-
αμα ηταν μαστορι συνεργειου , θα μπορουσαν να τον παρουν σε καναν ορχο να κανει καμια δουλεια.. τωρα πού ακριβως θα τον παρουν?
το πιο χρησιμο πραγμα που θα κανει ειναι να αλλαξει μπουζι σε χλωροκοπτικο και να διεκδικησει τιμητικη για αυτο(εχει το τεχνικο στρατιωτες ? )
-
Παντού υπάρχουν Στρ. Μην ξεχνάς ότι κάποιος πρέπει να κάνει σκοπιές και καθαριότητες!
Πάντως άγημα με μπλε, μαύρα, κόκκινα και πράσινα μπερέ πρέπει να είναι όλα τα λεφτά! Σαν κήπος με λουλούδια θα είναι!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@realzeusτωρα που ολοι φορουν μπερε , βλεπεις ολα τα χρωματα στα αγηματα
απλα σε μια ιλη οπως αυτη που ημουν που ολοι ηταν μαυροσκουφηδες , μας ελεγαν κι εμας που δεν ημασταν να βαλουμε μαυρο (και το οπλοσημο της ταξιαρχιας)
εισαι στον ελευθερο σου χρονο στη μοναδα (απογευμα , μεταξυ των υπηρεσιων σου) και εχεις βαλει ενα πολυμπριζο να χαζεψεις με το λαπτοπ σου..
To ποιό και να κάνεις τί....??
ε ετσι ειναι τωρα τα πραγματα, χωρις ιντερνετ δε παλευεται
αμα ηταν και καλος ο ΑΥΔΜ εσκαγε λαπτοπ με χειριστηρια και αρχισε το ποδοσφαιρακι
Αυτό πάντως που δεν έχει καταλάβει ακόμα είναι το 'δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω, υποφέρεις κι υποφέρω'....ο καραβανάς που σας την είπε για το πολύμπριζο το έκανε γιατί ήθελε να είναι καλυμμένος σε περίπτωση μ@λακίας γιατί μετά το τρέξιμο που θα έτρωγε για όλη του την ζωή από την κατά τα άλλα χαροκαμένη μάνα που 'έστειλε το παιδί της στον στρατό και της το γύρισαν σε φέρετρο' δεν μπορεί κανένας να το ξεπληρώσει, μπορεί εσείς να ήσασταν 2 μικροί ΑΙνστάιν 50 χρονών έκαστος αλλά δεν θα κάτσει να το ψάξει κιόλας, άσε που προφανώς έχουν δει πολλά τα μάτια του από παιδιά μορφωμένα, έξυπνα, άνω των 25
Έχουν γίνει πολλές χαζομάρες από κατά τα άλλα ενήλικα και μορφωμένα παιδιά στον στρατό και πολλές φορές μάλιστα με κόστος σε ζωές, όταν ακόμα κι ένας τραυματισμός είναι αρκετός για να αρχίσουν οι έρευνες κλπ εις βάρος των υπευθύνων αξκων, κι άντε μετά να εξηγήσεις στους γονείς ότι το κατά τα άλλα ενήλικο βλαστάρι τους έκανε βλακεία και το έπαιζε ξερόλας. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι να φυσάνε και το γιαούρτι οι στρκοι γιατί ποτέ δεν ξέρεις.....
-
στην 24 παντως συνηθως εβγαζαν τις 2 ΕΜΑ για αγηματα σε κατερινη και λιτοχωρο και λαρισσα (ειχαν παει μια φορα για τον αρχηγο του ναυτικου ) , οχι μηχανικο και πεζικο , επειδη ηταν μαυρη ταξιαρχια
θωρητικα ομως αυτο ηταν το προβλεπε, η στολη εξοδου (το χιτωνιο με το οπλοσημο και τη σημαια δηλαδη), εξαρτηση (καινουριες που ειχαν για τα αγηματα, οχι οι ξεσκισμενες της υπηρεσιας) , ξιφολογη στο σχοινοβελο και το μπερε που εχει ο καθενας
απλα οπως σου ειπα για ομοιομορφια αν καποιοι δεν ηταν μαυροι ή πεζικαριοι (αναλογα τι ηταν η καθε μοναδα), εκανα τραμπες και φορουσαν ολοι το ιδιο
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Αυτό πάντως που δεν έχει καταλάβει ακόμα είναι το 'δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω, υποφέρεις κι υποφέρω'....
