-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
μιας χωρας σαν την Ελλαδα με μια χωρα σαν τη Ρωσια θα μπορουσε ποτε να γινει επι ισοις οροις
Επί ίσοις όροις σίγουρα όχι. Αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα ενδιαφέρονταν και τους δίναμε 2-3 βάσεις με αντάλλαγμα χρήματα, σε σχέση με το ξεζούμισμα που μας κάνει η τρόικα τώρα. Γιατί ας μην κοροϊδευόμαστε, λεφτά θα βγάλουν πάλι από εμάς!
ποσα δευτερολεπτα λες να περασουν μεχρι να χτυπησει το κινητο του πρωθυπουργου απο την στιγμη που θα ανακοινωσει οτι θα 'δωσουμε 2-3 βασεις στους Ρωσσους', και στην αλλη ακρη της γραμμης θα ειναι ο Ομπαμιας;
Μα αυτή θα ήταν η μαγκιά Σπύρο. Ότι το αφεντικό μας πλέον θα ήταν ο Πούτιν και όχι ο Μπάμιας. Ο Αντωνάκης θα του έλεγε: 'Α εγώ κ. Πρόεδρε δε ξέρω τίποτα, υπάλληλος είμαι. Αν θέλετε πάρτε στο Κρεμλίνο να μιλήσετε με τον Διευθυντή μου.' Σε τέτοιες περιπτώσεις απλά πας με το καλύτερο (για σένα) αφεντικό...
η πουτανα θα αλλαξει τσατσα δηλαδη και δεν θα ανοιξει μυτη. Οκ!
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Εσύ μπορεί να μην είσαι φασίστας και να ψηφίζεις ΧΑ για διαμαρτυρία (Οπως και ένα μέρος μόνο του 27% που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστεροί)
Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΧΑ είναι ένα ούτε καν φασιστικό, αλλά ναζιστικό κόμμα (για να είμαστε πολιτικά ορθοί και να μην πούμε αυτό που πραγματικά είναι δηλ. συμμορία), που, μαγκιά της, η δημοκρατία μας ανέχεται ρισκάροντας...
Ατεκμηριωτες αποψεις δυστυχως δεν περνανε και αυτο φαινεται στις δημοσκοπησεις.
Στο παρόν θέμα υπάρχει μπόλικη τεκμηρίωση, για όποιον θέλει να τη δει.
Την ΧΑ την ξέρω πολλά-πολλά χρόνια τι κουμάσια είναι, εσύ πότε την έμαθες, προ 6 μηνών ?Προφανως εισαι ενας απτους πολλους που αναμασανε την καραμελα του ναζισμου,ξεφυγατε απτις ατακες τυπου εθνικιστης.
Βεβαια εκει σας παει το Συστημα,προβατα ειστε και εξυπηρετητε αθελα σας τα συμφεροντα των γερμανων και των αμερικανων.Αν το να βάζεις ταμπέλες δεξιά αριστερά σε βοηθάει να καταλάβεις τον κόσμο, ποιός είμαι εγώ να σε εμποδίσω
Βέβαια και σένα δε σε βλέπω με ιδιαίτερα καλή αντίληψη, για να μην αντιλαμβάνεσαι όσα πάρα πολλοί άλλοι έχουν αντιληφθεί.
Και από Ιστορία δεν τα πας καλά, δεν σε βολεύει εξάλλουΟταν φτασει ο μισθος τα 300 ευρω μεικτα και μπουν ολες οι ξενες εταιριες να επενδυσουν χαριν των φθηνων μεροκαματων,τοτε θα χοροπηδατε απτην χαρα σας γιατι απτο να ειναι κανεις ανεργος -καλυτερα να εχει μια δουλεια εστω και με 300 ευρω μισθο.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μακριά είμαι (σε προσωπικό επίπεδο) από όλα αυτά που λες
Αυτό που δε βλέπω όμως είναι πως θα τα εμποδίσει αυτά η ΧΑ, αν υπάρχει κάτι στο πρόγραμμά της πέρα από wishful thinking (ομολογώ έχω άγνοια αλλά αν είναι επιπέδου ΑΝΕΛ θα γελάσουμε )
Και βεβαια μαζι με τους φτωχους ελληνες θα πανηγυριζουν και τα καθαρματα που μας κυβερνανε, διοτι θα εχουν καταφερει να μειωσουν την ανεργια απτο 40% που θα ειναι σε λιγο καιρο στο 37%.
