-
- οχι μονο ενα ΚΛΕΙΔΙ μου εδωσε ο προηγουμενος ιδιοκτητης, το μπλε-γκρι-το απλο
- Για Φιλτρο Βενζινηςμ οχι δεν ειμαι σιγουρος. το μοντελλο μου ειναι του 98 και εψαξα στα ανταλλακτικα στο νετ και βρηκα
fuel filter για barchetta οποτε συμπερανα οτι μαλλον εχει.
Περναγα απο γνωστο μηχανικο, του το ειπα, και μου ειπε 'ωχ μανουρα περιμενε 2 ωρες να το δουμε διοτι πρεπει να το σηκωσω το αμαξι' και δεν ειχε ραμπα ελευθερη...βιαζομουν και εφυγα .Βεβαια ηταν γενικο συνεργειο της γειτονιασ-οχι ειδικευμενο- και ισως να μην γνωριζε ο ανθρωπος, διοτι δεν του πανε μπαρκεττες και HGT συχνα. Δεν ξερω βεβαια αν και τα απλα πουντο που ειναι γνωστα στους μηχανικους τοσα χρονια ειναι της ιδιας φιλοσοφιας...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eχεις δει το http://www.barchetta.gr/forum/ ?προσπαθησα να γραφτω 2-3 φορες αλλα δεν γινεται δεκτο το αιτημα μου. εστειλα μηνυμα στο διαχειριστη και δεν πηρα απαντηση. Δεν ξερω αν ειναι ζωντανη η σελιδα και αν καποιος ασχολειται βεβαια.
Αν εισαι μελος και εχεις προσβαση, δεν του λες του διαχειριστη να με γραψει με οτι ονομα και κωδικο θελει αυτος και να μου στειλει τα στοιχεια στο ELTASSOS@YAHOO.COM ωστε μολις συνδεθω να μπω και να τα αλλαξω ?
-
Η ώρα είναι Sat Sep 01, 2012 8:54 pm
barchetta.gr Αρχική σελίδα
Αναπάντητες δημοσιεύσεις
Παρόντες χρήστες
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 11646 θέματα
Τα μέλη μας είναι συνολικά 174
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η LETASSOS -
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
- οχι μονο ενα ΚΛΕΙΔΙ μου εδωσε ο προηγουμενος ιδιοκτητης, το μπλε-γκρι-το απλο
- Για Φιλτρο Βενζινηςμ οχι δεν ειμαι σιγουρος. το μοντελλο μου ειναι του 98 και εψαξα στα ανταλλακτικα στο νετ και βρηκα
fuel filter για barchetta οποτε συμπερανα οτι μαλλον εχει.
Περναγα απο γνωστο μηχανικο, του το ειπα, και μου ειπε 'ωχ μανουρα περιμενε 2 ωρες να το δουμε διοτι πρεπει να το σηκωσω το αμαξι' και δεν ειχε ραμπα ελευθερη...βιαζομουν και εφυγα .Βεβαια ηταν γενικο συνεργειο της γειτονιασ-οχι ειδικευμενο- και ισως να μην γνωριζε ο ανθρωπος, διοτι δεν του πανε μπαρκεττες και HGT συχνα. Δεν ξερω βεβαια αν και τα απλα πουντο που ειναι γνωστα στους μηχανικους τοσα χρονια ειναι της ιδιας φιλοσοφιας...
Δεν εχουν ολα φιλτρο βενζινης.Η δικια μου ,του 99,δεν ειχε.
Οσο για την σελιδα εχω πολυ καιρο να μπω,ρωτα και τον memberlist.php?mode=viewprofile&u=23610 που εχει μπαρκετα(δεν νομιζω να θυμαμαι λαθος). -
Μπορεί (γενικά, δεν ξέρω ειδικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο) να υπάρχει κάπου κάποιο φίλτρο αναθυμιάσεων και η όλη σχετική συνδεσμολογία να έχει χαλάσει-αποσυνδεθεί-τσακίσει...
-
Μπορει καποιος να μου δωσεις πληροφοριες για μια αλφα 75 1.8 ατμοσφαιρικη.
1)τι τυπο λαδιου παιρνει και ποσα λιτρα
2)τι βαλβολινη στο κιβωτιο και ποσα λιτρα
3)τι βαλβολινη στο πισω διαφορικο και ποσοτητα
4)τι τυπο μπουζι(κατι τετρακιδα λενε και μονο!)
