-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ΥΓ: τραγική διαιτησία. Μακράν το πιο ευνοημένο παιχνίδι του βάζελου (άσχετα με το τι ισχυρίζονται για τα προηγούμενα χρόνια οι βοθρατζήδες). Επίσης ο Χριστοδούλου είναι επικίνδυνος διαιτητής. Είναι εγωπαθής ο άνθρωπος και παλεύει να κάνει το κάθε ματς one man show...Μήπως ήσουν παραδίπλα στο κολυμβητήριο;
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Μας πονάει το μπασκετάκι εμάς τους βάζελους...όπως έγραψε μια γαυροεφημερίδα εύστοχα: 'τους κόψαμε και το μπασκετάκι'!
Μπορεί να είναι πρόωρο το συμπέρασμα όμως τόσα χρόνια βρίσκαμε παρηγοριά σε αυτό και είμασταν περήφανοι για τον 6στερο! Πλέον θα μιλάμε όχι μ' ενεστώτα αλλά με παρατατικό...
Όπως κάνουμε στο ποδόσφαιρο για τις ευρωπαϊκές επιτυχίες μας ένα πράγμα!Η ομάδα λέγεται Παναθηναϊκός, ούτε βάζελος ούτε εξάστερος.
Εξάστερος λέγεται η ομάδα του Δημητράκη.
-
Ο Καλαθης δεν εκανε triple double figure στο ΝΒΑ αλλα σε κολλεγιακο,τεραστια η διαφορα προφανως.
Οσο για τον Σπανουλη,ο Ομπραντοβιτς παντα ειχε 2 παιχτες πανω του τουλαχιστον.
Με τον χοντρο τα ειδα ολα χθες,επεφταν πανω του εως και 4 παιχτες,θα νομιζει ο χοντρος οτι εχει καμια σχεση με μπασκετ,μια παραξενια της φυσης ειναι ο ανθρωπος.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ο Καλαθης ηταν καλος παικτης για αλλου τυπου ομαδα, οχι για τον Παναθηναϊκο με τον (μεχρι περσι) κορμο που ειχε πιθανα...Το πηγαίο ταλέντο του Καλάθη συγκρίνεται μόνο με του Σάρας.
τον γιασικεβιτσιους εννοείς? εννοείς θυμίζει ή κυριολεκτείς?
Μιλάμε για τον ίδιο Καλάθη που θα έπρεπε να είναι MVP στο F4 του 2011; Αυτός δεν κόλλαγε στην ομάδα.
Κυριολεκτώ. Δε λέω θυμίζει στο στυλ παιχνιδιού, λέω στην αντίληψη παιχνιδιού. Μισό κλικ κάτω από τον Σάρας, με περισσότερα αθλητικά προσόντα. Απλά θέλει δουλειά ακόμα στον έλεγχο του παιχνιδιού (και του εαυτού του).
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Καλαθης δεν εκανε triple double figure στο ΝΒΑ αλλα σε κολλεγιακο,τεραστια η διαφορα προφανως.Οσο για τον Σπανουλη,ο Ομπραντοβιτς παντα ειχε 2 παιχτες πανω του τουλαχιστον.
Με τον χοντρο τα ειδα ολα χθες,επεφταν πανω του εως και 4 παιχτες,θα νομιζει ο χοντρος οτι εχει καμια σχεση με μπασκετ,μια παραξενια της φυσης ειναι ο ανθρωπος.
Γιατί είπα ότι έχει παίξει καν στο ΝΒΑ;
Αλήθεια, είναι τόσοι πολλοί οι PGs που έχουν κάνει triple double figure σε ομάδες του NCAA, και μάλιστα σε καλές;
Ο χοντρός πάντα ήταν ένα κρέας. Απλά όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό, οι Ολυμπιακοί τον είχαν για καλύτερο του Shaq.
Ο Ομπράντοβιτς βασικά στον Σπανούλη συνήθως έβαζε κάποιος να τον κυνηγάει και στην τουαλέτα.