Τα διαπλεκομενα καναλια θα αναρτουν πινακες με τα στοιχεια πριν και μετα ,θα μιλανε για την τεραστια επιτυχια της συγκυβενρησης και απο πισω απτους πινακες φτωχεια θλιψη και δυστυχια για πολλους συμπολιτες.Δε βλέπω τηλεόραση αλλά αν τα 'διαπλεκόμενα κανάλια' κάνουν αυτό που έχω καταλάβει, να ασχολούνται συνέχεια με τη ΧΑ (έστω και αρνητικά) δε βλέπω γιατί χαλιέσαι, there is no such thing a bad publicity...
-
Ρε συ Χρήστο, για ποιες ατεκμηρίωτες απόψεις μιλάς;
Επαναλαμβάνω, οι άνθρωποι του κινήματος έχουν αυτό το παρελθόν:
και αυτό το παρόν:
Γαμώ τον Βίζενταλ
γαμώ την Άννα Φρανκ
γαμιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ.
Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω
αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!
Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω
στο τείχος των Δακρύων θα ‘ρθώ να κατουρήσω.
Juden Raus! Καίγομαι στο Άουσβιτς…Ποιος προσπαθεί να τους δυσφημίσει; Οι άνθρωποι το δηλώνουν μόνοι τους με χαρά, μισούν τους Εβραίους και αγαπούν το Άουσβιτς στο οποίο σκοτώθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι. Αυτό δεν είναι πραγματικός φασισμός με την απόλυτα κυριολεκτική έννοια της λέξης;
Χρηστο τα εχω δει κι εγω αυτα,το ξερω οτι στις αρχες το κομμα ηταν φιλοναζιστικο ,αποτι εχω διαβασει ,ειχαν και παρε δωσε με οργανωσεις στην γερμανια αλλα τωρα;;;;
Βεβαια ακομα και τωρα ειναι κατα του σιωνισμου,οπως και παρα πολλοι που δεν ψηφηζουν χρυση αυγη.Μα τους στίχους τους τραγουδάει νυν βουλευτής του κόμματος. Δεν έχει αλλάξει κάτι, ούτε καν τα πρόσωπα. Και αντισιωνιστικές αναφορές έχουμε και έκφραση μίσους και ευχές για θάνατο και νοσταλγία για το 'φλογερό' παρελθόν των στρατοπέδων συγκέντρωσης.
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι εσύ ΔΕΝ θεωρείς τους Εβραίους ως την ρίζα του κακού, ένα μίασμα που πρέπει να παταχθεί και να εκδιωχθεί. Όμως τα στελέχη της Χ.Α. δεν μοιράζονται τις απόψεις σου. Βλέπουν τον κόσμο μέσα από ένα υπεραπλουστευτικό πρίσμα μίσους και μιας υποτιθέμενης γενετικής ανωτερότητας και καθαρότητας η οποία πρέπει να διατηρηθεί πάση θυσία.
-
nass προφανως δεν μου απαντησες σε τιποτα ,παρα εβγαλες την ουρα σου αποξω.
Οταν εγραψες οτι εισαι πολυ μακρια σε προσωπικο επιπεδο απο αυτα που ελεγα για μισθους των 300ευρω,δεν πιστευω εκεινη την ωρα να γελαγες σαν γυφτικο σκεπαρνι; -
Toυς ρώσους τους ρώτησε κανείς αν θέλουν συνεργασίες με Ελλάδα και να έχουν ΤΡΕΙΣ βάσεις? Να τις κάνουν τι? Πραγματικά στμπτστς, έχουνε φτιάξει τον nord stream και βγάζουν φράγκα από εκεί. Πλήρωσαν για το σάπιο στόλο στη Κριμαία, προφανώς θα πληρώσουν και για άλλες άχρηστες βάσεις.
