-
ah ksexasa. Einai poli popular cars sthn ellada. To ena akoma den kukloforise sthn agora kai to allo den nomizo na exei er8h se europh.
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
ah ksexasa. Einai poli popular cars sthn ellada. To ena akoma den kukloforise sthn agora kai to allo den nomizo na exei er8h se europh.εννοείται ότι ΕΣΥ θα πάρεις Χόντα, αυτό εννοούσε ο lkar
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Μόλις αγόρασα διαμέρισμα. Τυχαίνει να είναι πάνω στην γραμμή του metro οποτε δεν χρειάζεται πια όχημα η γυναικα για τώρα.
Αλλα σε 2-3 χρονια που θα πάρο μεγαλύτερο σπίτι θα της δώσω το CR-V και χτυπάω για πάρτη μου ένα Honda MDX η Honda Ridgeline.
Δεν είναι ανάγκη να γράφεις τη λέξη Honda μπροστά από τα μοντέλα
Why?
Υπάρχει περίπτωση να πάρεις άλλη μάρκα αυτοκίνητο; και δεν είναι κακό!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν το κρύβω ότι λοξοκοιτάζω και προς μεταχειρισμένο,με πολύ διαφορετικές επιλογές,αλλά μετά το 'κάζο' που έπαθα στα τέλη του 2004 ,πολύ αμφιβάλλω αν θα καταφέρω το κοντινό μου περιβάλλον να 'συγχρηματοδοτήσει το έργο'
εγώ κοιτάζω μόνο προς μεταχειρισμένο. Όπου φτωχός κι η μοίρα του
Κάποια παλιά μπερλίνα Άλφα (75, Αλφέττα κλπ) ή BMW 2002 είναι στις πρώτες επιλογές. Eκτός αν χτυπήσω κανένα Κουπεράκι Το Γιάρις εννοείται δεν πρόκειται να αντικατασταθεί με τίποτα! Ελπίζω μέσα στο 2005 να τα καταφέρω, παρότι τα ίδια έλεγα και για το 2004....εξαίρεση θα γίνει μόνο αν πάνε υπερβολικά καλά οι δουλειές ή αν κάνει ΤΡΕΛΟ χρηματοδοτικό η Φίατ για το νέο Πούντο ή αν μείνω χωρίς φαϊ-τσιγάρα-νερό-κινητό-ηλεκτρικό και πάω για C4 (κλαψ...λυγμ.... )
χαχαχαχαχα! Αυτα ειναι...
Βασικες αναγκες... Πρωτα το κινητο και μετα το ηλεκτρικο!!! -
Μάρτιο-Απρίλιο έρχεται το νέο και αχτύπητο
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Βασικες αναγκες... Πρωτα το κινητο και μετα το ηλεκτρικο!!!Ε ναι, το κινητό λειτουργεί και χωρίς ηλεκτρικό (το φορτίζεις στο γραφείο)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Βασικες αναγκες... Πρωτα το κινητο και μετα το ηλεκτρικο!!!Ε ναι, το κινητό λειτουργεί και χωρίς ηλεκτρικό (το φορτίζεις στο γραφείο)
Κυκλοφορεί και ένα χειροκίνητο μανιατό για κινητα
-
Εγώ ελπίζω για το 2005. Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα γιατί μόλις έπιασα δουλειά, αλλά μάλλον θα τα καταφέρω. Κλείνω μάλλον προς το Jazz το αυτόματο. Όχι μόνο είναι κορυφαίο αυτοκίνητο για την κατηγορία του σε όλους τους τομείς, αλλά βοηθάει πολύ και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Σαρακάκη. Το παίρνεις τώρα, και ξεκινάς να πληρώνεις μετά από 12 μήνες.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Το θεμα εχει ως εξης...
Τι να το κανεις το ηλεκτρικο, αφου εχεις κινητο!!!
