-
A-Viper διακρινω απ τον criuser μια θεληση να υποβαθμισει απ το πρωι την ποιοτητα των ελληνικων πανεπιστημιων, δεν προκειτε να τον πεισεις. Και ναι και διδακτορικο κανεις και για msc μας παιρνουν στα καλυτερα πανεπιστημια και θεσεις στις καλυτερς εταιρειες διεκδικουμε με αξιωσεις.
Αντι ο criuser, ως εργολαβος, μηχανικος και επιχειρηματιας, να εκμεταλευτει την γνωση που παραγεται στα πανεπιστημια και να απασχολει ανθρωπινο δυναμικο σε καιριες θεσεις και να ανεβει η επιχειρηση σκαλοπατι καθεται και κατηγορει την οποιαδηποτε δουλεια γινεται στα πανεπιστημια.
Και οπου criuser βαλτε οποιονδηποτε ελληνα επιχειρηματια των 55+... Η αντιληψη τους κατα 85% ειναι ιδια
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
A-Viper διακρινω απ τον criuser μια θεληση να υποβαθμισει απ το πρωι την ποιοτητα των ελληνικων πανεπιστημιων, δεν προκειτε να τον πεισεις. Και ναι και διδακτορικο κανεις και για msc μας παιρνουν στα καλυτερα πανεπιστημια και θεσεις στις καλυτερς εταιρειες διεκδικουμε με αξιωσεις.Αντι ο criuser, ως εργολαβος, μηχανικος και επιχειρηματιας, να εκμεταλευτει την γνωση που παραγεται στα πανεπιστημια και να απασχολει ανθρωπινο δυναμικο σε καιριες θεσεις και να ανεβει η επιχειρηση σκαλοπατι καθεται και κατηγορει την οποιαδηποτε δουλεια γινεται στα πανεπιστημια.
Και οπου criuser βαλτε οποιονδηποτε ελληνα επιχειρηματια των 55+... Η αντιληψη τους κατα 85% ειναι ιδια
Είσαι εντελώς αλλού γιά αλλού .
Πρώτα απ' όλα δεν είμαι ακόμη 55
Εχω τελειώσει ελληνικό πανεπιστήμιο και ο γιός μου σπουδάζει τώρα σε 5ετή σχολή ελληνικού πανεπιστημίου .
Αρα δεν κατηγορώ κανένα . Απορίες εκφράζω . Τώρα γιά την γνώση που έχουν οι απόφοιτοι , υπάρχει ένα θέμα γιατί χρειάζονται εμπειρία που κανονικά θα έπρεπε να έχουν αποκτήσει μέσα στις σχολές .Δεν δέχομαι λοιπόν να μένουμε έξω από την λογική της Μπολώνια και κάποιοι να λένε ότι τα διπλώματα είναι μάστερ και να πηγαίνεις έξω και να σε βάζουν γιά μάστερ . Απλά γιατί είναι κοροιδία γιά τα παιδιά .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Δεν δέχομαι λοιπόν να μένουμε έξω από την λογική της Μπολώνια και κάποιοι να λένε ότι τα διπλώματα είναι μάστερ και να πηγαίνεις έξω και να σε βάζουν γιά μάστερ . Απλά γιατί είναι κοροιδία γιά τα παιδιά .Διάβασεις τι σου έγραψα παραπάνω;
-
φίλος κάνει μεταπτυχιακό στο ετεχα (ένα από τα καλύτερα στον κόσμο)... μου λέει οτι η δουλεία που κάνουμε στο μετσόβειο δεν απέχει πολύ και σε μεριά σημεία είναι καλύτερη , η οργάνωση όμως έτη φωτός ...
@κρουιζερ για ΓΠΑ μιλάς?
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δεν δέχομαι λοιπόν να μένουμε έξω από την λογική της Μπολώνια και κάποιοι να λένε ότι τα διπλώματα είναι μάστερ και να πηγαίνεις έξω και να σε βάζουν γιά μάστερ . Απλά γιατί είναι κοροιδία γιά τα παιδιά .
