-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ότι πιο κοντινό βρήκα http://vivliothmmy.ee.auth.gr/297/τα υπόλοιπα είναι μπαρούφες
Οκ, λοιπον, το πραγμα ειναι μια διπλωματική. Αρα ειναι φοιτητές και όχι ακόμα 'επιστήμονες' του ΑΠΘ
Επισης το οτι ειναι διπλωματική, δεν σημαινει οτι δουλευει κιόλας. Ειναι μια ιδέα.Το αρθρο επίσης αναφερει αρθρο εφημεριδας και λεει τους κοροιδευουν οι αρμόδιοι 5 χρόνια, ενω αυτο το λινκ για διπλωματικη ειναι του 2009, τριών ετών δηλαδή.
Ρε παιδια απλα πράγματα. Σίγουρα υπάρχουν φοβερά εξυπνα ατομα στην Ελλάδα. Αν πουμε οτι ετσι τζιμανι έξυπνος ειναι ένας στους 100.000, τότε εχουμε συνολικά περιπου 110 τετοιους Ελληνες, μαζι με γεροντες και μωρά παιδιά και μετανάστες.
Ε, δεν το χωραει ο νους μου το μεγαλειο των Ελληνικών μυαλών που κόντρα σε ανεπτυγμενες χώρες με πολλους περισσοτερους πόρους και ατομα, κανουν τόοοοοοοοσα μαγικα πράγματα και οι κακοι ξένοι τα υφαρπάσσουν, το κρατος δε τους ακουει και το μεγαλειωδες μελλον της Ελλάδας παει στράφι. Είναι ευχάριστες οι συνομωσίες, αλλα ειναι για τις ταινίες. Αλλο ταινίες και αλλο πραγματικότητα.
Αμα θελουν τα 3 αγόρια της διπλωματικής, ας πανε στη Lockheed η κάπου αλλου να πούν 'έχουμε κατοχυρώσει ιδέα με διπλωματικη μας και θα φτιάξετε και γαμώ τα ραντάρια, που βρίσκει μέχρι και το ΑΦΜ του πιλότου του αεροσκάφους του εχθρού. Αν χρωστάει, του ρίχνετε'. Μην τρώμε κουτόχορτο.
βαζω και λινκ απο αντιστοιχο αρθρο, http://olympia.gr/2012/09/05/ccias-το-ελληνικό-άκρως-απόρρητο-υπερόπ/ριξτε μια ματια στα σχόλια, κυμαινονται απο 'οι ανθελληνες Εβραιοι δεν μας αφήνουν' μεχρι 'παιδια εδω και δεκαετιες το γνωριχουμε το θεμα, δεν παιζει'
ROFL χ3
Νομιζω το λήξαμε το θεμα, ο επόμενος. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ότι πιο κοντινό βρήκα http://vivliothmmy.ee.auth.gr/297/
τα υπόλοιπα είναι μπαρούφες
Οκ, λοιπον, το πραγμα ειναι μια διπλωματική. Αρα ειναι φοιτητές και όχι ακόμα 'επιστήμονες' του ΑΠΘ
Επισης το οτι ειναι διπλωματική, δεν σημαινει οτι δουλευει κιόλας. Ειναι μια ιδέα.Το αρθρο επίσης αναφερει αρθρο εφημεριδας και λεει τους κοροιδευουν οι αρμόδιοι 5 χρόνια, ενω αυτο το λινκ για διπλωματικη ειναι του 2009, τριών ετών δηλαδή.
Ρε παιδια απλα πράγματα. Σίγουρα υπάρχουν φοβερά εξυπνα ατομα στην Ελλάδα. Αν πουμε οτι ετσι τζιμανι έξυπνος ειναι ένας στους 100.000, τότε εχουμε συνολικά περιπου 110 τετοιους Ελληνες, μαζι με γεροντες και μωρά παιδιά και μετανάστες.
Ε, δεν το χωραει ο νους μου το μεγαλειο των Ελληνικών μυαλών που κόντρα σε ανεπτυγμενες χώρες με πολλους περισσοτερους πόρους και ατομα, κανουν τόοοοοοοοσα μαγικα πράγματα και οι κακοι ξένοι τα υφαρπάσσουν, το κρατος δε τους ακουει και το μεγαλειωδες μελλον της Ελλάδας παει στράφι. Είναι ευχάριστες οι συνομωσίες, αλλα ειναι για τις ταινίες. Αλλο ταινίες και αλλο πραγματικότητα.
