-
Kαι νόμιζα ότι μόνο σε 'μενα έκανε εντύπωση.....
Δεν θα ξανά γράψω τα ίδια πράγματα αλλά το περιστατικό έχει ξανά συμβεί και σε άλλη επίσκεψη μου στην πιστά όπου ώριμος Κύριος με 911 turbo(?) ήρθε μπήκε έκανε 10-20 γύρους (χωρίς κράνος βεβαίως-βεβαίως) και έφυγε σα κύριος(όπως ηρθε δηλ .) .
Τώρα για ταμείο δεν ξέρω να σας πω..... -
Ο χρήστης george_20vt έγραψε:
Αυτό ήθελα να πω και παράλληλα να ρωτήσω εάν τυχόν συντρέχει κάποιος ειδικός λόγος για τη μη χρήση κράνους τον οποίο ίσως αγνοώ.
Μηπως ειχε χαρτι απο δερματολόγο;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για να χρησιμοποιήσεις την πίστα απαιτείται να φοράς κράνος!Αν δεν έχεις, έχουν εκείνοι!Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο?!
Δυστυχως δεν εχουν παντα εκεινοι!
Τουλαχιστον αυτο συνεβη στην τελευταια μου επισκεψη , πριν ενα περιπου μηνα.
Και η απαντηση του υπευθυνου τουλαχιστον αφοπλιστικη: βρες ενα να δανειστεις... -
Ο χρήστης NTaK έγραψε:
Για να χρησιμοποιήσεις την πίστα απαιτείται να φοράς κράνος!Αν δεν έχεις, έχουν εκείνοι!
Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο?!
Δυστυχως δεν εχουν παντα εκεινοι!
Τουλαχιστον αυτο συνεβη στην τελευταια μου επισκεψη , πριν ενα περιπου μηνα.
Και η απαντηση του υπευθυνου τουλαχιστον αφοπλιστικη: βρες ενα να δανειστεις...H πίστα έχει 18-20 κράνη. Eίναι πιθανόν όταν έρχονται πολλοί επισκέπτες χωρίς δικό τους, κάπου να φρακάρει.
Aπό εκεί και πέρα όμως αυτό το «αφοπλιστική» το βρίσκω ιδιαίτερα άδικο για την προσπάθεια και την διάθεση εξυπηρέτησης που έχει προς όλους ο Kώστας Πανουριάς.Kαλημέρα
N.T. -
H πίστα όλες τις ημέρες τις εβδομάδας ανοιχτή;; Και ποια είναι τα ωράρια, δηλαδή τι ώρα ανοίγει τι ώρα κλείνει;;;;;
-
Tελικά έμαθα σήμερα τις ώρες λειτουργίας της πίστας. Από τις 9 το πρωί μέχρι να νυχτώσει. Πήγα σήμερα για πρώτη φορά και ενθουσιάστηκα! Μάλλον θα γίνω συχνός πελάτης αν οι τιμές δεν ανέβουν κιάλλο. Η πρόσφυση είναι αλλού σε σχέση με οποιονδήποτε δημόσιο δρόμο. Έβγαινα στα pits κάθε 5-6 γύρους για να κρυώσει το αμάξι και μπορώ να πω ότι οι φθορές ήταν ελάχιστες στα λάστιχα!(το πιο πολύ ζόρι το έφαγε το μπροστά αριστερό) ενώ είχα αυξήσει λίγο και τις πιέσεις τους. Έμεινα ικανοποιημένος πάρα πολύ παρόλα τα 55 ευρώ που έδωσα συνολικά (40 είσοδος + 15 βενζίνη μαζί με το πήγαινε-έλα). Το σημαντικότερα είναι ότι πιέζεις το αυτοκίνητο σου στα όρια του και πέρα από αυτά χωρίς κανένα πραγματικά αγχος για έξοδο κάτι που σε δημόσιο δρόμο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και σπάνιο αφού είναι ελάχιστες οι διαδρομές που είναι ερημικές και που έχεις καλή ορατότητα του αντίθετου ρεύματος!! Και το σημαντικότερο όλων... μόλις βγεις από την πίστα καταλαβαίνεις αμέσως ότι είναι βλακεία να τρέχεις σε δημόσιο δρόμο!!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
μόλις βγεις από την πίστα καταλαβαίνεις αμέσως ότι είναι βλακεία να τρέχεις σε δημόσιο δρόμο!!!Λαθος,απλα βγαινεις ξεκαυλωμένος και με το αυτοκινητο ξεκολλωμένο οπότε δεν σου κανει κεφι να αρχισεις τις ταρζανιές
-
Παιδιά παίρνω τηλέφωνο στο 2296083112 και στο 2296089263 αλλά το ένα δεν λειτουργεί και το άλλο δεν απαντάει. Θέλω να μάθω ποιές μέρες τον Μάρτιο θα είναι ανοιχτή η πίστα. Πώς αλλιώς μπορώ να το μάθω?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
μόλις βγεις από την πίστα καταλαβαίνεις αμέσως ότι είναι βλακεία να τρέχεις σε δημόσιο δρόμο!!!