Ο Ομπράντοβιτς πάντα έκανε αλλαγές στην άμυνα και έστελνε βοήθειες. Το γεγονός ότι ο Σπανούλης μπορεί να έβρισκε άλλον παίκτη μπροστά του δε σημαίνει ότι έβαζε 2 παίκτες.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Ο Σπανούλης δεν ήταν από άλλο πλανήτη.
Απλά ο 'κόουτς' Πεδουλάκης έκανε που του έλεγαν όλοι οι μεγάλοι α(θ)λητικογράφοι (Παπαδογιάννης και σια) και έβαλε τον Μπράμο πάνω του. Ο Σπανούλης απλά έκανε πλάκα, με την επιλογή της πλάκας.
Ο χοντρός κλείστηκε με double team. Όλοι οι προπονητές στην Ελλάδα ξέρουν ότι αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει, μόνο κάτι LoLaso τον κοιτάνε σα χαζοί να σκοράρει ανενόχλητος.
Ο Ρόκο-Λένι σαλτιμπάγκος.
Το αυτονόητο έκανε. Έβαλε τον καλύτερο αμυντικό του πάνω στον καλύτερο επιθετικά αντίπαλο. Τόσο μπορούσε να τον κόψει τόσο τον έκοψε. Το Ματσιούλις τον είδες άμυνα? Για γέλια. Αν τον έριχνε πάνω στο Σπανούλη θα τελείωνε με 30π.
Ο χοντρός μια χαρά έπαιξε και ήταν και πόση ώρα ξεχασμένος στον πάγκο εκεί που ο 'προπονητής' του έκανε 3-3 τις αλλαγές. Δύο φορές που κλείστηκε στην αρχή έβγαλε τη μπάλα σε αμαρκάριστο παίχτη και έγραψαν 2 3ποντα. Basics δηλαδή αλλά οι 6 πόντοι μέτρησαν. Στο τέλος, δε, προφανώς και έπρεπε να μπει για να πάρει τη μπάλα κάτω απ΄το καλάθι και με το γαύρο στα 5 φάουλ. Αλλά ο Πεδουλάκης ήταν σε σύγχυση, όπως και οι κουρασμένοι ΔΔ και Τσαρτσαρής.
ΥΓ: τραγική διαιτησία. Μακράν το πιο ευνοημένο παιχνίδι του βάζελου (άσχετα με το τι ισχυρίζονται για τα προηγούμενα χρόνια οι βοθρατζήδες). Επίσης ο Χριστοδούλου είναι επικίνδυνος διαιτητής. Είναι εγωπαθής ο άνθρωπος και παλεύει να κάνει το κάθε ματς one man show...
Μήπως ήσουν παραδίπλα στο κολυμβητήριο;
Μη λες χαζά! Μόνο τυφλός δεν θα έβλεπε ότι στο Β' ημίχρονο άλλαξε το τροπάρι και η παραμικρή επαφή σφυριζόταν υπέρ του βάζελου. Ναι 2-3 φορές δεν σφυρίχτηκαν πεντακάθαρα βήματα στο γαύρο αλλά και πάλι η διαφορά στα κριτήρια των διαιτητών ήταν εμφανής. Αποψή μου ότι απλώς ήθελαν να το κάνουν ντέρμπι και όχι απαραίτητα να ευνοήσουν τον ΠΑΟ. Το γιατί, βεβαια, μόνο οι ίδιοι και οι άνωθεν μπορούν να το ξέρουν...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ο Σπανούλης δεν ήταν από άλλο πλανήτη.
Απλά ο 'κόουτς' Πεδουλάκης έκανε που του έλεγαν όλοι οι μεγάλοι α(θ)λητικογράφοι (Παπαδογιάννης και σια) και έβαλε τον Μπράμο πάνω του. Ο Σπανούλης απλά έκανε πλάκα, με την επιλογή της πλάκας.
Ο χοντρός κλείστηκε με double team. Όλοι οι προπονητές στην Ελλάδα ξέρουν ότι αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει, μόνο κάτι LoLaso τον κοιτάνε σα χαζοί να σκοράρει ανενόχλητος.
Ο Ρόκο-Λένι σαλτιμπάγκος.
