-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Πους απς και μονοζυγο ,φτιαχνουν ενα αρμονικο σωμα ,που κανενα γυμναστηριο με βαρη δεν μπορει να σου φτιαξει.
υπονοώντας ότι μπορείς να έχεις αρμονικό σώμα χωρίς να γυμνάζεις πόδια
Ξεκινήσαμε τους αφορισμούς;
squat, deadlilft, bench press, ohp ----> καθόλου αρμονικό σώμα, χάλια χάλια σου λέω ( πλαισιωμένα από chins, dips, bent over rows, pushups, ghrs, one legged squats, tricep extensions... 10/10)[spoiler:2qggmd3v]fyi, το κενό πάει μετά το κόμμα[/spoiler:2qggmd3v]
Τα ποδια θα γυμναζονται με το τρεξιμο και δεν μιλω για μυικη αναπλαση .
Αλλωστε ,ποιος θελει να γινει εχθρος των γυναικων. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Όταν το εντοπίσω (το κοντινότερο άλσος ή γήπεδο με έστω χωμάτινο στίβο) θα το πω και σε σας...
Εκτός αν μου λες, να πάω να γραφτώ στα γήπεδα του Ολυμπιακού Σταδίου... που φυσικά είναι με χρέωση... και μπορείς να τα χρησιμοποιείς συγκεκριμένες μόνο ώρες...Λιγο πιο διπλα απ το ΟΑΚΑ ειναι το αλσος Βεϊκου οπου μπορεις να κανεις το τρεξιμο σου στο (χωματινο) στιβο που περικλυει το γηπεδο ποδοσφαιρου
-
Ξερεις ωρες λειτουργιας και αν ζητανε τιποτα χαρτια;
-
@στορμ
Μου κάνει εντύπωση που συμβιβαζεσαι με χαλασμενους διαδρόμους πιτσιρίκια κλπ και όμως δίνεις 550€ το χρόνο ...
Προσωπικά επειδή κάνω πολεμική τέχνη και επειδή χρειάζομαι ΒΑΡΗ πηγαίνω στου δήμου όπου τις περισσότερες φορές κάνω σχεδόν μόνος .. Όκ, έχει παλιά όργανα αλλα δουλεύουν και δεν έχει κόσμο ... Ο ένας διάδρομος που και που δεν δουλεύει αλλα με 5€ το μήνα φοιτητικό Είμαι υπέρ ευχαριστημένος -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ξερεις ωρες λειτουργιας και αν ζητανε τιποτα χαρτια;Αν ρωτας για το αλσος Βεϊκου ειναι ελευθερο για τον καθενα σχεδον ολες τις ωρες της ημερας, καθε μερα, εκτος απ τις μερες που παιζουν αγωνες ποδοσφαιρου οι τοπικες ομαδες (καποια Σαββατα και Κυριακες μεσημερι). Αυτο τουλαχιστον ισχυε, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι γιατι εχω να παω καιρο
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Όταν το εντοπίσω (το κοντινότερο άλσος ή γήπεδο με έστω χωμάτινο στίβο) θα το πω και σε σας...
Εκτός αν μου λες, να πάω να γραφτώ στα γήπεδα του Ολυμπιακού Σταδίου... που φυσικά είναι με χρέωση... και μπορείς να τα χρησιμοποιείς συγκεκριμένες μόνο ώρες...Λιγο πιο διπλα απ το ΟΑΚΑ ειναι το αλσος Βεϊκου οπου μπορεις να κανεις το τρεξιμο σου στο (χωματινο) στιβο που περικλυει το γηπεδο ποδοσφαιρου
Ενδιαφέρον ακούγεται, αλλά δεν έχω χρόνο για να πάω σε ΟΑΚΑ και ΒΕΪΚΟΥ.
Είναι μακρυά από το σπίτι μου, και πρέπει να παραιτηθώ από την εργασία μου, για να πάω εκεί...Στο άλσος Συγγρού πήγα δυο-τρεις φορές, αλλά σταμάτησα μετά τα περιστατικά με τις επιθέσεις από αλλοδαπούς σε ανυποψίαστους ποδηλάτες (κυρίως παιδιά) που έπαιζαν στο Άλσος.
Μέχρι και βιασμοί λένε ότι έχουν γίνει εκεί μέσα...
Είναι πολύ επικίνδυνα γιατί το άλσος ΔΕΝ φυλάσσεται από κανένα και είναι ξέφραγο αμπέλι. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
@στορμ
Μου κάνει εντύπωση που συμβιβαζεσαι με χαλασμενους διαδρόμους πιτσιρίκια κλπ και όμως δίνεις 550€ το χρόνο ...
