-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
... είναι γνωστές τοις πάσι οι συγκεκριμένες ονομασίες. ......Απο το 2010, έχουν δοθεί σε όλους τους ονόματα-ονομασίες, που 'παρατίθενται' στην αριθμοποίηση.
Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτά είναι γνωστά, αλλά δεν θά 'θελα να ΄μαι εγώ αυτός που τα γράφει 'φόρα παρτίδα'!
Κατάλοιπα ίσως, ... -
Βασικά όλες οι μηχανοκίνητες έχουν μέσα στο έμβλημα το Μ113, ενώ οι περισσότερες Τ/Θ ένα σχέδιο άρματος που κυμαίνεται από Τ34 μέχρι Μ48. Οι δε γείτονες διατηρούν απλούστερα εμβλήματα, πχ. οι Τ/Θ ένα άρμα κι από πάνω σε ημικύκλιο την ονομασία του σχηματισμού.
-
εμεις ειχαμε τη πιο ωραια καγκουρια
-
Γιατί ρε; Ωραιότατο το Μ47 μπροστά από την Ελληνιστική περικεφαλαία.
-
ναι σου λεω ηταν το πιο ωραιο απο ολους τους τεθωρακισμενους
αλλα ειναι καγκουρικα ωραιο ειδικα αν σκεφτεις οτι υπαρχει και κινηση στην εικονα
και φυσικα το συνθημα ειναι και πολυ πιασαρικο, οχι σαν κατι αλλες χαζομαρες
-
Εμεις αυτο
-
δε φαινεται , δοκιμασε απο δω και θαυμασε παραλληλα το γαμιστερο οπλοσημο μου
http://www.army.gr/default.php?pname=Em ... 485&page=2
-
δεν υπαρχει τιποτα πιο gay απο αυτο
Το Πυροβολικό Το πυροβολικό, το Πυροβολικό, το Πυροβολικό πολύ το αγαπώ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε φαινεται , δοκιμασε απο δω και θαυμασε παραλληλα το γαμιστερο οπλοσημο μουhttp://www.army.gr/default.php?pname=Em ... 485&page=2
Μια χαρα φαινεται το δικο μου ,πολυ Gay το οπλοσημο σας
Αυτο γαμεί και δέρνει http://www.army.gr/default.php?pname=PE ... SMENA&la=1 -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δεν υπαρχει τιποτα πιο gay απο αυτοΤο Πυροβολικό Το πυροβολικό, το Πυροβολικό, το Πυροβολικό πολύ το αγαπώ
Α καλα εισαι τους ξεχασα αυτους , πισω απ'τον ηλιο ειναι
-
δεν υπαρχει τιποτα πιο gay απο αυτοΤο Πυροβολικό Το πυροβολικό, το Πυροβολικό, το Πυροβολικό πολύ το αγαπώ
Λίγα με το Πυροβολικό παρακαλώ
-
@θωμας
αυτο λανθασμενα θεωρειται οπλοσημο των τεθωρακισμενων γενικα επειδη ειστε νουμπαδες και δεν εχετε δικο σας
στην ουσια ειναι της ταξιαρχιας της αυλωνας , εμας εσκαγαν με αυτο και τους το ξηλωναν για να βαλουν τη καγκουρια
εγω ομως το μπλε μπερεδακι μου και το φιδακι μου
-
εμεις ειχαμε τη πιο ωραια καγκουριαΕζυγίσθεις, εμετρήθεις και ευρέθεις ελλιπής
άσε που το σήμα της Ταξ ΠΖ έχει βυζαντινή εκκλησία μικρογραφία της Αγιασοφιάς που βρίσκεται στις Φέρρες + τα βυζαντινά σύμβολα
-
Όταν άκουσα Στρ να το τραγουδάει αυτό, έριξα Σ.ΕΞ.
Μετά βέβαια τον έβγαλα με υπηρεσιακό.