Το αυτονόητο έκανε. Έβαλε τον καλύτερο αμυντικό του πάνω στον καλύτερο επιθετικά αντίπαλο. Τόσο μπορούσε να τον κόψει τόσο τον έκοψε. Το Ματσιούλις τον είδες άμυνα? Για γέλια. Αν τον έριχνε πάνω στο Σπανούλη θα τελείωνε με 30π.
Ο χοντρός μια χαρά έπαιξε και ήταν και πόση ώρα ξεχασμένος στον πάγκο εκεί που ο 'προπονητής' του έκανε 3-3 τις αλλαγές. Δύο φορές που κλείστηκε στην αρχή έβγαλε τη μπάλα σε αμαρκάριστο παίχτη και έγραψαν 2 3ποντα. Basics δηλαδή αλλά οι 6 πόντοι μέτρησαν. Στο τέλος, δε, προφανώς και έπρεπε να μπει για να πάρει τη μπάλα κάτω απ΄το καλάθι και με το γαύρο στα 5 φάουλ. Αλλά ο Πεδουλάκης ήταν σε σύγχυση, όπως και οι κουρασμένοι ΔΔ και Τσαρτσαρής.
ΥΓ: τραγική διαιτησία. Μακράν το πιο ευνοημένο παιχνίδι του βάζελου (άσχετα με το τι ισχυρίζονται για τα προηγούμενα χρόνια οι βοθρατζήδες). Επίσης ο Χριστοδούλου είναι επικίνδυνος διαιτητής. Είναι εγωπαθής ο άνθρωπος και παλεύει να κάνει το κάθε ματς one man show...
Μήπως ήσουν παραδίπλα στο κολυμβητήριο;
Μη λες χαζά! Μόνο τυφλός δεν θα έβλεπε ότι στο Β' ημίχρονο άλλαξε το τροπάρι και η παραμικρή επαφή σφυριζόταν υπέρ του βάζελου. Ναι 2-3 φορές δεν σφυρίχτηκαν πεντακάθαρα βήματα στο γαύρο αλλά και πάλι η διαφορά στα κριτήρια των διαιτητών ήταν εμφανής. Αποψή μου ότι απλώς ήθελαν να το κάνουν ντέρμπι και όχι απαραίτητα να ευνοήσουν τον ΠΑΟ. Το γιατί, βεβαια, μόνο οι ίδιοι και οι άνωθεν μπορούν να το ξέρουν...
Είναι πολλά χρόνια τώρα που οι διαιτητές στην Ελλάδα, θέλουν τα ντέρμπι, ντέρμπι. Τις (πολλές) φορές που ο Παναθηναϊκός έφτανε στην εικοσάρα, άλλαζαν τα σφυρίγματα για να κόψουν τη διαφορά. Αυτό είναι γνωστό.
Από εκεί και πέρα, εγώ σαν Παναθηναϊκός θα ήμουν μια χαρά ευχαριστημένος αν είχα τη χτεσινή διαιτησιά μέσα στο ΣΕΦ.
Ο Ολυμπιακός και ειδικά από τη θέση 3 και πάνω, παίζει άμυνα με τα χέρια. Τράβηγμα και σπρώξιμο συνεχώς. Το ότι έδωσαν 1-2 στον Ντόρσει από τα 10-15 που κάνει σε κάθε παιχνίδι δεν αλλάζει το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν τα έδιναν.
Ο χοντρός είναι κρέας. Το γεγονός ότι ο 'προπονητής' Πεδουλάκης από τη μια έχει στηρίξει πάνω του το παιχνίδι ολόκληρου Παναθηναϊκού και από την άλλη εχθές τον ξέχασε, είναι άλλο θέμα. Σε κάποια φάση, ο Τσαρτσαρής έχει κάσει από την κούραση και κάνει τρίποντο παρολίγον airball. Αντί να τον βγάλει και να κρατήσει τον Λάσμε που έκανε δουλειά στην άμυνα, τον πέρασε 4άρι για να βάλει τον χροντρό.
