-
Εχτές το βράδυ είπα να πάω μια βόλτα στον Υμηττό να δω χιόνι με κάτι φίλους, τελικά αποδείχτηκε βλακεία.
Φτάνοντας σε κάποιο σημείο είχε πιάσει πάγο ο δρόμος και ένα μπροστινό αυτοκίνητο είχε σταματήσει και πήγαινε με όπισθεν. Αφού κατάφερα να κάνω λίγο στην άκρη για να περάσει άρχισα να κάνω απόπειρες μανούβρας. Ξαφνικά βλέπω την παρέα μου που είχε βγει από το αυτοκίνητο να τρέχει στις άκρες του δρόμου.Ένας τύπος ερχόταν από ψηλά με μεγάλη ταχύτητα και αφού πάτησε φρένο και δεν κατάφερε τίποτα, τράβηξε χειρόφρενο, το αμάξι άρχισε να κατεβαίνει με ταχύτητα πλαγίως και να σταματάει 1 μέτρο μπροστά από το δικό μου... Εγώ είχα κοκκαλώσει και ούτε που σκέφτηκα να βγω από το αμάξι.
Το κακό με αυτό το δρόμο είναι ότι είναι πολύ στενός και έχει γκρεμό! Φυσικά ούτε λόγος για μπαριέρες... Πιθανό θα ήταν αν με έβρισκε να βρισκόμουν τώρα στα θυμαράκια καθώς ο πάγος κάτω δεν νομίζω να άφηνε περιθώρια φρεναρίσματος.
Αφού πέρασε το πρώτο σοκ, συνέχισα τις προσπάθειες με την παρέα μου να είναι έξω και να σπρώχνει. Τότε ξαναάκουσα φωνές και είδα έναν δεύτερο να κατεβαίνει με ταχύτητα προς το μέρος μου και να σταματάει (ανέλπιστα) σε απόσταση 1 μέτρου από το όχημα μου...
Τα σχόλια δικά σας
-
Εχτές το βράδυ είπα να πάω μια βόλτα στον Υμηττό να δω χιόνι με κάτι φίλους, τελικά αποδείχτηκε βλακεία.
Φτάνοντας σε κάποιο σημείο είχε πιάσει πάγο ο δρόμος και ένα μπροστινό αυτοκίνητο είχε σταματήσει και πήγαινε με όπισθεν. Αφού κατάφερα να κάνω λίγο στην άκρη για να περάσει άρχισα να κάνω απόπειρες μανούβρας. Ξαφνικά βλέπω την παρέα μου που είχε βγει από το αυτοκίνητο να τρέχει στις άκρες του δρόμου.Ένας τύπος ερχόταν από ψηλά με μεγάλη ταχύτητα και αφού πάτησε φρένο και δεν κατάφερε τίποτα, τράβηξε χειρόφρενο, το αμάξι άρχισε να κατεβαίνει με ταχύτητα πλαγίως και να σταματάει 1 μέτρο μπροστά από το δικό μου... Εγώ είχα κοκκαλώσει και ούτε που σκέφτηκα να βγω από το αμάξι.
Το κακό με αυτό το δρόμο είναι ότι είναι πολύ στενός και έχει γκρεμό! Φυσικά ούτε λόγος για μπαριέρες... Πιθανό θα ήταν αν με έβρισκε να βρισκόμουν τώρα στα θυμαράκια καθώς ο πάγος κάτω δεν νομίζω να άφηνε περιθώρια φρεναρίσματος.
Αφού πέρασε το πρώτο σοκ, συνέχισα τις προσπάθειες με την παρέα μου να είναι έξω και να σπρώχνει. Τότε ξαναάκουσα φωνές και είδα έναν δεύτερο να κατεβαίνει με ταχύτητα προς το μέρος μου και να σταματάει (ανέλπιστα) σε απόσταση 1 μέτρου από το όχημα μου...
Τα σχόλια δικά σας
-
Τα σχόλια δικά σας
-
Και έλεγα να ανέβω σήμερα εκεί για βόλτα...
