-
Δανειζόμενος το διαφημιστικού σλόγκαν λαχείου που μοιράζει εκατομμύρια αρχίζω αυτό το θέμα. Πιστεύω πως είναι ταιριαστός ο τίτλος, γιατί και στο παρακάτω θέμα μοιράζουν χρήμα!
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Το πρόγραμμα καθαρισμού του εθνικού δικτύου από τα χιόνια, προκειμένου να μην συμβούν ξανά αποκλεισμοί όπως έγινε πέρυσι, παρουσίασε το ΥΠΕΧΩΔΕ. Το πρόγραμμα αφορά στον οδικό άξονα Πατρών-Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων (ΠΑΘΕ) και Κορίνθου-Τριπόλεως.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Βήματος της Τρίτης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη δημιουργία έξι κέντρων καθαρισμού από τα χιόνια και 12 υποσταθμών για την υποστήριξη των κέντρων αυτών. Κάθε υποσταθμός θα έχει την ευθύνη για περίπου 50 χιλιόμετρα εθνικού δικτύου.
Τα μηχανήματα θα εκμισθωθούν από ιδιώτες, ενώ για την υλοποίηση του νέου αυτού προγράμματος έχουν εγκριθεί σε πρώτη φάση χρηματοδοτήσεις συνολικού ύψους 2.203.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η χωροθέτηση των έξι κέντρων καθαρισμού έγινε σε σημεία στα οποία μελλοντικά θα αναπτυχθούν τα Κέντρα Διοίκησης Αυτοκινητοδρόμων (ΚΔΑ) σε Τρίπολη, Πάτρα, Αττική-Καπανδρίτι, Λαμία, Λάρισα και Θεσσαλονίκη.
*Να σταθώ στε δύο θέματα:
α)
Πόσες μέρες το χρόνο υπάρχουν προβλήματα στην Ελλάδα από αποκλεισμό χιονιών στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ; Νομίζω πως και πέρισυ, με τον χειρότερο χειμώνα δεν ήταν πάνω από 2 ημέρες... Δηλαδή κάλλιστα θα μπορούσαν σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σημεία να βάλουν τέτοιους σταθμούς (μικρής δυναμικότητας) οι οποίοι μάλιστα το καλοκαίρι να έχουν την δυνατότητα να βοηθούν σε άλλες δραστηριότητες (φωτιές, ατυχήματα κλπ). 50 σταθμοί;;; Άσε που συνήθως τα προβλήματα είναι σε παλαιότερα δίκτυα (Κατάρα κλπ) που φυσικά έτσι θα παραμείνουν!β) 'για την υλοποίηση του νέου αυτού προγράμματος έχουν εγκριθεί σε πρώτη φάση χρηματοδοτήσεις συνολικού ύψους 2.203.000 ευρώ.
Θέλει σχολιασμό; Σε ΠΡΩΤΗ φάση 3/4 δις! Για 2 ημέρες το χρόνο. Προτείνω να το εφαρμόσουμε σε κάθε γειτονιά το μέτρο, αφού ως γνωστόν σαν χώρα μας τρέχουν από τα πατζάκια μας!!!
-
Δανειζόμενος το διαφημιστικού σλόγκαν λαχείου που μοιράζει εκατομμύρια αρχίζω αυτό το θέμα. Πιστεύω πως είναι ταιριαστός ο τίτλος, γιατί και στο παρακάτω θέμα μοιράζουν χρήμα!
Το πρόγραμμα καθαρισμού του εθνικού δικτύου από τα χιόνια, προκειμένου να μην συμβούν ξανά αποκλεισμοί όπως έγινε πέρυσι, παρουσίασε το ΥΠΕΧΩΔΕ. Το πρόγραμμα αφορά στον οδικό άξονα Πατρών-Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων (ΠΑΘΕ) και Κορίνθου-Τριπόλεως.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Βήματος της Τρίτης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη δημιουργία έξι κέντρων καθαρισμού από τα χιόνια και 12 υποσταθμών για την υποστήριξη των κέντρων αυτών. Κάθε υποσταθμός θα έχει την ευθύνη για περίπου 50 χιλιόμετρα εθνικού δικτύου.