Αμα θελουν τα 3 αγόρια της διπλωματικής, ας πανε στη Lockheed η κάπου αλλου να πούν 'έχουμε κατοχυρώσει ιδέα με διπλωματικη μας και θα φτιάξετε και γαμώ τα ραντάρια, που βρίσκει μέχρι και το ΑΦΜ του πιλότου του αεροσκάφους του εχθρού. Αν χρωστάει, του ρίχνετε'. Μην τρώμε κουτόχορτο.
βαζω και λινκ απο αντιστοιχο αρθρο, http://olympia.gr/2012/09/05/ccias-το-ελληνικό-άκρως-απόρρητο-υπερόπ/ριξτε μια ματια στα σχόλια, κυμαινονται απο 'οι ανθελληνες Εβραιοι δεν μας αφήνουν' μεχρι 'παιδια εδω και δεκαετιες το γνωριχουμε το θεμα, δεν παιζει'
ROFL χ3
Νομιζω το λήξαμε το θεμα, ο επόμενος.Δεν είπα ότι στέκει η ιστορία....μέχρι και η διπλωματική (που είναι ότι πιο κοντά βρήκα σε παθητικό ραντάρ) αναφέρει ακτίνα 3χλμ τα 400 που λένε οι παπατζήδες για παθητικό ραντάρ ακούγονται μεγάλη πατάτα.
-
Μαζί σου.
Εχω μια αρχή: 'Οτιδήποτε δημοσιεύεται σε Ελληνικο blog είναι απο ανακρίβεια μέχρι μεγάλη μ@λ@κι@'.Ο τροπος και μονο που παρουσιάζεται κάθε 'θεμα', 'είδηση' στα Εληνικά blogs, εντελώς copy paste, δειχνει οτι απο πίσω οι τυποι ειναι εντελώς ανικανοι να κανουν οτιδήποτε αλλο απο την απλη αναπαραγωγή 'ειδησεων'. Λειτουργούν σαν τα chain-mails ενα πράγμα, αλλα σε σελιδες στο Internet. Συνηθως αρκουν 5 λεπτά ψαξίματος για να καταλαβεις οτι λενε βλακειες 99 στις 100 φορές. Και για να το παραχέσω... κλασική αντανακλαση του τροπου λειτουργιας της Ελλάδας... ανοιγει ενας βιντεο κλαμπ, σε 3μηνες ανοιγουν αλλα 3 σε καθε γειτονια. Μετα ολοι γινονται σουβλατζήδες, μετα κατι αλλο κλπ.
ΥΓ αμα εχεις εμβέλεια 3χλμ, εναντιον αεροσκαφών... μεχρι να πεις 'Ερχονται' σε έχουν θάψει και έχουν κανει και τα εννιάμερα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τι σκατα πηγαν οι απληρωτοι του Ναυπηγιου να κανουν στο πενταγωνο?
Να ζητησουν να παραγγελθουν αμεσα μερικα ακομα υποβρυχια που γερνουν για να πλουτιζουν οι Γερμανοι και οι Ακηδες, και να παιρνουν κι ενα ξεροκομματο κι αυτοι
Εννοεις αυτους που με τα σωματeια τους χρεωσαν τα ναυπηγeια και εχει απαγορευθει να φτιαχνεται εμπορικο πλοιο εκει περα? Εννοεις τους εργατες του ναυπηγειου που πουλησε η Ελλαδα στους Εμιρετιανους και καλα για να μπορουν να φτιαξουν μονο πολεμικα πλοια (οχι εμπορικα λογο απαγορευσης για χρεη) και ξαφνικα απο τα πολεμικα ολων των χωρων που τους ειχανε βγηκε στην μεση οτι μπορουν απλα να κανουν επισκευες μονο για το ΠΝ και ω τι συμπτωση το ΠΝ δεν τους πληρωνει αλλα ουτε και τους ζηταει να κανουνε bid για καποια αναθεση?
Μιλαμε για αυτους που τους φερανε με αποσπαση (τους πολιτες) να δουλεψουν στα εδω ναυπηγεια και το 70% τους στειλανε πισω γιατι πηγαν να λουφαρουν και να κανουν τα ιδια που κανουν στην Ελλαδα?