Ο δε Πεδουλάκης όντως σε σύγχυση. Δυο-τρεις φορές αναγάστηκαν να βγάλουν επιτόπου και μόνοι τους βασικό συστηματάκι από επαναφορά Διαμαντίδης με Τσαρτσαρή. Το τρικ Γιαννόπουλου στο τέλος επίσης συγκλονιστικό. Παίκτης χαμένος στην άμυνα, που έχει χεστεί και δε μπορεί να βάλει τρίποντο (που είναι και το μόνο πράγμα που -υποτίθεται- ότι κάνει καλά), μένει μέσα να κάνει τι ακριβώς;
Εντιτ: Μια μέρα θα σας πω πώς κόβεται το παιχνίδι του Σπανούλη (δεν είναι δική μου ιδέα, ξένος σκάουτερ μου το έχει πει).
-
συμπαθατε με αλλα απο την στιγμη που ο σκουντης εγραψε οτι και καλα πρωτη φορα ειδε κοουτσ του παναθηναικου να κανει 3-3 αλλαγες ολοι το ιδιο μασατε... 3 χρονια διαρκειας επι ομπραντοβιτς και ενα φετος χωρις παρατηρησα πολλες φορες ακομα και σε σημαντικα παιχνιδια να κανει ταυτοχρονα 3 αλλαγες...
γιναμε ολοι προπονητες επειδη καποτε παιζαμε στις αλανες η παιξαμε σε κανα παιδικο εφηβικο η τοπικο...οσο για χτες ημουνα στην 11 τομεα 114 οποτε εχω ξεκαθαρη αποψη για το παιχνιδι σε εκεινη την μπασκετα...6 φορες βηματα πανω σε μαρκαρισμα δεν τα ειδαν οι διαιτητες...το ενα το εκανε ο παναθηναικος...11 οφθαλμοφανεστατα φαουλ που επισης δεν ειδαν, τα 3 τα εκανε ο παναθηναικος...και ενα πατημα βασικης γραμμης σε επιθετικο ριμπαουντ απο τον ολυμπιακο...
τωρα το τι γινοταν απεναντι εχω μονο ενα σχολιο...αν γινοταν οτι και στην πλευρα μου τοτε απλα οι διαιτητες αποφασισαν αφοτου το παιχνιδι εμοιαζε να εχει κριθει να σφυρανε οτι βλεπουν και δεν σφυραγανε στο 1ο ημιχρονο -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
συμπαθατε με αλλα απο την στιγμη που ο σκουντης εγραψε οτι και καλα πρωτη φορα ειδε κοουτσ του παναθηναικου να κανει 3-3 αλλαγες ολοι το ιδιο μασατε... 3 χρονια διαρκειας επι ομπραντοβιτς και ενα φετος χωρις παρατηρησα πολλες φορες ακομα και σε σημαντικα παιχνιδια να κανει ταυτοχρονα 3 αλλαγες...
γιναμε ολοι προπονητες επειδη καποτε παιζαμε στις αλανες η παιξαμε σε κανα παιδικο εφηβικο η τοπικο...Ποιος τον χέζει το Σκουντή...το θέμα δεν είναι οι 3-3 αλλαγές. Το θέμα είναι η συχνότητά τους και η αναποτελεσματικότητά τους. Με τις αλλαγές που έκανε απλά φαινόταν ότι ο άνθρωπος είναι εντελώς αδιάβαστος και δεν είχε έτοιμα τα σχήματα που έπρεπε ανάλογα με αυτά του γαύρου. Σίγουρα το έκανε και ο Ζοτς αλλά το έκανε μαξ 2 φορές σε ένα ματς και το έκανε είτε λόγω λαθών, είτε απλά για να προσαρμόσει το σχήμα του σε αυτό του αντιπάλου. Καμία σχέση δηλαδή.
Ο δε Πεδουλάκης όντως σε σύγχυση. Δυο-τρεις φορές αναγάστηκαν να βγάλουν επιτόπου και μόνοι τους βασικό συστηματάκι από επαναφορά Διαμαντίδης με Τσαρτσαρή. Το τρικ Γιαννόπουλου στο τέλος επίσης συγκλονιστικό. Παίκτης χαμένος στην άμυνα, που έχει χεστεί και δε μπορεί να βάλει τρίποντο (που είναι και το μόνο πράγμα που -υποτίθεται- ότι κάνει καλά), μένει μέσα να κάνει τι ακριβώς;
Εντιτ: Μια μέρα θα σας πω πώς κόβεται το παιχνίδι του Σπανούλη (δεν είναι δική μου ιδέα, ξένος σκάουτερ μου το έχει πει).
