-
Κ στην Αγγλια αν θυμαμαι καλα υπαρχει προειδοποιηση πριν το πρασινο. που'σαι sado, για πες..(ή αλλος με πηγαινελα στο UK)
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Ê óôçí Áããëéá áí èõìáìáé êáëá õðáñ÷åé ðñïåéäïðïéçóç ðñéí ôï ðñáóéíï. ðïõ'óáé sado, ãéá ðåò..(Þ áëëïò ìå ðçãáéíåëá óôï UK)Etsi einai exeis dikio.
-
Δεν τολμώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν υπήρχε πορτοκαλί και πριν το πράσινο όπως σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Το φαντάζεστε στην Ελλάδα; Οι μισοί θα πέρναγαν με το 'πράσινο-πορτοκαλί' και οι άλλοι μισοί θα κόρναραν σε αυτούς που δε θα πέρναγαν.
-
το πρασινοπορτοκαλί που λες, ανάβει ταυτόχρονα με το κόκκινο και μετά σβήνουν μαζί την ώρα που ανάβει το πράσινο. Αλλιώς και στο εξωτερικό σκοτωμούς θα είχαν
-
Aνάμεσα από πράσινο και κόκκινο,
να υπήρχε το μπορντωροδοκόκκινο........
-
χμ... κάποιος παράγγειλε τουτού μου φαίνεται... ή μήπως... ζουμ ζουμ???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
χμ... κάποιος παράγγειλε τουτού μου φαίνεται... ή μήπως... ζουμ ζουμ???τουτού ή ζουμ ζουμ,
όπως λέμε
αυτοκίνητο ή Golf ;Σσσσσστ !
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το πρασινοπορτοκαλί που λες, ανάβει ταυτόχρονα με το κόκκινο και μετά σβήνουν μαζί την ώρα που ανάβει το πράσινο. Αλλιώς και στο εξωτερικό σκοτωμούς θα είχανΜα το ξέρω, το έχω δει και εγώ πολλές φορές.
Απλώς ο κλασικός Ελληνάρας θα έφευγε με αυτό .
Και φυσικά η κόρνα θα άρχιζε αμέσως.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δεν τολμώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν υπήρχε πορτοκαλί και πριν το πράσινο όπως σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Το φαντάζεστε στην Ελλάδα; Οι μισοί θα πέρναγαν με το 'πράσινο-πορτοκαλί' και οι άλλοι μισοί θα κόρναραν σε αυτούς που δε θα πέρναγαν.Δες παλιές ελληνικές ταινίες!
ΕΙΧΑΜΕ!!
Προφανώς ακατάλληλο για Ελλάδα...Πάντως για το σκοτωμό..
Στο Λουγκάνο ανάβει πορτοκαλί και μετά κόκκινο για την μία κατεύθυνση, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ λίγο, ΜΕΤΑ ανάβει πορτοκαλοκόκκινο, και ΜΕΤΑ το πράσινο.Ασφάλεια στο μέγιστο, κίνηση (αν σκεφτείς τα οχήματα) στο άπειρο, και τα νεύρα τσατάλια!!
Α! Και σκέψου ο μπροστινός να μην ξεκινήσει καν αμέσως στο πράσινο!! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάποιος το έχει γράψει ήδη, αλλά να το επαναλάβω:
στην Τουρκία σε ορισμένα φανάρια υπάρχει αντίστροφη μέτρηση για το πράσινο (για τους πεζούς). Κάτι ανάλογο θα μπορούσε να μπει και στο φανάρι για τους οδηγούς.Στην Κων/πολη υπάρχει, σε πολλά σημεία, και για τους οδηγούς.
Είναι φοβερά αστείο! Πάνω από το φανάρι η αντίστροφη μέτρηση σε δευτερόλεπτα που θα ανάψει πράσινο.
Υποτίθεται για να υπολογίσει κάποιος την ταχύτητά του και να μην κάνει start-stop, αλλά έτσι όπως οδηγούν εκεί....!!!! Ακόμα και το Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α. συστήνει: * Drive defensively, defensively, defensively.*
Κάπου λέγαμε μάλιστα, φαντάσου να μπει στη Βουλιαγμένης και στην παραλιακή αυτό το πράγμα. Η χαρά του κοντράκια. Χαμός θα γινόταν.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Κάπου λέγαμε μάλιστα, φαντάσου να μπει στη Βουλιαγμένης και στην παραλιακή αυτό το πράγμα. Η χαρά του κοντράκια.
Και των συνεργείων που δε θα προλαβαίνουν να αλλάζουν δίσκους - πλατό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάποιος το έχει γράψει ήδη, αλλά να το επαναλάβω:
στην Τουρκία σε ορισμένα φανάρια υπάρχει αντίστροφη μέτρηση για το πράσινο (για τους πεζούς). Κάτι ανάλογο θα μπορούσε να μπει και στο φανάρι για τους οδηγούς.Για τους οδηγούς είναι. Το είδα με τα μάτια μου. Το είχε δείξει και ο Θεοφράστου στο Επί Τροχών.
Συμπεριφορα στα φαναρια