Μιλαμε για αυτους που δουλευαν (ας γελασω) σαν πολιτικο προσωπικο προσωπικο οταν καποιο πλοιο του ΠΝ πηγαινε για επισκευη κα τελικα αυτοι απεργουσαν η ξυνοντουσαν και τελικα τις δουλειες και τις επισκευες τις κανανε οι στρατευσιμοι του εμπορικου ναυτικου που κανανε της θητεια τους μεσα στα πλοια?
Γιατι πηγαν να παραπονεθουν λοιπον? Και γιατι επιτελους σε αυτη την χωρα δεν τραβανε γραμμες. Ειναι η δευτερη φορα που μπουκαρουν στο πενταγωνο. Σε ποια αλλη χωρα εκτος της μπανανιας (οπως την καταντησαν την Ελλαδα μας) επιτρεπεται να μπουν και να διαδηλωσουν μεσα στο υπουργιο εθνικης αμυνας που ειναι στρατοπεδο στην ουσια. Εχει πυρομαχικα, εχει σχεδια εχει ενα σκασμο πραγματα.... Ειμαστε με τα καλα μας ρε παιδια? Σορρυ αλλα σε αλλες χωρες 8α ειχε γινει της πορνης....
-
εντελως σουρεαλ σκηνικο που βγαινει ο αρχηγος ΓΕΕΘΑ (ενας θεος ξερει εντωμεταξυ τι λαμογιο/χουντοσκυλο ειναι κι αυτος -στανταρακι θα διαβαζει παντως εκδοσεις ΓΕΣ για γεροντα Παϊσιο) με ντουντουκα σε φαση ταμτακος αλλα με υφος καισαρα να μιλησει στους ξεμπαρκους που μπουκαρανε μια να αραξουν. στηριζουμε γυφτια υποκουλτουρα τριτοκοσμικες καταστασεις απο οπου κι αν προερχονται
-
αυτα σκαι ειναι πρωτογνωρα και ανεπιτρεπτα να συμβαινουν σε στρατοπεδο
Ο χρήστης skye έγραψε:
(ενας θεος ξερει εντωμεταξυ τι λαμογιο/χουντοσκυλο ειναι κι αυτος -στανταρακι θα διαβαζει παντως εκδοσεις ΓΕΣ για γεροντα Παϊσιο)το πιο πιθανο ειναι να ειναι πασοκ-ΝΔ φαση για να εχει αυτη τη θεση
-
Καλό θα ήταν να μην γίνονται κρίσεις για ανθρώπους που δεν έχετε ξανακούσει το όνομά τους και δεν μιλάμε καν να γνωρίζετε τι πρεσβεύουν. Ο κ. Αρχηγός προσπάθησε με ειρηνικό τρόπο να εκκενωθεί το στρατόπεδο. Εγώ αν ήμουν θα έδινα κατευθείαν διαταγή στα ΜΑΤ να τους μαζέψουν.
-
Είπα εγώ ότι έκανε κατι κακό ?
-
Φυσικά δεν αναφερόμουν σε σένα Γιώργο.
-
Παντως καλο μπουρδελο το ΥΕΘΑ, μπατε σκυλοι αλεστε ειναι .
-
που να τρεξει το ΤΑΕ με τις σαγιοναρες
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
που να τρεξει το ΤΑΕ με τις σαγιοναρες -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλό θα ήταν να μην γίνονται κρίσεις για ανθρώπους που δεν έχετε ξανακούσει το όνομά τους και δεν μιλάμε καν να γνωρίζετε τι πρεσβεύουν. Ο κ. Αρχηγός προσπάθησε με ειρηνικό τρόπο να εκκενωθεί το στρατόπεδο. Εγώ αν ήμουν θα έδινα κατευθείαν διαταγή στα ΜΑΤ να τους μαζέψουν.Εερρμμμμ γι αυτο και δεν εγινες αρχηγος...
Αν μη τι αλλο οι στρατιωτικοι δεν ειναι μπατσοι... η τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω. Δεν στρεφονται κατα του λαου οπως τα αβουλα οντα οι ματατζηδες. Ειναι μερος του λαου και οφειλουν να προασπιζονται αυτον... Φυσικα λοιπον και εφοσον εγινε το γεγονος, θα μιλησεις μαζι τους. Δεν ειναι εχθρος σου για να ανοιξεις πυρ.
