-
Λοιπόν feedback για τα Conti SportContact 5:
Το ελαστικό είναι ΥΠΕΡΟΧΟ. Αυτό ακριβώς που ήθελα. Μαλακό, άνετο, ήσυχο και στριφτερό για τα δικά μου δεδομένα. Πολύ καλύτερο από το ξεραμένο βέβαια PZero Rosso που φόραγα. Ενα καλό είναι ότι είναι παραγωγής 36η εβδομάδα του 2012 δηλ Σεπτέμβριος!! Αξίζει και τα 600 ευρώ του. Είμαι χαρούμενος με την επιλογή μου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λοιπόν feedback για τα Conti SportContact 5: Ενα καλό είναι ότι είναι παραγωγής 36η εβδομάδα του 2012 δηλ Σεπτέμβριος!!ΝΟΤ!
-
Μια χαρά είναι.
Θα πηγαίνεις μέχρι 80-100, δεν θα ζορίζεις το αμάξι να μη καίει πολύ βενζίνη και δεν θα έχουν πρόβλημα.Μην ακούς τον κανίβαλο, δεν του αρέσουν γιατί είναι φρέσκα και μαλακά και θα τα χαλάσει την πρώτη μέρα.
-
Δεν το ζορίζω , ξέρω. Σε σχέση με τα Rosso είναι πιο μαλακό και άνετο και μου άρεσε πολύ αυτό. Μιας και φοράω 225/40/18.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν το ζορίζω , ξέρω. Σε σχέση με τα Rosso είναι πιο μαλακό και άνετο και μου άρεσε πολύ αυτό. Μιας και φοράω 225/40/18.Τελικά τα πήρες? Καλοτάξιδα λοιπόν !
Αλλά, εγώ είχα την εντύπωση ότι η αγορά τους αναβλήθηκε επ΄αόριστον... -
Οχι απλά έσκασα τα 600 κ πόνεσα.
-
καταθέτω μιαν εμπειρίαν... έβαλα τα νέα Pirelli P Zero στο Scirocco R και πάει καλύτερα... αν ενδιαφέρεστε για λεπτομερέστερη περιγραφή εδώ είμαι ή π.μ.///
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν το ζορίζω , ξέρω. Σε σχέση με τα Rosso είναι πιο μαλακό και άνετο και μου άρεσε πολύ αυτό. Μιας και φοράω 225/40/18.όλα τα νέα ελαστικά είναι πιο μαλακά από αυτά που φορούσαμε χρόνια... άνετο σαφώς θα ήταν αφού τα Pirelli είναι τα πιο σκληρόπετσα... αλλά για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αν είσαι στριφτερός θα δεις να εξατμίζεται η περιουσία των 600 ευρώ σου άμεσα με τα Conti αφού βόλτα κάνεις και χάνεις πέλμα...
-
Οχι δεν είμαι στριφτερός πλέον. Για αυτό και επέλεξα την άνεση των Conti.
Kατανοώ την παλαιότητα των Πιρέλι δεν είμαι χαζός ρε. Απλά τα συγκρίνω με την αίσθηση που είχα όταν ήταν καινούρια. Σκληρόπετσο όπως το λες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οχι δεν είμαι στριφτερός πλέον. Για αυτό και επέλεξα την άνεση των Conti.Kατανοώ την παλαιότητα των Πιρέλι δεν είμαι χαζός ρε. Απλά τα συγκρίνω με την αίσθηση που είχα όταν ήταν καινούρια. Σκληρόπετσο όπως το λες.
Pirelli P Zero Rosso αγοράζει κάποιος που θέλει να 'το σκίζει' και ίσως για αυτό δεν σου άρεσαν... καταλαβαίνω λοιπόν την επιλογή σου αλλά και πάλι είναι πολύ χειρότερο ελαστικό από αυτό που είχες ή θα μπορούσες να έχεις, ας πούμε ένα Michelin PilotSport 3 το οποίο έχασε τις supersport καταβολές του και έγινε πιο πολίτικο αλλα έχει κρατήματα... τα Conti, πέρα από το δεύτερο ContiSportConact 2 δηλαδή, έχασαν την μπάλα και για αυτό οι αλλεπάληλες αλλαγές τους σε σχεδίαση πέλματος και υλικών... από την άλλη, καλά, καταξιωμένα ελαστικά όπως το P Zero ή το Michelin Pilot Sport κράτησαν χρόνια και κάλυψαν πολύ ικανοποιητικά πάρα πολλά αυτοκίνητα επιδόσεων...
-
Oταν το πήρα το έσκιζα. Για αυτό και το 09 είχα βάλει τότε με 750 ( ) τα Rosso. Τώρα με 1.8 η βενζίνη αφενός δουλεύω σκουτεριά πιο πολύ αφετέρου μου έφυγαν οι (τ)αύλες. Το Conti είναι ακριβώς αυτό που ήθελα. Ενα άνετο και πολύ ήσυχο στην κύλιση ελαστικό. ΤΕΛΕΙΟ!