να σου πω κατι, εγω να δεχτω ευχαριστως οτι καποιος ειναι ψυχακι με τα θεματα ασφαλειας
(αν και εδω μιλαμε για παραλογη περιπτωση, αλλα τεσπα)ομως ρε πστη μου να εισαι ΠΑΝΤΟΥ ετσι και παντα να κοιτας την ασφαλεια μου , οχι μονο οταν ειναι να μου τα κανεις μπαλονια
γιατι εχουν υπαρξει παμπολες φορες στις οποιες εγω και οι υπολοιποι εκτεθηκαμε σε πολυ σοβαροτερους κινδυνους και μας εγραφαν στα παπακια τους
στη προκειμενη περιπτωση αλλωστε ειχαμε να κανουμε με γνωστο μ@λακα που ετσι κι αλλιως εκραζαν και οι δικοι του..
απλα εμεις καναμε το λαθος να μπουμε σε διαδικασια συζητησης μαζι του , γιατι δε μπορουσαμε να αντισταθουμε στο πειρασμο
επρεπε να του λεγαμε οκ και να τον γραφαμεκαι καλα εγω που εκανα χαβαλε, ο αλλος προσπαθουσε να δουλεψει για να βγαλει λεφτα για να τον πληρωσει στη τελικη και δε μπορουσε να διανοηθει οτι ο ΞΥΣΤΗΣ του τη λεει κι απο πανω
σου φαινεται περιεργο και απαραδεκτο το καταλαβαινω, το ιδιο ομως κι εμενα πολλα πραγματα στον ΕΣ κι εκει εγκειται ολη μου η διαφωνια
-
ε ετσι ειναι τωρα τα πραγματα, χωρις ιντερνετ δε παλευεται
αμα ηταν και καλος ο ΑΥΔΜ εσκαγε λαπτοπ με χειριστηρια και αρχισε το ποδοσφαιρακι
Φρίκη δηλαδή....!
-
ε δεν ειναι μονο οι στρ που δε τη παλευουν ειναι και οι επαγγελματιες
θα ξεχασω εγω τον εποπτη που ξυπνουσε το πρωι και επαιζε με το ipad του ?
αυτος επαιζε στο εποπτειο, εγω επαιζα στις καμερες ολα καλα
-
ε δεν ειναι μονο οι στρ που δε τη παλευουν ειναι και οι επαγγελματιεςθα ξεχασω εγω τον εποπτη που ξυπνουσε το πρωι και επαιζε με το ipad του ?
Ω καλά είσαι...
Έχω να σου πω ιστορίες για laptops με Colin McRae Rally, Ανθλχους να λένε ότι δεν την παλεύουν και θα βαρέσουν αναβολή ( ) και ΑΥΔΜ να πίνουν μεσημέρι Κυριακής Ιουλίου κρασάκι και να τρώνε κοψίδια μαζί με τους Επόπτες κάτω από την παχιά σκιά πλατάνου, έμπροσθεν το διοικητηρίου, συνοδεία λαϊκών ασμάτων... Και μέσα σε όλα αυτά να σκάει και ο Ταξχος...
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Αυτή τη στιγμή όλο το Καποτά (εφτά μονάδες) έχει καμιά 30αριά+κάτι στρατιώτες... Η δική μου έχει τρεις και είμαι ο μόνος ένοπλος. Άρα κάθε μέρα μέσα και ... πύλη. Βγαίνω κανονικά μόνο Π-Σ που έρχεται και ένας άλλος και ενδιάμεσα μόνο με υπηρεσιακά. Που ok, δεν είναι κακά, απλά δεν κοιμάσαι σπίτι σου.Πάντως λένε ότι η σειρά που μπήκε είναι πολύ μεγάλη. Προσωπικά στ' αχαμνά μου, μιας και δυο βδομαδούλες ακόμα έχω... Μετά άδεια καμιά βδομάδα κι άντε γεια.
Το ότι θα είσαι στο Μηχανικό, κι άρα θα ασχολείσαι με... Μηχανική, ξέχασέ το...
μην μου το γαμάτε ρε παιδία...