Προσωπικά επειδή κάνω πολεμική τέχνη και επειδή χρειάζομαι ΒΑΡΗ πηγαίνω στου δήμου όπου τις περισσότερες φορές κάνω σχεδόν μόνος .. Όκ, έχει παλιά όργανα αλλα δουλεύουν και δεν έχει κόσμο ... Ο ένας διάδρομος που και που δεν δουλεύει αλλα με 5€ το μήνα φοιτητικό Είμαι υπέρ ευχαριστημένοςΚαι μένα μου κάνει εντύπωση, αλλά δυστυχώς συμβιβάζομαι γιατί κάπου πρέπει και εγώ να γυμναστώ...
-
θες να μου τα δίνεις εμένα και να κάνεις στο διάδρομό μου και το πολυόργανο;
α έχω και μπάλα -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στο άλσος Συγγρού πήγα δυο-τρεις φορές, αλλά σταμάτησα μετά τα περιστατικά με τις επιθέσεις από αλλοδαπούς σε ανυποψίαστους ποδηλάτες (κυρίως παιδιά) που έπαιζαν στο Άλσος.
Μέχρι και βιασμοί λένε ότι έχουν γίνει εκεί μέσα...
Είναι πολύ επικίνδυνα γιατί το άλσος ΔΕΝ φυλάσσεται από κανένα και είναι ξέφραγο αμπέλι.Αλλοδαποι εκει πανω για να κανουν επιθεσεις? Πως ερχονται τοσο ψηλα? Μου ακουγεται σαν αστικος μυθος ...Δεν ειναι δηλ Πεδιον του Αρεως που ειναι καρακεντρο και ειναι μαζεμενα ολα τα αποβρασματα της υφηλιου
Παντως στη Βεϊκου δεν υπαρχει τετοιο προβλημα, μαζευει παρα πολυ κοσμο ολων των ηλικιων και εχει και φυλαξη. Ειναι ενα οργανωμενο αθλητικο κεντρο και παρκο αναψυχης με αλλα λογια
-
Storm, όπως σου είπα, χτες ήμασταν 13 κατά τις 21:00 και μειωθήκαμε γεωμετρικώς μέχρι τις 22:00 (εγώ κλασσικά λόγω μπάσκετ το...έκλεισα στις 23:30) . Δοκίμασε καμιά μέρα -αν αντέχεις λόγω δουλειάς- να πας βράδυ .
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Storm, όπως σου είπα, χτες ήμασταν 13 κατά τις 21:00 και μειωθήκαμε γεωμετρικώς μέχρι τις 22:00 (εγώ κλασσικά λόγω μπάσκετ το...έκλεισα στις 23:30) . Δοκίμασε καμιά μέρα -αν αντέχεις λόγω δουλειάς- να πας βράδυ .Βράδυ δεν παίζει φίλε pierce...
Έχω διάβασμα, έχω φασίνα και μου βγαίνει και όλη η κούραση της μέρας...
Άσε που αν κάνω βράδυ γυμναστική την άλλη μέρα δεν υπάρχει περίπτωση να σηκωθώ στις 6.30 το πρωί για δουλειά... -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ξερεις ωρες λειτουργιας και αν ζητανε τιποτα χαρτια;
Αν ρωτας για το αλσος Βεϊκου ειναι ελευθερο για τον καθενα σχεδον ολες τις ωρες της ημερας, καθε μερα, εκτος απ τις μερες που παιζουν αγωνες ποδοσφαιρου οι τοπικες ομαδες (καποια Σαββατα και Κυριακες μεσημερι). Αυτο τουλαχιστον ισχυε, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι γιατι εχω να παω καιρο
Ευχαριστω πολυ.
-
για θερμαντική κρέμα ποια προτείνεται ??
προσωπικά χρησιμοποιώ την καουντερ αλλά δεν έχω δοκιμάσει και άλλη...
-
Καμια θερμαντικη
Ειναι αχρηστες γιατι το μονο που προκαλουν ειναι μια αισθηση καυσου στην ανωτερη στοιβαδα του δερματος -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καμια θερμαντικη
Ειναι αχρηστες γιατι το μονο που προκαλουν ειναι μια αισθηση καυσου στην ανωτερη στοιβαδα του δερματοςμπορείς να μου το εξηγήσεις καλύτερα??