Διάβασεις τι σου έγραψα παραπάνω;
Ναι μου έγραψες ότι σας παίρνουν και γιά διδακτορικά και γιά μάστερ , αλλά εμένα το ερώτημα μου είναι αν μπορείς να πάς ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ γιά διδακτορικό , χωρίς να περάσεις πρώτα από μάστερ , αφού το δίπλωμα το θεωρούν εδώ μάστερ .
Στα φόρουμ των μηχανικών πάντως οι 30-35άρηδες συνάδελφοι , έχουν την άποψη ότι πρόκειται περί μηδενικής αξίας χαρτιού .
φίλος κάνει μεταπτυχιακό στο ετεχα (ένα από τα καλύτερα στον κόσμο)... μου λέει οτι η δουλεία που κάνουμε στο μετσόβειο δεν απέχει πολύ και σε μεριά σημεία είναι καλύτερη , η οργάνωση όμως έτη φωτός ...
@κρουιζερ για ΓΠΑ μιλάς?
Ναι γιά το ΓΠΑ μιλάω .
-
Δεν δέχομαι λοιπόν να μένουμε έξω από την λογική της Μπολώνια και κάποιοι να λένε ότι τα διπλώματα είναι μάστερ και να πηγαίνεις έξω και να σε βάζουν γιά μάστερ . Απλά γιατί είναι κοροιδία γιά τα παιδιά .
Διάβασεις τι σου έγραψα παραπάνω;
Ναι μου έγραψες ότι σας παίρνουν και γιά διδακτορικά και γιά μάστερ , αλλά εμένα το ερώτημα μου είναι αν μπορείς να πάς ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ γιά διδακτορικό , χωρίς να περάσεις πρώτα από μάστερ , αφού το δίπλωμα το θεωρούν εδώ μάστερ .
Στα φόρουμ των μηχανικών πάντως οι 30-35άρηδες συνάδελφοι , έχουν την άποψη ότι πρόκειται περί μηδενικής αξίας χαρτιού .
Πας απευθείας για διδακτορικό. Εγώ και πολύ άλλου συμφοιτητές μου κάναμε ακριβώς αυτό.
Πόσο πιο απλά να το γράψω;
-
Αυτό είναι ευχάριστο . Σε ποιά πανεπιστήμια σας δέχτηκαν ?
-
το διπλωμα του ΕΜΠ είναι ενιαίο...
πέρα από την γλώσσα δεν νομίζω κανένας σοβαρός φοιτητής να έχει πρόβλημα έξω... οκ φίλος στο ΜΙΤ μου λέει σφίγγεται λίγο...το ΓΠΑ έχει πολύ διαφορετική δομή από το ΕΜΠ...
-
Αυτό είναι ευχάριστο . Σε ποιά πανεπιστήμια σας δέχτηκαν ?ξέρω σίγουρα για ετεχα, μιτ, κουιν μερι, κρανφιλντ ...
-
Αυτό είναι ευχάριστο . Σε ποιά πανεπιστήμια σας δέχτηκαν ?Εμένα προσωπικά στο Loughborough.
'Εχω φίλους που αμέσως μετά το ΕΜΠ πήγαν Imperial, EPFL, GeorgiaTech, Στουτγκάρδη (και σίγουρα και σε άλλα πανεπιστήμια που ξεχνάω τώρα) για PhD.
Συμφωνούμε λοιπόν ότι οι 30-35άρηδες μηχανικοί στα φόρα έχουν άδικο όταν μιλάμε για θέση εκτός ελλάδας;
-
δεν ειμαι αλλου γι αλλου, αυτη την εντυπωση μου εδωσες. Και ισα ισα αγου ξερεις απο ελληνικο πανεπιστημιο και βλεπεις ο γιος σου τι κανει (προφανως ειναι πμ) μπορεις να εκτιμησεις πολυ καλα αν γινεται σωστη δουλεια η οχι.