Λαθος,απλα βγαινεις ξεκαυλωμένος και με το αυτοκινητο ξεκολλωμένο οπότε δεν σου κανει κεφι να αρχισεις τις ταρζανιές
Λάθος,γιατί άν ξαναμπείς εκείνη τη στιγμή στήν πίστα,θα ξανααρχίσεις τίς ταρζανιές.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Παιδιά παίρνω τηλέφωνο στο 2296083112 και στο 2296089263 αλλά το ένα δεν λειτουργεί και το άλλο δεν απαντάει. Θέλω να μάθω ποιές μέρες τον Μάρτιο θα είναι ανοιχτή η πίστα. Πώς αλλιώς μπορώ να το μάθω?μάλλον στό 210 9792500 πρέπει να πάρεις
-
Τα τηλέφωνα που μπορείτε να καλείτε για το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων είναι το 6937-076116 και το 210-9792625.
Το σταθερό τηλέφωνο της πίστας είναι το 22960-83113 αλλά για τεχνικούς λόγους είναι εκτός λειτουργίας μερικές μέρες. -
Καλημέρα.Νέος στο φόρουμ.
Θα μπορούσε κανείς στην πίστα να πληρώσει για 1 ώρα? 'Αλλωστε παραπάνω για ένα πολιτικό αυτοκίνητο θα ήταν καταστροφή! Υπάρχει μείωση τιμής για 1 ώρα?
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης γητευτής χρόνων έγραψε:
Καλημέρα.Νέος στο φόρουμ.Θα μπορούσε κανείς στην πίστα να πληρώσει για 1 ώρα? 'Αλλωστε παραπάνω για ένα πολιτικό αυτοκίνητο θα ήταν καταστροφή! Υπάρχει μείωση τιμής για 1 ώρα?
Ευχαριστώκαλώς τον!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Safetrack στην 1η σελίδα οι τιμές ισχύουν ανά ημέρα. Ένα τηλέφωνο (στα νούμερα που βλέπεις λίγο πιο πάνω) και θα σου λυθεί η απορία σου αν μπορείς να μπεις με την ώρα. -
παντως 40 ευρω ειναι παρα πολλα για εναν ιδιωτη που θελει να τρεξει για 2 ωρες περιπου...
και να θελει παραπανω δεν θα του επιτρεψουν λαστιχα και φρενα μιας και τα αμαξια μας δε ειναι αγωνιστικα. αυτοι μονο την πιστα σου παρεχουν τιποτα αλλο...
για τα κλαμπ δεν θα μπορουσαν να το εχουν 25 ακομα και 20 ευρω?? με τη συμφωνια οτι θα πανε πανω απο 15 αμαξια...
και κατι αλλο.. τα μεγαρα ειναι ανοιχτα τις καθημερινες?
-
Ειναι ανοιχτα και τις καθημερινες....
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αυτό ήθελα να πω και παράλληλα να ρωτήσω εάν τυχόν συντρέχει κάποιος ειδικός λόγος για τη μη χρήση κράνους τον οποίο ίσως αγνοώ.
Μηπως ειχε χαρτι απο δερματολόγο;
Από το γιατρό της μονάδας. Ήταν 'ελεύθερος κράνους'.
-
Ο χρήστης γητευτής χρόνων έγραψε:
Καλημέρα.Νέος στο φόρουμ.Θα μπορούσε κανείς στην πίστα να πληρώσει για 1 ώρα? 'Αλλωστε παραπάνω για ένα πολιτικό αυτοκίνητο θα ήταν καταστροφή! Υπάρχει μείωση τιμής για 1 ώρα?