προσωπικά την χρησιμοποιώ όταν αρχίσω να νιώθω μικρά τσιμπήματα στον μυ ... μετά την χρήση περνάει και βγάζω πιο άνετα το πρόγραμμα...
-
Καμια θερμαντικη
Ειναι αχρηστες γιατι το μονο που προκαλουν ειναι μια αισθηση καυσου στην ανωτερη στοιβαδα του δερματοςμπορείς να μου το εξηγήσεις καλύτερα??
προσωπικά την χρησιμοποιώ όταν αρχίσω να νιώθω μικρά τσιμπήματα στον μυ ... μετά την χρήση περνάει και βγάζω πιο άνετα το πρόγραμμα...
Την εξήγηση την αφήνω στον Tiger (με τον οποίο συμφωνώ 100%). Αν δεν απαντήσει πολύ ευχαρίστως να σου εξηγήσω εγώ γιατί όχι θερμαντικές.
Αλλά, με ενδιαφέρει το 'μικρά τσιμπήματα στο μυ'. Ποιό μύ, κάθε πότε, ποιές ώρες της ημέρας, άλλα συναφή συμπτώματα;
Τα μικρά τσιμπήματα είναι, συνήθως, μικρές κραυγούλες αγωνίας από ένα μυ που είναι έτοιμος να τα φτύσει ποικιλοτρόπως.
Για πες... -
για θερμαντική κρέμα ποια προτείνεται ??προσωπικά χρησιμοποιώ την καουντερ αλλά δεν έχω δοκιμάσει και άλλη...
http://www.google.gr/imgres?hl=el&sa=X& ... ,s:0,i:100
τη χρησιμοποιουν ολοι οι ταυλανδοι μποξερ πριν τους αγωνες....κανει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλεια καμια σχεση με οτιδηποτε αλλο. Μονο απο ιντερνετ θα τη βρεις αλλα ισως την εχει και το Ολυμπους στο Καραισκακη. ο,τι καλυτερο υπαρχει στον πλανητη
-
Να ξεκαθαρίσω ότι κάνω 3 φορές την εβδομάδα προπόνηση κικ και 2 φορές μυϊκή ενδυνάμωση ...
Δεν Είμαι επαγγελματίας αλλα θεωρώ ότι έχω χρόνια εμπειρίας για να ξέρω για σωστό ζέσταμα , αποφόρτιση , διαστάσεις κλπ ...Την θερμαντικη την χρησιμοποιω σε ώμο που έχω παλιό χτύπημα όταν νιώθω τσίμπημα ...
Την κρέμα μου την έχει προτείνει ολυμπιακή αθλήτρια άρσης βαρών ...
Ωστόσο με μεγάλο ενδιαφέρον θα διάβαζα τον αντίλογο ... -
Αν εχεις προβλημα στην αρθρωση του ωμου,το να βαζεις θερμαντικη ειναι απλως αστειο.
Αν εχεις καποιο μυικο θεμα,οκ,θεωρητικα θα μπορουσε να βοηθαει,πρακτικα αμφιβαλλω.
Ο λογος ειναι εξαιρετικα απλος:η θερμαντικη δεν μπορει να διεισδυσει και να θερμανει τον μυ.Τωρα το οτι σου εχει προτεινει κατι μια ολυμπιακη αθλητρια δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο.Η Πατουλιδου πηγαινε σε μια ρωσιδα που λυγιζε κουταλια με το βλεμμα για να την κανει καλα,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σωστο,ειδικα οι πρωταθλητες ειναι εξαιρετικα επιρρεπεις στο να κανουν απιστευτες μαλακιες για να γινουν καλα.
-
Mετά από 2 βδομάδες ακινητοποιησης στο κρεβάτι λόγω μεσης και άλλης μιας βδομάδας ήπιας κίνησης τριγύρω, χτες πρώτη φορά είπα να ξεκουνηθω και να αρχίσω πάλι άθληση.
Το μόνο που δε φοβάμαι να κάνω και όντως απ ό,τι φαίνεται δεν με πειράζει είναι η κολύμβηση.Στο εντελώς χαλαρό χτες έκανα 2χλμ (4χ10 50άρια) μόνο πρόσθιο όμως γιατί στο ελεύθερο όταν γύριζα για αναπνοή άρχισε να με τσιμπάει.
Από περιέργεια για να πούμε ότι έχει κάποιο αποτέλεσμα ως άσκηση, πόσα χλμ πρέπει να κολυμπάω περίπου εβδομαδιαίως?
Γυμναστήρια και άλλα