То ксанфон генос фа мас соси -
Εσύ μπορεί να μην είσαι φασίστας και να ψηφίζεις ΧΑ για διαμαρτυρία (Οπως και ένα μέρος μόνο του 27% που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστεροί)
Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΧΑ είναι ένα ούτε καν φασιστικό, αλλά ναζιστικό κόμμα (για να είμαστε πολιτικά ορθοί και να μην πούμε αυτό που πραγματικά είναι δηλ. συμμορία), που, μαγκιά της, η δημοκρατία μας ανέχεται ρισκάροντας...
Ατεκμηριωτες αποψεις δυστυχως δεν περνανε και αυτο φαινεται στις δημοσκοπησεις.
Προφανως εισαι ενας απτους πολλους που αναμασανε την καραμελα του ναζισμου,ξεφυγατε απτις ατακες τυπου εθνικιστης.
Βεβαια εκει σας παει το Συστημα,προβατα ειστε και εξυπηρετητε αθελα σας τα συμφεροντα των γερμανων και των αμερικανων.
Οταν φτασει ο μισθος τα 300 ευρω μεικτα και μπουν ολες οι ξενες εταιριες να επενδυσουν χαριν των φθηνων μεροκαματων,τοτε θα χοροπηδατε απτην χαρα σας γιατι απτο να ειναι κανεις ανεργος -καλυτερα να εχει μια δουλεια εστω και με 300 ευρω μισθο.
Και βεβαια μαζι με τους φτωχους ελληνες θα πανηγυριζουν και τα καθαρματα που μας κυβερνανε, διοτι θα εχουν καταφερει να μειωσουν την ανεργια απτο 40% που θα ειναι σε λιγο καιρο στο 37%.
Τα διαπλεκομενα καναλια θα αναρτουν πινακες με τα στοιχεια πριν και μετα ,θα μιλανε για την τεραστια επιτυχια της συγκυβενρησης και απο πισω απτους πινακες φτωχεια θλιψη και δυστυχια για πολλους συμπολιτες.Δηλαδή εσένα αυτά δεν σου κάνουν για νεοναζί;
Όλη η λίστα με τα μπουμπούκια της ΧΑ:
http://jungle-report.blogspot.gr/2012/05/2.htmlΌχι, δεν είναι νεοναζί.
---EDIT---
Bonus: Αφιέρωμα στο Μελιγαλά.
http://jungle-report.blogspot.gr/2012/09/blog-post_16.html -
Οταν εγραψες οτι εισαι πολυ μακρια σε προσωπικο επιπεδο απο αυτα που ελεγα για μισθους των 300ευρω,δεν πιστευω εκεινη την ωρα να γελαγες σαν γυφτικο σκεπαρνι;Σε τι να απαντήσω, είχες κάποια θέση που να αξίζει ή και απλά να επιδέχεται απάντηση εκτός του ό,τι είμαι πρόβατο και υπηρετώ τους γερμανοαμερικανους ? Ή απλά άρνηση προφανών γεγονότων (όπως πχ. ότι όλα τα πρώτα βιολιά της ΧΑ ήταν και είναι καθαρόαιμοι ναζιστές ? απορώ αφού δεν το αρνούνται εκείνοι εσύ τι παριστάνεις...)
Για πες μας λοιπόν, πως θα ανεξαρτητοποιηθεί η Ελλάδα από τους γερμανοαμερικάνους, τι λέει το πρόγραμμά σας ?
Ασχετο-σχετικό: έχεις πάρει είδηση ότι όλη η οικογένεια Μιχαλολιάκου είναι στη Βουλή και ότι παραιτήθηκε εκλεγείς βουλευτής της ΧΑ για να πάρει όλως τυχαίως τη θέση του μέλος της οικογένειας ? Βλέπεις αυτό να διαφέρει από τα φαινόμενα νεποτισμού των παραδοσιακών κομμάτων ? Τουλάχιστον ο Τσίπρας δε διόρισε τη γυναίκα του στη Βουλή αλλά τον επιστημονικό του σύμβουλο.