No big deal για το γεγονος... απλα γνωμη μου ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι πηγαν σε λαθος μερος/ανθρωπο.
-
Κατά τη γνώμη μου, κακώς βάλλουν ορισμένοι εναντίον του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο οποίος (προφανώς, όχι αυτοβούλως ) κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο υπουργός εθνικής άμυνας, που δεν είναι άλλος από τον... Πάνο Παναγιωτόπουλο.
Μιλάμε για τον άνθρωπο που ως 'δημοσιογράφος' παρήγγειλε πίτσες στην εκπομπή με τον Βασίλη Λεβέντη.
Οπότε, δεν πρέπει να υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Δεν επιστρέψαμε στη δεκαετία του '60.
Απλά οι ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν στον πολιτικό προιστάμενο του αρχηγού ΓΕΕΘΑ.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Κατά τη γνώμη μου, κακώς βάλλουν ορισμένοι εναντίον του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο οποίος (προφανώς, όχι αυτοβούλως ) κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο υπουργός εθνικής άμυνας, που δεν είναι άλλος από τον... Πάνο Παναγιωτόπουλο.Μιλάμε για τον άνθρωπο που ως 'δημοσιογράφος' παρήγγειλε πίτσες στην εκπομπή με τον Βασίλη Λεβέντη.
Οπότε, δεν πρέπει να υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Δεν επιστρέψαμε στη δεκαετία του '60.
Απλά οι ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν στον πολιτικό προιστάμενο του αρχηγού ΓΕΕΘΑ.
Στο newsit διαβασα πως ο ΥΠΕΘΑ ο Παναγιωτοπουλος εβγαλε τον Α/ΓΕΕΘΑ να βγαλει τα καστανα απο την φωτια.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καλό θα ήταν να μην γίνονται κρίσεις για ανθρώπους που δεν έχετε ξανακούσει το όνομά τους και δεν μιλάμε καν να γνωρίζετε τι πρεσβεύουν. Ο κ. Αρχηγός προσπάθησε με ειρηνικό τρόπο να εκκενωθεί το στρατόπεδο. Εγώ αν ήμουν θα έδινα κατευθείαν διαταγή στα ΜΑΤ να τους μαζέψουν.
Εερρμμμμ γι αυτο και δεν εγινες αρχηγος...
Αν μη τι αλλο οι στρατιωτικοι δεν ειναι μπατσοι... η τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω. Δεν στρεφονται κατα του λαου οπως τα αβουλα οντα οι ματατζηδες. Ειναι μερος του λαου και οφειλουν να προασπιζονται αυτον... Φυσικα λοιπον και εφοσον εγινε το γεγονος, θα μιλησεις μαζι τους. Δεν ειναι εχθρος σου για να ανοιξεις πυρ.
No big deal για το γεγονος... απλα γνωμη μου ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι πηγαν σε λαθος μερος/ανθρωπο.
εκτως του ότι πήγαν σε λάθος εντελώς μέρος εκτως του ότι μπήκαν αμενοχλητοι έχουν και γελεια αιτήματά ειδικά όταν είναι οι ίδιοι που έφεραν τα ναυπηγεία σε αυτή την κατάστασή και τώρα ζητάνε τα ρέστα...
sent from p500 using teleport
-
Δεν ειναι εχθρος σου για να ανοιξεις πυρ.Είπε κανείς να ανοίξουν πυρ; Είπα να τους μαζέψουν τα ΜΑΤ, όπως και τελικά έγινε. Αντιμετωπίζουν δε σοβαρότατες κατηγορίες καθώς μιλάμε για στρατιωτικό χώρο. Ο Στρατός δεν θα είχε άμεση εμπλοκή.
προφανώς, όχι αυτοβούλως
Αυτοβούλως λέγεται τελικά ότι έγινε. Απλά οι πολιτικοί έκαναν τις κότες (ήταν ο ΥΦΕΘΑ εκεί αλλά δεν εμφανίστηκε) και ο κ. Αρχηγός δεν ήταν δυνατόν να βλέπει το αρχηγείο του έτσι.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εκτως του ότι μπήκαν αμενοχλητοισε αυτο το σκελος παντως εχω τις αντιρρησεις μου
τι θα μπορουσε να γινει ωστε να αποτραπει η εισοδος ενος τετοιου μπουγιου μεσα?