ήλπιζα να είμαι τουλάχιστον μέσα στα γράσσα κάνοντας κάτι που 'θα μου μείνει' ... αλλά @@ ε?
-
μηχανικό με την λογική οτι θα λύνω πράγματα (κάτι που γενικά μου αρέσει ) και θα περνάει η ώρα...
ξέρω γω... μάλλον θα πάρω κανα ταμπλετ με μεγάλη μπαταρία και θα σας πρήζω ολη μέρα τα @@ ...
ουτε καν ... σκοπανθρωπος λεμε , ειδικα του μηχανικου δεν ειδα να κανουν κατι 'μηχανικο', ασε που δε γνωρισα και κανενα του ΕΜΠ που να ειναι μηχανικαριος
οι μονοι που σιγουρα θα ασχοληθουν με το αντικειμενο τους στο στρατο ειναι οι γιατροι, οι μαγειρες και ισως οι κουρεις
ολοι οι αλλοι (με καποιες εξαιρεσεις παντα) κανουν τα κλασικα
ΥΓ ποσο εισαι? ισως λογω ηλικιας σε βαλουν σε κανα 'καλο' σωμα
η πιο καλη φαση αν εισαι απλος στρατιωτης (χωρις ακρες και χαμους) ειναι να πας υλικου πολεμου, εχει τους πιο πολιτισμενους στρατιωτες και στελεχη
θα σου ελεγα και υγειονομικο, αλλα αφου δεν εισαι του χωρου και αφου δεν εχει πολλες μοναδες αναλογες (νοσοκομεια βασικα) για να χωρεσεις θα καταληξεις να εισαι το ιδιο με τους αλλους στη μοναδα πεζικου ή τεθωρακισμενων που μαλλον θα πας στη συνεχεια23 είμαι...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
μηχανικό με την λογική οτι θα λύνω πράγματα (κάτι που γενικά μου αρέσει ) και θα περνάει η ώρα...
Μάλλον έχεις μπερδευτεί. Τεχνικό θέλεις να πας, όχι Μηχανικό. Το Μηχανικό κάνει έργα, το Τεχνικό συντηρεί υλικά.
αλέξανδρε πολύ θα ήθελα να είχα ξηγημένους ανωτερους σαν του λόγου σου ...
-
Ω καλά είσαι...
Έχω να σου πω ιστορίες για laptops με Colin McRae Rally, Ανθλχους να λένε ότι δεν την παλεύουν και θα βαρέσουν αναβολή ( ) και ΑΥΔΜ να πίνουν μεσημέρι Κυριακής Ιουλίου κρασάκι και να τρώνε κοψίδια μαζί με τους Επόπτες κάτω από την παχιά σκιά πλατάνου, έμπροσθεν το διοικητηρίου, συνοδεία λαϊκών ασμάτων... Και μέσα σε όλα αυτά να σκάει και ο Ταξχος...
Βολή ΤΕ Κυριακή πρωί και να φορτώνουνε ψησταριές,σουβλάκια, τσίπουρα στις καναδέζες το πρωί.....πήγα σαν συνοδηγός ενός σταγιερ που τους διαθέσαμε για την βολή και γύρω στις 12 ενώ έριχναν σαν καουμποιδες οι εθνοφύλακες και η ψησταριά κάπνιζε για τα καλά ήρθε Σνχης να μας πει ότι μπορούμε να φύγουμε, στον δρόμο να σου και ο ταξίαρχος να πηγαίνει για την 'βολή'.
Μόνο εγώ ο μ@λάκας από υπηρεσία Σάββατο πήγα κατευθείαν εκεί και κατέληξα να τρώω γύρω στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής και δεν πήρα και απαλλαγή την επόμενη εβδομάδα γιατί ήμουν ΤΑΕ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αυτή τη στιγμή όλο το Καποτά (εφτά μονάδες) έχει καμιά 30αριά+κάτι στρατιώτες... Η δική μου έχει τρεις και είμαι ο μόνος ένοπλος. Άρα κάθε μέρα μέσα και ... πύλη. Βγαίνω κανονικά μόνο Π-Σ που έρχεται και ένας άλλος και ενδιάμεσα μόνο με υπηρεσιακά. Που ok, δεν είναι κακά, απλά δεν κοιμάσαι σπίτι σου.