Τα μηχανήματα θα εκμισθωθούν από ιδιώτες, ενώ για την υλοποίηση του νέου αυτού προγράμματος έχουν εγκριθεί σε πρώτη φάση χρηματοδοτήσεις συνολικού ύψους 2.203.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η χωροθέτηση των έξι κέντρων καθαρισμού έγινε σε σημεία στα οποία μελλοντικά θα αναπτυχθούν τα Κέντρα Διοίκησης Αυτοκινητοδρόμων (ΚΔΑ) σε Τρίπολη, Πάτρα, Αττική-Καπανδρίτι, Λαμία, Λάρισα και Θεσσαλονίκη.
α)
Πόσες μέρες το χρόνο υπάρχουν προβλήματα στην Ελλάδα από αποκλεισμό χιονιών στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ; Νομίζω πως και πέρισυ, με τον χειρότερο χειμώνα δεν ήταν πάνω από 2 ημέρες... Δηλαδή κάλλιστα θα μπορούσαν σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σημεία να βάλουν τέτοιους σταθμούς (μικρής δυναμικότητας) οι οποίοι μάλιστα το καλοκαίρι να έχουν την δυνατότητα να βοηθούν σε άλλες δραστηριότητες (φωτιές, ατυχήματα κλπ). 50 σταθμοί;;; Άσε που συνήθως τα προβλήματα είναι σε παλαιότερα δίκτυα (Κατάρα κλπ) που φυσικά έτσι θα παραμείνουν!β) 'για την υλοποίηση του νέου αυτού προγράμματος έχουν εγκριθεί σε πρώτη φάση χρηματοδοτήσεις συνολικού ύψους 2.203.000 ευρώ.
Θέλει σχολιασμό; Σε ΠΡΩΤΗ φάση 3/4 δις! Για 2 ημέρες το χρόνο. Προτείνω να το εφαρμόσουμε σε κάθε γειτονιά το μέτρο, αφού ως γνωστόν σαν χώρα μας τρέχουν από τα πατζάκια μας!!!
-
α)
-
Πάλι κάποιοι θα φάνε με χρυσά κουτάλια.......ονόματα δεν λέμε - οικογλενειες δεν θίγουμε
Τι να πώ πλέον......
-
Κάν'τα πλατινένια τα κουτάλια, Φάνη!!
Σύμφωνα με το flash.gr σε άρθρο που αναφέρεται σε αλλαγές στα έργα στον Κηφισό (άρα και την συνεπακόλουθη μάσα φυσικά) γίνεται στο τέλος του άρθρου λόγος για τα κέντρα αποχιονισμού, τα οποία (άκουσον άκουσον) θα κοστίσουν 900 εκατομμύρια δραχμές! (όχι 'μόλις' 750 όπως έλεγα το πρωί...)
http://greece.flash.gr//soon/2002/10/7/20163id/Φαίνεται ξεχάσανε να καλέσουν και τα σόγια της γυναίκας τους στο φαγοπότι, οπότε για να μην παρεξηγηθούν, έπρεπε να τους καλέσουν κι αυτούς στο τσιμπούσι!!!
Καλά, για 150 ωψροεκατομμύρια δραχμές (440000 ευρώ) κάνω έτσι; Ούτε αυτοκίνητο (ΕΝΖΟ) δεν παίρνεις με δαύτα!
Απορώ πώς είμαστε τόσο ηλίθιοι που δεν τους περιλούζουμε με βενζίνη να τους κάψουμε με τέτοια που γίνονται. Βγαίνει τέτοια απόφαση, η οποία και ανόητη και άχρηση είναι, κοστίζει ένα κάρο λεφτά, και αποπάνω δεν μας λένε και πόσα θα μας κλέψουν να ξέρουμε...
Και κάτι ακόμα: Γιατί δεν αφήνουν να αποκλειστεί η Ελλάδα κατά μέσο όρο 1 μέρα κάθε 2 χρόνια και να το βαφτίσουν ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ παρά μας βάζουν να πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά και αποπάνω να έχουμε και ημέρα (εβδομάδα, το χρόνου και μήνα) χωρίς αυτοκίνητα;
Πιστεύω πως αν παραλύσει η Ελλάδα για (ακόμα) 1 μέρα το χρόνο, η συνολική ζημιά θα είναι λιγότερη από το σχεδόν 1 δις... Άσε που μπορεί να παραλύσει Σαββατοκύριακο (30% πιθανότητα) ή σε αργία, οπότε να μην γίνει τίποτα, απλά να γλιτώσουμε και το ταξίδι στον Παρνασσό και να χαρούμε το χιόνι στο μπαλκόνι.
Και μετά μου λες να μείνω στην Ελλάδα...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Και μετά μου λες να μείνω στην Ελλάδα...