Εερρμμμμ γι αυτο και δεν εγινες αρχηγος...
ο στρατος (γενικα) δεν ειναι εκπαιδευμενος για καταστολη πληθους , οποιαδηποτε εμπλοκη του προφανως και θα ειχε ασχημα αποτελεσματα και θα ηταν κατακριτεα
(και δεν εννοω ασχημα απαραιτητα για τους διαδηλωτες , αλλα και για τους στρατιωτες/στελεχη/στρατονομους που μαλλον θα τις αρπαζαν ασχημα αφου δεν εχουν τα μεσα να αμυνθουν ή να περιορισουν κατι τετοιο)αυτο ομως δε σημαινει οτι οποιος γουσταρει μπουκαρει με το ετσι θελω μεσα σε στρατοπεδα
παρολο που ειμαι ο λιγοτερο στρατοκαυλος εδω μεσα, το συγκεκριμενο περιστατικο μου φανηκε τελειως αδιανοητο και πρωτοι και καλυτεροι οι διαδηλωτες επρεπε να σκεφτουν να μη δημιουργησουν τη συγκεκριμενη κατασταση στην οποια τα πραγματα γινονται δυσκολα και περιεργα
δε με ενδιαφερει καν αν ο οποιος αρχηγος ηρθε σε δυσκολη θεση (ποτε δε θεωρουσα τα αστερια και τα σπαθια 'ιερα' τερατα) , με ενοχλει ομως να βλεπω τετοια ξεφτιλα στο στρατιωτικο αρχηγειο της χωρας μου
αυτο υποδηλωνει γενικα μια μπουρδελοκατασταση περα απο καθε ελεγχο -
ΛΩΛ πεσε απ'τα συννεφα για τη μπουρδελοκατασταση της χωρας συνολικα τωρα ρε Κιουση. Σαν την αλλη στο πανεπιστημιο που μεχρι πριν λιγες μερες ηταν υπερηφανη που ηταν Ελλημπανιδα οπως ελεγε, και τωρα που εφαγε προσωπικα το παπαρι με αρχισε στα 'ντρεπομαι που ειμαι Ελληνιδα πλεον' και κατι τετοια. Και λεω απο μεσα μου (γιατι απο κοντα ειμαι ευγενικος, ειμαι μεγαλος φλωρος κατα βαθος και τις μαγκιες τις κανω στο ιντερνετ) καλα που ζουσες ρε κατσιβελα μεχρι χθες και ησουν υπερηφανη και ξαφνικα σταματησες να εισαι
2 σχολια αν επιτρεπεις.
1ον, Πιστευω οτι πρεπει να στηριζουμε καθε απληρωτο εργατη/οικογενειαρχη/you name it καταρχην αλλα δε θα στηριξουμε και την καθε μαλακισμενη μουργα- συντεχνια- φωτοπουλο κιολας! Αυτοι οι χλιμιτζουρες θελουν απλα να συνεχιστει η χοντρη μασα Ακηδων και ξενων ιμπεριαλιστων εις βαρος του λαου για να φανε κι αυτοι κανα ξεροκομματο. Και συνταξεις στηριζουμε αλλα αγαμητες θυγατερες μπορουν και να ψοφησουν that's fine by me. Εδω μια πολυ σημαντικη παρατηρηση:::: Εννοειται βεβαια οτι θελουμε να βλεπουμε περα απο αυτο, δεν ειμαστε τοσο μαλακες, ξερουμε ποσο ασημαντη ειναι συνολικα μια αγαμητη συνταξη και οτι μαζι με το κοψιμο της, τη μεγαλη βιτρινα δηλαδη, θα πεσει και κοψιμο καθε αλλης συνταξης και αλλα πολλα, φουλ κινεζοποιηση στα ψιλα γραμματα κλπ κλπ και λαϊκσιμος αβερτα, οποτε δεν παρασυρομαστε ουτε ψαχνουμε αποδιοπομπαιους τραγους οπως κατι χαιρεκακα νεοφιλ τυπου μανοσκ ουτε τσιμπαμε στους πρετεντερισμους. Να τελειωνουμε μια και καλη με ορισμενες παρανοησεις ομως: αλλο προνοια αλλο της πασοκομουργας τα κοπροσκυλα που τρεφουν την ανουσια υπαρξη τους αποκλειστικα με πεταμενο κρατικο χρημα στο απατο βαρελι του