Για αυτό που είπα για το 'πολύ μακριά' έχει το νόημα, ότι δεν περίμενα να μου λύσει τα προβλήματα κανένα γαμημένο κόμμα, ασχολήθηκα μόνος μου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αυτός που περιμένει σωτήρες είσαι εσύ -και συ είσαι που θα σπάσει τα μούτρα του όταν διαπιστώσει περί τίνος πρόκειται.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Toυς ρώσους τους ρώτησε κανείς αν θέλουν συνεργασίες με Ελλάδα και να έχουν ΤΡΕΙΣ βάσεις?Επειδή προφανώς αναφέρεσαι σε εμένα, σε παραπέμπω στο να ξαναδιαβάσεις το ποστ μου. Είπα ξεκάθαρα ότι αυτό ισχύει ΑΝ ενδιαφέρονται.
-
Toυς ρώσους τους ρώτησε κανείς αν θέλουν συνεργασίες με Ελλάδα και να έχουν ΤΡΕΙΣ βάσεις?
Επειδή προφανώς αναφέρεσαι σε εμένα, σε παραπέμπω στο να ξαναδιαβάσεις το ποστ μου. Είπα ξεκάθαρα ότι αυτό ισχύει ΑΝ ενδιαφέρονται.
νταξ, δεν υπαρχει λογος να χολοσκαμε, αν δεν θελουν οι Ρωσσοι, υπαρχουν η Β. Κορεα, το Κουβειτ (που ελεγε ο Μηλιος ), η Βενεζουελα και το Βιετναμ. Αν δεν κανω λαθος, το Βιετναμ ηδη προσφερθηκε να μας δανεισει 104$ (that is εκατον τεσσερα δολαρια).
-
То ксанфон генос фа мас соси
стой, сука, на афисис то ксанфон генос исихо
-
Μανικιούρ το 'κομμάντο' όμως...
-
μιας χωρας σαν την Ελλαδα με μια χωρα σαν τη Ρωσια θα μπορουσε ποτε να γινει επι ισοις οροις
Επί ίσοις όροις σίγουρα όχι. Αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα ενδιαφέρονταν και τους δίναμε 2-3 βάσεις με αντάλλαγμα χρήματα, σε σχέση με το ξεζούμισμα που μας κάνει η τρόικα τώρα. Γιατί ας μην κοροϊδευόμαστε, λεφτά θα βγάλουν πάλι από εμάς!
ποσα δευτερολεπτα λες να περασουν μεχρι να χτυπησει το κινητο του πρωθυπουργου απο την στιγμη που θα ανακοινωσει οτι θα 'δωσουμε 2-3 βασεις στους Ρωσσους', και στην αλλη ακρη της γραμμης θα ειναι ο Ομπαμιας;
Μα αυτή θα ήταν η μαγκιά Σπύρο. Ότι το αφεντικό μας πλέον θα ήταν ο Πούτιν και όχι ο Μπάμιας. Ο Αντωνάκης θα του έλεγε: 'Α εγώ κ. Πρόεδρε δε ξέρω τίποτα, υπάλληλος είμαι. Αν θέλετε πάρτε στο Κρεμλίνο να μιλήσετε με τον Διευθυντή μου.' Σε τέτοιες περιπτώσεις απλά πας με το καλύτερο (για σένα) αφεντικό...
Σοβαρά μιλάς τώρα Αλέξανδρε;
Σαφώς και είναι καλύτερα να είσαι σύμμαχος των Αμερικάνων.
Οι σύμμαχοι των Ρώσων ζούσαν κάτω από στυγνή δικτατορία.Η κομμουνιστική δράση μας κατέστρεψε:
Ο κομμουνιστής Μακάριος κατέστρεψε την Κύπρο (η οποία δεν μπορεί να ενωθεί ποτέ γιατί έχει κατακλυσθεί από υπάνθρωπους) επειδή δεν νοίκιαζε την μύτη του νησιού για βάσεις.