5)επιβαλεται η χρηση 100αρας βενζινης σε αυτο το μοτερ?Ευχαριστω!
-
Eχει ο γαμπρος μου ενα Toyota Avensis 1.6 μοντελο 1998 με 95.000χλμ και εδω και λιγο και καιρο οταν του ανεβαζει στροφες προς κοφτη βγαζει μια μυρωδια σαν κλουβιο αυγο. Σε νορμαλ ρυθμους δεν μυριζει τιποτα....
Καμια ιδεα? -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Eχει ο γαμπρος μου ενα Toyota Avensis 1.6 μοντελο 1998 με 95.000χλμ και εδω και λιγο και καιρο οταν του ανεβαζει στροφες προς κοφτη βγαζει μια μυρωδια σαν κλουβιο αυγο. Σε νορμαλ ρυθμους δεν μυριζει τιποτα....
Καμια ιδεα?Mυριζουν τα καυσαερια οταν το πατας. Φυσιολογικο
-
Πως ειναι φυσιολογικο οταν πριν δεν συνεβαινε αυτο?
-
Ειναι τα καυσαέρια φυσικά που παιρνούν απο τον καταλυτη. Λογο καταλύτη μυρίζουν έτσι. Ειναι ο καταλυτικός μετατροπέας οπως λέγεται και στο περασμα των καυσαερίων απο αυτόν γινονται καποιες χημικες αντιδρασεις που τωρα δεν μας παιρνει η ωρα να αναλυσουμε και έχουμε αυτη την οσμή του κλούβιου αυγού.
Δεν ξερω αν αλλαχτηκε ο καταλυτης γιατι τα ευγενή μεταλλα που βρισκονται μεσα μπορεί να διαφέρουν. Παντως δεν υπαρχει προβλημα στο αυτοκινητο. Ισως στη ρύπανση . -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Καμια ιδεα?Έχω να μυρίσω κλούβιο αυγό από την εποχή των οξειδωτικών καταλυτών. Οι τριοδικοί δεν πρέπει να μυρίζουν έτσι. Ας πάει σε έναν εξατμισά να ρωτήσει.
-
Oποτε δηλ να το αφησει ετσι και να μην προχωρησει σε ελεγχο- αντικατασταση καταλυτη? Απ οτι ξερω δεν εχει αλλαχτει ποτε.
Παντως δεν εχει επηρρεαστει η αποδοση του κινητηρα μεχρι στιγμης και η καρτα καυσαεριων ειχε βγει οκ -
Μη κάνεις τίποτα.
-
Δηλαδη αν πατησεις ενα ολοκαινουριο αμαξι μεχρι λιγο πριν τον κοφτη, σε επιταχυνση με τερμα γκαζι, δεν μυριζουν τιποτα τα καυσαερια του? που το ειδατε αυτο?
-
Ναι , οι παλιοι καταλύτες μυριζαν κ αυγουλίλα.... Συχνό φαινόμενο με τα πρώτα καταλύτικά , απίστευτη μπόχα , ειδικά μεσα σε κλειστό χώρο. Να κάνει έλεγχο στον καταλύτη οτι ειναι εντάξει .
-
Αφου δουλευει σωστα εκτος εαν πληρωσε (λαδωσε) για να παρει καρτα καυσαερίων.
-
οπως γνωριζετε τα vw group στο τιμονι παιρνουν για το υδραυλικο ενα πρασινο υγρο..επειδη ειχε πεσει η σταθμη και επρεπε να συμπληρωσω εβαλα 200ml κοκκινο ATF..πρεπει να το αλλαξω ολο?
-
Kαι στο δικό μου το bravo 99 μοντέλο δεν έχει φίλτρο βενζίνης!! Τα σκουπιδάκια από τη βενζίνη που πάνε; Στα μπεκ;
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Kαι στο δικό μου το bravo 99 μοντέλο δεν έχει φίλτρο βενζίνης!! Τα σκουπιδάκια από τη βενζίνη που πάνε; Στα μπεκ;Υπαρχει σιτα στην τρομπα βενζινης.
-
δεν στομωνει καποια στιγμη?
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........