Αν εχεις κινητο εισαι μουρη... Αλλα ηλεκτρικο... το ιδιο κανει! -
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Εγώ ελπίζω για το 2005. Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα γιατί μόλις έπιασα δουλειά, αλλά μάλλον θα τα καταφέρω. Κλείνω μάλλον προς το Jazz το αυτόματο. Όχι μόνο είναι κορυφαίο αυτοκίνητο για την κατηγορία του σε όλους τους τομείς, αλλά βοηθάει πολύ και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Σαρακάκη. Το παίρνεις τώρα, και ξεκινάς να πληρώνεις μετά από 12 μήνες.Άντε φίλε mark μαζί θα το πάρουμε
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
καλά ρε κοροϊδεύετε εσείς...
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Εγώ ελπίζω για το 2005. Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα γιατί μόλις έπιασα δουλειά, αλλά μάλλον θα τα καταφέρω. Κλείνω μάλλον προς το Jazz το αυτόματο. Όχι μόνο είναι κορυφαίο αυτοκίνητο για την κατηγορία του σε όλους τους τομείς, αλλά βοηθάει πολύ και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Σαρακάκη. Το παίρνεις τώρα, και ξεκινάς να πληρώνεις μετά από 12 μήνες.
Άντε φίλε mark μαζί θα το πάρουμε
Πλάκα πλάκα, το είδα στο Σαρακάκη στην Αθηνών με ένα πακέτο που το λέει elegance με 1600 ευρώ επιπλέον επιβάρυνση, το οποίο περιλαμβάνει ζάντες, αεροτομή, δερμάτινα καθίσματα με μεγάλο σήμα της Honda, προβολείς ομίχλης, και υποβραχιόνιο, και τρελάθηκα. Πολύ χλίδα . Και το εσωτερικό μετά το face lift, απλά άπαιχτο. Η Honda αρχίζει και κατασκευάζει τα καλύτερα της αυτοκίνητα μέχρι τώρα. Θα το δείτε σε λίγο καιρό.
-
Εντός επτά εργάσιμων ημερών μου είπε ο αντιπρόσωπος της Nissan....
Περιμένω με αγωνία...
-
Το συντομότερο δυνατό γιατί πούλησα το astra μου
και έχω μείνει χωρίς αυτοκίνητο. Μάλλον καταλήγω στο ForTwo αλλά παίζει και η περίπτωση του Jazz CVT. Εκτός κι αν μου τη δώσει και πάω για BMW 120 ή A3 sportback 2.0TFSI ...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
........Μάλλον καταλήγω στο ForTwo αλλά παίζει και η περίπτωση του Jazz CVT. Εκτός κι αν μου τη δώσει και πάω για BMW 120 ή **A3 sportback 2.0TFSI **...Ωπ......!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μάλλον καταλήγω στο ForTwo αλλά παίζει και η περίπτωση του Jazz CVT. Εκτός κι αν μου τη δώσει και πάω για BMW 120 ή A3 sportback 2.0TFSI ...τι σχεση εχει τωρα ο ForTwo με το TFSI δεν ξερω!!!!
καλοριζικο παντως!
-
συντομα,πολυ συντομα
-
Πρώτα το ρευστό και μετά η επιλογή.. εδώ στην οικογένεια κρατάμε τα αμάξια μέχρι να σαπίσουν ή να πάθουν ανεπανόρθωτες ζημιές.. θα συμφωνήσω δλδ με τον προλαλήσαντα, του αγ. π.. ανήμερα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι σχεση εχει τωρα ο ForTwo με το TFSI δεν ξερω!!!!Εκτός κι αν μου τη δώσει και πάω για BMW 120 ή A3 sportback 2.0TFSI ...
Καμία σχέση δηλαδή (κατά πολύ ανώτερο το fortwo ... )
καλοριζικο παντως!
Ευχαριστώ
-
Μέσα στο 2005 κι εγώ...
Δηλαδή, η παραγγελία έγινε ήδη και τον Μαϊο θα είναι εδώ.
Corolla TS βεβαίωςΥΓ: Να λείπουν τα σχόλια από τους γνωστούς αγνώστους
Ποτε σκοπευετε να αγορασετε το επομενο σας αυτοκινητο?