-
steampowered.com Κατεβασε το client βαλε τον κωδικο και κατεβαινει μονο του..
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
αυτό το borderlands 2 μου το έχει δώρο με την κάρτα γραφικών που πήρα. Μου εδωσαν ενα κωδικό και το κατεβαζω λέει από το steam...
τι είναι αυτό; Δεν έχω ιδέα και το έχω παρατήσει...αν δεν είναι πολύπλοκη η διαδικασία να το κατεβάσω νόμιμα από εκεί αλλιώς να το 'αγοράσω'!ειναι το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας
για τη διαδικασια δεν ξερω,το τι ειναι πολυπλοκο και τι οχι ειναι σχετικο
@qsis τι χαρακτηρα? τα εκανα ολα με ζερο και το τερματισα στο lev34, υπεροχο παιχνιδι,εκτος απο τον warrior στο τελος που ειχα ανεβει σε ενα βραχο και του εριχνα στα βυζια και δεν μπορουσε να μου κανει τπτ και ξενερωσα
-
κοιτα και να το 'αγορασεις' θα πρεπει να βαλεις το steam γιατι θα απαιτουνται καποια αρχεια του για να παιξει
οποτε αφου μπορεις να το εχεις κανονικα απο steam παρτο απο κει
YΓ δε ξερω αν θα σε χαλασει που ειναι'καρτουνιστικα' τα γραφικα , εμενα στο πρωτο αυτο με χαλαγε σαν ιδεα και αργησα να το παιξω
αμα το παιξεις λιγακι ομως και καταλαβεις και λιγο πώς λειτουργει , το συνηθες ειναι οτι θα το βρεις 'εθιστικο'
πιστευω οτι εχει απο τους καλυτερους μηχανισμους shooter
τα οπλα του παιχνιδιου ειναι κυριολεκτικα αμετρητα (δημιουργουνται τελειως τυχαια τα χαρακτηριστικα τους) και συνεχως βρισκεις απειρα καινουρια , υπαρχει level και skill tree τα οποια εχουν νοημα
πιστευω οτι αξιζει, απλα θελει εστω μια ωριτσα για να παρεις χαμπαρι τι γινεται
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
@qsis τι χαρακτηρα? τα εκανα ολα με ζερο και το τερματισα στο lev34, υπεροχο παιχνιδι,εκτος απο τον warrior στο τελος που ειχα ανεβει σε ενα βραχο και του εριχνα στα βυζια και δεν μπορουσε να μου κανει τπτ και ξενερωσα
ειπα να παιξω με siren αυτη τη φορα , μου αρεσε πιο πολυ απο commando που ειχα στο πρωτο
τελειωσα στο 33, αλλα ειχα σιγουρα γυρω στα 10 side (ειχα κανει σιγουρα τα περισσοτερα) και πιστευω οτι θα υπηρχαν κι αλλα που δε βρηκα
ο τελικος οντως πεθανε πιο ευκολα απο οτι περιμενα δε σε ενοχλουσαν και οι αλλοι εχθροι οταν ανεβαινες στο βραχο..
ηταν πολυ πιο δυσκολες κατι μαχες πριν φτασω εκει οπως και η μαχη με το BNK3R ηταν σαφως πιο δυσκοληγια μενα το πιο δυσκολο boss ηταν (optional ) η dukino's mom
εχασα πολλα λεφτα μεχρι να τη νικησω -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειπα να παιξω με siren αυτη τη φορα , μου αρεσε πιο πολυ απο commando που ειχα στο πρωτο
τελειωσα στο 33, αλλα ειχα σιγουρα γυρω στα 10 side (ειχα κανει σιγουρα τα περισσοτερα) και πιστευω οτι θα υπηρχαν κι αλλα που δε βρηκα
ο τελικος οντως πεθανε πιο ευκολα απο οτι περιμενα δε σε ενοχλουσαν και οι αλλοι εχθροι οταν ανεβαινες στο βραχο..