Για να έρθουμε στα δικά μας τα πρόσφατα, οι Αμερικάνοι έφτιαξαν την μεγαλύτερη βάση της Ευρώπης στα Σκόπια/Κόσοβο και φυσικά τώρα το κράτος στα βόρεια σύνορά μας ονομάζεται Μακεδονία.
Οι κομμουνιστές πάλι μας κατέστρεψαν επειδή μαζευόντουσαν και διαδήλωναν για ότι στρατιωτικό KFOR ξεφόρτωναν στη Θεσσαλονίκη.
Ας έφτιαχναν οι Αμερικάνοι τη βάση κοντά στο Κιλκίς να δεις πως θα λέγανε τα Σκόπια - όχι Μακεδονία αλλά ούτε Βαρντάρ δεν θα τους άφηναν να αποκαλούν το κράτος τους.Δυστυχώς δεν υπάρχει Υπουργείο Αντικομμουνισμού στην Ελλάδα και τα αποτελέσματα της δράσης των κομμουνιστών τα βλέπουμε.
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σοβαρά μιλάς τώρα Αλέξανδρε;
Σαφώς και είναι καλύτερα να είσαι σύμμαχος των Αμερικάνων.
Οι σύμμαχοι των Ρώσων ζούσαν κάτω από στυγνή δικτατορία.Η κομμουνιστική δράση μας κατέστρεψε:
Ο κομμουνιστής Μακάριος κατέστρεψε την Κύπρο (η οποία δεν μπορεί να ενωθεί ποτέ γιατί έχει κατακλυσθεί από υπάνθρωπους) επειδή δεν νοίκιαζε την μύτη του νησιού για βάσεις.
Για να έρθουμε στα δικά μας τα πρόσφατα, οι Αμερικάνοι έφτιαξαν την μεγαλύτερη βάση της Ευρώπης στα Σκόπια/Κόσοβο και φυσικά τώρα το κράτος στα βόρεια σύνορά μας ονομάζεται Μακεδονία.
Οι κομμουνιστές πάλι μας κατέστρεψαν επειδή μαζευόντουσαν και διαδήλωναν για ότι στρατιωτικό KFOR ξεφόρτωναν στη Θεσσαλονίκη.
Ας έφτιαχναν οι Αμερικάνοι τη βάση κοντά στο Κιλκίς να δεις πως θα λέγανε τα Σκόπια - όχι Μακεδονία αλλά ούτε Βαρντάρ δεν θα τους άφηναν να αποκαλούν το κράτος τους.Δυστυχώς δεν υπάρχει Υπουργείο Αντικομμουνισμού στην Ελλάδα και τα αποτελέσματα της δράσης των κομμουνιστών τα βλέπουμε.
Λεωνίδα επειδή σε γνωρίζω προσωπικά, δεν μπορώ να φανταστώ ότι μιλάς σοβαρά. Οπότε μάλλον τρολλάρεις και η αλήθεια είναι με επιτυχία!
-
:ysterical:Για πες μας γιατί έχει τέτοια άνοδο η ΧΑ;
Μήπως γιατί έριξε χαστούκια και πέταξε νερό ο Κασιδιάρης;
Ο μόνος πολιτικός που έδειξε ότι υπάρχει κόμμα που έχει αυστηρή αντικομμουνιστική στάση,
και ο κόσμος είδες τι ψηφίζει.ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.Το ότι είναι εθνικό-σοσιαλιστικό κίνημα δεν βλέπω να σε απασχολεί.
-
ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.
Το ότι είναι εθνικό-σοσιαλιστικό κίνημα δεν βλέπω να σε απασχολεί.
Όχι, ελάχιστους ενοχλεί.
Αν υπήρχε άλλη εναλλακτική θα έφευγαν οι ψηφοφόροι από την ΧΑ.
