπάρχει ένα ασημί βαθούλωμα με το boomerang των leds, ενώ στην πράξη είναι ανάγλυφο και έρχεται έξω στο ίδιο επίπεδο της μάσκας. Πρέπει να το δεις από κοντά αυτό που λέω για να το καταλάβεις, δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί δείχνει έτσι. Φαντάσου ότι είχα ξενερώσει κι εγώ, αλλά μόλις το είδα (και έκανα και το σχετικό test drive), μπήκα μέσα και το παρήγγειλα επιτόπου
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
yepp megane coupe gt line 1.6 dci λευκό μεταλλικόΑναμένω περίπου Δεκέμβρη
Καλοτάξιδο!
-
Καλοταξιδος και να το απολαυσεις Jlian
-
Ομορφιες... ομορφιες!!!
Να το χαρεις οσο παει γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα το χαρεις!!!
Ειναι ακριβως το αμαξι που θα ηθελα!!! Λευκο, κουπε με τον 1,6 dCi!!!
-
Αντε με το καλο η παραλαβη! οι υπολοιπες ευχες με τις φωτο!!
-
Ευχαριστώ πολύ, να 'στε καλά όλοι
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ, να 'στε καλά όλοιΠραγματικά εξαιρετική επιλογή!
Με το καλό να το λάβεις και να το χαρείς!
-
Ευχές κι από μένα. Με το καλό η παραλαβή, μετά ποιος σε πιάνει
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Παιδιά το έχω γράψει και παραπάνω, και σε άλλα threads. Αυτό το αμάξι είναι πολύ διαφορετικό όταν το βλέπεις από κοντά σε σχέση με αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες. Ειδικά η μάσκα του gt line. Στις φωτογραφίες φαίνεται σαν να υπάρχει ένα ασημί βαθούλωμα με το boomerang των leds, ενώ στην πράξη είναι ανάγλυφο και έρχεται έξω στο ίδιο επίπεδο της μάσκας. Πρέπει να το δεις από κοντά αυτό που λέω για να το καταλάβεις, δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί δείχνει έτσι. Φαντάσου ότι είχα ξενερώσει κι εγώ, αλλά μόλις το είδα (και έκανα και το σχετικό test drive), μπήκα μέσα και το παρήγγειλα επιτόπουEιναι το πιο ΟΜΟΡΦΟ αμαξι της κατηγοριας......τελεία!
-
τελικά έχουμε μάθει για ποιό λόγο δεν έρχεται το 1.4TCe coupe; Για να προωθηθεί το 1.6 DCi ;
Πάντως το τελευταίο είναι Η Αγορά... -
Εγώ αν και το έψαξα πολύ δεν έβγαλα άκρη, αν και καλύτερα γιατί πήγα σε ντίζελ που μάλλον ταιριάζει καλύτερα στο στυλ οδήγησης μου. Πιθανόν να μην είναι διαθέσιμος σε μεγάλες ποσότητες για τις αγορές του εξωτερικού, είδα ότι και σε άλλες χώρες δεν διατίθεται πια. Να σου πω την αλήθεια, έτσι όπως πίνει την βενζίνη με το μπουρί της σόμπας, δεν πολυσυμφέρει πια στην Ελλάδα...
-
Δοκιμή του 1.2 TCE 115 από το autotriti:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 108579.asp
-
Έχω ένα θυμάται με το αμάξι
Σήμερα ξεφτισε το κουμπι 1 του ραδιοφωνου και φαίνεται το ασπρο απο μεσα. Ξέρετε αν το αντικαθιστουν στην αντιπροσωπεια; Είναι ασχημο οπως είναι τωρα γτ πλεον ο αριθμός δεν φαίνεται και το βραδυ το φως,απο πισω είναι εντονο.Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης georpapa έγραψε:
Έχω ένα θυμάται με το αμάξι
Σήμερα ξεφτισε το κουμπι 1 του ραδιοφωνου και φαίνεται το ασπρο απο μεσα. Ξέρετε αν το αντικαθιστουν στην αντιπροσωπεια; Είναι ασχημο οπως είναι τωρα γτ πλεον ο αριθμός δεν φαίνεται και το βραδυ το φως,απο πισω είναι εντονο.Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Καλα πως έγινε αυτο
Αυτα τα υλικα που ξεφτιζαν τα έχουν απομακρυνει χρονια τώρα
Τεσπα πανε να στο αλλαξουν.Όλη την πηγη εννοείται -
Δεν είμαστε καλά... ούτε τα LADA δεν τα έκαναν αυτά
Renault Megane III