-
Μάλλον θα βαθμολογούσαν τον εαυτό τους με 'καλός' και πάνω στη σχετική ψηφοφορία του φόρουμ. Άκου τράβηξε χειρόφρενο! Δηλαδή εσκεμμένα μπλόκαρε τους πίσω τροχούς!
Βάζεις πρώτη και κάνεις το σταυρό σου αν έχεις χάσει τον έλεγχο. -
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Τα σχόλια δικά σας
Το δικό μου σχόλιο έιναι ότι ο πάγος τελείωνε 1 μέτρο πρίν το αυτοκίνητο σου!!!
Στην Κηφισιά πρίν 3 χρόνια πάει να πάρει μια ανοιχτεί στροφή ένα λεωφορείο και πέφτει σε ένα σταματημένο. Μέσα σε 30 λεπτά μέχρι να έρθει ο ΟΑΣΑ είχαν πέσει 4 αυτοκίνητα απο πίσω και γινότανε χαμός. Και εκεί που κοίταζαν όλοι τον χαμό ακούγετε μια κόρνα και έρχετε σφαίρα ένα lada με κόρνα. Ο τύπος δεν πάτησε καθόλου φρένο έκανε 2 ελιγμούς μέσα στα τρακαρισμένα και πέρασε χωρίς πρόβλημα. Τα πάντα στην ζωή θέλουν ψυχραιμία.
-
Aνεβασα ενα βιντεακι σχετικα με την υπουλοτητα του παγου.
http://s15.yousendit.com/d.aspx?id=0YEGYXXCGDR9K2YSHSGJ5TV10G
Δε φαινεται κ τοσο fun οσο λεει..
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Τα σχόλια δικά σας
Το δικό μου σχόλιο έιναι ότι ο πάγος τελείωνε 1 μέτρο πρίν το αυτοκίνητο σου!!!
Στην Κηφισιά πρίν 3 χρόνια πάει να πάρει μια ανοιχτεί στροφή ένα λεωφορείο και πέφτει σε ένα σταματημένο. Μέσα σε 30 λεπτά μέχρι να έρθει ο ΟΑΣΑ είχαν πέσει 4 αυτοκίνητα απο πίσω και γινότανε χαμός. Και εκεί που κοίταζαν όλοι τον χαμό ακούγετε μια κόρνα και έρχετε σφαίρα ένα lada με κόρνα. Ο τύπος δεν πάτησε καθόλου φρένο έκανε 2 ελιγμούς μέσα στα τρακαρισμένα και πέρασε χωρίς πρόβλημα. Τα πάντα στην ζωή θέλουν ψυχραιμία.
Βρε μπας και ήταν ο Kacey;
-
Δεν εκπλήσομαι καθόλου.....
Μάλλον αρκετοί δεν καταλαβαίνουν τι εστί πάγος.....Και εσύ όμως ήσουν σε λάθος σε θέση.....
Πας να ανέβεις παγωμένη ανηφόρα και με γκρεμό δίπλα χωρίς μπαριέρα ??? τι πιο πιαθανό από το να γλυστρίσει καποιος είτε επειδή δεν κατάφερε να ανέβει και τον πήρε πίσω, είτε γιατί κατέβαινε, φρέναρε και το έχασε........ στην Ελλάδα είμαστε
Στον πάγο καθόμαστε σπίτι, άντε το πολύ πολύ καμιά ευθεία αλάνα!!!!
Το τι έχουν δει τα ματάκια μου δεκά χρόνια στα ελληνικά χιονοδρομικά δεν περιγράφεται... και την 1 φορά στις 100 που πήγα να κάνω εξυπνάδα πατραλίγο να την πατήσω......
-
Kala e, to video einai FANTASTIKO!!!! deixnei poli kala tis diskolies tou pagou...
2 Sxolia...a.sto video thn patane osoi pane deksia kai grigora
b.H BMW pragmatika SKIZETE san konservokouti! apisteyto! -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
sto video thn patane osoi pane deksia kai grigoraΠροφανώς μόνο δεξιά έχει πάγο.
H BMW pragmatika SKIZETE san konservokouti! apisteyto!
