-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δε πουλιέται λέμε......!!!!!ανετα πουλιεται, απλα οχι στην τιμη που θα ηθελες
-
Εσένα δε σου μιλάω
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μέχρι τέλος του μήνα λέει θα φορτωθούν στο σύστημα:
http://www.crete2day.gr/2012/10/05/έρχεται-η-λυπητερή-των-τελών-κυκλοφο/
Προλαβαίνουν να ψηφίσουν τις όποιες αλλαγές και να ενημερώσουν το σύστημα;
Δε νομίζω...
Θα δούμε, αλλά δε βλέπω να αλλάζει κάτι.
ακριβως, λενε οτι...
φυσικα προλαβαινουν να τα αλλαξουν, στη χειροτερη δινουν παραταση 1 μηνα και τελειωνει το θεμα. Αλλωστε αλλαζει ο τροπος αγορας των σηματων, που σημαινει οτι η ολη διαδικασια γινεται γρηγοροτερη. Δεν παρεμβαλλονται εκτυπωσεις και διανομη.
Άρα τους έρχεται πιο φθηνά, άρα θα μπορούσαν να κάνουν έστω και συμβολικές μειώσεις, με δεδομένο το ότι ο μέσος κάτοχος ΙΧ δεν έχει την άνεση που είχε κάποτε κι ακόμα και ίδια να μείνουν τα τέλη (ίδια, όχι λογικά...) αρκετοί θα προτιμήσουν και πάλι να καταθέσουν, ενώ αν δείξουν κάποια ψευτο 'ευαισθησία' ( ) κάποιοι μπορεί να το ξανασκεφτούν....
Καλά, όχι ότι περιμένω να το σκεφτούν έτσι....
-
Μέχρι και το 'Δίλιτρο* στη φλέβα' του Τσιτσάνη απαγορευμένο ήταν στην εποχή του, τι να λέμε.
*δηλητήριο στη ρεμπέτικη διάλεκτο
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μέχρι τέλος του μήνα λέει θα φορτωθούν στο σύστημα:
http://www.crete2day.gr/2012/10/05/έρχεται-η-λυπητερή-των-τελών-κυκλοφο/
Προλαβαίνουν να ψηφίσουν τις όποιες αλλαγές και να ενημερώσουν το σύστημα;
Δε νομίζω...
Θα δούμε, αλλά δε βλέπω να αλλάζει κάτι.
ακριβως, λενε οτι...
φυσικα προλαβαινουν να τα αλλαξουν, στη χειροτερη δινουν παραταση 1 μηνα και τελειωνει το θεμα. Αλλωστε αλλαζει ο τροπος αγορας των σηματων, που σημαινει οτι η ολη διαδικασια γινεται γρηγοροτερη. Δεν παρεμβαλλονται εκτυπωσεις και διανομη.
Άρα τους έρχεται πιο φθηνά, άρα θα μπορούσαν να κάνουν έστω και συμβολικές μειώσεις, με δεδομένο το ότι ο μέσος κάτοχος ΙΧ δεν έχει την άνεση που είχε κάποτε κι ακόμα και ίδια να μείνουν τα τέλη (ίδια, όχι λογικά...) αρκετοί θα προτιμήσουν και πάλι να καταθέσουν, ενώ αν δείξουν κάποια ψευτο 'ευαισθησία' ( ) κάποιοι μπορεί να το ξανασκεφτούν....
Καλά, όχι ότι περιμένω να το σκεφτούν έτσι....
Μείωση;;
Εισαι τρελος παιδι μου;
Το κρατος ψαχνει λεφτα...τι μειωση λεμε τωρα;
Ασε που με το να κραταει τα ιδια τελη με περσι ισοδυναμει με μειωση.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
πάντως τα 0 τέλη στα
-
μα δεν πηρες χαμπαρι οτι προσπαθουν να τους βαλουν στο τριπακι να παρουν μικρα αμαξια...και μετα να τους πουν αφου δεν καις που δεν καις πολυ...φραγκα σου περισσευουν, δωσε στο κρατος κατι τις. Μη παραξενευτεις αν μια μερα δεις τα μικροτερα να πληρωνουν περισσοτερα τελη απο τα μεγαλυτερα (σε κυβικα)...οπως και τα φτηνιαρικα πιο πολλα τελη απο τα μουρατα (εδω ειναι βαλκανια και ακομη πιο κατω)
-
νομίζω ότι απλά θα αυξήσουν τα τέλη στα μικρά
-
Δεν είμαι σίγουρος αλλά υποθέτω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη Μαλακία σε σύστημα Τελών κυκλοφορίας από την δική μας.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δεν είμαι σίγουρος αλλά υποθέτω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη Μαλακία σε σύστημα Τελών κυκλοφορίας από την δική μας.με τους ρύπους υπολογίζονται σε πολλές χώρες. κ είναι κ φθηνά (προς το παρόν )
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δεν είμαι σίγουρος αλλά υποθέτω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη Μαλακία σε σύστημα τελών κυκλοφορίας από την δική μας.Καλά, πώς σου ήρθε πάλι αυτό?
-
ακομα 660Ε ειναι για 2000κ τα τελη σωστα;
αμαξι πριν το 2010
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δεν είμαι σίγουρος αλλά υποθέτω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη Μαλακία σε σύστημα Τελών κυκλοφορίας από την δική μας.ααα το σωστο να λεγεται
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ακομα 660Ε ειναι για 2000κ τα τελη σωστα;αμαξι πριν το 2010
μέχρι στιγμής...
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/a ... ikloforias
-
Άρα καλά έλεγε το άρθρο που είχα ανεβάσει πριν λίγες μέρες.
Καμιά αύξηση.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καμιά αύξηση.
για διαβασε καλυτερα το αρθρο...
τα νουμερα (τελη) αναφερονται στο 6-μηνο οποτε να υπολογιζεις χ 2 για ολο το ετος.Επισης υπαρχει προβλεψη να προ-πληρωσεις τα τελη για ενα συγκεκριμμενο αμαξι για οσα χρονια θελεις στην τωρινη τιμη των τελων για να αποφυγεις μελλοντικες αυξησεις...ευκαιριαααααα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ το νομο ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ και μην παρασυρεστε απο φυλλαδες, τη δουλεια τους κανουν.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Καμιά αύξηση.
τα νουμερα (τελη) αναφερονται στο 6-μηνο οποτε να υπολογιζεις χ 2 για ολο το ετος.Επισης υπαρχει προβλεψη να προ-πληρωσεις τα τελη για ενα συγκεκριμμενο αμαξι για οσα χρονια θελεις στην τωρινη τιμη των τελων για να αποφυγεις μελλοντικες αυξησεις...ευκαιριαααααα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ το νομο ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ και μην παρασυρεστε απο φυλλαδες, τη δουλεια τους κανουν.
τί λες?
-
Καμιά αύξηση.
τα νουμερα (τελη) αναφερονται στο 6-μηνο οποτε να υπολογιζεις χ 2 για ολο το ετος.
Πραγματικά ΠΟΥ το είδες αυτό εσύ που το διάβασες καλύτερα???
-
Καμιά αύξηση.
πιωμένος είσαι ρε; που τα διάβασες στο λινκ αυτά που γράφεις;
Τέλη κυκλοφορίας