Καλά η παρουσία Γιαννόπουλου στο τέλος ήταν απλά ενδεικτική για τη νοοτροπία μικρής ομάδας που έχει ο Πεδουλάκης. 'Κάτσε να βαλουμε τον 3ποντάκια μας μέσα μπας και βάλει κανένα τώρα στο τέλος'. Καμία πίστη στο (όποιο) σύστημα, καμία εμπιστοσύνη στους περισσότερους παίχτες του. Επίσης τραγικά απαράδεκτο να μην ξέρουν οι παίχτες τα συστήματα. Τι στο διαόλο κάνουν 2 μήνες τώρα? Και άντε ο Λάσμε δικαιολογείται. Κάτι Ματσιούλις, Αρμστρονγκ (αυτός που κάνει τα ωραία σκριν ), Κίτσεν κτλ πως δικαιολογούν αυτήν την κατάσταση του να πρέπει σε κάθε επίθεση και άμυνα να κάνει ο ΔΔ μίνι σεμινάριο για το τι θα παίξουν??
-
Ποια συστήματα;
-
Αυτά που προσπαθεί να τους μάθει ο Διαμαντίδης.
-
Ο Σπανουλης μεχρι να καταφερει να παιξει καλα κοντρα στον βαζελο τον καναμε χρυσο,σιγα την δυσκολια να σταματησεις το παιχνιδι του.Ουκ ολιγες φορες παγιδευεται μονος του στο τριποντο με την μπαλα στα χερια χωρις κανενα σκριν και μολις 4 δευτερολεπτα για την ληξη της επιθεσης,ε τι θα κανει μετα;προφανως θα σουταρει πανικοβλητος απο την κορυφη και κατα 60% θα το χασει
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Μας πονάει το μπασκετάκι εμάς τους βάζελους...όπως έγραψε μια γαυροεφημερίδα εύστοχα: 'τους κόψαμε και το μπασκετάκι'!
Μπορεί να είναι πρόωρο το συμπέρασμα όμως τόσα χρόνια βρίσκαμε παρηγοριά σε αυτό και είμασταν περήφανοι για τον 6στερο! Πλέον θα μιλάμε όχι μ' ενεστώτα αλλά με παρατατικό...
Όπως κάνουμε στο ποδόσφαιρο για τις ευρωπαϊκές επιτυχίες μας ένα πράγμα!Η ομάδα λέγεται Παναθηναϊκός, ούτε βάζελος ούτε εξάστερος.
Εξάστερος λέγεται η ομάδα του Δημητράκη.
Ν' απαντήσω στις υποδείξεις σου!
Το εξάστερος είναι ...τίτλος τιμής που τον κέρδισε άξια από τις ευρωπαικές του κατακτήσεις. Καμία ευρωπαική ομάδα δεν φορά φανέλα 'ουρανό' όπως οι παίκτες του Παναθηναικού!
Ο Δημητράκης( όπως τον λες εσύ που έχεις οικειότητα μαζί του ) δεν συνέβαλε σε αυτά ο ίδιος...τα βρήκε έτοιμα από πατέρα και θείο! Δεν έχει λοιπόν άμεση σχέση με δαύτα...αν η ομάδα πετύχει να προσθέσει και άλλα αστέρια στην φανέλα της επί προεδρίας του, τότε ας περηφανεύεται όσο θέλει! Τότε και εμείς οι περήφανοι φίλαθλοι θα μιλάμε για 7στερο!