Ένας από τους λόγους που έφυγα, μεταξύ όλων των άλλων.....
-
Δηλαδή κάλλιστα θα μπορούσαν σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σημεία να βάλουν τέτοιους σταθμούς (μικρής δυναμικότητας) οι οποίοι μάλιστα το καλοκαίρι να έχουν την δυνατότητα να βοηθούν σε άλλες δραστηριότητες (φωτιές, ατυχήματα κλπ). 50 σταθμοί;;;
Το κείμενο που έκανες paste λέει για 12 σταθμούς, και όχι για 50!
'για την υλοποίηση του νέου αυτού προγράμματος έχουν εγκριθεί σε πρώτη φάση χρηματοδοτήσεις συνολικού ύψους 2.203.000 ευρώ.
Θέλει σχολιασμό; Σε ΠΡΩΤΗ φάση 3/4 δις! Για 2 ημέρες το χρόνο.
Το ζήτημα είναι αν θα κάνεις την επένδυση (με τις παρελκόμενες μίζες βέβαια), ή δε θα την κάνεις. Ασχετα από το πόσο συχνά δημιουργούνται προβλήματα, το κόστος της επένδυσης θα είναι περίπου ίδιο και δεν μπορείς να βάλεις λιγότερους σταθμούς επειδή χιονίζει σπάνια, γιατί απλά ο κάθε σταθμός έχει περιορισμένη ακτίνα δράσης. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να πεις ευθέως 'το οικονομικό κόστος του να μένει αποκλεισμένη η εθνική 2 μέρες το χρόνο από χιόνια, είναι σαφώς μικρότερο από το κόστος λειτουργίας του συστήματος αποχιονισμού, άρα ξεχάστε τον αποχιονισμό'. Σωστό σκεπτικό από τεχνικής άποψης, αλλά ποιος ακούει τη γκρίνια των καναλιών (και της κοινής γνώμης)...
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Το κείμενο που έκανες paste λέει για 12 σταθμούς, και όχι για 50!Το ζήτημα είναι αν θα κάνεις την επένδυση (με τις παρελκόμενες μίζες βέβαια), ή δε θα την κάνεις. Ασχετα από το πόσο συχνά δημιουργούνται προβλήματα, το κόστος της επένδυσης θα είναι περίπου ίδιο και δεν μπορείς να βάλεις λιγότερους σταθμούς επειδή χιονίζει σπάνια, γιατί απλά ο κάθε σταθμός έχει περιορισμένη ακτίνα δράσης. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να πεις ευθέως 'το οικονομικό κόστος του να μένει αποκλεισμένη η εθνική 2 μέρες το χρόνο από χιόνια, είναι σαφώς μικρότερο από το κόστος λειτουργίας του συστήματος αποχιονισμού, άρα ξεχάστε τον αποχιονισμό'. Σωστό σκεπτικό από τεχνικής άποψης, αλλά ποιος ακούει τη γκρίνια των καναλιών (και της κοινής γνώμης)...
Δίκιο έχεις, 6 σταθμοί και 12 υποσταθμοί! Με στράβωσαν τα νούμερα και λέω ό,τι θέλω! Το πως βγήκε το 50 μην με ρωτήσεις! Ούτε εγώ δεν το ξέρω...
Πάντως είναι λιγότερο κι από περιττό... Άσε που θα μπορούσε να επιφορτιστεί την εφημερία ο στρατός, ώστε στην θητεία μας να κάνουμε και κάτι... (έστω, 1 φορά στην θητεία ολόκληρη...). Δεν το λέω εκ του ασφαλούς, γιατί θα πάω στρατό σε λίγους μήνες.
Ωραίος ο Αγιοβασίλης σου!!
-
Δεν το λέω εκ του ασφαλούς, γιατί θα πάω στρατό σε λίγους μήνες.
Ελα ρε σειρά! Ποτε παρουσιάζεσαι; Εγώ φοράω τα kakhi κατα Φλεβάρη μεριά... Να μαζευτούμε οσοι θα 'μαστε φαντάροι μέσα στο 2003 για να κάνουμε Military 4T Forum Club
-
Μα τι εγινε μυρισε ψαριλα παλι
Και δεν μου λετε ρε παιδια τι σειρα ειναι τωρα;
Νικος (τοσο παλιος που εχω αραχνες )
-
Πάντως η ένδοξη 259 το έκανε το χρέος της για τα ψαράκια που θα ακολουθήσουν (βλέπε υπογραφή)
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Πάντως η ένδοξη 259 το έκανε το χρέος της για τα ψαράκια που θα ακολουθήσουν (βλέπε υπογραφή)Sxedon gios mou!!!! 257 rulezzzzzz!!!!