Αν ήθελα να στρίβω θα έβαζα με 400 το Regal Racer με συμβιβασμό στον θόρυβο κύλισης και λίγο στην επίδοσή του στα λιμνάζοντα νερά (όχι στην βροχή το τονίζω) και θα ξένοιαζα χωρίς να ξεπαραδιαστώ. Λύσεις υπήρχαν. Αλλά μου έφυγε η πόρωση.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oταν το πήρα το έσκιζα. Για αυτό και το 09 είχα βάλει τότε με 750 ( ) τα Rosso. Τώρα με 1.8 η βενζίνη αφενός δουλεύω σκουτεριά πιο πολύ αφετέρου μου έφυγαν οι (τ)αύλες. Το Conti είναι ακριβώς αυτό που ήθελα. Ενα άνετο και πολύ ήσυχο στην κύλιση ελαστικό. ΤΕΛΕΙΟ!Αν ήθελα να στρίβω θα έβαζα με 400 το Regal Racer με συμβιβασμό στον θόρυβο κύλισης και λίγο στην επίδοσή του στα λιμνάζοντα νερά (όχι στην βροχή το τονίζω) και θα ξένοιαζα χωρίς να ξεπαραδιαστώ. Λύσεις υπήρχαν. Αλλά μου έφυγε η πόρωση.
εντάξει, κατάλαβα, είμαι κι εγώ, όπως πάντα, αυστηρός... μεγειές!
-
-
Γνωρίζουμε πόσο διαφέρουν σε κόστος (αν έχουν αξιοσημείωτη διαφορά δλδ) τα: 195/55/16 - 185-65-15?
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Δεν το ζορίζω , ξέρω. Σε σχέση με τα Rosso είναι πιο μαλακό και άνετο και μου άρεσε πολύ αυτό. Μιας και φοράω 225/40/18.
όλα τα νέα ελαστικά είναι πιο μαλακά από αυτά που φορούσαμε χρόνια... άνετο σαφώς θα ήταν αφού τα Pirelli είναι τα πιο σκληρόπετσα... αλλά για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αν είσαι στριφτερός θα δεις να εξατμίζεται η περιουσία των 600 ευρώ σου άμεσα με τα Conti αφού βόλτα κάνεις και χάνεις πέλμα...
Εγώ πάντως με τα SC 5P δεν έχω δει ιδιαίτερη φθορά στον 1+ χρόνο που τα φοράω και ούτε διαφορά μπροστά με τα πίσω, που είναι και τα πιο δραστήρια.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
όλα τα νέα ελαστικά είναι πιο μαλακά από αυτά που φορούσαμε χρόνια... άνετο σαφώς θα ήταν αφού τα Pirelli είναι τα πιο σκληρόπετσα... αλλά για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αν είσαι στριφτερός θα δεις να εξατμίζεται η περιουσία των 600 ευρώ σου άμεσα με τα Conti αφού βόλτα κάνεις και χάνεις πέλμα...
Εγώ πάντως με τα SC 5P δεν έχω δει ιδιαίτερη φθορά στον 1+ χρόνο που τα φοράω και ούτε διαφορά μπροστά με τα πίσω, που είναι και τα πιο δραστήρια.
δεν θυμάμαι τι αυτοκίνητο έχεις///
-
Z4 2,5 SMG.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Z4 2,5 SMG.
καλά κατάλαβα από το avatar... παράξενο που δεν τρως πίσω λάστιχα... έχω δύο γνωστούς μου με τρίλιτρη και δίλιτρη και οι δύο τους τα πίσω τα αλλάξανε...
-
Pirelli P Zero Rosso αγοράζει κάποιος που θέλει να 'το σκίζει' και ίσως για αυτό δεν σου άρεσαν... αν είσαι στριφτερός θα δεις να εξατμίζεται η περιουσία των 600 ευρώ σου άμεσα με τα Conti αφού βόλτα κάνεις και χάνεις πέλμα...
Δηλ τα pirelli δεν ειναι για στριψιμο? Το ''σκισιμο'' δεν περιλαμβανει και το στριψιμο μεσα?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Pirelli P Zero Rosso αγοράζει κάποιος που θέλει να 'το σκίζει' και ίσως για αυτό δεν σου άρεσαν... αν είσαι στριφτερός θα δεις να εξατμίζεται η περιουσία των 600 ευρώ σου άμεσα με τα Conti αφού βόλτα κάνεις και χάνεις πέλμα...
Δηλ τα pirelli δεν ειναι για στριψιμο? Το ''σκισιμο'' δεν περιλαμβανει και το στριψιμο μεσα?
ε? μα αυτό λεώ... ότι τα ιταλικά είναι για απαιτητικούς ενω τα άλλα εξανεμίζονται ακόμη και με normal χρήση...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]