Τώρα το βάζελος-γαύρος είναι για να αλληλοπειραζόμαστε ως παρατσούκλια ομάδων! Εκτός αν για σένα οι άνθρωποι που υποστηρίζουν Ολυμπιακό είναι μικρά ψαράκια και εμείς σχετιζόμαστε με την βαζελίνη.... Προσωπικά δεν έχω σχεση...Η ομάδα πράγματι λέγεται Παναθηναϊκός ή Panathinaikos λόγω της ευρωπαϊκής της ιστορίας
(χαλάρωσε με τις υποδείξεις...ο αθλητισμός και η ομάδα πλέον είναι αγαπημένη δευτερεύουσα ενασχόληση για τους πολλούς. Έχουν όλοι πολύ σημαντικότερα πράγματα για ν' αναλωθούν στην καθημερινότητα τους.)
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
κατα 60% θα το χασειμια χαρα ποσοστο το 40% για 3ποντα υπο πιεση
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ο Λάσμε στο σημερινό μου θυμίζει φάση ξένου στο Περιστέρι, στο Σπόρτινγκ κλπ. στα 90ς που ήταν καλό κορμί (μακριά χέρια, αλτικός, ευέλικτος), καλός αμυντικά και καλό Πάσχα.
Από την περιγραφή σου και την εικόνα του παίχτη εμένα μου θύμισε εκείνο τον απίθανο που είχε φέρει ο ΠΑΟΚ κάποτε (νομίζω τη χρονιά μετά το κόρατς, το 1995), τον Lemon Lampley
καμία σχέση, ο λαμπλευ ηξερε μπασκετ, απλως ηταν σε φαση θρησκειας οταν ηρθε σε μας
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς με τη θρησκεία, αλλά πέρασε και δεν ακούμπησε. Ισως ο ΠΑΟΚ ήθελε άλλου τύπου παίχτη, περισσότερο πρωταγωνιστή και σκορερ. Νομίζω οτι τον είχε βρει στον αντικαταστάτη του Λάμπλεϋ, τον Μούσταφ, αλλά κι αυτός ατύχησε και έπαιξε ελάχιστα
-
edit mod
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Ο Λάσμε στο σημερινό μου θυμίζει φάση ξένου στο Περιστέρι, στο Σπόρτινγκ κλπ. στα 90ς που ήταν καλό κορμί (μακριά χέρια, αλτικός, ευέλικτος), καλός αμυντικά και καλό Πάσχα.
Από την περιγραφή σου και την εικόνα του παίχτη εμένα μου θύμισε εκείνο τον απίθανο που είχε φέρει ο ΠΑΟΚ κάποτε (νομίζω τη χρονιά μετά το κόρατς, το 1995), τον Lemon Lampley
καμία σχέση, ο λαμπλευ ηξερε μπασκετ, απλως ηταν σε φαση θρησκειας οταν ηρθε σε μας
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς με τη θρησκεία, αλλά πέρασε και δεν ακούμπησε. Ισως ο ΠΑΟΚ ήθελε άλλου τύπου παίχτη, περισσότερο πρωταγωνιστή και σκορερ. Νομίζω οτι τον είχε βρει στον αντικαταστάτη του Λάμπλεϋ, τον Μούσταφ, αλλά κι αυτός ατύχησε και έπαιξε ελάχιστα
έγινε ιερέας αμέσως μετά! πολύ καλός παίκτης, ατυχο ταιμινγκ...καλά τα θυμάσαι, διπλό στη μακάμπι με μουσταφ και πρώτη εμφάνιση πετζα
-
Αυτό που με ενόχλησε πάντως στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ηταν τα επιθετικά που του πήρε ο βάζελος, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και η ατολμία μερικές φορές στην επίθεση. Γύριζε η μπάλα, έμενε αμαρκάριστος κάποιος και αντί να σουτάρει, συνέχιζαν οι πασούλες!
Επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση: περισσότερες προσπάθειες για τρίποντα απ' οτι για δίποντα ο Ολυμπιακός, σχεδόν μία η άλλη ο Παναθηναϊκός! -
οκ πλην σπανουλη οι υπολοιποι δεν χαρακτηριζονται και ως πολυβολα, φυσιολογικο ειναι ο οσφπ να αντιμετωπισει επιθετικα ζητηματα με πιο σοβαρες ομαδες απο τον παο (πλεον)
-
Τον λιθουανο γιατι τον εχουν στην απεξω;;
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)