Τώρα που θα κρατήσει πολύ σκληρή γραμμή η ΝΔ απέναντι στους λαθρομετανάστες (και τους κομμουνιστές που τους υποστηρίζουν) θα περιοριστεί η διαρροή ψηφοφόρων προς την ΧΑ.
Ήδη στη Θεσσαλονίκη μπαίνει η αστυνομία σε εγκαταλελειμμένα κτίρια που τελούν υπό κατάληψη εδώ και χρόνια από αναρχοκομμουνιστές και τα απελευθερώνουν.
Αυτά δεν θα γινόντουσαν αν δεν πίεζε πολιτικά η ΧΑ την ΝΔ να δράσει. -
Νόμος, δίκιο και «επανάσταση»
Tου Πασχου Mανδραβελη
Σε μια δημοκρατία όλα επιτρέπονται εκτός από εκείνα που απαγορεύονται ρητώς από τον νόμο. Σε μια δικτατορία όλα απαγορεύονται εκτός από εκείνα που ρητώς επιτρέπονται από τον νόμο. Στην Ελλάδα ακόμη ψάχνουμε να βρούμε τι είναι νόμος. Μην είναι ότι ψηφίζει η Βουλή; Μην είναι το «δίκιο του εργάτη»; Μην είναι το «δίκαιο που παράγει η επανάσταση», όπως γράφουν διάφοροι καθηγητές σε έντυπα και μπλογκ;
Αν θεωρήσουμε ότι νόμος είναι οι αποφάσεις του «επαναστατικού υποκειμένου» τότε πρέπει να ορίσουμε το «επαναστατικό υποκείμενο». Δηλαδή και η 17 Νοέμβρη -ήταν, δεν ήταν πενήντα νοματαίοι- την «επανάσταση» έπαιζε. Νομιμοποιούνται 27 δολοφονίες στο όνομα της «επανάστασης», όπως έγραφαν στις αιματοβαμμένες προκηρύξεις της; Οταν η Χρυσή Αυγή αποκτήσει το πλούσιο λεξιλόγιο της Αριστεράς μπορεί πιθανώς να αυτοπροσδιοριστεί ως φορέας της επανάστασης, που μάχεται τις αδικίες της σύγχρονης πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Κάτι αντίστοιχο δεν έγραφε και στο μακροσκελές παραλήρημά του ο καταδικασθείς για 77 δολοφονίες Νορβηγός ακροδεξιός;
Το ίδιο πρόβλημα έχουμε και με το «δίκιο του εργάτη». Κάποιοι πρέπει να το προσδιορίσουν. Αυτοί πρέπει να συναπαρτίζουν ένα σώμα ευρύτερο του πολιτμπιρό ενός κόμματος ή το Δ.Σ. ενός σωματείου. Κι αυτό για πολύ πρακτικούς λόγους: μπορεί το πολιτμπιρό ενός κόμματος να αποφασίσει το α ως «δίκιο» και το πολιτμπιρό ενός άλλου κόμματος να αποφασίσει το -α. Μπορεί το Δ.Σ. ενός σωματείου να αποφασίσει ότι νομιμοποιείται να κλείνει το κέντρο της Αθήνας κάθε μέρα, αλλά το «δίκιο» του εμπορικού συλλόγου λέει ούτε μία ώρα. Συνεπώς, όταν τα μερικά «δίκια» συγκρούονται χωρίς να υπάρχει ο καθολικά αποδεκτός κανόνας της πλειοψηφίας, ο μόνος τρόπος να υπερισχύσει το ένα δίκιο έναντι του άλλου είναι να παίζουμε ξύλο. Για την ακρίβεια αυτό κάναμε πριν εφεύρουμε τη Δημοκρατία. Παρά τα κοινοβουλευτικά ελλείμματά της είναι καλύτερη λύση από το να σκοτωνόμαστε στους δρόμους.