Ευχαριστώ.....Εικασίες και υποθέσεις χωρίς αποδείξεις δεν επιτρέπονται! [kouk]
-
Καλημέρα σε όλους,
Είμαι ο οδηγός του Subaru που θα δείτε παρακάτω στις photo που θα
δημοσιεύσω.Είμαι ίσως απο τους πιο συχνούς χρήστες της πίστας τους
τελευταίους 4-5 μήνες.Φίλος πλέον με τον Κώστα Πανουργιά,για τον
οποίο απλά θέλω να πώ τα καλύτερα.Εάν σεβαστούμε το γεγονός ότι
είναι μόνος του στην πίστα,άν σεβαστούμε όλοι μας τους κανόνες της
πίστας και άν δεν τον αναγκαζουμε πολλές φορές να τρέχει να
συμμορφώσει τις δικές μας παρατυπίες, τότε ίσως τα πράγματα γίνουν
καλύτερα για όλους μας.Ποιός ο λόγος να τρέχει ο υπέυθυνος της πίστας
να τσεκάρει ποιός φοράει κράνος και ποιός όχι......Πηγαίνοντας εκεί
ξέρεις ότι χρειάζεται κράνος,γιατί δεν το φοράς ΚΥΡΙΕ όποιος και άν είσαι?Σίγουρα η πίστα των Μεγάρων έχει πολλά ακόμα να φτιάξει και να
βελτιώση.Παρόλα αυτά είναι μια πίστα η οποία προσφέρετε για χρήση
πολύ κοντά στην Αθήνα.Εάν δεν την είχαμε,τότε θα λέγαμε συνεχώς
ότι δεν έχουμε μια πίστα....τώρα που την έχουμε βρίσκουμε πολλές
δικαιολογίες για να μην την χρησιμοποιούμε....Δεν πρόκειται να μας
'βρούν' ποτέ τελικά εμάς τους 'Έλληνες'Παιδιά, πηγαίντε στην πίστα.Είναι μια πολύ καλή και ασφαλή βόλτα για
εσάς και για το αυτοκίνητο σας.Και όσον αφορά τις φθορές, πιστέψτε με
εσείς θα τις καθορίσετε.Δεν χρειάζεται να μπείτε για να 'γράψετε' χρόνο.
Στην ευθεία της πίστας μην βγάλετε πολλά χιλιόμετρα για να προφυλάξετε
τα φρένα σας, παίξτε με τις στροφές όμορφα και στρωτά για να μάθετε το
αυτοκίνητο σας,για να διασκεδάσετε και για να δείτε και άλλα αυτοκίνητα
να κάνουν το ίδιο....θα πιέιτε έναν καφε και θα ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.Και θα έρθει και η στιγμή που και η πίστα -πιστεύω- να χαμηλώσει και τις
τιμές και να παρέχει και άλλες δραστηριότητες.Για να μην παρεξηγηθώ από
κανέναν δεν έχω καμμία σχέση ούτε με την πίστα ,ούτε με τους 4Τ.Είμαι
απλά ένας χρήστης της πίστας με πολύ μεγάλη αγάπη για το αυτοκίνητο,
που έχω περάσει και απο τα φανάρια,και από όπου αλλού μπορέιτε να
φανταστείτε.....
Συγνώμη εάν κούρασα.....
-
Μια αλλη ερωτηση.
Μετα την αγορα ενος GPS dattalogger τα στοιχεια που 'κατεβασα' εδειχνα αλαμπουρνεζικα.
Αλλαξα κεραια προληπτικα αλλα ακουσα οτι μπορει να οφειλεται και σε
παρεμβολη των πομποδεκτων στο start/stop της πιστας.Εχει κανεις τετοια εμπειρια?
Αν ισχυει κατι τετοιο μπορει το συστημα να κλεινει ?Θεκνκς
-
Διάβασα σε κάποιο άλλο topic ότι η είσοδος για τα μέλη του 4Τ Forum στην πίστα είναι 32 (και όχι 40) ευρώ. Αυτό ισχύει μόνο για τα οργανωμένα track days ή απλά ενημερώνουμε τον υπεύθυνο της πίστας σχετικά (και πώς; ) ???
Μέγαρα για όλους!