To ksexes@me to topic...
-
Ο χρήστης clioman έγραψε:
Sxedon gios mou!!!! 257 rulezzzzzz!!!!
256 Εδώ
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
256 Εδώ
Τι να πω εδω. Αρχαιος υμων προγονος
194 εδω
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
256 Εδώ
Υιέ μου, υιέ μου!
(250 γαρ) -
Loipon oxi na po tipota alla apo 25...... mono i 5 leei..............
255.............. to pirovoliko poli to agapo.............
-
Το προγραμμά μου είναι να παραδώσω πτυχιακή ανάμεσα σε Αγία Άννα και Παλλάδιο, μετά να φύγω έξω κανένα δίμηνο να φορτίσω μπαταρία για τα όσα θα ακολουθήσουν και να καταταγώ στην σειρά τέλη Μάρτη.
Ξέρει κανείς πότε να κόψω αναβολή για να πάω τότε; Επίσης έχει κανείς ιδέα πόσο θα είναι η θητεία τότε; (και πόσο είναι τώρα) Και 12 μήνες ακούω, και 14 και 18!
-
227 κανείς....
-
Ξέρει κανείς πότε να κόψω αναβολή για να πάω τότε; Επίσης έχει κανείς ιδέα πόσο θα είναι η θητεία τότε; (και πόσο είναι τώρα) Και 12 μήνες ακούω, και 14 και 18!Νομίζω οτι για να φύγεις με τη σειρά του Μαρτίου έχεις περιθώριο μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για να κόψεις την αναβολή σου. Πάρε πάντως κανα τηλέφωνο στο στρατολογικό γραφείο για καλό και για κακό.
Η θητεία για όσους αρχίζουν μέσα στο 2002 (η σειρά του Νοεμβρίου μόνο έμεινε) κάνει 14 μήνες. Εμείς, οι του 2003 12μηνο στάνταρ. Αν μπορείς να το τρενάρεις μέχρι το 2006 πάντως κάντο. Κάτι έλεγε ο Γιάννος για 8μηνο.Οπως πανε τα πράγματα σε λίγα χρόνια αυτοί που θα πηγαίνουν στη 'Φάρμα' θα είναι περισσότερο καιρό μέσα απο αυτούς που πάνε φαντάροι
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εμείς, οι του 2003 12μηνο στάνταρ. Αν μπορείς να το τρενάρεις μέχρι το 2006 πάντως κάντο. Κάτι έλεγε ο Γιάννος για 8μηνο.Οπως πανε τα πράγματα σε λίγα χρόνια αυτοί που θα πηγαίνουν στη 'Φάρμα' θα είναι περισσότερο καιρό μέσα απο αυτούς που πάνε φαντάροι
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!
Και εσύ το 2003 θα πας; Δηλαδή μπορεί να είμαστε και μαζί!Για το 2006 δεν το βλέπω... Θέλω να ξεμπερδεύω με το στρατό, ως τώρα ό,τι πρόγραμμα έκανα για το μέλλον μου μου το έκοβε στη μέση...
Αυτό το 'Φάρμα' άρχισε; Γενικά άκουγα πως θα αρχίσουν 3 (!!!) 'παιχνίδια' αυτήν την σεζόν, άρχισαν; Τα βάζουν τουλάχιστον τις ώρες του βρυκόλακα να μην τα βλέπουμε; Ρωτάω γιατί είμαι στην ευτυχή θέση να είμαι χωρίς τηλεόραση επί 2 βδομάδες!!! Ώρες ώρες λέω να μην την ξαναβάλω! Μόνο F1 και WRC βλέπω, αλλά στο πάτωμα, γιατί η τηλεόραση είναι ριγμένη σε μια γωνιά
-
Εγώ θα μπω ένα μήνα νωρίτερα από ‘σενα (να προετοιμάσω και το έδαφος )
Για τις «Φάρμες» και τα συναφή (πόσο μέσα έπεσε ο Οργουελ ρε παιδί μου, μετά τον Μεγάλο Αδερφό και η Φάρμα με τα Ζώα) όλα είναι prime time (και είναι μπόλικα) αλλά όποτε και να είναι εμείς δε θα τα δούμε!
Μεγάλο γλέντι!!!