Αυτά τα ζητήματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει στην ελληνική πολιτική συζήτηση με αποτέλεσμα διάφοροι να κουρσεύουν τις έννοιες του δικαίου και των νόμων για να καταλήξουμε στη χώρα της γενικευμένης ανομίας. Ρωτήθηκε, για παράδειγμα, ο κ. Τσίπρας από τον δημοσιογράφο του ΑΠΕ κ. Νίκο Ρούμπο αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε κατάληψη στο Harvard, επειδή διδάσκει εκεί ο κ. Γιώργος Παπανδρέου. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε: «Η κλίμακα της αντίστασης και της διαμαρτυρίας νομιμοποιείται από την αποδοχή της από το κοινωνικό σύνολο και από το δημοκρατικό των διαδικασιών μας μέσα από τις οποίες λαμβάνονται αυτές οι αποφάσεις... το ερώτημά σας είναι λίγο οξύμωρο, διότι στο Harvard θα ήταν λίγο δύσκολο να γίνει κατάληψη».
Ας προσπεράσουμε την ειλικρίνεια του κ. Τσίπρα. Προφανώς στα δικά μας «απροϋπόθετα» πανεπιστήμια η κατάληψη δεν είναι σχήμα οξύμωρο, διότι είναι εύκολη. Τα ερωτήματα είναι δύο. Πώς πιστοποιείται «αποδοχή (σ.σ.: μιας παρανομίας, όπως είναι η κατάληψη) από το κοινωνικό σύνολο»; Πώς ορίζεται το «δημοκρατικό των διαδικασιών μας μέσα από τις οποίες λαμβάνονται αυτές οι αποφάσεις»; Δηλαδή: με δεδομένο πως είναι διάχυτη η αίσθηση ότι πολλοί Ελληναράδες κρυφογελούν κάτω από τα ανατολίτικα μουστάκια τους για τα πογκρόμ εναντίον μεταναστών, σύμφωνα με τη θεωρία του κ. Τσίπρα το μόνο που πρέπει να πιστοποιήσουμε για το «δίκιο ή άδικο» του αγώνα της Χρυσής Αυγής είναι αν τα μέλη στην Τ.Ο. Ραφήνας ψήφισαν πριν εφορμήσουν στο πανηγύρι;
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 012_462674
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οταν εγραψες οτι εισαι πολυ μακρια σε προσωπικο επιπεδο απο αυτα που ελεγα για μισθους των 300ευρω,δεν πιστευω εκεινη την ωρα να γελαγες σαν γυφτικο σκεπαρνι;Σε τι να απαντήσω, είχες κάποια θέση που να αξίζει ή και απλά να επιδέχεται απάντηση εκτός του ό,τι είμαι πρόβατο και υπηρετώ τους γερμανοαμερικανους ? Ή απλά άρνηση προφανών γεγονότων (όπως πχ. ότι όλα τα πρώτα βιολιά της ΧΑ ήταν και είναι καθαρόαιμοι ναζιστές ? απορώ αφού δεν το αρνούνται εκείνοι εσύ τι παριστάνεις...)
Για πες μας λοιπόν, πως θα ανεξαρτητοποιηθεί η Ελλάδα από τους γερμανοαμερικάνους, τι λέει το πρόγραμμά σας ?
Ασχετο-σχετικό: έχεις πάρει είδηση ότι όλη η οικογένεια Μιχαλολιάκου είναι στη Βουλή και ότι παραιτήθηκε εκλεγείς βουλευτής της ΧΑ για να πάρει όλως τυχαίως τη θέση του μέλος της οικογένειας ? Βλέπεις αυτό να διαφέρει από τα φαινόμενα νεποτισμού των παραδοσιακών κομμάτων ? Τουλάχιστον ο Τσίπρας δε διόρισε τη γυναίκα του στη Βουλή αλλά τον επιστημονικό του σύμβουλο.
Για αυτό που είπα για το 'πολύ μακριά' έχει το νόημα, ότι δεν περίμενα να μου λύσει τα προβλήματα κανένα γαμημένο κόμμα, ασχολήθηκα μόνος μου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αυτός που περιμένει σωτήρες είσαι εσύ -και συ είσαι που θα σπάσει τα μούτρα του όταν διαπιστώσει περί τίνος πρόκειται.
