-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σήμερα 7 η ώρα όπως είπαμε και τις προηγούμενες μέρες για καφέ στο tres marie, ή όπως αλλιώς λέγεται. Από ό,τι φαίνεται θα έχει δροσιά.Αυτό είναι το 'χαρούμενο' μπαρ;
BTW εδώ έχει καλύτερες διαδρομές.
http://binged.it/RS7kGy -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτό είναι το 'χαρούμενο' μπαρ;
BTW εδώ έχει καλύτερες διαδρομές.
http://binged.it/RS7kGyθα ειμαι εκει φορώντας την καλυτερη ¨χαρα¨ μου
-
me too....
-
Me too.
-
7 η ώρα για καφέ σήμερα στο τρε μαρί επί της οδού Μ. Ψελλού(της Πυλαίας όχι της Κηφισιάς) κάθετη στην οδό Αλατίνης. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
7 η ώρα για καφέ σήμερα στο τρε μαρί επί της οδού Μ. Ψελλού(της Πυλαίας όχι της Κηφισιάς) κάθετη στην οδό Αλατίνης. Όσοι πιστοί προσέλθετε.Αλατινης λεγεται , δεν το ξερα
προπαμπλι αι λ μπι δεαρ, εστω κ για λιγο..
-
Πήγαινε με το μοτοσακό, σήμερα δεν θα βρέχει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πήγαινε με το μοτοσακό, σήμερα δεν θα βρέχει.δε θα βρεχει, καρεκλες θα ριχνει...
εσυ, δε θα τιμησεις το καινουριο στεκι...
εχει κ καλο σερβις τελικα
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
δε θα βρεχει, καρεκλες θα ριχνει...
Τρομερά καλό σέρβις, ειδικά για κατόχους Mercedes
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ευχαρίστως θα το διαπίστωνα και εγώ, αλλά σήμερα not ...
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Ευχαρίστως θα το διαπίστωνα και εγώ, αλλά σήμερα not ...
Εγώ λέω να το διαπιστώσω ειδεις ομαση και θα έρθω μετά από καιρό.... σει γιου δεαρ!!!
-
50 ευρώ βγήκε τελικά η δουλειά για τον κάτοχο της merc που ήπιε χαλαρός τον καφέ του την ώρα που βανδάλιζαν με άσβεστο και ακόρεστο μίσος την περιουσία του οι συνήθεις ύποπτοι (4χρονα κοριτσάκια που μέσα στην αθωότητά τους είναι έτοιμα για όλα).
Δεν ξέρω αν θα έρθω, μην βασιστείτε πάνω μου.
-
Ελα να μαζευομαστεεε
-
Δε θα μπορέσω...
-
Χάλια ο καφές, άβολες οι καρέκλες και ενοχλητικός ο ένας διπλανός μου ...
Πρέπει να ειναι ο χειρότερος και πιο αποτυχημένος φρέντο καφές που ήπια ... απο εποχής ανακάλυψης του καφέ από τους ιθαγενείς της Αιθιοπίας!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Χάλια ο καφές, άβολες οι καρέκλες και ενοχλητικός ο ένας διπλανός μου ...
Πρέπει να ειναι ο χειρότερος και πιο αποτυχημένος φρέντο καφές που ήπια ... απο εποχής ανακάλυψης του καφέ από τους ιθαγενείς της Αιθιοπίας!!!Τι μονο αυτα πες και για το κεικ , πες για τις τουαλετες που ειναι μακρια και οι παππουδες πανε κ κατουραν τον καδο απο εξω γιατι δεν προλαβαινουν να παμε μεσα πες κι'αλλα!!!
-
Σωστά! Εκείνο το αρχικό αρτοσκεύασμα αρτοκλασίας σε δείγμα που το λενε τσουρέκι αλλά και μετά τα κομματάκια κέικ που μια άχνη απο πανω την ήθελαν! Οι τουαλέτες ... τεράστια διαδρομή και ευκολη πρόσβαση στις εξωτερικές ζαρντινιέρες!!!
Η απολυτα ασφαλής και φυλασσόμενη περιοχή ... με τους συναγερμούς να χτυπάνε ...
Και είναι που δεν θελω να με πειτε 'παράξενο'! -
Μόνο 3.130m έκανα χθες, ενώ από όσο βλέπω θα μπορούσα να είχα κάνει 2.600m. Ας όψονται οι γιούφτ.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και είναι που δεν θελω να με πειτε 'παράξενο'!
ουδεν σχολιο
funky αθλεισαι
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)