ηταν πολυ πιο δυσκολες κατι μαχες πριν φτασω εκει οπως και η μαχη με το BNK3R ηταν σαφως πιο δυσκοληγια μενα το πιο δυσκολο boss ηταν (optional ) η dukino's mom
εχασα πολλα λεφτα μεχρι να τη νικησωκαθοσουν πισω απο ενα φραχτη στο ασανσερ και δεν μπορουσε να σου κανει τπτ, εμενα με κουρασε πολυ ο πρωτος constructor μεχρι να βρω το κολπο
-
μα με το φρακτη στο ασανσερ υποτιθεται οτι δε μπορουσες να τη πετυχεις , για αυτο αλλωστε και τον εβαλαν (οταν ησουν πανω, εκτος αν εννοεις κατω)
εγω ετσι υπεθεσα οτι ειναι και τη νικησα πηδωντας γυρω γυρω και κτυπωντας την με το sniper rifle μου που δεν ηταν μεν το πιο δυνατο (ειχα rocket launcher με 12Κ damage) , αλλα ηταν οτι πρεπει για να χτυπαω και να φευγω.. μεχρι ομως να καταληξω σε αυτο το οπλο πεθαινα
οι constructors δε με πειρασαν τοσο, γιατι παντα ειχες ενα μερος να καμπερωθεις
αληθεια την αποστολη με τα αγαλματα την εκανες (οπου εσυ προστατευεις το constructor, οσο διαλυει τα αγαλματα)
αυτη ομολογω οτι την αφησα μετα απο 3 φορες γιατι μου φανηκε αρκετα δυσκολη και ηταν πολυ να πας παλι απο την αρχη
-
μα με το φρακτη στο ασανσερ υποτιθεται οτι δε μπορουσες να τη πετυχεις , για αυτο αλλωστε και τον εβαλαν (οταν ησουν πανω, εκτος αν εννοεις κατω)εγω ετσι υπεθεσα οτι ειναι και τη νικησα πηδωντας γυρω γυρω και κτυπωντας την με το sniper rifle μου που δεν ηταν μεν το πιο δυνατο (ειχα rocket launcher με 12Κ damage) , αλλα ηταν οτι πρεπει για να χτυπαω και να φευγω.. μεχρι ομως να καταληξω σε αυτο το οπλο πεθαινα
οι constructors δε με πειρασαν τοσο, γιατι παντα ειχες ενα μερος να καμπερωθεις
αληθεια την αποστολη με τα αγαλματα την εκανες (οπου εσυ προστατευεις το constructor, οσο διαλυει τα αγαλματα)
αυτη ομολογω οτι την αφησα μετα απο 3 φορες γιατι μου φανηκε αρκετα δυσκολη και ηταν πολυ να πας παλι απο την αρχη
κατω εννοω, δεν μπορει να μπει στην περιοχη του ασανσερ και σε καλυπτει ο φραχτης απο ολα
κι εγω αυτη με τα αγαλματα την αφησα μεχρι να παρω μερικα levels και μετα πηγα με μια καραμπινα καλη και καθαριζα την περιοχη αμεσως
μη σε απογοητευει ομως, μονο στο δευτερο αγαλμα του κανουν πολλη ζημια, τα 2 τελευταια ειναι πολυ χαλαρα -
resident 6 να παιξω, ή θα ειναι μαπα?Ακούω ανάμεικτα σχόλια.
Δεν αποκλείεται βέβαια το παιχνίδι να είναι καλό και απλά όλοι να ήθελαν κάτι όπως τα παλιά RE.
Τα οποία όμως όσο έβγαιναν όλοι έκαναν παράπονα επειδή δεν αλλάζουν. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
resident 6 να παιξω, ή θα ειναι μαπα?
Ακούω ανάμεικτα σχόλια.
Δεν αποκλείεται βέβαια το παιχνίδι να είναι καλό και απλά όλοι να ήθελαν κάτι όπως τα παλιά RE.
Τα οποία όμως όσο έβγαιναν όλοι έκαναν παράπονα επειδή δεν αλλάζουν.ναι επικρατει παρανοια
παντως μου εκανε φοβερη εντυπωση το θαψιμο του gamespot
τετοιο βαθμο δε βαζει αλλου κι αλλου και τον εβαλε σε παιχνιδι της capcom ? ? ?