Το μαστερ συνηθως το κανεις για να αποκτησεις περισσοτερες γνωσεις σ ενα συγκεκριμενο αντικειμενο. Εγω ασχοληθηκα με ενεργεια στην Ελλαδα, κοιταξα το προγραμμα σπουδων πανεπιστημιων στην ευρωπη με καλη φημη και ειδα οτι ηταν παρομοιο με αυτα που ειχα διδαχτει στην Ελλαδα. Θεωρησα χαζο να σπουδαζα ξανα τα ιδια. Πολλα παιδια πανε και το κανουν, δεν φταιει ομως το ελληνικο πανεπιστημιο γι αυτο. Ειναι λαθος επιλογη κατ εμε. Τελικα κανω μεταπτυχιακο πανω στις τηλεπικοινωνιες για να διευρυνω τις γνωσεις μου και σε τομεα που δεν ξερω καλα. Αυτο που διαπιστωνω μετα απο ενα μηνα ειναι οτι και εδω η προσεγγιση ξεκιναει απο την κατανοηση της θεωριας και ειναι απαραιτητη η χρηση και η γνωση μαθηματικων.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
δεν ειμαι αλλου γι αλλου, αυτη την εντυπωση μου εδωσες. Και ισα ισα αγου ξερεις απο ελληνικο πανεπιστημιο και βλεπεις ο γιος σου τι κανει (προφανως ειναι πμ) μπορεις να εκτιμησεις πολυ καλα αν γινεται σωστη δουλεια η οχι.Το μαστερ συνηθως το κανεις για να αποκτησεις περισσοτερες γνωσεις σ ενα συγκεκριμενο αντικειμενο. Εγω ασχοληθηκα με ενεργεια στην Ελλαδα, κοιταξα το προγραμμα σπουδων πανεπιστημιων στην ευρωπη με καλη φημη και ειδα οτι ηταν παρομοιο με αυτα που ειχα διδαχτει στην Ελλαδα. Θεωρησα χαζο να σπουδαζα ξανα τα ιδια. Πολλα παιδια πανε και το κανουν, δεν φταιει ομως το ελληνικο πανεπιστημιο γι αυτο. Ειναι λαθος επιλογη κατ εμε. Τελικα κανω μεταπτυχιακο πανω στις τηλεπικοινωνιες για να διευρυνω τις γνωσεις μου και σε τομεα που δεν ξερω καλα. Αυτο που διαπιστωνω μετα απο ενα μηνα ειναι οτι και εδω η προσεγγιση ξεκιναει απο την κατανοηση της θεωριας και ειναι απαραιτητη η χρηση και η γνωση μαθηματικων.
Το αλλού γιά αλλού πήγαινε στο 55+
Οι ερωτήσεις μου είναι απορίες που προκύπτουν από αυτά που διαβάζω μιά και είχα κενό 30 χρόνων περίπου γιά τα τεκταινόμενα στα ελληνικά πανεπιστήμια .
το ΓΠΑ έχει πολύ διαφορετική δομή από το ΕΜΠ...
Τι εννοείς ακριβώς , εκτός από το ότι το ΓΠΑ έχει αρκετά μαθήματα παραπάνω και είναι και αρκετά πιό δύσκολο σαν σχολή .
-
Και κάθομαι και σου απαντώ σοβαρά ...
-
δεν ειμαι αλλου γι αλλου, αυτη την εντυπωση μου εδωσες. Και ισα ισα αγου ξερεις απο ελληνικο πανεπιστημιο και βλεπεις ο γιος σου τι κανει (προφανως ειναι πμ) μπορεις να εκτιμησεις πολυ καλα αν γινεται σωστη δουλεια η οχι.