-
δεν εισαι του κρυου πιστεψε με
το battlefield δεν εχει καμια σχεση με ΕΣ
οταν κανεις αγγαρειες δε θα θες να ακους μουσικηπραγματικη εκπαιδευση οχι δε θα κανεις σε τανκ (αν εισαι τεθωρας) , το πολυ πολυ να ριξεις με κανα πολυβολο απο παπι
και αντε μπορει και κανα βλημα σε πολυ μαχιμη μοναδα (οπου μαχιμη= στρωνω αεροδρομιο το κρεβατι μου και ειμαι παντα γυαλισμενος)**επισης μπορει να κανεις κανα 'μαχιμο' ΣΠΕΝ σε πολυ καβλωμενη ομως μοναδα
το πιο φοβερο που εχω ακουσει φετος για τεθωρακισμενους σε εβρο, ειναι ΣΠΕΝ με paintball γιατι ειχαν πεσει σε περιπτωση διοικησης **
βασικα η μονη σου εκπαιδευση θα ειναι βολες , κανα πυρ και κινηση της πλακας οπου θα φοβασαι μη σε τραυματισει κανας καθυστερημενος και παρα παρα πολλες οπλοασκησεις για να φαινεσαι αξιοπρεπης σε αγηματα που παιζει να κανεις μπολικα (μες στο κρυο μονο με το χιτωνιο στημενος ωρες μεχρι να ερθει ο 'επισημος' παπαρας.. ελα μετα να μου πεις αν το αντεχεις )ΥΓ το G3 ειναι γαμω τα οπλα δεν ειναι οπλο για κοριτσακια, κανονι κανονικο μια κι εξω
επισης απο τη στιγμη που ειναι κανονι και καταφερα να πετυχω ανθρωπο στα 400m ειναι γαματοΠαρών!
Ένας από τους 7 που πήραν την σημαία και τις 5 ημέρες τιμητικής (τις οποίες δεν πήραμε ποτέ...) -
πες μου οτι ειχατε αγορασει παραπανω σφαιρες απο τους αλλους για να κερδισετε
μας ειχε ερθει δικος σας μεταθεση στον αγιο στεφανο και ησασταν τεντα μας ελεγε
αυτος μου ελεγε οτι εμεινε απο σφαιρες γιατι ειχαν οι αλλοι περισσοτερες για αυτο και εχασε η ομαδα του(βεβαια μετα απο λιγο καιρο παραπονιοταν και αυτος για τις υπηρεσιες και το πηξιμο οπως σχεδον ολα τα μαχιμια )
-
Ναι! Μας πουλούσαν extra ammo οι στελεχάρες μας...
Για στείλε όνομα, σίγουρα θα τον ξέρω! -
ρε γαμωτο δε τον θυμαμαι ηταν απο τη πιο προσφατη φουρνια που εσκασε στο στρατοπεδο και αυτους δε τους ηξερα καλα , γιατι απο καποια στιγμη και μετα δεν ημουν στο λοχο ολη μερα, περα απο την ωρα που
καναμε υπηρεσιες .καθομουν συνηθως στη τρυπα μου μονος μου με στελεχη , οποτε πολλοι καινουριοι μου ηταν σχεδον αγνωστες φατσες και εκανα καιρο να τους (ψιλο)μαθω
καποια στιγμη ειχαμε κανει αυτη τη κουβεντα και με αυτον εξω απο το κψμ.. αμα τον θυμηθω παντως (ή θυμηθει το σκηνικο κανας φιλος μου) θα σου πω
δεν παιζει παντως να μην ηταν απο τη μοναδα σου.. μιλησα με παιδια φετος απο ολη την ελλαδα και βολταρα σε καμποσα στρατοπεδα, πηγα δρομολογια, μας ερχονταν μεταθεσεις κυριολεκτικα απο παντου (μεχρι και ελδυκ και γενικα οτι μπορει να φαντασεις ) πουθενα αλλου δεν ειχα ακουσει αυτο το σκηνικο , οποτε στανταρ ηταν η δικη σου μοναδα
ησασταν τα πιο μαχιμια στην ελλαδα ολοκληρη φετος
αμα εσυ θυμασαι κανα δικο σου (8μηνο κατα προτιμηση, γιατι κυριως τετοιοι εσκαγαν κατ'εξαιρεση) να πηγε αγιο στεφανο 651 ΑΒΥΠ πες μου και στανταρ θα θυμηθω
-
Γκατζολια power λεμε
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
δε φαινεται , δοκιμασε απο δω και θαυμασε παραλληλα το γαμιστερο οπλοσημο μου
http://www.army.gr/default.php?pname=Em ... 485&page=2
Μια χαρα φαινεται το δικο μου ,πολυ Gay το οπλοσημο σας
Αυτο γαμεί και δέρνει http://www.army.gr/default.php?pname=PE ... SMENA&la=1Ετσι, για να είμαστε αντικειμενικοί, ως προς το ποιό γαμεί και δέρνει...Και κυριολεκτικά , και ως έμβλημα....!
Περί Θητείας [#3]