βολεματος αχρηστων παρτακηδων. Αν ημουν εγω στα πραγματα ως γενικο κουμαντο της Ελλαδικης Σοσιαλιστικης Δικτατοριας και μελλοντικης Λαϊκης Δημοκρατιας, πρωτα θα ξεπαστρευα σε μαζικα Κατυν αψυχα και μισανθρωπα νεοφιλ και μουργα (τα κοπροσκυλα που αναφερω + παπαδαριο και λοιπες συντεχνιες) και μετα τους ναζι.2ον φυσικα και ΕΠΟΠαδες στηριζουμε και στρατιωτικους γενικως, κομπλεξικοι δεν ειμαστε, αλλα αρχηγους καθε ειδους τους γραφουμε στα @@ μας και ευχομαστε να ψοφησουν αν θεωρουν οτι μπορουν να μας διαταζουν και να παριστανουν τους übermenschen Καισαρες. Αυτος που διαταζει μ'αυτον που διαταζεται εξορισμου εχουν συμφεροντα που βρισκονται σε συγκρουση. Αλλιως ειναι σα να λεμε, να πολεμησουμε μαζι, εργοστασιαρχες και εργατες, ολοι ειμαστε μερος του λαου. Ε οχι ρε φιλε δεν ειναι ετσι!!! Και να σου πω και κατι πριν πεις τι λεει ο τρελος; Αυτο το ντου δεν ηταν τιποτα. Κατσε να δεις στο επομενο ντου το point του skye θα κανει μπαμ, που θα ειναι οι υφισταμενοι του αρχηγου αυτοι που θα γιουχαρουν, αυτοι που πλεον θα πεσουν στο 50% του μισθου τους με περικοπη στην περικοπη οσο ο αρχηγος γλειφει πιτσαδορους. Εκει θα δεις αυτο που λεω ξεκαθαρα πλεον.
-
δηλαδη την επομενη φορα οποιος εχει προβλημα να μπουκαρει και μεσα στη βουλη και να φωναζει με τη ντουντουκα ?
γιατι οι πολιτικοι ειναι διεφθαρμενοι, το κρατος μπουρδελο, οποτε να τα κανουμε ολα τελειως μπουρδελοκαι γιατι στηριζεις τους 'ταπεινους' ΕΠΟΠ και οχι τους γαλοναδες? ποια η διαφορα? νομιζεις οτι οι χαμηλοβαθμοι καραβαναδες δεν ασκουν εξουσια?
σε πληροφορω οτι ασκουν και αυτοι και μαλιστα με πολυ χειροτερο τροπο απο τους αστερατουςσε μια επιχειρηση , σε μια υπηρεσια, σε μια τραπεζα, σε μια καφετερια ακομα δεν υπαρχει ιεραρχια? θα τρελαθουμε ξαφνικα?
εσυ σε μια δικη σου επιχειρηση για παραδειγμα δεν ασκεις εξουσια στους υφισταμενους σου, παιζεται σφαλιαρες και τρωτε τα κερδη παρεα?δε γνωριζω το παραδειγμα με τη φοιτητρια που λες και προσωπικα σου χω ξαναπει δεν αισθανομαι καμια περηφανεια που ειμαι ελληνας, ομως αυτο εχει τεραστια διαφορα με το να αισθανομαι οτι εχει καταρρευσει τελειως το κρατος και το συγκεκριμενο γεγονος αυτο μου δειχνει
σε καμια αλλη χωρα του πλανητη δε θα ηταν επιτρεπτο κατι τετοιο και θα ειχε σταματησει (μπορει και πολυ βιαια) πριν καν ξεκινησει
το επομενο βημα δηλαδη ποιο ειναι? να γινουμε Αλβανια οταν μπουκαρε στα στρατοπεδα οποιος ηθελε και βουταγε καλασνικοφ?
τετοιες καταστασεις θες να ζησουμε? γιατι τετοιες καταστασεις να ξερεις οτι μπορει να οδηγησουν σε αλλες πολυ χειροτερες και δεν εχει σχεση ενα τετοιο γεγονος με το μπουκαρει κανεις και να κανει καταληψη σε ενα πανεπιστημιο , ή να καιει τη προσοψη ενος υπουργειου
Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)