Δεν εχει νοημα να μιλαω εγω για την ανοδο της Χ.Α εξαιτιας της εγκληματικοτητας και εσυ να μου καυχιεσαι οτι τα καταφερες ολα μονος σου.
Η μηπως εχεις την εντυπωση οτι επειδη εσυ ελυσες τα προβληματα σου ,τα ελυσαν και οι αλλοι;
Σε πληροφορω λοιπον οτι δεν τα εχουν λυσει,διοτι δεν μπορουν να βρουν πουθενα δουλεια αφους τις παιρνουν τις δουλειες οι αλλοδαποι με τα φθηνα μεροκαματα και σε πολλες περιοχες της ελλαδας κλειδωνονται σαν τα ποντικια υπο τον φοβο της εισβολης κακοποιων .
Λοιπον ξυπνηστε και συ και οι αλλοι και αφηστε τις σαχλαμαρες περι ναζισμου και φασισμου και τις εξυπναδουλες γιατι καποια στιγμη θα ξυπνησετε και θα δειτε ενα καλαζνικοφ (αν το δειτε) και εαν μεινετε ζωντανοι ,θα αλλαξετε ριζικα αποψεις εως και ολοκληρος ο τροπος ζωης σας θα αλλαξει.Η ανοδος της Χ.Α ωφειλεται καθαρα στο γεγονος οτι σαυτην την χωρα δεν υπαρχει δημοκρατια,δεν υπαρχει αξιοκρατια,ισονομια,υπαρχει ανομια και εκληματικοτητα.
Ειμαστε η πρωτη χωρα στην ευρωπη σε εγκληματικοτητα,αυτο βεβαια δεν σας αγγιζει.
Αν ειμασταν σοβαρο κρατος ,δεν θα υπηρχε λογος να ψηφηζει ο κοσμος Χ.Α -
Λοιπον ξυπνηστε και συ και οι αλλοι και αφηστε τις σαχλαμαρες περι ναζισμου και φασισμου και τις εξυπναδουλες γιατι καποια στιγμη θα ξυπνησετε και θα δειτε ενα καλαζνικοφ (αν το δειτε) και εαν μεινετε ζωντανοι ,θα αλλαξετε ριζικα αποψεις εως και ολοκληρος ο τροπος ζωης σας θα αλλαξει.
Η ανοδος της Χ.Α ωφειλεται καθαρα στο γεγονος οτι σαυτην την χωρα δεν υπαρχει δημοκρατια,δεν υπαρχει αξιοκρατια,ισονομια,υπαρχει ανομια και εκληματικοτητα.
Ειμαστε η πρωτη χωρα στην ευρωπη σε εγκληματικοτητα,αυτο βεβαια δεν σας αγγιζει.
Αν ειμασταν σοβαρο κρατος ,δεν θα υπηρχε λογος να ψηφηζει ο κοσμος Χ.ΑΡε πουλάκι μου, σου δείχνουμε ότι η Χρυσή Αυγή ουδέποτε αρνήθηκε το Ναζιστικό παρελθόν και ούτε και το Ναζιστικό παρόν της. Στο τραγουδάει ο άλλος στα μούτρα
Γαμώ τον Βίζενταλ
γαμώ την Άννα Φρανκ
γαμιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ.
Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω
αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!
Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω
στο τείχος των Δακρύων θα ‘ρθώ να κατουρήσω.
Juden Raus! Καίγομαι στο Άουσβιτς…και εσύ μας λες να αφήσουμε τις σαχλαμάρες περί φασισμού και ναζισμού; Τι άλλο θέλεις για να πειστείς ότι έχεις να κάνεις με ένα ναζιστικό κόμμα;
Εκτός και αν αυτό που προσπαθείς να μας πεις είναι ότι δεν τρέχει και τίποτα που είναι ναζιστικό κόμμα, γιατί μια χαρά τα λέει και ο Εβραίοι φταίνε για όλα.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]