-
Άλλες προσδοκίες έχουν από την Capcom.
Εγώ πάντως όταν πέσει η τιμή του μάλλον θα το πάρω.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
steampowered.com Κατεβασε το client βαλε τον κωδικο και κατεβαινει μονο του..εννοείς να ινσταλλάρω το steam;
-
ναι το κανεις install
-
θα το βάλω το απόγευμα και θα επανέλθω!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τώρα πάντως το πρόγραμμα έχει Castlevania οπότε το Borderlands μεταφέρεται για πιο πίσω.Σωστο το βλεπω το προγραμμα σου. Το Castlevania Lords of Shadow να υποθεσω. Αν ναι, ειναι παιχνιδαρα. Ακομα δε το εχω τελειωσει στο 360 που το παιζω. Δεν ειναιο τυχαιο που βγαινει και 2ο. Πολυ ωραιο game και με πολυ ωραιο story. Borderlands δε το εχω παιξει ακομα.
Ασχετο. Χτες εκανα install το Test Drive Unlimited (το πρωτο) κατα τις 2 το βραδυ
resident 6 να παιξω, ή θα ειναι μαπα?
αυτο που σιγουρα θα παιξω στο αμεσο μελλον ειναι το dishonored
λεω να βαλω και το νεο moh στο προγραμμα για να παιξω και το ανεγκεφαλο fps της χρονιας (τα cod τα εχω καταργησει)
και στη συνεχεια θα περιμενω ac και far cry 3
Εχω παιξει το demo αυτες τις μερες και θεωρω οτι αυτο το review απο IGN ειναι αντιπροσωπευτικο. Εγω θα το παιξω παντως. Η ιδεα με τα 3 διαφορετικα campaign (ειναι και τεραστια) μου ακουγεται πολυ cool και φαινεται οτι εχει πολλα πραγματα να κανεις οπως επισης εχουν διορθωσει και καποια ατοπηματα του παρελθοντος. Το μοναδικο μειον που εντοπισα εγω στο demo ηταν στο cover system μπροστα απο αντικειμενο. Επρεπε να πατησεις κουμπι για να μπει πισω απο ενα κουτι για παραδειγμα το οποιο το βρηκα εντελως ακυρο και αβολο σε αντιθεση με την πλειοψηφια των υπολοιπων 3D person games που το κανει σχεδον αυτοματα οταν ακουμπησεις καπου.
Κατα τα αλλα ηταν challenging και πιστευω τα 3 διαφορετικα stories δινουν ενα diversity στο παιχνιδι και δεν ειναι μονοτονο. Τωρα αν ισχυουν ολα αυτα οταν παιξω το παιχνιδι στο φουλ θα δειξει....
-
Ναι, το Lords of Shadow εννοώ. Από όταν είχα παίξει το demo ήθελα να το πάρω αλλά το αγόρασα μόλις πριν μερικές μέρες.
Το RE6 όταν τελειώσεις τα 3 campaigns έχει και 4ο με την Ada Wong.
-
Το Forza Horizon εχει κανενας σκοπο να το αγορασει?
Εγω μαλλον παω για το Limited Collector's Edition με Pre Order. -
τι εννοεις;;
-
Εβαλα το Torchlight II εχθες, μετα απο υποδειξη του gamespot.com
δεν ειναι ασχημο...
-
εγώ έβαλα το starcraft ii :wings of liberty!
Μέχρι τώρα δεν έβαλα cheats γιατί είναι εύκολο στο επίπεδο αυτό!
Μου έκαναν εντύπωση τα ενδιάμεσα cinematics που μου θύμισαν τα παλιά καλά wing commander! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εγώ έβαλα το starcraft ii :wings of liberty!
Μέχρι τώρα δεν έβαλα cheats γιατί είναι εύκολο στο επίπεδο αυτό!
Μου έκαναν εντύπωση τα ενδιάμεσα cinematics που μου θύμισαν τα παλιά καλά wing commander!Starcraft is meant to be played only through Battlenet !!!!!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)