Γιατί γατζώθηκε στον προφυλατήρα του φορτηγού. Δες όμως ότι δεν έχει περάσει το εσωτερικό περίβλημα της πόρτας.
Επιπλέον:- Περισσότερο πρόβλημα έχουν οι πισωκίνητοι.
- Το εγκληματικό είναι το φορτηγό με το βέλος που στέλνει τους από πίσω ακριβώς στον πάγο και στα τρακαρισμένα.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
sto video thn patane osoi pane deksia kai grigora
Προφανώς μόνο δεξιά έχει πάγο.
H BMW pragmatika SKIZETE san konservokouti! apisteyto!
Γιατί γατζώθηκε στον προφυλατήρα του φορτηγού. Δες όμως ότι δεν έχει περάσει το εσωτερικό περίβλημα της πόρτας.
Επιπλέον:- Περισσότερο πρόβλημα έχουν οι πισωκίνητοι.
- Το εγκληματικό είναι το φορτηγό με το βέλος που στέλνει τους από πίσω ακριβώς στον πάγο και στα τρακαρισμένα.
Το ξερω, δεν κατηγορω την ασφαλεια της μπεμπας, απλα το παρατηρω ως 'ποσο απροστατευτοι ειμαστε' Με ποσα λιγα χλμ, τι ζημια παθαινει!
Οντως αυτα τα τελευταια 2 σημεια ειναι σημαντικα...Παντως το βιντεο δειχνει κατι ακομα! οτι σχεδον ολοι, κανουν αναποδα τιμονια!
-
TheoRallye
δεν κανουμε βλακειες μεσα σε κοσμο...
-
Βιντεάκι
Η ΤΡΕΛΗ ΓΩΝΙΑhttp://s14.yousendit.com/d.aspx?id=3BJD ... CQWFZFEX28
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Βιντεάκι
τι λες τώρα!
-
Εγώ ρε γμτ γιατί δεν μπορώ να δω τα βιντεάκια..?
-
Προσοχή!
Στη λεωφόρο Λαυρίου, καθώς πάμε προς Παιανία, υπάρχουν κάπου έργα (αυτά τα αιώνια έργα που τα μπάλωσαν λίγο για τους Ολυμπιακούς και τα ξαναέκαναν χάλια έπειτα ), για μήκος ένα χιλιόμετρο. Εκεί πάντοτε έχει νερά από σπασμένους σωλήνες, αποχετεύσεις κ.λπ.
Τελευταία με τις υψηλές θερμοκρασίες τη νύχτα, εκεί δημιουργείται πάγος.
Εχω γυρίσει Σάββατο βράδυ κι έχω πετύχει συστηματικά πολλά ατυχήματα (δυο - τρία το ίδιο βράδυ) στο συγκεκριμένο σημείο! Χάνεται ο έλεγχος και πάει το αμάξι όπου θέλει.
Το περασμένο Σάββατο μάλιστα ένα 206 ήταν αναποδογυρισμένο από τη μεριά των έργων
ΠΟΛΛΗ προσοχή εκεί!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Βιντεάκι
Aπίστευτο!
όντως η τρελή γωνία!
όταν τα βλέπεις έχουν γέλιο, το θέμα είναι να μην σου σημβαίνουν!!!
(έχω φύγει με πάνω από 100 από λάδια στην Εθνική κ εκεί να δείτε 'γέλια'.... ) -
Ρε παιδια μου βγαζει incorrect link!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ρε παιδια μου βγαζει incorrect link!Κατ'αρχην, καλο θα ηταν να περιγραφεις αναλυτικα το προβλημα σου. Για παραδειγμα, ποιος βγαζει incorrect link; Ποιο ειναι το ακριβες μηνυμα λαθους; Τι browser χρησιμοποιεις; κ.λπ. Δεν ειναι δυνατον να μυρισουμε τα νυχια μας...
Εν πασει περιπτωσει, μολις το δοκιμασα και παιζει κανονικα. Αλλά επειδη θα ληξει σε λιγο καιρο, αυριο θα φτιαξω ενα προσωρινο mirror στο μηχανημα της δουλειας μου...
Απαράδεκτη συμπεριφορά σε πάγο...