-
Μάλλον στο λεγε για να την αφήσεις
-
Χθες σε club στη Σόφια με 85% Έλληνες. Ενώ απαγορεύεται το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους (και το εφαρμόζουν όπου κι αν έχω πάει), οι Έλληνες τα καταφέραμε γι'ακόμη μια φορά!! Προφανώς θα τους έπεφτε ο κώλος να βγαίνουν έξω να καπνίζουν, απλά αρχίσανε να καπνίζουνε μέσα. Ευχόμουν κάθε νανοδευτερόλεπτο να έρθει έλεγχος να ξεσκίσει το club...
-
α ρε ΧΛ πόσο αθώος εισαι ακομα
-
Ναι, η αθωότητα με χαρακτηρίζει απόλυτα, είναι αλήθεια.
-
-
-
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Προχτές τα λέγαμε με μια παλιά μου μαθήτρια, φοιτήτρια στην φιλοσοφική τώρα.'Απαγορεύεται, κανείς δεν καπνίζει στα αμφιθέατρα και στο εστιατόριο'.[/i]
.
σε δούλευε χοντρό γαζί...
-
Στο αμάξι δεν κάπνισε πάντως!
-
ουτε μετα το ...φροντιστηριο δεν εκανε ενα τσιγαρακι?
-
Καμία δεν καπνίζει ποτέ στο αυτοκίνητο.
-
Ούτε;
-
νο κόμεντς
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Καμία δεν καπνίζει ποτέ στο αυτοκίνητο.Διπλη αρνηση=καταφαση
-
Ωραια ολα τα αστειακια για το καπνισμα. Το θεμα ειναι σοβαροτερο. Μπηκε χειμωνας και θα κλειστουμε σε καποιο καταστημα για καφε η φαγητο. Ολοι σεβομαστε το δικαιωμα των συνανθρωπων μας να διαθετουν τον εαυτον τους οπως θελουν. Το κρατος με την ανοχη του επιτρεπει και ευνοει τους καπνιζοντες πολιτες του να το κανουν αυτο. Υπαρχει ομως ενα μεγαλο μερος μη καπνιζοντων πολιτων που θελουν τα στερηθουν την ευχαριστηση του καπνισματος. Τι θα γινει μαυτους? Κανω μια σκεψη[για να υπαρχει και ισοτης]. Αφου δεν γινεται να εφαρμοσθη η απαγορευση ασε τον κοσμο να καπνιζει. Γιατι να πληρωνεις υπαλληλους για ελεγχους εδω σε αλλα θεματα γινεται της ποπης. Προκηριξε μια επιδοτηση στους επιχειρηματιες που επιθυμουν[για καλυΨη της ζημιας] να εχουν καταστημα μη καπνιζοντων.[ Ετσι και αλλιως και οι καπνιζοντες επιδοτουνται μεσω των νοσοκομιων]. Τα χρηματα της επιδοτησης μπορεις να τα βγαλεις απο τα καταστηματα καπνοζοντων μεσω τελους ονοματι Φορος καπνου. Κανε κατι τελος παντων γιατι θελω να περασω λιγο ελευθερο χρονο πινοντας τον καφε μου χωρις καπνα. Τους φορους μου τους πληρωσα.
-
Ο χρήστης Dafygt έγραψε:
Ωραια ολα τα αστειακια για το καπνισμα. Το θεμα ειναι σοβαροτερο. Μπηκε χειμωνας και θα κλειστουμε σε καποιο καταστημα για καφε η φαγητο. Ολοι σεβομαστε το δικαιωμα των συνανθρωπων μας να διαθετουν τον εαυτον τους οπως θελουν. Το κρατος με την ανοχη του επιτρεπει και ευνοει τους καπνιζοντες πολιτες του να το κανουν αυτο. Υπαρχει ομως ενα μεγαλο μερος μη καπνιζοντων πολιτων που θελουν τα στερηθουν την ευχαριστηση του καπνισματος. Τι θα γινει μαυτους? Κανω μια σκεψη[για να υπαρχει και ισοτης]. Αφου δεν γινεται να εφαρμοσθη η απαγορευση ασε τον κοσμο να καπνιζει. Γιατι να πληρωνεις υπαλληλους για ελεγχους εδω σε αλλα θεματα γινεται της ποπης. Προκηριξε μια επιδοτηση στους επιχειρηματιες που επιθυμουν[για καλυΨη της ζημιας] να εχουν καταστημα μη καπνιζοντων.[ Ετσι και αλλιως και οι καπνιζοντες επιδοτουνται μεσω των νοσοκομιων]. Τα χρηματα της επιδοτησης μπορεις να τα βγαλεις απο τα καταστηματα καπνοζοντων μεσω τελους ονοματι Φορος καπνου. Κανε κατι τελος παντων γιατι θελω να περασω λιγο ελευθερο χρονο πινοντας τον καφε μου χωρις καπνα. Τους φορους μου τους πληρωσα.Δηλαδή και σε αυτό το θέμα πρέπει να εφαρμόσουμε την λάθος/πολύπλοκη/μη εφαρμόσιμη στην τελική πολιτική;
Απλή εφαρμογή του νόμου. Μόνο αυτό χρειάζεται τόσο σε αυτό το θέμα όσο και σε όλα τα υπόλοιπα θέματα που ταλανίζουν το ελλαδιστάν.
-
Τι επιδοτήσεις ρε παιδιά, ήμαρτον. Θες να καπνισεις; Βγες 5 λεπτά έξω και ξαναμπες. Τόσο απλά...
-
Ο χρήστης ο Dafygt ο δίκαιος έγραψε:
Ολοι σεβομαστε το δικαιωμα των συνανθρωπων μαςαλλά μετά...
Αφου δεν γινεται να εφαρμοσθη η απαγορευση ασε τον κοσμο να καπνιζει. Γιατι να πληρωνεις υπαλληλους για ελεγχους εδω σε αλλα θεματα γινεται της ποπης. Προκηριξε μια επιδοτηση στους επιχειρηματιες που επιθυμουν[για καλυΨη της ζημιας] να εχουν καταστημα μη καπνιζοντων.[ Ετσι και αλλιως και οι καπνιζοντες επιδοτουνται μεσω των νοσοκομιων]. Τα χρηματα της επιδοτησης μπορεις να τα βγαλεις απο τα καταστηματα καπνοζοντων μεσω τελους ονοματι Φορος καπνου. Κανε κατι τελος παντων γιατι θελω να περασω λιγο ελευθερο χρονο πινοντας τον καφε μου χωρις καπνα. Τους φορους μου τους πληρωσα.
γαμείς και δέρνεις
-
Δεν ειμαι Ελληναρας . Εκανα μια σκεψη βλεποντας οτι ο νομος δεν τηρειται με τιποτε και εγω δεν καπνιζω. Τι δεν διετυπωσα καλα και δεν καταλαβες.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#4]