Πάντως λένε ότι η σειρά που μπήκε είναι πολύ μεγάλη. Προσωπικά στ' αχαμνά μου, μιας και δυο βδομαδούλες ακόμα έχω... Μετά άδεια καμιά βδομάδα κι άντε γεια.
Το ότι θα είσαι στο Μηχανικό, κι άρα θα ασχολείσαι με... Μηχανική, ξέχασέ το...
μην μου το γαμάτε ρε παιδία...
ήλπιζα να είμαι τουλάχιστον μέσα στα γράσσα κάνοντας κάτι που 'θα μου μείνει' ... αλλά @@ ε?
Κώστα διάβασε εδώ για το ΜΧ: http://www.army.gr/default.php?pname=su ... stoli&la=1
Αν θέλεις γράσσο, πες τον παππού να σε στείλει στα ΤΘ!
-
ο παππούς είναι μεγάλος και μου λέει οτι πλέον δεν έχει γνωστούς
τον πουλο δηλ... μόνος μου θα βαδίσω...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μάλλον έχεις μπερδευτεί. Τεχνικό θέλεις να πας, όχι Μηχανικό. Το Μηχανικό κάνει έργα, το Τεχνικό συντηρεί υλικά.
αλέξανδρε πολύ θα ήθελα να είχα ξηγημένους ανωτερους σαν του λόγου σου ...
Μην στεναχωριέσαι, έχει ένα σωρό ξηγημένους. Βέβαια έχει και μεγάλους ! Από όλα έχει ο μπαξές...
-
http://news247.gr/eidiseis/amyna/article1958064.ece
Θα πέσει γέλιο
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ω καλά είσαι...
Βολή ΤΕ Κυριακή πρωί και να φορτώνουνε ψησταριές,σουβλάκια, τσίπουρα στις καναδέζες το πρωί.....πήγα σαν συνοδηγός ενός σταγιερ που τους διαθέσαμε για την βολή και γύρω στις 12 ενώ έριχναν σαν καουμποιδες οι εθνοφύλακες και η ψησταριά κάπνιζε για τα καλά ήρθε Σνχης να μας πει ότι μπορούμε να φύγουμε, στον δρόμο να σου και ο ταξίαρχος να πηγαίνει για την 'βολή'.
Μόνο εγώ ο μ@λάκας από υπηρεσία Σάββατο πήγα κατευθείαν εκεί και κατέληξα να τρώω γύρω στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής και δεν πήρα και απαλλαγή την επόμενη εβδομάδα γιατί ήμουν ΤΑΕ
Δεν σε κέρασαν τίποτα;
-
Ω καλά είσαι...
Μόνο εγώ ο μ@λάκας από υπηρεσία Σάββατο πήγα κατευθείαν εκεί και κατέληξα να τρώω γύρο στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής και δεν πήρα και απαλλαγή την επόμενη εβδομάδα γιατί ήμουν ΤΑΕ
Δεν σε κέρασαν τίποτα;
Όχι, μόλις άναψε το πάρτυ μας έδιωξαν, τουλάχιστον να μας έδιωχναν το πρωί να μην περιμέναμε τόσες ώρες για να τους πάμε πίσω
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
http://news247.gr/eidiseis/amyna/article1958064.eceΘα πέσει γέλιο
Δύο διμοιρίες της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, περίπου 50 άνδρες, που έχουν εκπαιδευτεί στην αντιμετώπιση και καταστολή του πλήθους, θα μεταναστεύσουν από το Κιλκίς στην Αθήνα
Θα βγάλουν και πράσινη κάρτα;
Στο Δροσάτο γίνεται αυτό το Σχολείο και είναι ΝΑΤΟικό. Από τα πιο ενδιαφέροντα που έχω περάσει.
-
Κώστα διάβασε εδώ για το ΜΧ: http://www.army.gr/default.php?pname=su ... stoli&la=1
Αν θέλεις γράσσο, πες τον παππού να σε στείλει στα ΤΘ!
στα ΤΘ το μονο γρασσο που θα δει ειναι αυτο που θα κουβαλαει
δεν παιρνουν σε ορχους μηχανολογους , μονο μαστορες συνεργειατζηδες (οι οποιοι κανουν ζωαρα)
red μην πας ΤΘ
Περί Θητείας [#3]