Το μαστερ συνηθως το κανεις για να αποκτησεις περισσοτερες γνωσεις σ ενα συγκεκριμενο αντικειμενο. Εγω ασχοληθηκα με ενεργεια στην Ελλαδα, κοιταξα το προγραμμα σπουδων πανεπιστημιων στην ευρωπη με καλη φημη και ειδα οτι ηταν παρομοιο με αυτα που ειχα διδαχτει στην Ελλαδα. Θεωρησα χαζο να σπουδαζα ξανα τα ιδια. Πολλα παιδια πανε και το κανουν, δεν φταιει ομως το ελληνικο πανεπιστημιο γι αυτο. Ειναι λαθος επιλογη κατ εμε. Τελικα κανω μεταπτυχιακο πανω στις τηλεπικοινωνιες για να διευρυνω τις γνωσεις μου και σε τομεα που δεν ξερω καλα. Αυτο που διαπιστωνω μετα απο ενα μηνα ειναι οτι και εδω η προσεγγιση ξεκιναει απο την κατανοηση της θεωριας και ειναι απαραιτητη η χρηση και η γνωση μαθηματικων.
Το αλλού γιά αλλού πήγαινε στο 55+
Παντως οι 55+ εχουν την αντιληψη που περιεγραψα...
-
Τι εννοείς ακριβώς , εκτός από το ότι το ΓΠΑ έχει αρκετά μαθήματα παραπάνω και είναι και αρκετά πιό δύσκολο σαν σχολή .Τρία πουλάκια κάθονταν και παίζανε κλαρίνο...
-
Οι ερωτήσεις μου είναι απορίες που προκύπτουν από αυτά που διαβάζω μιά και είχα κενό 30 χρόνων περίπου γιά τα τεκταινόμενα στα ελληνικά πανεπιστήμια .
Τι εννοείς ακριβώς , εκτός από το ότι το ΓΠΑ έχει αρκετά μαθήματα παραπάνω και είναι και αρκετά πιό δύσκολο σαν σχολή .
Αυτό το μικρό κενό των 30 ετών δε σε αποτρέπει βέβαια από το να συζητάς σα να παίζεις στα δάχτυλα τις πανεπιστημιακές σπουδές σε Ελλάδα και Ευρώπη, τη στιγμή που δεν έχεις ιδέα για το τι συμβαίνει
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αυτό το μικρό κενό των 30 ετών δε σε αποτρέπει βέβαια από το να συζητάς σα να παίζεις στα δάχτυλα τις πανεπιστημιακές σπουδές σε Ελλάδα και Ευρώπη, τη στιγμή που δεν έχεις ιδέα για το τι συμβαίνει
Ναι, το χρονικό κενό φταίει...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
:ysterical:Και κάθομαι και σου απαντώ σοβαρά ...
Γίνε λίγο πιό σαφής .
Τρία πουλάκια κάθονταν και παίζανε κλαρίνο...
Τι έγινε ρε παιδιά , σας έθιξα την σχολή που τελειώσαμε ?
Ετσι είναι . Ούτε εγώ το πίστευα πριν .Μετά την Ιατρική και την Κτηνιατρική η δυσκολότερη με 110 + μαθήματα στα 5 χρόνια .
Ναι, το χρονικό κενό φταίει...
Ερωτήσεις έκανα κούτσαν όχι σαν εσάς τους παντογνώστες
Προφανώς υπερτερείς και των συνομηλίκων μου δικηγόρωνΜεγάλη ιδέα έχετε γιά τους εαυτούς σας άγουρα μειράκια .
-
Γι αυτο το ΓΠΑ λέμε;
-
Κρουιζερακο πως το έβαλες το συμπέρασμα ότι είναι πιο δύσκολη ;;
Που το βασιζεις; Έχεις κάποια έρευνα ; Κάποιο στοιχείο ;Βασικά γιατι μπαίνεις στο τρύπακι να μετρήσεις ποιος την έχει πιο μεγάλη ;
Περί Σπουδών